Vesibongi kotimaisesta verkkokaupasta

LasiBongiavaillaedelleen

Olisiko ehdotuksia kotimaisista lasibongeja yms. myyvistä kotimaisista verkkokaupoista? Kerran aikaisemmin tilannut ulkomaalaisesta verkkokaupasta. Tilaus tuli muutaman viikon jälkeen kyllä perille, mutta rikkoutuneena. Yllätten kyseinen putiikki ei ottanut vastuuta rikkoutuneesta lähetyksestä. :( Oli tasan viimeinen kerta kun tilaan mitään herkästi rikkoutuvaa ulkomailta. Eli ehdotuksia otetaan vastaan hyvistä KOTIMAISISTA alan verkkokaupoista!

9

1424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • googleonkovajuttu

      Google kertoo aika paljon...

      Nopealla Googlettamisella löytyy ainakin kolme kotimaisista verkkokaupoista:

      Piippu,com
      Åbong.fi
      Tumushop.com

      • tutkari85

        Näin on joo, itsekin kokeillut ulkomailta tilailua ja mm. tuo piippu.com on ollut ok mutta tuotteet tuppaa olemaan aina lopussa, enkä usko että sekään on TÄYSIN Suomalainen. Ihan okei on tullut kotiin paketti, tietty jotain kuumotusta iskenyt mieleeni. Nuo muut kaupat näyttää olevan ihan Suomalaisia.. Tumushop vaikutti hyvältä puljulta ainakin tuotekuvaukset ovat hauskoja!!! xDxDD Täytyy pistää mieleen kun seuraavalla kerralla tilaan.


    • bongipää

      Joo, Piippucomin kamat tulee Virosta. Suomesta kyllä löytyy useampikin alan putiikki, mutta jostain syystä erittäin vähän verkkokauppoja. Tumushopin tuotekuvaukset ainakin aiheutti hilpeyttä. :D

    • villiveikko

      Ite tilasin tuolta tumushopist pari kuukautta sitten bongin ja jotain muuta sälää. Toimitus oli ajallaan ja mukaan tuli myös seuraavaan tilaukseen -10÷ alekuponki :) Hyvä valikoima ja asiallinen palvelu! Suosittelen ;)

    • JahBless

      Piippu.com tosiaan lähettää tuotteet Virosta. (ainakin muutama vuos sitten) Esim psychon bongit halvempia kuin suomesta, mutta pesät on järjestäen ollut heikkolaatuisia. Tumushop taas suomalainen ja yleensä tilaukset tulleet nopeasti. Edellinenkin paketti tuli kolmessa päivässä. mutta ilmeisesti juuri nopeuden takia paketissa ei ollut kaikkea mitä tilasin. Laitoin asiakaspalveluun viestiä johon vastattii vuorokauden viiveellä (ihan ok), mutta nyt olen odottanut jo viikon että saan heidän unohtaman tavaran. Tuntuu oudolta että eka paketti tulee tosi nopeasti, mutta kun he unohtavat tavaraa niin uudelleen lähetys kestää niin kauan että tekee mieli perua koko tilaus.
      Hempsteriä suosittelen, tilauksia takana noin 7 ja koskaan ei ole ollut mitään moitittavaa. Ei unohduksia, nopea toimitus ja korvattu jopa rikkimenneet tuotteet!

    • JahBless

      ...Jatkoa edelliseen. Tasan viikko kesti unohdetulla tuotteella tulla. Kiitokseksi heidän sekoilustaan sain väärän kokoisen tavaran. Pitäis lähettää tuotteet takasin (ajaa postille) ja sitten tilata tuotteet uudestaan ja ajaa taas neljättä kertaa postille. En uskalla/halua ottaa riskiä että paketista puuttuu jotain, Joten tilaan Hempsteriltä uuden paketin!

    • Eipidäpaikkansaollenkaan

      Hoh hoh mitä paskan jauhantaa.

    • HempsteriJeahFukingRight

      Voisko joku jeesaa miten saan Hempsteristä tilaamani tuotteet tai edes rahat takaisin? Olen siis maksanut ne jo. Löytyykö Suomesta jokin virannomainen keneltä voi peria maksut takaisin? Käsittääkseni Hempsteristä pystyi pitkään tilaamaan tuotteita vaikka eivät mitään lähettänytkään. Tosiaan sivut hävisivät netistä jo kesällä. :( Eikö tämä täytä jo petoksen merkit? Ymmärtääkseni en todellakaan ole ainut. Ja onko tietoa Hempsterin kivijalkamyymälistä, että onko edelleen olemassa ja jos, niin onko jotain tekemistä/samoja omistajia kuin edesmenneellä nettikaupalla?!?! Onko näillä samoilla "vekkuleilla" uusia kusetuksia menossa?!?!?

    • Anonyymi

      Pakko heittää propsit Tumushopille! Tosiaan kotimaisuus plussaa ja ehjänä tuli perille. Itse sähläsin puhelinnumeroni väärin ja en saanut pakettia ulos smartpostista .. asiakaspalveluun kun soitin nii heti vastattiin ja homma hoidettiin sujuvasti ilman lisäkuluja. Paketissa oli vie vähän extraa! Suosittelen ja aion jatkossakin tilata :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe