KREIKKA BOIKOTTIIN JOS SUOMALAISET MAKSAA NIIDEN VELKOJA

en maksa

Kreikan lomakohteet boikottiin jos Suomalaiset veronmaksajat joutuu maksaan niiden velkoja, vilpillä ja väärennetyillä tiedoilla tultiin EU:hun, nyt koitetaan maksattaa koko paletti eurooppalaisten vero rahoilla

17

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olen huolissani

      Ketkä te "tultiin " väärennetyillä tiedoilla Kreikkaan vai ellei peräti tultu sieltä eurooppalaisten rahoilla Eu.hun?! Paletti maksaa yleensä taidekaupassa? Sano sinä!

    • kax eläkeläistä

      Ei missään tapauksessa boikottiin,Kreikka on paras matkailumaa,siellä eivät ole kiinni kuin takiaiset turistissa kuin Espanjassa ja Turkissa,Kroatia on myös hyvä mutta kallis verrattuna Kreikkaan,nyt matka varattu Samokselle toukokuussa,viimekeväänä olimme Rohdoksella,kesällä Kroatiassa ja syksyllä Kreetalla.

      Parhaat matkat meille on ollut finnmatkojen ja Apollomatkojen kautta,valitaan pieni perhe huoneistohotelli lähellä rantaa rauhalliselta paikalta,emme tarvitse palveluita ja hulinaa,kun löytyy sopiva ruokapaikka niin jo kolmannella kerralla olemme kuin kanta asiakkaita,monasti pöytäkin on varattu vain meille,hinta ja laatusuhde on kohdallaan silloin.

      Mitä tulee näihin Kreikan tukipaketteihin niin ei tavan Kreikkalaisen vika ole että ne rahat ovat menneet Ranskan ja Saksan pankeille,ei tavan kansalainen ole saanut muuta kuin kurjuutta ja köyhyyttä siitä.

      Keputhan alotti Vanhasen ja Kiviniemen avulla sen rahoituksen ja Katainen jatkoi,eli turha syyttää tavan kreikkalaisia siitä,tyhmyyttä ja typeryyttähän se vain on.

      • väsy käy jankutuksee

        Pelkkää asiaa kirjoitatte. Kykladit ja tulevana kesänä Saronin saaret kutsuu.


      • KaniinVaanKokoMaa

        Kyllähän perussyy asioihin löytyy Kreikastaan itsestään. Maa on elänyt yli varojensa jo kauan. Veronkanto on ollut heikkoa ja rikkaimmat kreikkalaiset ovat päässeet siitä melkein tyystiin. Kyllä itsekkin muistan matkoilta, ettei kuittia tainnut tulla yhdestäkään ravintolasta, missä ikinä söimme. Ja kaikenmaailman kaupustelijat ja katutaiteilijat tekivät isoja tilejä turisteilla, mutta varmaan eivät niistä liioin veroja maksaneet.

        Väärennetyillä tiedoilla maa ujutti itsensä euroon. Täyttä huijaustahan tuo oli.

        Jumalauta , jokanen suomalainen, vauvasta vaariin on vipannut Kreikalle yli tuhat euroa. Ei jumalauta, kyllä velakansa on maksettava jokasen! Turha vierittää syitä muiden niskoille!

        Vanhan suomalaisen laulunkin sanoin:Kaikkihan on maksettava eikös juu, mitä tässä maailmassa velkaantuu...


    • bordeaus

      Matkailusta hyötyy kansa,saavat osansa siitä ja turistit saavat nauttia lämmöstä,merestä ja upeista maisemista. Ei ole tavallisen Kreikkalaisen vika tämä talouskriisi.

      Laita ne pankit boikottiin ja äänestä vaaleissa. Meitä kaikkia eu kansalaisia huijataan.

    • kreikkalaisetpyh

      Kreikka on mahtava matkailumaa mutta en silti sinne enään eurojani aio viedä. On säälittävää että joku aikoo vielä Käteisen lähettämien miljardien jälkeen raahata euroja turistituloina Kreikkaan, jossa tavallinen kansakin itkee kuinka suomalaiset kehtaavat vaatia velkojaan takaisin. Tyypillistä välimerellistä meininkiä, velka on veli otettaessa mutta veljenpoika maksettaessa. Ei selkärankaa, ei moraalia, kaikki tulisi saada nyt ja heti. Markkinatalous pois ja kultakanta tilalle kiitos.

      • AuttavaSydän

        Näinä päivinä niin lehdissä kuin tekkarissakin on näytetty mitä kriisi merkitsee tavalliselle ihmiselle. Esim. jotkut lääkkeet loppuneet apteekeista eikä edes automaateista saa tarpeeksi rahaa lääkkeiden ostoon tai jokapäiväisiin menoihin. Nuorisosta 60% työttömänä. Eläkkeitä ei ehkä tässä kuussa enää tipu. Kyse on humanitäärisestä kriisistä eikä se ainakaan kohennu vetämällä letkut irti potilaalta. Turistikato on pahinta mitä vielä voi maalle sattua.

        En siis ymmärrä sanomaasi paljoakaan. Itse menen vielä syksyllä edes omalta pieneltä osaltani auttamaan turistina ja ns. reppumatkalaisena (tosin varsin hyväosaisena sellaisena). Majoitun siis pieniin perhehotelleihin tai yksityismajoituksiin, syön paikallisissa tavernoissa ja kuppiloissa, käyn kauppahalleissa ja toreilla, vuokraan kulkupelejä.

        Vatineeksi saan sitä samaa kuin aina ennenkin: lämpöä, aurinkoa, rusketusta, voimaa talvea varten. Ja ystävällistä, mutkatonta kohtelua - erilaista kuin isoissa pakettimatkahotellissa. Eikä se lopulta maksa edes edullisten lentojen jälkeen paljoa enempää kuin mitä saan helposti kotimaassakin menemään parissa viikossa. Valinta on siis helppo.


    • ikositira

      Niin yksinkertaista asiaakaan et näytä tietävän, että niitä lukuja "kaunisteltiin" EUROON ei EU:n liityttäessä.

      • satu-jorgos

        Vieläpä niin, että jos hevoskauppias myy sinulle ns.hevosen hyvään hintaan niin toteat, että kylläpä onkin laukkaava ratsu! Kenenkähän vastuulla oli Kreikan liittäminen euroon tekemättä kunnon selvitystä tai sitten joku teki suoranaisen rikoksen vaikka huomasi maan vääristelevän lukuja. Hieman parempi talous-asiantuntija tietenkin olisi huomannut, ettei tämä voi olla totta. Euro-alueen kiihkomainen laajentaminen oli outoa, vai mitä olli rehn?


    • onkoOikein

      Kreikka on velkaa Suomen valtiolle velkaa useita miljardeja euroja. Tyhmät sinne rahaa kantaa muitakin maita on. Nyt vielä äänestivät niin etteivät velkoja maksa.

      • MissäSotakorvaukset

        Käy kysymässä rahojasi sieltä mihin ne ovat päätyneet, eli Saksan pankeilta.


      • määrautalangat

        Kreikka ei ole Suomelle penniäkään velkaa! Menikö vaikeaksi? Sitä ollaan niin suomalaista ja muka ylemmällä tasolla, että "myöhän teijät elätetään" Kyse on vasta takauksista, joista valtio-tasolla ei tarvitse välittää. On eri asia otta pankista asunto-lainaa, kuin valtion saada apu-paketteja joltain IMF.ltä.


      • Takaaja2
        MissäSotakorvaukset kirjoitti:

        Käy kysymässä rahojasi sieltä mihin ne ovat päätyneet, eli Saksan pankeilta.

        Suomi maksoi Kreikan velkoja . kun maasta ei itsestään siihen ollut. Onko tuo niin vaikeaa tajuta. Eli esti velanottajaa(Kreikkaa) menemästä täydelliselle mätäkuurille.
        Jos joku takaa jotain ja joutuu sitten maksamaan taattavansa velat, niin siitä velkojastako se syyllinen muka löytyy? Kyllähän se syyllinen löytyy siitä taattavasta, joka ei ole hoitanut hommiaan ja maksanut niitä velkojaan.


      • PankitOttavatVastuutSijo
        Takaaja2 kirjoitti:

        Suomi maksoi Kreikan velkoja . kun maasta ei itsestään siihen ollut. Onko tuo niin vaikeaa tajuta. Eli esti velanottajaa(Kreikkaa) menemästä täydelliselle mätäkuurille.
        Jos joku takaa jotain ja joutuu sitten maksamaan taattavansa velat, niin siitä velkojastako se syyllinen muka löytyy? Kyllähän se syyllinen löytyy siitä taattavasta, joka ei ole hoitanut hommiaan ja maksanut niitä velkojaan.

        Kreikkaan menneistä lainarahoista vain 10% päätyi Kreikkaan.
        Kreikan velka vain kasvoi ja nyt Kreikka on kriisissä.
        Aika lyhytnäköinen ajatusmaailma sinulla.

        Tässä tapauksessa pankit laittoivat rahaa Kreikkaan ja siirsivät riskinsä muille maille.

        Hyvin se propaganda näköjään on iskenyt.
        Troikka sai mitä halusi, muut maat syyttelevät Kreikkaa ja pankkiirit ottavat kermat kakun päältä.
        Kreikan kriisi on täysin poliittinen kriisi.


      • Saariakaniin
        PankitOttavatVastuutSijo kirjoitti:

        Kreikkaan menneistä lainarahoista vain 10% päätyi Kreikkaan.
        Kreikan velka vain kasvoi ja nyt Kreikka on kriisissä.
        Aika lyhytnäköinen ajatusmaailma sinulla.

        Tässä tapauksessa pankit laittoivat rahaa Kreikkaan ja siirsivät riskinsä muille maille.

        Hyvin se propaganda näköjään on iskenyt.
        Troikka sai mitä halusi, muut maat syyttelevät Kreikkaa ja pankkiirit ottavat kermat kakun päältä.
        Kreikan kriisi on täysin poliittinen kriisi.

        Kaippa ne rahat meni muualle, kun ne meni kreikan velkojille, eli lainanmaksuun. Perus-asiat unohtuu näemmä sulta. Jos niitä kreikan mvelkoja e olis muut maksaneet, niin millähän Kreikkalaiset nyt elääs? Ei riitä nytkään Kreikan valtion rahat maan pyörittämiseen, ja siksi taas inutaan rahaa muualta!


    • huhhuuu

      Boikottiin vain Kreikka. Lainasivat 300 mrd Euroopasta ja nyt eivät pysty maksamaan. Kun kreikkalaiset ei pystyneet, niin suomalaiset veronmaksajat pantiin demarien takuukien avulla takuumiehiksi. Huono juttu, jos jokainen suomalainen joutuu antamaan puolen kuukauden nettopalkan ilmaiseksi Kreikkaan.
      Matkailu Kreikkaan on lopetettava heti. Kuolkoot sinne saariklleen nälkään. Miksi lainasivat rahaa noin valtavasti eivätkä nyt pysty maksamaan takaisin. Lisäksi valehtelivat taloutensa hyvyydestä, kun pyrkivät euroon. Roistoja kloko sakki.

    • hehheehh

      Siinäpä oikein peruskreikanmatkaaja Suomesta, oikea reissumies Suomen osuus Kreikan takauksista on korkeintaan se kaksi prosenttia, mikä tosin suuri raha sekin Kreikan kokoon nähden. Suomi voisi vaikka yhtenä vuotena lopettaa kaltaisillesi maataloustuen maksamisen ja kuitata sillä riippakiven pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe