Auton katsastus

miljoonakilometriä

Mitä mieltä A-katsastuksesta Kuhmossa. Tuntuu vähän pilkun viilaamiselta välillä touhu ja jatkossa Sotkamoon tai Kajaaniin leiman hakuun.

33

435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kylläpä

      no onhan se täällä pilukun nussimista.. onneksi löytyy asemia lähikunnista. tosin asiasta pitää huomauttaa ja jokaisen pitää huolehtia että auto on kunnossa. mutta turhasta ei pitäsi kitistä.

      • vaseli

        no empä tiedä käytin viime viikolla autoa katsastuksessa ja palvelu oli todella ystävällistä sekä tiskin takana että hallin puolella...


    • katsausta

      kyllä en katsasta kuhmossa. kallis ja pikku tarkka asema. muka liian tärkeeksi heittäytyy katsastaja vaikka olis vähäpätöinen vika joka ei vaikuta autoon eikä liikenteeseen. uusiksi vaan ja siitä taas maksaa

    • vitalis99

      Ja säännöt ei kun kiristyy,liikenneturvallisuuden lisäksi kytätään että onko auto verotettu oikein.
      ja kaikkea semmoista kytätään joka ei oikein katsastukseen edes kuulu.
      Tästä kiitos verottajalle ja trafille joka tekee sen koirantyön mitä verottaja vaatii, vaan unohtuu se liikennneturvalisuus.

    • leimaajako

      Hei! Älkää nyt viitsikö marmattaa! Auton pitää olla joka puolelta kunnossa, että ette aiheuta muille vaaraa liikenteessä niillä kotteroillanne! Nehän tekevät vain omaa työtänsä?! Vai onko teistä parempi kuin se vanha juttu, että manne katsasti autoa ja katsastusmies kysyi, että miksi renkaat on vain kahdella pultilla kiinni? Niin manne vastasi, että kun ne ei yhdellä pultilla pysy!

      • Pissapoika

        Jos autoon ei ole lisätty pissapojan nestettä talvella ja siitä tulee huomautus, niin onko se sitten vaarallista liikenteessä?


    • Minää

      en oo katsastanu autoa kuhmossa 8 vuoteen, enkä ihan heti käytäkkään. Nyt käytin kajaanin uudella asemalla ja varmasti käyn siellä jatkossakin..

    • Tätä_mieltä

      Onko Kuhmossa muka vieläkin niin paljon autoja, että siellä kannattaa katsastusasemaa ylläpitää?

      Kuhmossa oli väkeä monta tuhatta nuppia enemmän siihen aikaan kun minä otin hatkat Kainuusta. Silti pärjättiin ilman katsastusasemaa. Ne vähät kotterot käytettiin leimalla Kajaanissa tai maltettiin odottaa niitä päiviä, jolloin Kajaanin katsastuskonttorin väki tuli Kuhmoon pitämään katsastuksia Raja-Kainuun tiloissa.

      Kun katsastusta hoitavat nykyisin yksityiset, ulkomaisessa omistuksessa olevat yritykset ja katsastettavat vähenevät väen vähenemisen myötä, on kannattavuutta pakko pitää väkisin yllä määräämällä samat autot asemalle useampaan kertaan ennen kuin leima heltiää.

    • mobiilekeissi

      Joko ne osaa ottaa Kuhmossa OBD testin autosta? Ovat laittaneet autoja turhaan vikakoodien nollaukseen merkkihuoltoon, vaikka vika on siinä katsastusmies "repolaisessa". Minuakin yritti höynäyttää... muuuuut ei. Tuontiautoa, tai jotain muuta speciaalia ei kannata Kuhmossa katsastaa, aina Kajaani, tai joku muu paikkakunta. Peruscorolla, tai lata, ne onnistuu nippanappa.

    • dddfdd

      Erittäin hyvä palvelu Kuhmon katsastusasemalla ja asiantunteva. Sieltä saa nykyään esim. ostaa tuulilasinpyyhkijän sulat jos entiset huonossa kunnossa.

    • hohhoijjaa

      olen toistakymmentä vuotta käyttänyt perheen autoja katsastuksessa täällä Kuhmossa ja vain yhden kerran on tullut uusintakeikka, (meillä siis aina ollut vähintään kaksi joskus kolmekin autoa käytössä yhtäaikaa) joten todella tyytyväinen olen ollut A-katsastuksen toimintaan. Eihän se katsastusmiehen vika ole jos auto ei ole kunnossa vai? Ja onhan siellä katsastuskonttorilla palautelaatikko, sinne terveisiä jos ei ole mennyt oman mielen mukaan, kyllä niitä varmasti luetaankin eikä vaan takapuolta pyyhitä...

    • katastus1

      Vaikuttaa ettei kuhmossa ole pätevää katsastajaa kun jonni joutavista vioista muka pomppuutetaan ja tuollanen rahan keräystä uusinta käynti maksuista. Onko ne liian tärkeitä kun saavat muka etsiä vikoja ja tonkia toisten autoja. HALOOOO...eikö pikku viat pitäsi sanoa asiakkaalle että korjaa eikä tarvii uusinta näyttöä.

    • aapelin

      Ei kuhmossa kannata katsastaa. Onneksi on lähipaikkakunnat jossa käyttää ja paljon halvempaa eikä siellä tyhjästä ja vähä pätöisistä pomppuuteta.

    • vikalista

      Kyllä Kuhmon katsastua-asemalla on vikojen etsimistäkin ihan tahallaan,vaikka vikaa ei ookkaan,taitaa olla merkkikohtaista tuokin.
      Vikojen ihmettely loppui siihen,kun tokaisin,löytyykös sinun (katsastus ukon)autosta mitään vikaa,katsotaanko?

      • Peäkkönen

        Ja paskanmarjat sanoit. Sipehit yksinäsi tippa linssissä.


    • trafmiss

      Paljon on juttua Kuhmon katsastuksesta baareissa joissa barlamentit käsittelee päivän asioita. Monet vie autonsa muille paikkakunnille kun saavat halvemmalla ja asiallisen katsastuksen eikä tarvii pilkkuja viilailla,

      • harveri

        on se halpaa muualla väh. 120kmx0,43cen=51,60€ 2h /a:15€/h=81,60€ kats.maksu kyllä on tosi halpaa.


    • EijoVesso

      Eihän siellä ole edes poliiseja eikä rajamiehiäkään paljoa näy. Sen kun vain ajelee katsastamattomalla autolla. Mitään sakkojakaan ei oikein voi saada kun ei ole tuloja. Tai jos saa niin sossu hoitaa niin kuin se hoitaa Lieksassa ne koneinsinööritkin.

      • bensaaaaa

        Enpä uskaltais ottaa riskiä ajamalla katastamattomalla autolla... Rajalla kyselevät.


    • mopiili

      Jopa on kinnerin kuljettajilla huolia. Ostat joka kolmas vuosi uuren, nii ei tartte katastaa.

    • ajurit

      kaksi autoa ja lähen molemmat katsastamaan Kajaaniin. Puolta halvemmalla saan molemmat katsastettua eikä siellä tyhjästä autoja pomppauteta.

    • kemmiläinen

      Käyttäkää vain Kajaanin ja Sotkamon palveluita niin loppuu ne vii,eosetkin palvelut Kuhmosta !
      Kyllä seniin on ,että siitä vaan hakekaa vaikka joku auton osa Kajaanista kun se on kerran 1euron halvempi niin johan kanattaa. Ja viinakaupaakaan ei kannata käyttää niin ei tule humalassa ajeltua eikä tarvita Poliisiakaan sen takia .
      Olkaahan nyt kuhmolaiset fiksuja hakekaa lääkkeetkin vaikka sotkamosta kun siellä saattaa olla parempi palvelu ....

    • Kuuloluuri

      A-katsastus saa kait kilpailijan kohta puoleen. Kuulin, että No-pan auto olisi aloittamassa henkilöautojen katsastustoimintaa tänä keväänä.

    • sdfhdtghkuilö

      Missä se on halvin korjuuttaa autonsa Kuhmossa?

      • tyhhhmä

        Tiiral


    • PöjäPekka

      A katsastusta ei pidä käyttää. Ensinnäkin nr jättää hyväksymättä, jotta saa jatko katsastuksen ja rahat pois. Toisaalta A katsastus ei maksa veroja Suomeen.

    • Pikkuvika

      Olen lukenut ketjun enkä ole löytänyt yhtään konkreettista pikkuvikaa, jonka vuoksi auto on hylätty Kuhmossa. Kertokaa edes yksi esimerkki.

    • Lahjontaa

      Tahallaan ne teitä kusettaa ja tutkii koko auton vaan tiedänpä semmoisen että kuhmon katsastus on tapahtunut kotona ja paperit konttorilla läpi meni kun oli tuttu asiakas eikä ryöminyt edes auton alla.

    • axent

      no sain auton leimasta läpi ni kettunen teki källit eikä antanu otetta jos en olis ostanu kilven polttimoita :D no ja kun oli pissapojasta neste loppu nii heti oli myymässä sitäkin :)

      • KYRPÄSEISO

        Ja KUITTIAHAN NOISTA LISÄOSTOKSISTA EI TULE.


    • katsatusaika

      Kajaaniin katsastukseen eikä ole turhanpäiväsiä nipottajia kuin kuhmon katsastuksessa. miksei kuhmossa tajuta että asiakkaat on asia linjalla ja ajan tasalla milloin pilkkuja viilataan.

    • Enkatsastaikinäautoani

      Toisen firman asema olisi asiaa kuhmossakin.
      Kuluttajan etu olisi ainakin reilu hintakilpailu.
      Asiakkaita ei tietysti riitä molemmille asemille tarpeeksi.
      Mutta nuo itsekorjatut ja patentoidut paskalaatikot tuskin menee sittenkään läpi vaikka ne olisi omistajien mielestä miten hyviä tahansa.

    • Entulekäymään

      Antaahan sen oven olla kiinni lopullisesti, onneksi on vaihtoehtoja olemassa.
      Aikanaan olisi A-katsastuksen pitänyt hoitaa homma kotiin, nyt on paskat lahkeessa pysyvästi minun osalta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe