Huumeet Ja Yksiänäisyys sai minulle TÄMÄN

CSSOURSEÖ

Olen tullut siihen lopputulokseen että huumeiden käyttmänen on hauskaa.
Sanotaan että huumeet ovat myrkkyä meidän sielullemme ja sielu ei elä ikuisesti.
Kun on ”rajan” ylittänyt niin alkaa tämä.

Päivisin olen eri mies kuin iltaisin. Päivisin vedän positiivisella asenteella eteenpäin. Kun saavutaan iltaan niin alkaa se outo yksinäinen fiilis. Mitäs sitä tässä tekis. Tätä jatkui pari kuukautta. Jäin koukkuun peliin. (jota olen nyt pelannut muutaman kuukauden.’) Rupesin parantelemaan suorituksiani ja refleksejäni. Polttaminen auttoi tekemään ovelia ja vaikeita suunnitelmia.... pikku hiljaa olin siinä hyvä ja rupesin reflekseä vetää kuntoon niin ei sitä sit ollukkaa nii hyvä. Tuli vauhti kerran kuvioihin. Pari viikkoo myöhemmin uudestaa. Ja uudestaa.Seuraavana päivänä vainisteli itteni kuoliaaksi. :D tuleeks sisko ovelle vai ei. Voiks mun peräs olla poliisei. Ketä rappukäytävässä kävelee. Kuka ajoi pihaan, kuka yläkerrassa mumisee. Pelit suju kuitenkin hyvin JA se riitti....

Tästä kaikesta jää paitsi se tosi asia että kyseessä olen minä, jonka pitää hoitaa sen normaalia arkea ja velvollisuutta kuntoon.Kuntoon laittamisella tarkoitan yrityksen konkurssia mikä mun täytyy maksaa pois. 50K Tästä kaikesta unohtoi itsestään välittäminen ja elää kunnollisesti. Oman perheen perustaminen on monasti käyny mielessä. Mutta mitä minä teen. Istun kotona polttelen pilveä, pikkuhiljaa erkaannuin, käytin vauhtia muutamiin kertoihin.
Taukoamatta. Voin sanoo että noin 30 kertaa 3kk aikana olen heittänyt viimeiset pajat tai loput vauhdista vessanpöntöstä alas ja taistellu itseni kanssa. Tuloksetta. Tuloksetta.
Kokeilen asiaa ja oon täysin selvin päin. Maksan salikortit yms ja alan elää normaalia arkea ja koitan etsiä kontaktia normaalista arjesta. Oon ollu niin kauan (5kk) aika yksinäinen että se alkoi tuntua unohdetulta. Paine kasvoi illan tullen ja huonot uutiset ei sitä myöskään parantaneen sen enempää, että saatoin ilta yheltätoista lähteä hakemaan polttamista toiselta puolelta kaupunkia. Pisin aika kun olin polttamatta oli 4pv.
Juu tiedän kyllä.
Sisarruksiani nään niin harvoin koska en halua jäädä kiinni. En halua päästää ketään lähelleni, koska uskotelen itselleni että olen kuin rutto ihmisille. Todistan sen. Kuinka säälittävää, mutta oikeesti totta. Päästään kohta tohon myöhemmin.

Asustelin alkuvuodesta(2014) 26v muijan kanssa kesään asti. Muija oli fiksu.Yliopistossa ja AMK samaan aikaan. Valmistu AMK 2014. Tehtiin fiksuja ja oikeastaan aika mukavia asioita. Se sai mut jotenkin aktivoituu niin etten käyttänyt mitään. Tein suunnitelmia ynnämuita elämästä. Elämä oli kirkasta,MUTTA kesä lähesty ja kyllä te tiedätte kollilla muna, ohjaa kokokesän. Päätettiin että erotaan ystävinä(Ensimmäinen muija kenen kanssa pystyin erota kavereina) Hankin oman kämpän yms. Arki on paljon helpompaa kun on joku joka muistuttaa kaikista asioista pelkästään kun toinen tekee myös niitä. Muutin omilleni. FIFA Maailman Mestaruus Kisat käynnissa, sulkapalloo, lentopalloa, jalkapalloa pelailtiin. Hengailtiin, Pidettiin hauskaa. Elokuussa loppui vuokrasopimus. En saanut luottotietojeni takia mistään asuntoa. Aloin hermostua ja niin ”KALVO” oli rikki. Kukaan ei ollut pitämässä huolen siitä ettei se lipsu kokonaan. Niinpä yks ilta kaveri tuli pelamaan fifaa pleikkarilla ja toi samalla kukkaa mukanaan. Sanon annapalaa.....Se palaa vieläkin. Jollain ihmen kaupalla sain asunnon kuukaudeksi aika lähel. Annoin itselleni lisäaikaan ja olin taas huojentunut. Poltin sen kunniaksi ja yhtäkkiä olikin mennyt kuukausi. Taas alko paniikki ja sain kuin sainkin 1 päivä ennen kuin olisin lentänyt ulos niin kämpän. Ihan ok, kova vuokra, suht lähel keskustaa ja kaksio. Silloin sanoin itselleni nyt se on ohi. Loppuu samalla tää poltto. Niin se jatkui aina marraskuulle asti. Iltaisin masensi niin paljon, etti minulle soita kukaan, se painoin mieltä ja peleistä ei tullu mitään kun ajatukset oli muualla. Ei jaksanut kokoaikaa pelata niin sit vaan chillasin koneel. Katoin leffoi, kuuntelin musaa, tapoin aikaa. Ja Välillä oli niin tylsää että menin täysin sekaisin olevana omaan sisääni ja kuuntelin. Päivä minä ja ilta minä Emme ole hyvissä Väleissä. Iltasin kusetan itseäni. Ja uskokaa pois se on vaikeet ja tuskallista kokoea. Mutta hyväksyn sen koska pääni sanoo itsekkääsi päässäni ”MINÄJASINÄ”<3 Meillä on hyviä kokemuksia Olemme nauraneet kahestaa, olleet aidosti ilosia. Kokeneen kauheita RUSHEJA pelissä. Ja ne oikeesti tuntu todella hyvälle kun pelaat parhaimpia servuja vastaan ja tulokses on 17-5 12-0 24-7. Eka on ett kuinka monta olet tappanu ja se toine on kuinka monta kertaa ne on tappanut sut.

Tämän kaiken tekstin siksi että lopputulokseni seuraavanlainen. Huumeet on minunkaltaiselle ihmiselle erittäin paha yhdistelmä. Päivällä haluan eroon ja ”TEEn”pääöksen NYTRITTÄÄ!. Illalla SHATANAC Rupeen uskottelee itselleni että huomenna, ei se vittu haittaa, mitä väliä tää viel. Ihan sama en jaksa tänään hoitaa sitä asiaa.

5

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jokaisella kerralla käyn päässäni niin suurta taistelua ja loppuenlopuksi häpeää. Kuinka pystyn elää itseni kanssa? Helppoa.Mä olen kova jätkä blokkimaan asioita. En oo ylpee siitä.

      Mä tiedän että musta on siihen.Minä olen juuri kirjannut itseni Turun Avoimen Yliopiston oppilaaksi. Ja mä vedän tämän loppuun asti. Mä tiedän että tää tulee loppumaan.Olen niin monta kertaa pettänyt lupauksiani, että sielustani on loppunut usko itseeni. Kerron vain teille siellä oleville. Tämä ei ole leikin asia. Taisis pidätte liekkinä. Taisis et osaa asennoitua oikein(kysy joltain ole nöyrä muiden edessä. Ei ole väärin) Joku kelaa ett ”joo hahah SIELU jäbä on homo) :D Sä voit ajatella itse sun persoonan sieluna ja tarkkaile itseäsi ja opi mitä teet muille läheisillesi.

      Sä joka olet aaltopituuksilla !! Lue tää” sä oot kyll niin luuseri, ettei meitä moneen ole. Ainut asia joka tässä kaikessa mättää miks et saa sun shittii kasaan olet sinä. Jos sinä saat jotain vasineeksi teet sen kyllä. Mutta sen pitää olla rahaa tai huumeit. Ja haluaks elääkki viel pitkään ett vois mennä eläkepäiville sammuilee kamois etelä amerikkaan.Elää tunteen kanssa joka seuraa sua sun kokoelämän ajan haukkuu sua luuseriks, munattomaks, yksinäiseks vanhukseksi. Mieti mihin yhteiskunta on menossa ja missä me ollaan. Miks susta muka ei ole siihen, että sä päättäväisesti päätätä pitää lupauksesti ja teet järkeviä päätöksiä itelles, joista kiittäisit itseäsii kun näet lapsesi sylissäsi. Varsinkaan silloin jos lapsuutesi on ollu kurjaa laman keskellä. Saavuta jotain. Minä lähdin lukemaan lakia. Olen ollut sen kanssa niin paljon tekemisissä että tiedän jo melkein miten oikeusjärjestelmä toimii. Minulla on ollut sama asianajaja kokoajan. Kun mä teen 2000€ petoksen ja minulle pidetään kymmenistä samoista oikeudenkäynti samaan aikaan, niin mun asianajaja otta valtioilta korvauksesksi oikeusavustamisesta noin 1500-3000€ (plus alv päälle)
      Miks en minä ole tajunnut että pahisten rahat on puvuilla. Miks en ole tajunnut että minähän rakastan lakia. Miks en ole tajunnut että kaikki mun lempilehhat liittyy rikollisuuteen ja siihen miten ne pelastetaan jenkkileffois oveluudella ja nokkeluudella. Minä rakastan rahaa. Asianajajani kanssa tulemme hyvin toimeen. Kysyin häneltä kuinka paljon hän tienaa kuukaudessa. Hänen vastauksensa käänsi pääni. Hän vastasi minimi kuukauspalkka olleen viimeisen 10v sisällä on 15000€. Oli kuulemma heinäkuun tapainen hiljainen kuukausi silloin. Mulle riittäis tosta 1/3 osakin kuukaudessa.
      Miks et sinä voisi tehdä jotain jos on sinulle hyötyä viiden kuuden vuoden päästä. Miks et vaan päätä mitä haluat isona (leikkimielisesti) ja tee sitä. Olen niin usein törmännyt yhtälöön ”ole hyvä niin vastaukseksi saat hyvää” ” olen huono ja et arvosta itseäsi tärkeämmäksi kuin nyt niin jäät yksin ja yhteiskunta elättää” Häpeä itsessään että nuoret osaavat ihmiset syrjäytyvät ja meistä pidetään huolta, jottemme kuole.
      SOSIAALITURVA TYÖTTÖMYYSETUUS ASUMISLISÄ =110 570 240=920. Vuokra 670€ =250€
      No eihän sillä koreasti elä, mutta silti saan asunnon, vetää, sähköä, tietokone, tv, sänky, ymsyms: Silti valitamme mediassa jatkuvasti kuinka surkea suomi on ja kuinka paska se on. Sekin on itseaiheutettua. Kun poliitikot puhuu niin kansa uskoo Kun tehään päätöksiä ja se ei miellytä niin mennään pubiin ja valitetaan ja ollaan surkeina. Kreikassa valtio nosti bussilipun hintaa vissii eurolla, niin kokokansa päätti ettei he suostu muuten tekemään mitään, koska se on heidän mielestä kohtuutonta. Täällä mennään HassesPubii tai tinatuoppii ja ollaan että kaikki on hyvin.
      Avaa silmäs ja katso ympärillesi. Ole kiinnostunut itsestäsi ja hyvinvoinnista. Ole kiinnostunut ympärillä tapahtuvista asioista. Koe niitä. Älä teennäisesti, kyllä ne sielt aikanaan tulee. Et ees tajua sitä sillä hetkellä. Mieli on niin vahva osa sinua että sit kun muistat sen niin sulle tulee sama fiilis. Älä hae hetkellistä mieli hyvää youtuben HAHAHAHA pätkistä ja esitä iloista. Älä kirjoita Facebookissa kaverillesi mennääks kahville, vaan soita ja näe hänet mene kahville. Vaikkei se tunnu hyvältä aluks, ihmiset saatta tuijottaa ja itsetuntosi taas laittaa sut hätääntymään niin älä tottele sitä. Hengitä rauhallisesti ja jatka mihin olit jääny. Hetkellinen mieli hyvä on kuin COCACOLA. Juo pullo ja hteken päästä on taas jano. Mielihyvä ei tuu koskaan näillä konstein kylläiseksi ja tyytyväikseksi. Päin vastoin kohta mikään voitto ja hahahah video ei annakkaan sulle tarpeeks hetkeksikään mielihyvää. Tyytäväisyys. Päättäväisyys, Moraali ovat resepti joka luo sulle Itseluottamusta. Pikkutekojen kanssa eteenpäin. Vauvan askelin omia polkuja takas.
      Älä ajattele et masennus on sairaus. Se ei ole sairautta oikeesti. Masennus on itsesääliä joka käy kokoajan kestämättömämmäksi. Lopeta valittaminen ja mee eteenpäin, koska olet aikasemminkin siihen pystynyt. Olet näyryyttänyt itseäsi tarpeeksi ja päälle. Muista olla myös nöyrä ja pyydä apua jos sitä tarvitsen. Luo kontakteja ihmisiin.
      Olen 27 pian.

    • Nimeni on CSSOURSEÖ
      Päätökseni on tämä.

      En käytä huumeita enään koskaan. Syy siihen on ettei koskaan, ettei siihen palaisi. Päätös on pidettävä, koska jos annat sormen se vie koko käden.
      Tupakoinnin olen lopettanut nuuskan avulla ja sit kun itseluottamukseni on mielestäni vahva ja kestän ottaa vieroitus oireet päättäväisenä äijänä vastaan lopetan senkin.
      Hurmaan sen tytön takaisin itselleni. (voin vain toivoa)
      Vedän Avoimen Yliopiston 60op läpi ja koitan päästä Oikikseen sisälle. Jos mun tarvii muuttaa muualle niin teen sen.
      Maksan kaikki velkani pois ja hankin itselleni puhtaat luottotiedot.
      En yhtään enempää lupaa, tässä on ihan tarpeeki suunnitelmaa pariks vuodeks. :D


      Toivottavasti ette hauku tätä kirjoitusa. Uskon ja toivon että jollekkin muullekkin tästä olisi apua.
      Kun olen päässyt oikiksesta niin aijon kirjoittaa elämästäni uudestaan samalla nimimerkillä.

      • Luimpas nyt nämäkin. 30 op / vuosi lienee hyvä vauhti. Mietityttää vain, että mistä revit rahat avoimessa opiskeluun, kun se käsittääkseni maksaa?


    • voi_kyynel_

      Ihan oma vikasi, turhaan (laittomia) päihteitä syytät. Tuo sama tapahtuu laillisella ja niin ihanalla alkoholilla tuhansien ihmisten kohdalla joka vuosi...

      Sekaisin olet tosin muutenkin, kun elämäsi on juuri tuota suorittamista ja yrittämistä. Aina pitää näyttää muille että olet jotain suurempaa kuin oletkaan, eikä mikään tule koskaan riittämään.

      • Jennifer3421

        CSSOURSEÖ mikä sun tilanne on nyt? toivottavasti vähän, hitusen parempi


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe