mistä löytyy kunnollinen vapaa mies?

ehei68

Olen hiukan katsellut deittipalstoja ja ihmettelen, mistä löytyy kunnollinen vapaa mies?

27

542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vapaalla_nyt

      Riippuu paljon siitä mitä kaikkea haet kunnollisesta vapaasta miehestä..

    • hankiharrastus

      esim. Kuntosaleista, urheiluhalleista, uimaloista, AHJO iltakursseilta. Joku harrastus pitää olla jossa tutustuu samanhenkisiin ihmisiin. Baareista ja muista räkälöistä niitä on turha etsiä.

      Jos tämä "vapaa" mies ei vie sinua kotiinsa, ja haluaa vain tavata sinun luona, autossa ym, on miehellä jo perhe kotona. Pienistä asioista kyllä paljastuu onko toinen rehellinen vaiko Kolumbus.

    • Lenkkeilijäkin

      Sen unelmamiehen voi löytää harrastuksista tai vaikka lennkipolulta.

    • Hetkessäeläjä

      Oikein kunnolla etsimällä et löydä, vaan se tulee, kun on tullakseen. Se tulee vastaan ihan arkisen elämän pyörteissä, kuten harrastuksissa, kaupassa, töissä...Deittipalstoilta ja kapakoista kunnollisen miehen etsiminen on kuin neulan etsimistä heinäsuovasta.

      • Anonyymi

        Kaupassa en ole otilla vaan hakemassa ruokaa ja tavaroita. Töissä en ole otilla vaan paukutan omaa rutiiniani ja naiset niissä ympyröissä ovat vain kollegoja. Harrastukset? Noh, niissä ei naisia ole ellei pitkospuilla ohi kävele tai jostain oudosta syystä mökkirantaan huuhtoudu.

        Ei tuohon "kyllä se joskus vastaan tulee" kannata luottaa koska se mikä tulee vastaan kävelee ohi jos asialle ei tee mitään. En ole vain hyvä mies, olen myös helvetin itseinen ja monella tasolla sulkeutunut mies ja vieraat naiset ovat minulle melkolailla yhden ja samantekeviä; koska pärjään vallan hyvin omillani minulla ei ole mitään erityistä pyrkimystä tutustua naisiin.

        Totuus on että naisen on oltava kiinnostunut minusta että hommasta tulee mitään, vastaan hyvään hyvällä.


    • ihanamies70

      No jos et nipota turhista, annat pesää tasaisin väliajoin ja voisit itsekin ajatella nauttivasi siitä, et ole kaksisataakiloinen valas kesäleningissä, annat minun tehdä ruokaa ja kotitöitä ilman jatkuvaa huomauttelua ja ohjeistamista, otat kesäiltana kanssani muutaman bissen tai jotain muuta seurustelujuomaa saamatta hysteeristä viina-allergiakohtausta, annat mun käydä reissussa kavereideni kanssa ilman mustasukkaisuuskohtausta, kykenet luottamaan sanaani, lähtisit kanssani edes joskus luontoon vaikka telttailemaan tms, et jaksa vääntää kärpäsestä härkästä ts. otat paskatkin asiat rauhallisesti ilman sen suurempaa draamaa, kerrot minulle ääneen sen mitä toivoisit minulta, et odota olevani ajatustenlukija, et saa kohtausta jos en ole tyhjentänyt astianpesukonetta vuorokauteen, et pidä listaa tehdyista kotitöistä, kerroinko jo että olis kiva jos sinäkin puristaisit minua oikeista paikoista aina silloin tällöin, esim. näistä annan vastapalveluksena sinulle miehen jolta voit ja saat pyytää ihan mitä vain. Jos vastaat myöntävästi edellä kuvattuihin kohtiin, toteutan toiveesi ja teen sinusta onnellisen. Anteeks vaan mutta epäilen vahvasti...sitäpaitsi mulla jäi yks juttu kertomatta....mä piereskelen......

    • ikämies39

      Löydät oman renttusi baareista. Kunnollisia miehiä naiset ei edes halua.

      • Nähnyttämänkin

        Ikämies on harvinaisen oikeassa.Naiset haluavat juuri sellaisen kaverin joka luistelee elämän sivuraiteilla, mutta on jotenkin salaperäinen. Sen sijaan "normaali" ttössäkäyvä mies ei juuri kiinnosta.


      • Anonyymi
        Nähnyttämänkin kirjoitti:

        Ikämies on harvinaisen oikeassa.Naiset haluavat juuri sellaisen kaverin joka luistelee elämän sivuraiteilla, mutta on jotenkin salaperäinen. Sen sijaan "normaali" ttössäkäyvä mies ei juuri kiinnosta.

        Kelpaa se siinä vaiheessa, kun uusioperheeseen tarvittaisiin elättäjää ja muiden keskeneräisten sotkujen selvittäjää.


    • Saijaa

      Itse menin salille parin tyttökaverin kans ja sieltä katsomaan säkkiä hakkaavaa ihanan taitavaa huippu karatekaa... tosin oli se meitä 6v. vanhempi, mutta saatanan komee jne. Ite käyn kuumana just sellasiin miehiin. Ei varmasti haise tupakalle, ei juopottele jne. hyvä kroppa jne. Ihan extempore kun käytii spinigissä niin menttiin sitte välillä muuallekin. Muuta ei tarvinu kuin mennä istumaan ja katsomaan. Jotain sille hymyiltiin porukalla ja kaverit huitoi sille ja sitte jo kaivoin kännykkää ja lisäsin sen whatsappiin. Tein kyllä harvinaisen selväksi, että halusin hänet. Jotain naureskeltiin, mut sitte sanoin ihan tosissanikin. Sanottiin porukalla kyllä ja huudatettiin ekana, et valkkaa, ota joku meistä, ota, kuka kiinnostais. Sellaset persejumppikset jalkaan, ettei jää epäselväksi muodot. Nyt ku kevät tulee, niin käyää vähä kierroksilla. Mut on pakko sanoo, että jokanen mun kaveri ottaa mielummin sen pitempiaikasen miehen jos vaan saa, niin mielummin salilta tai jostai kunei baarissa ole mitään. Jos ite oon treenannu, niin en kait nyt huoli treenaamatonta miestä.

      • LesJoyaux

        Treenaisit niitä pikku-aivojasi ennemmin tyhjäpää.


      • taliaivo70

        Jos päässäkin on persejumppisten tapainen skordari, pikku-aivot ei saa happea, eikä näinmyöden kehitystä tapahdu. Mutta uskoisin että karatemiehelle kelpaa kyllä persejumppikset ilman aivojakin, helpompi vaan vedättää Unou.


      • Saijaa

        No mutta se huumeilla päänsä sekottanut hölmökö se siellä taas heittää sekaan kun ei itse saakaan huomiota, voi ressukkaa, olet ääliö.


      • timpeT

        Ei tuosta kirjoituksesta saanut kyllä oikein mitään selvää. Pantiinko siinä nyt jotain vai mitä kävi?


      • seonjustniinsit
        timpeT kirjoitti:

        Ei tuosta kirjoituksesta saanut kyllä oikein mitään selvää. Pantiinko siinä nyt jotain vai mitä kävi?

        joo en mäkään mitään selvää oikein saannut siitä. enkä kyllä jaksanut lukea loppuun sillä oli aika epäselvääääää


    • hilaiji

      mielestäsi.

    • ikämies32

      Kunnolliset miehet eivät käy treffipalstoilla, koska siellä ei ole naisia. Siis sellaisia naisia, jotka vastaavat kenenkään viesteihin. Toisaalta kukaan nainen ei etsi kunnollista ja tasapainoista miestä. Ei sellaisessa ole mitään jännää ja seksikästä. Joku huumetukka Malmilta on paljon jännempi ja seksikkäämpi kuin omistusasunnossa asuva tasapainoinen mies.

      • miesmäänn

        Oon samaa mieltä, sitte kun naiset tajuaa tossa 4-5 kymppisenä niin niiden aika meni jo! Hah... mies voi ottaa sen 3 kymppisen 4 kymppisenä. sitte se menee vasta jännäksi koko peli ja asetelma.


    • Yx.poikamies.maalta

      Eipä näy löytyvän kunnollista JA rehellistä naista lainkaan ?? joka olisi tosissaan hakiessaan miestä täältä?? tai reaalisesti livenä.
      Ette uskalla ottaa miehiin lainkaan yhteyttä ??, no eipä oo mun murhe.
      Miksi pitää olla "AINA" sähköpostiosoite ?? johon TE vastaatte??? kun voisitte ottaa kasvotustenkin kontakteja.Pitääkö sinkkumiehillä olla "SINKKU PAITA" päällä jotta voitte ottaa yhteyttä?.

    • salityttö33

      Kokemus puhuu, näin naiselta tytöille. Salilta miehen nappaa varmasti, varsinkin ei puntteja pelkästään nostavat... Sellaset joilla on muutakin liikuntaa kuten taistelulajit herättää minussa ainakin sitä jotain. parhaimmannäköset tietävät oman markkina-arvonsa joten niille ei kelpaa ihan kuka tahansa tyttö. Näkevät heti oletko sali-ihmisiä vai ei. Eniten on tupakoimattomia ja hyvin vähän viinalla läträäviä aamuisin muuten ja viikonloppuna salilla. Kunnollista miestä jos etsii, niin käykääpä tsekkaamassa. Pylly puhuttelee miestä eniten, niin se vain on.

    • möhkiäinen

      Minä olen kunnollinen mies! Ottakaa minut! :)

    • Hastalafista

      Tässä nyt ollaan kiikun kaakun .( kulttuuri ero nääs nääs ) Mut ilmotan ajoissa.

    • Kyllähän niitä on vaikka kuinka ja paljon. Avaa silmänsä ja korvansa. :)

      • aikuine

        Ai on vai? Itte 50 en juo,en polta, käyn töissä, lapset omillaan, ja nätti ooon, mut ne miehet joihi törmänny, juoppoja, luottotiedottomia ja päässä viiraavia.
        Niinkerro missä,kun en käy baareis enkä saleilla ja lenkkipoluilla ja kaupan kaasajonossa ei voi alkaa juttelee ja tekee tuttavuutta..missä törmää kunnon miehiin???????????????????????????????????????????????????????????


      • virhe_matriksissa

        Eli et käy juuri missään, et ilmeisesti pyri tapaamaan ketään harrastuksissakaan, etkä koskaan muutenkaan ala ainakaan juttelemaan kenenkään kanssa, niin miten sinä ajattelit että voisit edes tietää montako "hyvää miestä" kulkee ohitsesi päivittäin?


    • Mies_49_Hki

      Täältä.

    • Anonyymi

      Arolta

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe