No frost jääpakastinkaappi

helppiä

Olisiko jollakin tietoa että kuinka tälläinen jääpakastinkaappi jota ei tarvitse itse sulattaa vaan tekee sen itse automaattisesti. Olen muuttamassa ja kaappi täytyy sammuttaa toisin sanoen töpseli irti pistokkeesta. Onko kenelläkään tiedossa että kun virta katkaistaan niin jääkö sinne jonnekin jäätä joka sulaessaan valuisi lattialle? Tämä huolestuttaa minua kun en ole aikaisemmin moisen vempeleen kanssa joutunut tekemisiin. Kiitokset vastaajalle jo etukäteen.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • antifrost

      Onkohan siinä iso erillinen pakastin vai jääkaapin yhteydessä oleva pienempi lokero? Yleensä ainakin jääkaapit valuttavat sulamisveden keräimen kautta kaapin takana olevaan haihdutussäiliöön joten siitä ei vaaraa pitäisi olla.

      Tietysti jos löytyy mallin käyttöopas niin olisi hyvä tarkistaa sieltä asia. Ainakin lähes kaikista löytyy merkki / malli haulla googlen kautta manuaalit. Mallinumeron pitäisi löytyä kaapissa olevasta kilvestä.

      • helppiä

        Se on semmonen kaappi jossa on yläosa jääkaappia ja alaosa on pakastinta luin manuaalia mutta siinä ei ollut mitään tuosta kuin se ettei sitä tarvitse sulattaa. Harmittaa kun ei tiedä että tuleeko siitä vettä kun ovet on jätettävä auki niin jos tulee kaikki valuu lattialle. Toivottavasti jollakin olisi kokemusta tälläisesta kaapista ja kertoisi miten se käyttäytyy kun virta katkaistaan?


      • antifrost

        Senhän näkee ellei siinä pakastin osassa ole mitään paksumpaa jää/ huurrekerrosta niin ei siitä myöskään kovin paljon voi vettä tulla. Jos ne kaapit toimivat eri kompressoreilla niin paras tietysti olisi se pakastinosa kääntää nollille ja antaa sulaa ja katsoa tilanne.Siirtää pakasteet siksi aikaa jääkaapin puolelle.

        Jossain siinä pakastinosassa pitää olla sitten samanlainen vedenkerääjä kuin jääkaapissakin jos manuaali kertoo ettei sulattamista tarvita.


    • juu123456

      Nofrost kaapista voi tulla paljonkin vettä, kun ottaa pois päältä, parempi suojata lattiat.Niissä ei näy sitä jäätä, vaan se on siellä kuorten välissä.

    • kierrättäjäfgh

      sama koskee myös kompuran päälle vettä haihduttavuia koneita. haihdutus altaan haihdutus ja keräysmäärä rajallinen ja liika valuu yli. Koneen sisään sulattavaan koneeseen voi mlaitta siäspuolela alas hyvin imevää pyyhettä ja samn lainen ovien alle. turvallisuutta jos haette ja toivottavasti haette laittakaa kylmakoeen alle suoja allas kuten pesukoneen alle. jos tulvii kumasta suunnssta hyvänsä veden näkee eikä se valu koeen taskse ja aiheuta vesi vahnkoa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe