Lihavat hallitsee seksin

oikeita_mässäilijöitä

Outoa, mutta miksi lihavat ihmiset ovat kaikkein kiimaisempia ja taidokkaimpia seksin suhteen?

29

313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yööööökkkk

      En tiedä mutta itse inhoan yli kaiken ruipeloita ukkoja

    • totuuttakinkö

      Tämä voi johtua sellaisesta, että lihava tietämättään ylittää mukavuusalueen ja sen seurauksena unohtaa lihavuutensa tai kumppani ihannoi lihavuutta,tai on sinut itsensä kanssa ja sen tähden antaa palaa. En ole lihava, mutta keskustellut lihavahkojen kesken aiheesta ja olen tullut näihin aatoksiin. En nyt pidä itseäni mitenkään aliaktiivisena, mutta olen paljon vaihtanut mietteitä erilaisten erityyppisten ihmisten kanssa. Loppupelissä muodolla tai muodottumuudella ei ole väliä, vaan sillä on väliä, että on touhussa 100% mukana.

    • suhteen

      Ihan turhaan haet täältä ylimääräisten kilojesi ylistystä.

      • Kiimainennainen

        Sanoo taas yksi ruma pystyynjäätynyt pulkannaru joka luulee olevansa komee.


    • pidän_isoista

      Suuseksin antaminen on parasta. Suuseksissä ei niin väliä myöskään, onko akrobaattisen notkea tai kiinteä. Kielellä voi hoidella ihan kaikki paikat ja saada kovimman kiiman aikaan.

    • yöökkkkk

      En nais läskit edes pussi päässä

    • Aikamoista yleistystä.tuskin kiihkeys ja taidot on kiloista kiinni .Eiköhän se vaan ole omista mieltymyksistä kiinni kenen kanssa seksi tuntuu hyvältä.

      • salikisu

        Juu kyllähän se näin taitaa olla. Itse en ole mikään paksukainen ja kiihkeyttä riittää, vaikka muille antaa. Epäilempä vielä jos vartaloni olis löllö, en pystyisi esim kaikkiin asentoihin mihin normaalipainoisena pystyn. Lisäksi en tuntisi olevani seksy, enkä haluttava Lihavana.


    • hcggkhkghhcg

      Lihavat nauttivat elämästä, jolloin he syövät enemmän kuin kuluttavat. Tuo elämästä nauttiminen heijastuu kaikkialle, ei ainoastaan ruuasta nauttimiseen ja siksi he nauttivat myös esimerkiksi masturboinnista ja fantasioinnista ja siitä syystä he osaavat sängyssä kaikenlaista.

      Jos unohdetaan fyysiset taidot, niin elämäni kumppaneiden perusteella voin sanoa selvästi että lihavat ovat kaikkein kekseliäimpiä, halukkaampia, innokkaampia ja suorastaan hulluimpia kuin laihat.

      Laihat harrastavat aina tavallista yhdyntää ja erityisesti laihat naiset käyttäytyvät kuin lahnat, vaikka olisivat kehuneet taitojaan. Ja heille on ihan turha yrittää ehdottaa mitään, koska mikään ei käy.

      Kiihkeys ei ole pelkästään sitä että jaksetaan sängyssä hikoilla ja vaihdella asentoja, vaan kiihkeys tulee aivoista.

      Laihuus ei myöskään ole synonyymi hyvälle kunnolle, sillä siitä ei kerro kuin lihaskunto. Laihoilla ja lihavilla voi olla yhtä huono lihaskunto.

      • salikisu

        No joo laihoista en tiedä, koska itse olen normi painoinen , en laiha . Omistan f-kupin rinnat ja pyöreän Pepun. Nautin myös elämästä, vaikken aina mätä ruokaa naamaan, senkin ajan voin käyttää johonkin parempaan. Vaikka siihen intohimoiseen ja kiihkeään seksiin. Eiköhän se ole yksilöstä kiinni ei painosta..No eiköhän se ole selvää kummalla on parempi lihaskunto, sillä laardiperseellä vai Salilla tereenavalla.


      • salikisu

        Niin ja olen masturboinut pikkutytöstä asti.tosin silloin en vielä tiennyt mikä se ihana olo oli joka tuli sen seurauksena. Nykyäänkin masturboinut aina kun siltä tuntuu joskus jopa kolme kertaa päivässä, joskus kolme kertaa viikossa. Ja nautin myös hyvästä ruuasta .Painosta riippumatta ikinä en ole lahnana voinut maata kun pannaan.


      • naineen

        Tuskin on painosta riippuvainen. Jos on itse tyytyväinen ja viihtyy kropassaan, silloin pystyy antautumaan toiselle täydellisesti. Itsellä se vaati kymmenen kilon poistoa, nyt koen itseni seksikkääksi, enkä häpeä KroppaAni. Päästä se kaikki lähtee


      • plaa

        "Lihavat nauttivat elämästä, jolloin he syövät enemmän kuin kuluttavat."

        Tuo on kyllä aivan naurettava väite. Moni lihava on esim. kärsinyt tai kärsii masennuksesta. Jos he niin nauttisivat elämästään, niin miksi he olisivat masentuneita? Monella runsas syöminenkin liittyy lohdun hakemiseen eikä niinkään mihinkään erityiseen nautiskeluun. Monella elämäniloisellakin lihavalla kenellä se on vain sellaista nautiskelua, se elämästä nauttiminen on hyvin rajoittunutta. Nautitaan kyllä ruuasta, mutta ei paljon muusta vaikka olisi mahdollisuuksiakin.

        Ja esim. itse kyllä pyrin nauttimaan elämästäni ja olen silti hoikassa kunnossa oleva mies. En silti mikään ruipelo vaan lihaksikas enkä lähelläkään alipainoa. Nautin hyvästä ruuastakin ja usein (mässäilen välillä myös suklaata, sipsejä yms.), mutta en silti liho, koska haen nautintoa myös esim. kuntoilusta. Nautin siitä ja sen tuottamasta hyvästä olosta. Olen mennyt nautinnon hakemisessa suorastaan liiallisuuksiinkin hakiessani sitä myös esim. päihteistä.

        "Tuo elämästä nauttiminen heijastuu kaikkialle, ei ainoastaan ruuasta nauttimiseen ja siksi he nauttivat myös esimerkiksi masturboinnista ja fantasioinnista ja siitä syystä he osaavat sängyssä kaikenlaista."

        Luuletko, että ainoastaan lihavat masturboivat ja fantasioivat?

        "Laihat harrastavat aina tavallista yhdyntää ja erityisesti laihat naiset käyttäytyvät kuin lahnat, vaikka olisivat kehuneet taitojaan. Ja heille on ihan turha yrittää ehdottaa mitään, koska mikään ei käy."

        Täyttä puppua. Jotkut laihat ovat tuollaisia, jotkut ihan muuta. Sama pätee lihaviinkin. Se millainen ihminen on seksipuuhissa riippuu ihan muista asioista kuin läskin määrästä.

        "Kiihkeys ei ole pelkästään sitä että jaksetaan sängyssä hikoilla ja vaihdella asentoja, vaan kiihkeys tulee aivoista."

        Niinpä, aivoista, ei läskeistä. Läskin määrällä ei siis ole mitään tekemistä kiihkeyden kanssa.

        Itsekin harrastan seksiä mieluiten hieman pulskan naisen kanssa, mutta sillä ei ole mitään tekemistä minkään kiihkeyden, taitojen, halukkuuden, kekseliäisyyden tms. kanssa. Satun vain pitämään siitä, että naisella on jonkin verran ("sopivasti") pyöreyttä ja pehmeyttä.

        Yksi asia, mitä olen ihmetellyt, on se, että yleensä tunnun kiinnostavan enemmän hoikkia kuin pyöreitä naisia. Niillä pyöreillä naisilla vaikuttaa usein olevan kova hinku saada itselleen sellainen mies, joka ei heistä ole kiinnostunut vaan kuolaa niiden hoikkien naisten perään. Kai siinä on kyse huonon itsetunnon pönkittämisestä ja kateudesta. Ei riitä, että joku on kiinnostunut (vaikka tämä joku olisi ihan hyvä ja kiinnostavanoloinen mies), vaan pitää päästä kilpailemaan niiden miesten kiinnostuksesta, jotka ovat kiinnostuneet ihan toisenlaisista naisista. Ihan vain siksi, että huonoitsetuntoinen pyöreä nainen saisi mahdollisimman monelta mieheltä kiinnostusta osakseen, ja mikä tärkeintä, useammalta kuin hänen kadehtimansa hoikka nainen. Se sitten hivelisi hänen muuten paskaa itsetuntoaan.


    • lihava_hunajainen

      Laihojen ja luisevien naisten hengitys ja alapää tuoksuu pahalle. Laihoilla myös maku on karvainen ja kitkerä. Kyse lienee hormooneista. Hieman ylipainoinen elää nautittavan hunajaista elämää kaikilla tasoilla, luisevat pinna kireällä ja haisten.Ja tämä on totta, itse olen lihaksikas ja kiinteä.

      • naineen

        Oot läski ja luulet ittestäs liikoja. Kyllä se nyt on sanomati selvää mille se pillu maistuu ja haisee joka käskin välis hautuu, eikä saa ilmaa. Heh


    • syökää_parsaa

      Kun syö parsakaalia että pysyy luisevana, niin alkaahan sitä hengitys tuoksua mädälle.

      • normaaliako

        Uus tutkimus. Lihavilla pienemmät aivot. Ei saakaan ruuasta niin paljon nautintoo, että pitää aina siks vaan syödä lisää.Se siitä elämästä nauttimisesta. Repo ja kops


      • normaaliako
        normaaliako kirjoitti:

        Uus tutkimus. Lihavilla pienemmät aivot. Ei saakaan ruuasta niin paljon nautintoo, että pitää aina siks vaan syödä lisää.Se siitä elämästä nauttimisesta. Repo ja kops

        Reps


    • l.yiktujryhetgfrae

      Enpä tiedä onko väitteessä mitään perää, tuskin siitä ainakaan tutkimustietoa on. Ja toisaalta hyvä seksi kun tarkoittaa eri ihmisille eri asioita. Se on kyl sanottava, et omista seksipartnereistanikin kyl ne parhaimmat ovat olleet ylipainoisia, mut kyseessä voi olla sattuma. Jos ton väittämän aattelis pitävän paikkansa, niin syyksi vois ehkä aatella sitä, että lihavien TÄYTYY panostaa HYVÄÄN seksiin saadakseen seksiä jatkossakin, kun taas hyväkroppanen ylensä saa seksiä joka tapauksessa.

      • nautidkelia

        Itse en suorita seksiä. Jos lihavat suorittaa tai just aattelee et pitää olla hyvä. Kyllä jää paljon puuttumaan. Itse olen oma itseni ja nautin ja kun nautin annan sen näkyä ja joskus kuulua.


    • nnnohhofaöf

      No itse ainakin olen eniten nauttinut seksistä, kun painoakin tuli reippaasti lisää. Sitä ennenkin tykkäsin, mutten ihan näin paljon. Enpä tiedä syytä, voin vain arvella. Läskinä uskaltaa heittäytyä eikä enää turhaan ajattele liikaa miltä näyttää. Voi antaa mennä ja tulla, fiilis jatkuu ja jatkuu...voi keskittyä nautintoon itselle ja sitä myöten toiselle, kun ei ole se hyvältä näyttämisen paine taustalla. Kun kelpaa läskinäkin toiselle, voi tosiaan vaan antaa mennä hyvällä omallatunnolla.

      • läskinäkin

        Läskillä ei ole mitään tekemistä tuon asian kanssa. Vika oli päässä ei läskin puutteessa. Kohtuullisella läskin määrällä ei ole mitään vaikutusta seksin laatuun.


    • samaa_mieltä

      Allekirjoitan tuon täysin.

      • nautidkelia

        Eiköhän tuo päde kaikkiin jotka on sinut itsensä kanssa.


      • hyyyväää

        No itse näin jo liki viiskymppisenä naisena nautin, kun saan edelleen miesten huomion näyttävää ulkonäöllä. Saan vielä lähes poikkeuksetta miehen minkä haluan. Seksi kanssani on vähintäänkin yhtä hyvää kun Läskillä kanssasisarella ja seuraan ei tarvi hävetä. Nautin huomiosta ja en ikinä vaihtaisi kenenkään lihavan kanssa osia.


      • laardiii

        Näin miehenä pakko sanoa, että läski käy sperma ämpäristä ja äkkiä pihalle ja toivoo , ettei kukaan nähnyt.


    • small_man

      Luiseva rinnaton nainen on kauhistus. Noiden ala- ja yläpää tuoksuu usein ummentuneelta ja tarvitaan paljon liukuvoiteita, kun nesteitä ei itsestä irtoa.

    • ihan_liikaa

      Nykymaailmassa korostetaan liikaa ulkonäköä.

    • Mikluz

      Pullukat naiset nam!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe