n. 4 käärmeunta SAMANA YÖNÄ

käärmekammoinen

Näin edellisenä neljä outoa unta.

1. Olin kotona, keittiössä laittamassa aamiaista, ja kun istuin, ja vedin tuolin lähemmäksi pöytää samalla siis katse kohti lattiaa, niin sitten kun katsoin pöydälle niin siinä mun kaakaokupin ympärille oli kietoutunut kalkkarokäärme, ja kun katsoin sen pelottaviin silmiin se alkoi sihistä ja helisytti häntäänsä. Paniikissa yritin päästä pois mutta tuoli oli liimautunut lattiaan, ja tuntui kuin jokin olisi tarttunut jalkoihini. Höyryävän kuuma, kermavaahdolla höystetty kaakao houkutteli minua yrittämään ottaa sitä, mutta kun yritin, käärmeen keltaiset silmät muuttuivat punaisiksi ja se puri minua. Mua alkoi pyörryttää ja sitten muistan vielä ennen heräämistäni käärmeen muuttuneen musta-valkotäpläiseksi, punaruskeaksi (keltasilmäiseksi) kissaksi, joka ei irrottanut otettaan. Sitten kaikki siis pimeni ja heräsin keskellä yötä.

2. Kävelin pimeällä metsäpolulla, kunnes pysähdyin - mun edessäni oli ikäänkun Pariisin riemukaari, mutta sen ympärillä oli tosi kirkas valo, enkä pystynyt katsomaan sitä..paitsi kun yhtäkkiä sinne "Riemukaaren" alle ilmestyi musta lohikäärme, joka syöksi tulipallon mua kohti, mutta väistin, sitten koko metsä alkoi palaa ja kaari & lohikäärme olivat kadonneet. Siinä sitten paniikissa makasin keskellä suurten liekkien ympäröimää "kehää", ja tuntui kuin joku olisi tuijottanut mua jostain...sitten heräsin.

3. Olin uimassa rannalla. Äkkiä vedestä ilmestyi punaisen käärmeen pää, joka tuijotti mua keltaisilla silmillään. Yritin paeta, mutta vesi ei päästänyt mua etenemään. Kaikki muut yksityiskohdat tästä unesta ovat unohtuneet... Voi olla, että mulla oli päälläni oranssinpunainen uimapuku.


4. Harrastin kiihkeää seksiä jonkun mulle ihan tuntemattoman, mua paljon vanhemman miehen kanssa - saattoi jollakin tavalla muistuttaa kolmea tietämääni (ei varsinaisesti tuntemaani) miestä. Hänellä oli puoliksi punainen, puoliksi sininen aluspaita päällään. Hän kaivautui peittoni alle, ja yhtäkkiä hän oli muuttunut valtavan kokoiseksi käärmeeksi, joka avasi suunsa todella isoksi, yrittäen hyökkäystä, mutta onnistuin estämään ensimmäisen hyökkäyksen, mutta toisen hyökkäyksen lopputulosta en päässyt näkemään, koska heräsin.


Ja tosiaan, en nimestä huolimatta ole varsinaisesti käärmekammoinen. Mua vain ihmetytti noiden käärmeunien määrä samana yönä.... Osaatteko selittää?

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikki nämä unet liittyvät seksiin. Käärme on kiehtova olento ja muistuttaa miehen sukupuolielintä.

      Pelkäät miestä jonka kanssa olet.

      • käärmekammoinen

        No tässä on nyt se ongelma ettei mulla ole miestä/poikaa jonka kanssa olisin, ja olen siis tosiaan n. 18v tyttö. Rakastan kyllä erästä henkilöä, mutta hän ei ainakaan toistaiseksi tiedä siitä kun häntä on vähän vaikeaa päästä näkemään (asuu eri paikassa)...


      • Analysoidaan unikohtaisesti ja katsotaan mitä ilmenee.

        Ensimmäisessä unessa olit kotonasi ja turvassa kunnes uhka iski yllättäen. Kerrot kuitenkin, että koit suurta houkutusta uhasta huolimatta, siis halusit kaakaokuppia vaikka käärme oli sen ympärille kietoutunut.

        Toisessa unessa oli kehä johon liittyi tulta, kuumuutta ja hehkua. Et voinut vaikuttaa tapahtumiiin.

        Kolmannessa unessa olit uimassa ja päälläsi oli oranssinkeltainen asu. Tämä väri viittaa vahvasti ihmislihan väriin. Käärmellä oli punainen pää, viittaa jälleen ihmislihanväriin. Yritit paeta, mutta ympäristö esti sinua tai hidasti sinua siinä. Koit ahdistusta?

        Neljännessä unessa kerrot tuntevasi kolme miestä entuudestaan? Emmekö juuri käsitelleet kolme tapausta?

        Vaikka sinulla ei olisikaan ollut fyysistä kontaktia näiden miesten kanssa, olisi ainoa selitys unellesi toive viettää aikaa heidän kanssaan.

        Uniesi selitys voisi siis olla koettu kiusaus. Monet pojat ovat kiinnostuneita sinusta ja et voi olla huomioimatta heidän kiinnostuksenosoituksiaan.

        Ymmärrän sinua, asun itse kaukana rakkaastani. Hän on naimisissa toisen kanssa.


    • Ei pitäisi perjantai-iltana kirjoitella ollenkaan. Vedän takaisin sanani ainoan selityksen osalta. Unille ei koskaan voi olla vain yhtä ehdottoman oikeata selitystä.

      Olisi kuitenkin liian erikoinen yhteensattuma, että olet kolmessa yhteydessä uneksinut varsin seksuaalisesti tulkittavan unen ja neljännen kohdalla mainitset tietäväsi kolme mieshenkilöä ilman, että millään näillä olisi mitään tekemistä keskenään ajatuksissasi kyseisenä yönä.

      Neljännessä unessa harrastat seksiä tuntemattoman miehen kanssa. Yleensä unia tulkittaessa tuntemattomat ja kasvottomat ihmiset ovat viittaus näkijän hyvin tuntemaan tai tuntemiini henkilöihin. Niin sanottu unisensuuri estää unennäkijää tunnistamasta tätä henkilöä, koska jos kasvot tunnistettavasti esitettäisiin, olisi kokemus näkijälleen liian ahdistava.

      Tunnistamattomissa kasvoissakin on yleensä jotain tunnistettavia piirteitä, mutta ne saattavat olla peräisin monelta eri henkilöltä. Tämä tarkoittaa, että unen aikaisissa ajatuksissa on käynyt mielessä useampi henkilö. Voinee siis olla, että näkemäsi miehen kasvot eivät olleet tunnistettavat, koska ne olilvat yhdistelmä kaikkien kolmen kasvoista.

      Jos unessa näkyvä henkilö on jotenkin kokonaan kasvoton, viittaisi se vahvaan torjuntaan, eli ajatuksen ahdistavuuteen, jos kasvot olisivat osittainkaan näkyvissä.

      Sanoisin, että tämän tai näiden unien aikana olet kokenut lihallista kaipuuta, mutta yksistään tiettyyn henkilöön kohdistuneen kaipuun sijasta, olet kokenut saman kaipuun laajemmassa mielessä. Paremmin sanottuna, mainitun kaipuun aikana olet ajatellut muitakin henkilöitä.

      Yllä sanottu ei tietenkään tee sinusta uskotonta tai huonoa ihmistä, kyse on vain ihmismielen mekaniikasta, joka unien aikana yhdistelee ja erottelee ajatuksia ja tunteita, samalla kun visualisoi niitä.

    • Epävarmuutta

      Unesi kertovat sinusta itsestäsi eivät muista, eivätkä mistään fantasioistasi. En tiedä, millaisessa perheessä olet kasvanut, mutta unesi viestivät sinulle jollain tapaa omasta syyllisyydestäsi omiin tunteisiisi, mihin tunteisiin - vain sinä voit siihen vastauksen löytää. Ne kertovat myös omasta epävarmuudestasi aikuisuuteen kasvamisessa, elämä tuntuu pelottavalta (alitajuisesti), et oikein tiedä mihin suuntaan sinun tulisi lähteä ja mitä elämältäsi haluat; pelottaa, että jos teetkin vääriä ratkaisuja oman elämäsi suhteen, avoimia kysymyksiä on ilmeisesti vielä paljon, mikä on tulevaisuuden elämänurasi, mikä ammatti kiinnostaisi, saako työtä, millaisen perheen haluaisit, mille paikkakunnalle sinun tulisi muuttaa. Koko elämä vielä edessäsi ja tottakai se tuntuu siellä alitajunnassa asti tuo epävarmuus. Anna itsesi olla rohkeasti vielä epävarma, aikanaan kaikki selviää, sinä löydät oman elämäsi suunnan ja ratkaisut ja selviät kyllä.

      Elämän unelmat ovat ihania, kaakao, Pariisi, uiminen, seksi, jotka kaikki tuovat eteesi elämän unelmia, jotka ovat vain kuvia kaikesta siitä hyvästä ja onnesta, josta nuori sisimmässään haaveillee, vaikkei niille ole vielä edes olemassa minkäänlaisia konkreettisia määritelmiä, mitä ne oikeasti olisivat, epävarmuus on luonnollista nuorella, jossa tuntuu pelottavalta, entä jos en löydäkään 'ihanaa ja onnellista' elämää, entä jos elämä tuokin pettymyksiä. Nekin sisäiset pelot ovat luonnollisia, ehkä uskallat kohdata nyt niitä pelkojasi ja epävarmuuttasi, voit voittaa nuo 'käärmeet', nuo pelot ja epävarmuuden tunteet.

      Aikanaan elämä tuo unelmat ja haaveet konkreettisiksi ja silloin niitä voi oikeasti pohtia ja ratkaista oman elämänsä valintoja ja lähteä rohkeasti kulkemaan kohti oman elämän rakentamista aikuisuuteen.

    • Tulkintaa

      Tulkitsisin unen seuraavasti:

      Unien 4 käärmettä kuvastaa unennäkijän pelkoja eri tilanteissa, eli uni purkaa ulos alitajunnan pelkoja ja huolia :

      1."...kaakaokupin ympärille oli kietoutunut kalkkarokäärme, ja kun katsoin sen pelottaviin silmiin se alkoi sihistä ja helisytti häntäänsä. .......... Höyryävän kuuma, kermavaahdolla höystetty kaakao houkutteli minua yrittämään ottaa sitä, mutta kun yritin, käärmeen keltaiset silmät muuttuivat punaisiksi ja se puri minua."
      Unennäkijä niin tekisi mieli ottaa siemaus kermavaahdolla höystetystä kaakaosta , mutta käärme pilaa nautintohetken jopa sihisten ja helisyttäen häntäänsä, varo varo ei saa hemmotella itseään se on epäterveellistä?/voi lihoa?

      2."...edessäni oli ikäänkun Pariisin riemukaari, mutta sen ympärillä oli tosi kirkas valo, enkä pystynyt katsomaan sitä..paitsi kun yhtäkkiä sinne "Riemukaaren" alle ilmestyi musta lohikäärme," Pariisin Riemukaari kuvastaa matkailua ja kaukokaipuuta tutkia uusia maailmoja mutta pelko saa taas vallan. Uusissa asioissa voi aina piillä uhkia.

      3. "..Olin uimassa rannalla. Äkkiä vedestä ilmestyi punaisen käärmeen pää, joka tuijotti mua keltaisilla silmillään." Uiminen on hauskaa, mutta vedessä on vaaransa, voi hukkua, yms. Käärme eli huoli murehtiminen jälleen pilaamassa uintihetkeä.

      4. "..Hän kaivautui peittoni alle, ja yhtäkkiä hän oli muuttunut valtavan kokoiseksi käärmeeksi" Seksi on hienoa, mutta siinäkin piilee vaaransa, voiko luottaa kumppaniin -- ja taas unennäkijä pelottaa käärmeeksi muuttunut seksikumppani.

    • Erinomaisia tulkintoja.

      Minä kuitenkin näen kaikkien mainittujen unien kohdalla seksuaalisia merkityksiä.

      Tietenkään minä en määrää, mitä unet tarkoittavat. Jokaisen unennäkijän mieli tekee sen ihan itse ja pitkälti ilman ulkopuolista vaikutusta.

      Jos unennäkijä itse ei yhdy käsitykseeni mielikuviensa merkityksestä, olen väärässä ja useimmiten olen.

      Kukaan ei voi tarkalleen tietää, mitä toinen ajattelee ja tuntee kulloinkin. Unet ovat tietyssä mielessä ja kulttuurikohtaisesti yhteistä mieltä. En tarkoita, että ne ne olisivat jotain kuvamorsetusta vaan, että unet esittävät tiettyjä muotoja ja tyyppejä tiettyjen tunnetilojen aikana.

      Yksittäisen unen aikana yksityiskohdat vaihtelevat kuten ihmisten ulkoiset piirteet vaihtelevat elämässä.

      Ahdistunut näkee tietynlaisia unia, kuten tekee iloinen ja surullinenkin. Sairauksiin ja niiden kokemiseen liittyy unia kuten kuolemaan ja sen alati olemassa olevaan mahdollisuuteenkin.

      Mitä lähemmäs elämän päättyminen omalle kohdalle sattuu, sitä enemmän tähän viimeiseen erämaahan vaeltaja kiinnittää huomiota.

      Yleensä unet ovat pitkälti arkipäivän häiriötä nukkumisemme aikana, merkityksetöntä sekasotkua. Kaikella ei suinkaan ole tarkoitusta, vaan näemme arkipäiväistä tilkkutäkkiä.

      Joskus uni kuitenkin muotoutuu tarinaksi tai ainakin merkitykselliseksi mielikuvajonoksi. Olisi kohtuullista ajatella, että tähän koettuun "tarinaan" liittyisi jokin yhdistävä ajatus.

      Yksilötasolla tämä kytkentä huomataan nopeasti. Ei kuitenkaan ole mitään universaaleja sääntöjä, miten juoni pitäisi punoa kasaan.

      Minä, taikka kukaan muukaan, ei ikinä voi varmuudella kertoa toiselle, mitä tämä tunsi tiettynä hetkenä tai nähdessään jotain.

      Tulkitsen omien tunteitteni ja kokemusteni kautta.

      Kukaan ei voi tietää mitä unennäkijä ajattelee tai kokee käärmeen nähdessään, paitsi unennäkijä itse.

      Tämä on nyt vähän venynyt ulosanti, jos paperi loppuu, jatkan seuraavalle sivulle.

      Ensimmäinen uni:

      Koti ja kaakaokuppi.

      Katseesi oli alaspäin. Miksi?

      Ihminen painaa katseensa kun on häpeissään, nöyränä ja toivoo anteeksiantoa.

      Tässä unessa nöyryys ja alistuminen liittyy turvalisuuden tuntemisen ytimeen, kotiin ja sen keittiöön, siis sydämeen ja äitiin.

      Uni jatkuu ja näet kalkkaron kietoutuneena kaakaomukisi ympärille.

      Alan jo havaita, mihin tämä kaikki liittyy, olen pahoillani.

      Miehet ovat sinulle selkeästi uhka.

      Kalkkaro on peruuttamattomasti järkyttänyt perusturvallisuuttasi.

      Seuraava uni riemukaarineen viittaa vahvasti naisen sukupuolielimeen, tässä tapauksessa siihen kaikkeen liittyy lohikäärmeen uhkaa. Edellisessä unessa oli käärme, tässä on lohikäärme. Olet ikäänkuin kasvanut isommaksi, portin koko viittaisi siihen. Sama lohikäärme vaikuttaa kuitenkin ja entistä isommaksi kasvaneena.

      Kolmannessa unessa ajattelit samaa asiaa kuin ennenkin, mutta mietit vapautta siinä samalla. Se sama vanha väijyy kuitenkin sinua ja on aina valmis viemään sinut.

      Neljännessä tekijä oli joku tuntematon. Unikuvat antavat usein tutulle ihmiselle tuntemattomat piirteet, mutta samalla heissä on jotain ihmeellisen tuttua.

      Voisiko olla, että nämä neljä unta ovat näyttäneet pitkän ajanjakson, lapsuudesta lähtien. Jostain syystä ne ovat kutoutuneet osaksi nykyisyyttä ja toiveita olla miesten kanssa.

      Esitetyn perusteella voi tehdä todella kovan tulkinnan. Itse en haluaisi sitä tehdä.

      Korostunut seksuaalisuus, syyllisyys, alistuminen, pelko ja vielä kerran pelko.

      Sanoisin, että unien taustalla voisi olla hyväksikäyttö.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe