Hyvä hoivakoti Oulussa?

Piantarpeen

Haluaisin suosituksia hyvästä vanhusten hoivakodista Oulussa tai noin 25 km:n etäisyydellä Oulusta. Tulee pian ajankohtaiseksi.

5

3888

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asiallistako

      Miten edellinen mainos liittyy aiheeseen "Hyvä hoivakoti Oulussa?"?

    • Jaksamisia

      Rajakylän hoivakoti on ainakin uusimmasta päästä. Yksityisistä hoivakodeista ei ole tietoa. Käsittääkseni kuntapuolella ei hoivakotipaikkaa voi itse valita vaan sitä tarjotaan ensimmäistä avoinna olevaa paikkaa ja jos se ei miellytä, niin ei ole pakko ottaa vastaan, voi odottaa jonossa uutta paikkaa. Kuntapuolella palvelukotipaikkaa voi joutua jonottamaan jopa puoli vuotta, kun Oulussa on liian vähän hoitopaikkoja tarpeeseen nähden.

    • maanpakolainen

      Ei Suomessa ole enää hyviä vanhusten hovakoteja, sillä koko maa on antautunut VASTUUTTOMAN vittuvallan armoille. Kaikkialla asioista päättävät puoluepoliittiset feministit.
      Tuttavani, joka tutki miesten ja naisten aivotoiminnan eroja kansainvälisessä aivotyutkimusryhmässä, karkotettiin murhauhkauksin feministivallan toimesta Suomesta. Kosto kohdistettiin hänen äitiinsä, joka oli varakkaille tarkoitetussa Espoolaisessa hoitokodissa.
      Sattuma pelasti äidin, kun kaukainen sukulainen kävi katsomassa oltuaan muissa asioissa paikkakunnalla. Soitti tyttärelle ulkomaille, joka pääsi viime tipassa äidin luo ja tilasi heti ambulanssin paikalle. Äiti oli myrkytetty psyykelääkkeillä toimintakyvyttömäksi ja sitten jätetty ilman ruokaa ja juomaa. Kän oli kuolemassa janoon, mútta ambulanssin tiputusensiapu ilmeisesti pelasti hänen henkensä.
      Kun turha lääkintä poistettiin ja vanhus sai normaalia ravintoa, niin hänestä tuli virkeä älykäs ja omatoiminen ihminen.

      Molemmat isoisäni tapettiin julkisessa laitoksessa ja isäni tapettiin sairaalassa. minut ja veljeni on yritetty tappaa jo useamman kerran julkisessa terveyskeskuksessa tai sairaalassa, mutta onneksi ulkomaalainen MIESlääkäri on pelastanut meidät. Yhteistä kaikille murhille ja murhahyrityksille on se, että uhrit ovat olleettoimivia tai entisiä yritäjiä tai yritysjohtajia ja murhaajat poliittisia puoluefeministejä.

      Suomessa ei mikään parane, ennekuin tunnustetaan että länsimaissa on nykyisin kaiken pahan takana NAISET ja heille annettu VASTUUTON valta-asema.
      Miksi luulette naisten puoltavan terveyden- ja sosiaalihoidon säilyttämistä julkisissa käsissä? Siksi , että poliittisten järjestelmien suojassa voisi jatkua suomalaismiesten ja järkevien naisten vastuuton tappaminen feminismivallan laajentamiseksi.
      Ilmiö on maailmanlaajuinen ja Afganistanin sotakin on puhtaasti feministinen sota, missä pyritään saamaan naisille lisää valtaa muslimimaissa. Homma on niin juoni, että tehdään sotatila, missä miehet tapetaan ja aina miehen kuoltua naisten suhteellinen valta kasvaa sekä Amerikan rikkaat juutalaisnaiset rikastuvat jokaisesta ammutusta laukauksesta, sillä he ovat suuria aseteollisuuden omistajia, koska ovat perineet kuolleilta (tapetuilta) miehiltään suuromaisuutensa. Tämä juutalainen feministivalta pitää yllä mm Lähi-Idän kriisiä.

      Kolmannen tappoyrityksenjälkeen (Lohjan sairaalassa, missä virolainen mieslääkäri pelasti henkeni) muutin maanpakoon ulkomaille , jotta säästäisin henkeni.
      Nyt nämä vasemmistofeministit vainoavat meitä suomalaisia maanpakolaisia jo koko EUn alueella, ja minunkin paikkakunnalta on muuttanut 6kk aikana jo 300 suomalaista kaukomaille, jotta pääsisivät suomalaisen vastuuttoman vittuvallan ulottumattomiin.
      Suomi kerjää verta nenästää ja saa tällä menolla aikaiseksi kansannousun, missä todennäköisesti vittuvallan veri virtaa.
      Taloutta kiristetään omilta kansalaisilta, mutta ulkomaalaisten eduista ei olla tingitty senttiäkään ja kun omia tapetaan , niin ulkomaisille rikollisille avataan täysin ilmaisia terveysasemia ja sairaaloita ja asetetaan heidät kaikessa etuasemaan!

      Maatamme johtavat maanpetturifeministit ja heidän sätkynukkeinaan toimivat munattomat vellihousumiehet!

      • huinyperkele

        Tuo sun teksti alkaa olla jo todella pelottavaa. Etkö ole tosiaankaan kääntynyt minkään psykiatrisen hoidon puoleen? Tee palvelus itsellesi ja muille: Hakeudu hoitton, ennenkuin jotain sattuu!


      • maanpakolainen
        huinyperkele kirjoitti:

        Tuo sun teksti alkaa olla jo todella pelottavaa. Etkö ole tosiaankaan kääntynyt minkään psykiatrisen hoidon puoleen? Tee palvelus itsellesi ja muille: Hakeudu hoitton, ennenkuin jotain sattuu!

        Feministivallan tyrannia on jo niin pahalla tolalla,ettei näitä murhatapauksiakaan oteta missään instanssissa edes tutkittaviksi, koska naiset suojelevat toisiaan.
        Esim viimeisimmässä tapauksesani minut pelastanut ulkomaalainen MIESlääkäri kieltäytyi todistamasta asiaa, sillä hän pelkäsi menettävänsä lääkärinoikeutensa Valviran fenimistivallan toimesta, jos todistaa naislääkärin tappotoimia vastaan. En nimittäin ollut kyseisen lääkärin ja sairaalan ensimmäinen uhri ja kyseistä sairaalaa (Lohja) kutsutaankin jo "teurastamoksi", koska vain harva suomalaismies saa sieltä apua, vaan useat tulevat sieltä ulos sairaampina tai ruumisarkussa. Todisteet näistä murhista ja murhayrityksistä ovat olemassa ja ovat kiistattomat, mutta maamme diktatoorinen feministityrannia suojelee naisrikollisiaan. Siksihän meillä nimitettiin Korkeimman Oikeuden presidentiksikin nainen, ettei naisa tuomittaisi, vaan kaikkiin rikoksiin saataisiin syyllisiksi joku mies.

        Onhan A Auerin tapauksessakin etsitty jo lähes 10 vuotta olematonta ulkopuolista MIESTÄ murhaajaksi, vaikka poliisitutkinnassa ja oikeudessa on todettu 16 asiaa, mitkä todistavat A Auerin itsensä tappaneen miehensä. Auer on todisteitten mukaisesti tuomittu jo 2 kertaa, mutta feministivallan edustajat ovat vapauttaneet hänet syytteistä. Jos tilanne olisi päinvastainen, että miestä epäiltäisiin vaimonsa murhasta, niin feministit olisivat vaatimassa varmaan jo kuolemantuomiota suomalaisille miesrikollisille.

        Minun kohdallani oli naispoliisin reaktio sama , kuin aiemmalla komentoijalla. (Minulla oli kirjalliset todisteet mukana, mistä ilmeni, että minut yritettiin toistuvasti tappaa minulta ehdottomasti kielletyllä verenohennuslääkkeen yliannoksilla, jotka kyseinen naislääkäri itse pisti minuun yksityishuoneessa?? (miksi).
        Naispoliisi nimittäin totesi: "Jos ette peru puheitanne, niin hälyytän miehet tähän paikalle ja he vievät teidät käskystäni raudoissa mielisairaalaan pakkohoitoon"!
        Tällaiseksi on Suomi mennyt, kun naisille on annettu vastuuton valta!
        Kävin vapaaehtoisesti naispsykiatrin ja naispsykologin luona, missä molemmissa paikoissa todettiin minut terveeksi ja että olen vain Suomessa normaalin systeemin ja viranomaiskäytännön uhri.

        Todennäköisesti ne sadat tuhannet "potilaat" joille syötetään masennuslääkkeitä, eivät olekaan oikeasti masentuneita, vaan saman feministihelvetin uhreja kuin minäkin olen ollut jo 27 vuotta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe