Olerko valmiina ydinsotaan? Osa 1.

European__88

Oletko valmiina ydinsotaan?

Washington ajattelee, että ydinsodan voi voittaa ja suunnittelee ensi-iskua Venäjää, ja ehkä Kiina vastaan, jolla poistetaan kaikki esteet Washingtonin maailman ylivallassa.Suunnitelma on edistynyt ja suunnitelman täytäntöönpano on käynnissä. Yhdysvaltain strateginen sotaoppi muutettiin käyttämään ydinohjuksia ennalta ehkäisevään ensi-iskuun. Yhdysvaltain anti-ballististenohjusten tukikohdat on perustettu Puolan maaperälle Venäjän etulinjaan, ja muita tukikohtia on suunnitteilla. Valmistuessaan Venäjä on saarrettu yhdysvaltain ja naton ohjustukikohdilla.

Anti-ballistiset ohjukset, jotka tunnettiin Ronald Reaganin aikana “star wars” nimellä, on suunniteltu "sieppaamaan/lukkiutumaan" Venäjän ydinohjuksiin ja tuhoamaan ne. Washingtonin sota opissa, USA iskee ensin Venäjää vastaan, ja mitä vastatoimia Venäjällä voi olla jäljellä on estetty saavuttamasta yhdysvaltoja käyttämällä ABM-kilpeä. Washington voi tehdä ensi-iskun laukaisemalla ydinohjukset strategisesta pommikoneesta (ilmasta maahan), sukellusveneestä, taistelualuksesta tai mannerten välisellä ydinohjuksella, eli ABM-tukikohdista laukaistaan torjuntaohjukset tuhoamaan Venäjän vastaisku ydinohjukset. Tämä on Washingtonin korkeinta hulluutta ja ylimielisyyttä. Washingtonin laukaistaessa ensi-isku ydinohjukset,sillä samalla hetkellä Venäjä laukaisee ohjukset jotka tuhoavat kaikki Naton ohjuspuolusjärjestelmät ja Venäjän vastaisku ohjukset lentävät vapaasti Yhdysvaltoihin, ja "poikkeuksellinen ja välttämätön" Washington palaa myös yhdessä meidän loppujen kanssa.

Syy oppi muutokseen jonka washington antoi on mahdollisuus, että terroristit voivat suunnata ydinohjukset yhdysvaltoihin ja tuhota Amerikan kaupungit. Tämä selitys on järjetön. Terroristit ovat yksilöitä tai ryhmä yksilöitä, eivätkä uhmaa maata sotilaallisesti. Ydinaseiden käyttö terroristeja vastaan tuhoaisi paljon enemmän kuin pelkät terroristit.

Syy jonka Washington antoi ABM-tukikohdalle Puolassa, on suojella Eurooppaa Iranin ohjuksilta. Washington ja jokainen Euroopan hallitus tietää, että Iranilla ei ole ydinohjuksia ja Iranilla ei ole mitään aikeita hyökätä Eurooppaan. Yksikään hallitus ei usko Washingtonin syitä. Jokainen hallitus ymmärtää, että tämä on Washingtonin heikko yritys peitellä sitä tosiasiaa, että se luo alustaa voittaa ydinsota.

Venäjän hallitus ymmärtää Yhdysvaltojen sotaopin muutoksen ja että ohjustukikohdat sen rajoilla on suunnattu suoraan Venäjää vastaan ja se on osoitus Washingtonin suunnitelmista tehdä ensi-isku Venäjälle. Kiina ymmärtää myös, että Washingtonilla on samanlaisia aikeita sitä vastaan. Kuten on aiemmin raportoitu, vastauksena Washingtonin
uhkaan Kiina kiinnitti maailman huomion kertomalla, että sillä on kyky tuhota Yhdysvallat jos
Yhdysvallat aloittaa sellaisen ydinkonfliktin.

Ylimieliset typerykset Washingtonissa, tukehtumassa omaan ylimielisyyteen kuin "välttämätön ja poikkeuksellinen kansakunta" ovat herättäneet Moskovan siihen pisteeseen, että Venäjällä on nyt enemmän käytössä ydinaseita kuin Yhdysvalloilla.
Seurauksena Washingtonin rikkomista lupauksista, Washington laittoi ABM ohjustukikohtia Puolaan Venäjän rajalle. Venäjä on kehittänyt nopeamman ICBM järjestelmän joka voi nopeasti muuttaa ohjuksen kulkukaarta ja ohjusta joka on kytketty ICBM järjestelmään ei voida ampua alas millään ohjuspuolustusjärjestelmällä. Tietenkin Washington kieltää tämän
ja Yhdysvaltain yritykset ansaitsevat miljardeja dollareita myymällä Washingtonin hyödytöntä ABM-järjestelmää.Lisäksi kyseisissä maissa, kuten Puolassa, joiden hallitukset ovat riittävän tyhmiä hyväksymään Washingtonin ABM-ohjustukikohdat, ohjustukikohdat tuhottaisiin ennenkuin ne voisivat toimia. Täydellistä typeryyttä Itäisen-Euroopan ostetuilta ja maksetuilta hallituksilta luottaa Washingtoniin, joka on todennäköisesti tärkein syy tulevassa WWIII.

Se ei ole vain Venäjän strategiset ydinasevoimat jotka Washingtonin typerykset ovat elvyttäneet ja aktivoineet, mutta Kiinan myös. Viime vuonna Kiina julkaisi kuvallisen esityksen siitä, miten Kiinan ydinaseet voivat tuhota Yhdysvallat. Tämä oli Kiinan vastaus
Washingtonin järjettömään suunnitelmaan rakentaa uusia ilma-ja merivoimien tukikohtia Filippiineiltä Vietnamiin, jotka ohjaavat resursseja Etelä-Kiinan merellä. Millainen idiootti hallitus Amerikkassa on, joka ajattelee Kiinan aikovan sietää tällaista puuttumista Kiinan vaikutuspiiriin?

Kiina on nyt lisännyt sen ydinase valikoimaan uuden mallin sen liikuteltavaan ICBM järjestelmään. Washington ei tiedä paljoakaan tästä uudesta ohjuksesta, koska CIA on liian kiireinen järjestämään protesteja Hongkongissa.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Enpäusko

      Syytät Yhdysvaltoja ensi-iskun suunnittelusta, ja kuvaat sitten Venäjän tekevän sellaisen mm. Puolaan ABM-järjestelmiä vastaan. Oletko nyt ihan varma, mitä olet tekemässä? Ensi-isku vaihtoehtona kuuluu juuri Venäjän vuoden 2015 puolustusdoktriiniin, ei USA:n.

      • JohanOns

        Turhaan itket natotiltu. "Enpäusko" on todella syvällä USAn syöttämässä harhassa ja propandassa, että hänen on vaikea uskoa Washingtonin suunnittelevan jotain tälläistä mielettömyyttä.


      • Enpäusko

        Pidät siis Putinin viime joulukuussa uudesta doktriinista pitämää puhetta USA:n syöttämänä harhana ja natotiltuiluna. Siinä tapauksessa USA:lla onkin todella pirullinen ja ovela juoni, kun ovat höynäyttäneet Putininkin siihen mukaan.


      • noin

        Saanko sanoa näin pahasti sinulle kuin hölmö, 88. Kun puhut ydinaseista. Tuo sinun täysin hullu Putinisi tarvitsee vain ilmapistoolin laukaisun suoraan sydämmeen. Silloin Venäjän hieno kansa vapautuu täysin mielisairaan johtajan ikeestä. Ei siis tarvita edes ruudin savua..............................


      • European--mb

        Neokonservatiivien korkein hulluus nyt tunnistettuna, Washington valmistelee ensi-iskua Venäjää ja mahdollisesti Kiinaa vastaan. ABM-tukikohta Puolassa tukee tätä ja Washingtonin sotaopin muutos "ennalta ehkäisevä ensi-isku ydinasein". Venäjä ei tee ensi-iskua, Venäjä tuhoaa ABM-tukikohdat vasta sen jälkeen kun Washington on laukaissut ensi-iskun ydinasein. Venäjän sotaoppi kieltää ydinasein tehtävän ensi-iskun.


      • kollikainen

        "EnpäUsko" vastaukset ovat lapsellistä sönkötystä. Aivan sekavia, joilla ei pystytä kumoamaan väitteitä.


    • venäjätaistele

      VENÄLÄISET PITÄKÄÄ PINTANNE! ÄLKÄÄ ANTAKO AMERIKKALAISILLE MAAILMAA! ILMAN VENÄJÄÄ MAAILMASSA EI OLISI KUIN AMERIKKA!

      • VenäjäRyöstele

        Niin juuri! Venäläiset pitäkää kiinni periaatteistanne ja vallatkaa vapaasti kaikkia pieniä reunavaltioita! Näin USA ei ehdi edelle! Kunkin maan älymystö hoidetaan niskalaukauksin ja kansa vapautetaan!


    • osbergne

      Suomi NATON etulinjassa palaa ensimmäisenä.

      • SuojatonSuomi

        Suomi ilman Natoa on vielä sitäkin ennen!


    • ABBM

      Suomeen NATO varmasti tuo ohjuspuolustusjärjestelmän

      • uskoeioletiedon

        Mäkin ajattelin lapsena synttäreillä että saan varmasti uuden nuken. En saanut.


    • lAAttokkax

      Kiina ja Venäjä voi tuhota Yhdysvallat ja lännen milloin se haluaa, yksinkertaisesti tuhoamalla dollarin

      • voi_tolloa_joka_ei_tajua

        "Kiina ja Venäjä voi tuhota Yhdysvallat ja lännen milloin se haluaa, yksinkertaisesti tuhoamalla dollarin"

        Voi kun olet typerä. Juuri Kiinalla ja myös venäjän oligarkkijohdolla on paljon saatavia Yhdysvalloista. Sen lisäksi suuri osa heidän omaisuudestaan on dollareina.

        Kaikki valtit on USA:n käsissä. Se voi tiukan paikan tullen painaa dollareita mielensä mukaan ja maksaa velkojiensa lainaamat miljardit paperina takaisin.


      • voitolloajoka
        voi_tolloa_joka_ei_tajua kirjoitti:

        "Kiina ja Venäjä voi tuhota Yhdysvallat ja lännen milloin se haluaa, yksinkertaisesti tuhoamalla dollarin"

        Voi kun olet typerä. Juuri Kiinalla ja myös venäjän oligarkkijohdolla on paljon saatavia Yhdysvalloista. Sen lisäksi suuri osa heidän omaisuudestaan on dollareina.

        Kaikki valtit on USA:n käsissä. Se voi tiukan paikan tullen painaa dollareita mielensä mukaan ja maksaa velkojiensa lainaamat miljardit paperina takaisin.

        voi kun olet typerä. Kaikki valtit on venäjällä ja kiinalla


      • PöljänPuheita

        Venäjällä ei ole ensimmäistäkään valttia vaan se on taantuva ja köyhtyvä suurvalta! Kiina taas voi olla lainaamatta USA:lle lisää, mutta muuta se ei voi!


    • OTAN13

      NATON ABM-tukikohdat ovat vain yhtä tarkoitusta varten. Tukemaan Yhdysvaltojen ydinase ensi iskua Venäjää vastaan.

      • turhaarauhailette

        Varsinaisia roistoja amerikkalaiset. Kukaan ei halua sotaa niin paljon kuin amerikka. Tietämättömät ulisee rauhan perään. Kuten jo raamatussa sanotaan: sota on loppuun asti.


    • Calle_H

      Maailma armasti tuhoutuu jos USA saa jatkaa sen toimiaan

      • colle

        Suomi varmasti tuhoutuu jos Venäjä saa jatkaa toimintaansa


      • voivoi

        Eipä taida yksi pikku suomi paljon painaa maailmankartalla.


      • OijOij

        Eipä taida yksi pikku venäjä paljon painaa maailmankartalla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe