Suomi24 treffit

onko näin?

Taittaa olla niin,että nettitreffit ja yms.sellaiset,jossa ei ole yhtään täyspäistä ihmistä!

25

466

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hullujen houretta se

      olet asian ytimessä

    • peiggo

      Eihän sellainen ihminen ole täyspäinen eikä terve, joka valehtelee ikänsä treffi-ilmotuksessa, kun se eletty elämä näkyy naamasta kuitenkin kun kasvotusten kohtaa. Ikävä vain, että nämä huijarit liikkuvat chateissa, somessa ja mikä parasta, yrittävät valehdella vielä epätoivosina kasvotustenkin ikänsä.

    • peiggo

      Ja viimeistään kun mennään ihanuuden kotiin ja näkee ympäristön, ehkä kyseessä kuitenkaan ei ole se alunperin ilmotettu (nuori) varakas toimistopäällikkö :D

    • cättitrehivt

      Siksipä ei sinne tule mentyä.

      • peiggo

        Oot fiksu :D


    • mudkip

      Täysipäisiä löytyy kyllä tämänkin sivuston käyttäjistä, mutta menee jonkin verran aikaa seuloa ne ns. parhaat päältä. Nuorten kohdalla valinnanvaraa taitaa tosin olla enemmän kuin yli 30-vuotiailla, joista osa on syystä jäänyt "rannalle ruikuttamaan"..?

      Olen itse tavannut mukavia nuoria miehiä Suomi24 Treffien kautta, mutta vasta viides tai kuudes klikkasi kunnolla. Nyt yhteistä elämää vietetty yli neljä vuotta, saman katon alla reilu kolme. Tarkoituksena viettää loppuelämä yhdessä.

      Itse olen 23-vuotias nainen.

      • oot nuori naine elämä muuttuu vielä


    • november

      Olen käynyt 100 treffeillä Suomi24 kautta. Valitettavasti yli 55-vuotiaat ovat ukkoutuneet, jääneet 80-luvun muotiin ja ne viikset, movember viikset ympäri vuoden :)

      • pannacotta

        Olen samaa mieltä,että ukkoutuneita miehiä treffipalsta täynnä ja etsivät liki kaikki 5 -10v nuorempaa seuraa !!! Hei haloo arvon herrat...jäitä hattuun !!!


    • yrittän

      niin... niin... no "TOIVOSSA" on hyvä elää..?? eläähän se "toivokin"??? vielä....

    • pettyny9876

      Aivan sairasta porukkaa! En ikinä mene sinne treffi palstalle enää. Aluksi eräs mies antoi ymmärtää että kuinka ihana se on ja oli sitten niin ihastunut ja rakastunut. Lähetteli sydämmiä ja vaikka mitä facebookin kautta.
      Sitten hän alkoi muutosta puhumaan muutaman hassun päivän jälkeen. Hänet olisi pitänyt heti hakea toiselta puolelta suomea ja hän lupasi jopa puolet bensoista kustantaa. Tähän kun en sitten suostunut niin sekosi täysin. Halusi olla ystävä mutta haukkui samalla maasta taivaaseen. Kävin hänen facen seinää katsomassa ja siellä haukkui exänsä ja ihan tuntemattomia ihmisiä.
      Niin ala arvoista käytöstä aikuiselta mieheltä! Poistin facebook profiilini ja poistuin suomi24 palstalta myös. En halua tämmösen sairaan ihmisen kanssa olla missään tekemisissä.
      Varokaa naiset ihan oikeasti näitä hulluja! Tosi paha mieli jäi tästä mutta onneksi näytti todellisen luonteensa näin alussa ja en enempää lankaan mennyt.

      • ghyjuiokjh

        Ei pidä muita tuomita yhden käytöksen perusteella.
        Mutta ei kukaan täyspäinen ole heti ihastunut ja rakastunut netissä ja saman tien halukas muuttamaan yhteen? Näihin katontarpeessa oleviin onneksi törmää harvoin mutta kyllä niitä on.


    • eiNormaalia

      sekopäiten ja epätoivosten palsta!

    • qaswews

      ai että loit kirjoitella toisella puolella suomea asuvan kanssa, mitä mahtoi liikkua päässäsi, mienasitkä että se natsaa kun on kaukaa, minä en etsi kuin läheltä että ehtii käydä painamassa niitä naisia kirjoittelun välissä. kun roju lähtee anukseen rakkauskin häpiyy samalla

      • Hyvinpettynyt

        Just sinunlaisia sieltä löytyykin jotka ajattelee jalkovälillään kun korvien välissä ei ole kuin tyhjää tilaa vuokrattavana.


    • adonis100

      Moikka vaan kaikille,

      Laittakaapa suomi miehet hakukriteereiksi ainoastaan ulkomaalaistaustaiset naiset. Siellä
      on monta todella hyvää naista vailla miestä, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Ette
      tule katumaan. Treffit , jos natsaa ovatkin sitten ihan erilaisia :).
      Unohtakaa muutenkin naiset joidenka profiileissa jo etukäteen valitetaan ja vaaditaan. Sanomattakin selvää ettei narina vähene jos sitä tulee jo ennen tutustumista. Antaa näiden ihanuuksien jäädä jauhamaan halujaan mursumiesten kanssa.
      Mikähän on suomi naisesta vikana 50 vuotiaassa miehessä? Olemmehan yksilöitä, täällä saitilla on ihmeellistä yleistämistä muutamien mursuviiksisten himon... takia. Olen itse ja tunnen muitakin erittäin hyväkuntoisia , hyvännäköisiä ja trendikkäitä 50 vuotiaita miehiä. Suurimmalla osalla 50 vuotiaista miehistä on hyvä työpaikka, olemme rehellisiä, kunnioitamme naisia ja pidämme huolta jälkikasvusta jne.
      Itse erosin n. vuosi sitten 5 vuotta nuoremmasta kauniista vaimostani lähinnä luonteesta johtuvista syistä. Nyt minulla on ulkomaalaissyntyinen kaunis 36 vuotias nainen joka on todella ihana. Suosittelen kaikille hyvän itsetunnon omaaville miehille että lopettaisivat päänsä seinään hakkaamisen ahdistavissa ja alentavassa parisuhteessa ja hankkikaa nainen jolla ei ole asenne ongelmia.
      Huomasin aiemmassa liitossani että "yhteiset ongelmat" olivatkin siipan ongelmia koska nyt eron jälkeen niitä ei enää ole ollenkaan.
      Uskon että parhaan suhteen saa ulkomaalaistaustaisen naisen kanssa vaikka toki suomessakin ihania naisia on. Oma mussukkani haluaa olla nainen ja saa myöskin sitä olla.
      Loukkaavaa haukkua 50 vuotiasta miestä. Itse olen 182cm pitkä vaaleat hiukset, siniset silmät, painija/pikajuoksijan kroppa, sixpack näkyy , miellyttävät kasvot ja tiedän olevani hyvän näköinen. Treenaan 8 krt viikossa , minulla on hyvä ruokavalio ja teen kaikkeni että tyttöystäväni on onnellinen ja tyytyväinen. Mikä parasta seksi on taivaallista kun molemmat haluavat toiselle parasta täysillä ilman estoja ja sitä luonnollisesti on kummallekkin aina tarjolla jos haluaa. On kuin olisi syntynyt uudelleen ja päässyt paratiisiin.
      Hyvää pääsiäistä kaikille:)

      • mihuahin

        Voi jessus sentään, ihanko thaimaasta asti kävit ostamassa ihmiskaupan uhrin :)
        "Kunnioitamme naisia" ja liipalaapa, siellä kotiorjaa pidät ja kehtaako lapsetkaan enää isän luona käydä kylässä, tuskin.


      • skeptinen_

        "Huomasin aiemmassa liitossani että "yhteiset ongelmat" olivatkin siipan ongelmia koska nyt eron jälkeen niitä ei enää ole ollenkaan."

        VAI olisiko niin että "ulkomaalaistaustaiselle" naiselle on kotimaan kulttuurissa opetettu ettei saata omia murheitaan ja itseään haittaavia asioita miehen tietoon..? Mut hyvä jos teillä (molemmilla) on kukoistava suhde.


      • Ingifrid

        Sinulle tärkeää näyttää olevan vaimon ikä ja ulkonäkö. Itse olet 50 vuotias ja ihmettelet, mitä vikaa MIEHEN iässä on. Sinulle nainen on siis statussymboli ikineen ja ulkonäköineen. Ja kuvittelet että treenattu kroppasi antaa vaimollesi onnen ja tyytyväisyyden. Niin, jos fyysinen puoli yksin riittää, niin saattaahan se näin ollakin.


    • adonis100

      oliko viestisi kenties tarkoitettu minulle. Luitko edes tekstini. Teen kaikki kotityöt mielelläni jottei prinsessani tarvitse ja nainen pitää huolen minusta Oletko provo vai muuten ressukka.
      Naisystäväni on hollantilainen. Hajoa elämääsi katkera "nainen"

    • mmmmmmkkkkk

      Oikeassa olet. Minä voin sanoa kokemuksella, etten enää palaa sinne. Minun kohdalle sattui sairas ihminen ja eroon pääseminen on vaikeampaa kuin iilimadosta.

    • virkeeeeeeeeeell

      Olen samaa mieltä adonis100 kanssa..etsikää ulkomaalaisia naisia suomi miehet..
      suomalaiset naiset luulee itsestään liikoja täällä suomi24..Itsekkin olen 50v. enkä mikään papparainen ulkoisesti enkä sisäisesti.. nuorekas mies.Vaikka olen ihanan prinsessan ukki jo.

    • virkeeeeeeeeeell

      Suomi24 naiset luulee itsestää liikoja ...rumia läskiä ovat valehtelevia..

    • Hahj

      Juuh elikkäs 18-24 lapsettomia normaalipainoisia sinkkunaisia on 1/4 samanikäistä sinkkumiestä kohden... elikkäs jos oot tätä ikäluokkaa, mies varsinkin niin vältä, vältä ehdottomasti vaikka olisitkin normiukko niin todennäköisesti et vastausta saa ja petyt.

      • Eli miehiä on neljä kertaa enemmän ja tutkimuksen mukaan miehet lähestyvät kaikki samoja naisia eli yhtä kolmasosaa naisista - eikö ole päivänselvää, että niillä naisilla on niin paljon varaa valita, ettei heillä mitenkään riitä aika eikä kiinnostus kaikille vastaamiseen?

        Jos tavismies haluaa vastauksen niin hänen pitää lähestyä niitä naisia, joille muut eivät tee aloitteita.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe