Onko palsta psykiatrin korvike kantasuomalaisille

pakkomiellejoillekin

Eikös tämä palsta ole tarkoitettu romaneille?Täällä pahaa oloaan purkaa kuitenkin pääasiassa kantasuomalaiset päivästä toiseen..
Suut vaahdossa suolletaan törkeyksiä yleistäen koko heimon kun vain tilaisuus siihen nähdään.
Kun niin vihaatte niin miksi roikutte silti täällä?

36

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sivuaseurannut

      Ne on täällä koska ovat yksinäisiä ja syrjäytyneitä.päivät pitkät tongitaan nettiä ja laitetetaan tänne linkkiä heti ,kun epäilläänkin,että olis mustalainen asialla.täällä,kun yhdessä saatte haukkua mustalaisia nimettöminä niin teillä on edes hetken tunne,että ette ole yksin ja teillä on kavereita.monet ovat muka niin järkyttyneitä ja ihmeissään mustalaisten tekemisistä,mutta oikeasti monet täällä ovat siitä vaan mielissään,kun saavat sitten taas täällä yhdessä haukkua ja tuntea,että on kavereita,kun yhdessä oikeen saa nimättömänä huudella.onneksi tällä palstalla käy vain pohjasakka niin valtaväestön kuin romaneitten.en ole täällä nähnyt yhtäkään normaalia keskustelua,en romaneitten enkä valtaväestön aloittamaa.no onneksi normaalit ihmiset tekee jotain muuta.

    • Ylimet

      Mielenkiintoinen avaus.Sama periaate, niin motoristit ei saa kirjoittaa autosivuille.

      • PuunTakaaPiilosta

        Motoristit ei käykään huutelemassa autosivuilla, ei ole tarvetta moiseen kun uskaltavat kasvotusten sanoa sanottavansa.


      • PuuTakanaPiilossa
        PuunTakaaPiilosta kirjoitti:

        Motoristit ei käykään huutelemassa autosivuilla, ei ole tarvetta moiseen kun uskaltavat kasvotusten sanoa sanottavansa.

        Käypähän. Minä ainakin soitan poskea Skeida- ja karavaanarisivuilla.
        Enkä varmasti uskalla sanoa kasvotusten mitään. Karavaanarit eritoten ovat karmeita.


    • Joseihyvälläniin

      Vai oisko poliisin korvike kantasuomalaisille?

    • sossuunko

      Koska romanit ymmärtävät pysyä poissa Suomesta? Suomi on suomalaisia varten.

      • aslakkisevain

        Tulukaa kaaleet lappiin, täälä on aitoja ja hyviä ihimisiä jokka hyväksyy kaikki rodusta ja väristä huolimatta. Met olemma kaikki luojan lapsia ja kaikki kuulumme yhteen, täälä ei myöskään rasismia tunneta ja ihimiset on luonteeltaan aivan erillaisia kun nämä etelän pellet, jotka ei oikiasta elämästä tiijä pätkän vertaa eikä siitä osaa nauttia. Me hyvät ihimiset, saamelaiset, lappalaiset ja romanit ollaan vähemmistöä mutta Suomalaisia yhtä palijon siinä missä muutkin!


      • aslakkihansevain

        Jep. Oikia elämä. Mutta löysempi raha on etelässä joten eipä täyty pohjoisen junat, ei.Taloudellisestikin parempi näin, kaikille. Kirjoituksessa kylläkin tunnet hieman närää etelämpänä asuvia kohtaan joten avarakatseisuutesi on hieman takakireää kuitenkin.
        Tarkistanet.


    • mitessenyt

      jos tämä palsta on mielestäsi tarkoitettu vain romaneille, niin kerropa mikä palsta on tarkoitettu vain valkolaisille? jos sellainen palsta olisi, niin johan olisi joku vinkumassa rasistiseksi.
      mitä mieltä olet, jos tämä palsta olisi vain ja ainoastaan romaneille, niin olisiko se mielestäsi rasismia? vastaapa tähän, luulen että aika moni mielellään lukee vastauksesi. luulen että vastaustasi ei tule näkymään...

      • jotainrotia

        Miksi tartuit siihen että onko palsta vain romaneille?
        Ei ole, muttei myöskään varmastikaan mikään romaneiden haukkumiseen tarkoitettu palsta.
        Suurin osahan näistä kantaväestöön kuuluvien kirjoittajien kommenteista on todella rasistisia tällä palstalla. Melkein jokaiseen aloitukseen täällä tulee jotain rasistista kommenttia.
        ASIALLISET kirjoitukset palstalla kuin palstalla ovat mielestäni ok. riippumatta kirjoittajan etnisestä taustasta.

        Selvensikö nyt yhtään ettei tarvitse luulla niin paljon...
        ...


      • doddiid

        Kirjoitustyylit ja -virheet kertovat omaa kieltään, asiallisia kysymyksiä ja vastauksia taitaa tulla aika tasapuolisesti, näemmä. Ja palstan moderaattorit pitävät loukkaavista viesteistä kyllä huolen, älä turhaan murehdi. Mutta siinä milessä sääli etteivät romanit kirjoittele enempää, olisi kiva lueskella pidempiäkin tarinoita. Aktivoitukaa.


      • niinpäs
        jotainrotia kirjoitti:

        Miksi tartuit siihen että onko palsta vain romaneille?
        Ei ole, muttei myöskään varmastikaan mikään romaneiden haukkumiseen tarkoitettu palsta.
        Suurin osahan näistä kantaväestöön kuuluvien kirjoittajien kommenteista on todella rasistisia tällä palstalla. Melkein jokaiseen aloitukseen täällä tulee jotain rasistista kommenttia.
        ASIALLISET kirjoitukset palstalla kuin palstalla ovat mielestäni ok. riippumatta kirjoittajan etnisestä taustasta.

        Selvensikö nyt yhtään ettei tarvitse luulla niin paljon...
        ...

        Varmaan siksi kun aloitusviestin ensimmäinen virke on "Eikös tämä palsta ole tarkoitettu romaneille?"


    • Rupesi

      Kiinnostamaan kun naapuriin muutti mustalaisia,sitä ennen ei ollut minkäänlaisia antipatioita teitä kohtaan.Ihmettelin mielessäni kun työpaikassa tuli käymään mustalaisia niin konttoristi oli oikein tuohtunut.Mutta en ihmettele enää kun muutaman vuoden olen katsellut tätä touhua.

      • einiinhiljainenelättäjä

        sama juttu, töiden puolesta sain tutustua (jouduin tutustumaan) tähän kulttuuriin. Klassinen kysymys työtä aloittaessa oli, että mitä mieltä olen mustalaisista, ja sama kysymys uudelleen töiden päättyessä. Kysymysten välillä muutama vuosi, ja mielipide täysin muuttunut. Todellisuus oli saanut silmät aukeamaan, kun oikeasti seurueiden kanssa oli päässyt aidosti tekemisiin. Ei voi sanoa muuta kuin voi luoja, mitä porukkaa. Ja minä työssäkäyvänä osaltani vielä heitä elätän! Minä haluaisin itse päättää, millä perusteella minulta kerättyjä euroja käytetään. Miksei kukaan kysy?


      • miettiväinen

        Voisitko tarkentaa millä tavalla mielesi muuttui kun tutustuit työsi puolesta romaneihin paremmin?


      • einiinhiljainen

        tapasin töissäni 300-400 heimon edustajaa. Heidän joukostaan rehellisten määrä oli laskettavissa yhden käden sormilla, koska yksikin sormi riittää. Siis tuosta joukosta vain yksi hoiti asiansa rehellisesti, vastuunsa kantaen. Muuten kaikki kontaktointi perustui epärehellisyyteen, silmää räpäyttämättä valehdeltiin päin naamaa ja kovalla äänellä vielä, ihan kuin valhe ääntä koventamalla todeksi muuttuisi. Sääliä tunsin vain hetken siinä vaiheessa kun vanhempansa ajattelematta tuhosivat myös lastensa tulevaisuutta tekemällä ostoksia lastensa nimillä ilman aikomustakaan maksaa. Lapset siis saavat jo pienestä kärsiä vanhempiensa tyhmyydestä. Paljonpa he kunnioittavat omia jälkeläisiään, hyvät opit ja eväät annetaan elämän matkalle, heh.


      • Kokoluokka_oikea

        Olitko poliisi?
        1/400 sehän tarkoittaa että Suomen 10 000 mustalaisten populaatiosta on 25 rehellistä!!!


    • asdfasfa

      Romanoilla on asiat kunnossa, kantasuomalaisilla ei, kantasoumalainen veronmaksaja valittaa. Suomen vihervasemmitolainen mädättäjäsakki munattomien oikeistopuoluiden kanssa on saanut romanojen olot keisarillisiksi.
      Alkaa olla veronmaksajilla mitta täynä ja valtiolta onneksi rahat loppu. Joten eiköhän tämä hulluus lopu kohta.
      Vielä kun oppisivat äänestämään.

    • kiilto

      Voihan palstalle kirjoittavia vaatia rekisteröitymään, näin ne pahimmat jäisivät pois

      • fghjuikolp

        Tosi järkevä ehdotus!


      • GröönforSS

        Ja parhaimmat kirjoittajat lähtis muille palstoille. Sit täällä olis pelkkää peeloa ja rinsaa ja emänsäkoinijaa.


      • hoihoisiemanne
        GröönforSS kirjoitti:

        Ja parhaimmat kirjoittajat lähtis muille palstoille. Sit täällä olis pelkkää peeloa ja rinsaa ja emänsäkoinijaa.

        No mut kuuleha sie, sommosija myö kaaleet ollaa. Paitsi ei emän vaan isukin.


    • työntekijä

      Oletteko koskaan miettineet että miten tällainen palsta on edes syntynyt? Kuka sen on rakentanut, ketkä ylläpitää sitä. ketkä luo teille tietoliikenneyhteydet, rakentaa tietokoneet, joilla pääsette sitten tänne palstalle vaatimaan että tämä on tarkoitettu vain romaneille...
      Oletteko tuota koskaan miettineet, vai onko se vain syntynyt tyhjästä? voin sanoa että ei ole, sen eteen on moni joutunut ja joutuu tekemään työtä, että on tällainenkin palsta olemassa. Niinkuin kaiken eteen joku joutuu tekemään töitä. Eikös niin?

      • melikealot

        milloin näihin lisätään tykkää-napit? ylläoleva puhuu asiaa. Tykkään


      • Ihanitseaattelinjuu

        Sinulla ei ole ainakaan minkaanlaista osaa palstan tai tietokoneiden rakentamisessa. Joten pida mietteesi vain omanasi... Naurettavin kommentti palstalla aikoihin.


      • työntekijä
        Ihanitseaattelinjuu kirjoitti:

        Sinulla ei ole ainakaan minkaanlaista osaa palstan tai tietokoneiden rakentamisessa. Joten pida mietteesi vain omanasi... Naurettavin kommentti palstalla aikoihin.

        hyvinpä tunnut tietävän, paremmin kuin minä itse.
        No 20 vuotta vaan olen ylläpitänyt servereiden palvelinalustoja, ja niiden foorumisovelluksia, muun muassa, lisäksi siirtoverkon reitittimiä. Työkseni.


      • YlläriPylläri

        Ihmisille taitaa tulla järkytyksenä meidän älykkäiden olo palstaamassa. Enemmistön mielipide alkaa olla Halla-Ahon linjaa.


      • asennevikako

        etkö saanut työstäsi palkkaa vai miksi pitäisi miettiä sun työtäsi. Työtä teen minäkin vaan en kitise täällä keltään siitä kiitoksia.


    • Parempitulevaisuus

      Outo avaus hyysäriltä - romanit eivät ole mielestäsi kantasuomalaisia. Miten "kantasuomalaisuus" mielestäsi määritellään?

      Suomen valtio tekee noin 10 miljardia persnettoa vuodessa. Sen vuoksi meillä ei ole varaa siihen että osalle kansalaisista tarjotaan ilmainen elämä sukupolvesta toiseen. Uudella eduskunnalla ja hallituksella tulee olemaan valtava haaste saada velkaantuminen loppumaan. Miksi tulkitset että ihmisten huoli maan tulevaisuudesta on "pahan olon purkua"?

      Olen varma että parempi integroituminen yhteiskuntaan ja luopuminen iänikuisista "kulttuurin vaatimuksista" jotka ovat suurin este integroitumiselle, olisi romaneille itselleenkin erittäin hyödyllistä.

      • MuutenSamaaMieltä

        Mitä huolta maan tulevaisuudesta edustaa ihmisten solvaaminen tai ali-ihmisinä pitäminen?
        Liittyykö siihen huoleen kenties jonkun ryhmän leimaaminen kokonaisuudessaan esim. rikollisiksi joidenkin yksilöiden tekojen vuoksi?

        Kantasuomalaisilla tarkoitin heitä jotka täällä siksi itse itseään kutsuvat pitäen romaneita suomeen kuulumattomina.

        Miten aloitukseen liittyy kysymys ilmaisen elämän tarjoamisesta, en ole sen kannalla itsekään.

        "Hyysäriä" en vaivaudu edes kommentoimaan.


    • mainekaalo

      mmm oih loilolllooloo sano

    • röönvorssi

      Joku tuossa kommentoi rekisteröinti-pakkoa jotta sivuille pääsisi kirjoittamaan.

      Hyvä ajatus, siihen kun vielä laittaisi ansiotyö-pakon niin avot! Loppuisi peelot ja juulit kuin seinään.

      Siis kommentoidakseen ei saa olla sosiaalisten tulonsiirtojen varassa. Miltä kuulostaa?

    • ihmettelen

      Kuulostaa sairaalta.sinä valkoihoinen joka sen kahdeksan tunnin työpäivän jälkeen notkut täällä mene hoitoon.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe