Islamin laki ei kuulu länsimaihin

NäinSeOn

"Mikään ei kuvaa paremmin monikultturismin vaarallista, tuhoavaa vaikutusta kuin sharia-lain hiljainen leviäminen kautta yhteiskunnan", kirjoittaa Daily Expressin kolumnisti Leo McKinstry.

"Kulttuurisen monimuotoisuuden kannattajat paapattavat suvaitsevaisuudesta ja tasa-arvosta", hän jatkaa, "mutta todellisuudessa heidän vaatimuksensa islamilaisen lakijärjestelmän hyväksymisestä Britanniassa edistää suvaitsemattomuuden ja epätasa-arvoisuuden raaimpia muotoja."

"On irvokasta, että ns. liberaalit, omahyväisine edistysmielisine mielipiteineen, tukisivat oikeusjärjestelmää, joka institutionalisoi tehokkaasti vainon, naisvihan, sorron, homofobian ja barbarismin."

"Kaikkialla maailmassa missä sharia toimii, se tarkoittaa riemuvoittoa raakalaismaiselle taikauskolle yli inhimillisen oikeudenmukaisuuden, demokratian ja vapauden tilalle mullahien hallintoa", McKinstry toteaa.

http://www.express.co.uk/comment/columnists/leo-mckinstry/566322/Leo-McKinstry-on-Sharia-law-Islamic-legal-code-in-Britain

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • frtrrryyhy

      ei tosiaankaan kuulu ja islam tullaan tuhoamaan kokonaan maan päältä ,sillä raamattu ennusti väärän profeetan tulon ja teot jo satoja vuosia ennen tätä saatanan luomusta nimeltä islam. PAETKAA MUSLIMIT TUOSTA HARHAOPISTANNE ja kunnioittakaa oikeaa jumalaa jonka ainosyntyinen poika JEESUS antaa sinunkin syntisi anteeksi, jos hylkäät saatanallisen opin joka on susi lammasten vaatteissa.

      • Eieiei7

        Ei tosiaankaan kuulu sivistyneisiin- eikä muihin maihin! Mutta eivät kuulu mitkään muut uskonnot, jotka kertovat olevansa OIKEASSA! Monopooleja kavahdan, koska niitä johtavat ihmiset. Lapissakin nyt uskonveljen puolustavat raivokkaasti saarnaaja, joka raiskasi kaikki tyttönsä. "Kun sillä oli niin elävä sana"! Mitä helvettiä!


      • odkfsoök

        Raamatun ja koraanin lait muistuttavat yllättävän paljon toisiaan kun perehdyt asiaan. Osa islaminuskoisista vaan ottaa ne tosissaan, joka saattaa johtua itämaiden erilaisista oloista.


      • Sehän on lähes sama uskonto kuin juutalaisuus.


      • Koroljov
        odkfsoök kirjoitti:

        Raamatun ja koraanin lait muistuttavat yllättävän paljon toisiaan kun perehdyt asiaan. Osa islaminuskoisista vaan ottaa ne tosissaan, joka saattaa johtua itämaiden erilaisista oloista.

        Ironista kyllä terroristivaltio USA käyttää politiikkansa välikappaleina sekä islamilaisia että kristittyjä fundamentalisteja. CIA:n ja USA:n liittolaisten tukemat islamistijihadistit taistelevat Lähi-Idässä ja muualla maailmassa amerikkalaisvastaisia hallituksia (esim. Syyria) vastaan ja Yhdysvaltain naiivin hurskaat ja isänmaalliset evankeliset kristityt puolestaan muodostavat suuren osan siitä tykinruoasta, jota USA heittää tuleen Lähi-Idän sotaoperaatioissaan ja muissa "maailmanpoliisin" tehtävissään. Usein USA saa syyn "turvata rauhaa ja järjestystä" sekasorrosta, jonka se itse on ensin luonut tukemalla ja aseistemalla terroristisia ääriaineksia. ISIS-hirmuhallinnon tapaus on viimeisin tämän politiikan aikaansaama kauhea tragedia.


    • eisomaleitatänne.enää

      Kimppu mamuja hyökkäsi. Kansanedustaja Mika Niikko kertoo:

      Tänään vaalitiimissäni mukana ollut keski-ikäinen nainen oli yksin vuokraamassani toimistokopissa Koivukylässä. Pihalla liehui tuulessa komeasti perussuomalaisten värein ja logoin varustettu vaalilippuni. Yhtäkkiä alkoi pauke kopin seinissä. Vaalityöntekijäni meni ulos ja näki lähes kymmenen maahanmuuttajaa potkimassa ja hakkaamassa ”vaalikoppia”. ”lopettakaa heti!” Huusi vaalityöntekijäni. Tämän jälkeen alkoi ala-arvoisen kielenkäytön opinnäyte, joka sisälsi valkoisen itseään myyvän naisen termit, tämä maa on meidän ja me hakataan sut, sanavaraston.

      Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun maahanmuuttajanuoret ovat Koivukylässä osoittaneet halveksuntaa valtaväestöä tai heidän aatettaan kohtaan.

      https://blogit.perussuomalaiset.fi/mika-niikko/missa-oli-maahanmuuttajien-

      • Mite tuo liitty islamiin?


    • jarileino244
    • alfa123om222

      Kullostaa rikolliselta touhulta ja jengiytymiseltä. Virkavaltana ja lainsäätäjänä suhtautuisin vakavasti tuollaisiin uhkailuihin. Niistä seuraa myöhemmin vakavia seuraamuuksia. Muistan itse kuinka kouluaikana itseäni uhkailivat ja jopa heittivät kivellä päähän niin, että olin kolme päivää tajuttomana paikalliset "valkoiset" sosialistit. Ja muutenkin koulussa uhkailitiin ja harjoitettin naamapesua, veden alle upottamista yms.

      Tuo teki minusta omaa kotimaatani kunnioittamaan kykenemättömän ja vihamielisen sitä kohtaan. Samoin voi tuollaiset rikolliset teot ja jengiytymiset johtaa siihen, että myöhemmin; jopa 20-30 vuotta myöhemmin seuraukset ovat vakavat. Ikuinen vihanpito ja ikuinen sotatila yms. vakavaa voi tapahtua.

      Sira kertoo, että myös Profeetta (SAAS) kannattajineen joutui kotikaupungissaan kokemaan tuollaista öykkäröintiä ja vihanpitoa. Myöhemmin se johti siihen, että ne heimot, jotka eivät vihaa harrastaneet saivat etuoikeuksia hallinnon suhteen. Esimerkiksi vain Profeetaan (SAAS) oma heimo saa tiedottaa Imaami Mahdiin liittyvistä asiosta tai muuten on väärä Mahdi.

      Samoin voi käydä niin, että ne joita vainotaan nyt saavat lopulta Sananvapauden monopolin jonkun tietyn asian suhteen.

      • AttiYlänen

        Oletko Sirassa vielä Mekan alkuajan tapahtumissa vai oletko jo päässyt tosi toiminnan jännittäviin kohtiin?
        Esim. missä Muhammad joukkoineen pistää kylmäksi kokonaisen juutalaisheimon - siis päät poikki monelta sadalta noin 14-60-vuotiailta miehiltä?
        Aikamoista toimintaa vai mitä? Siinä sitä vasta oli jotain!
        Ei taida olla mitään parempaa kuin pistää juutalaisia ja kristittyjä kylmiksi Allahin tahdosta? Eihän?
        Eikö ollutkin siisti tyyppi tuo Profeetta (SAAS) Muhammad?

        Sekin oli siistiä, kun tämän pienen verisen episodin jälkeen Profeetta (SAAS) sattui iskemään silmänsä yhteen tosi kauniiseen 17-vuotiaaseen - sattuneesta syystä ;D leskeksi jääneeseen neitokaiseen Safiya nimeltään. Muslimithan olivat nimittäin juuri päästäneet päiviltä neidin koko heimon miehet mukaan lukien neidon aviomiehen! ;)
        He he he he.
        No, sepäs ei estänyt Profeettaa (SAAS) kosimasta neitoa ja !kas! Neitohan suostui, ja vielä samana iltana kotimatkalla pysähdyttiin, laitettiin leiri pystyyn, ja eiku Muhammad telttaan Safiyan kanssa hääyötä viettämään! ;)
        Se vasta oli herkkua se! Vau!
        Olisko siistiä olla kuin Profeetta (SAAS) Muhammad?

        Mainitsinko muuten, että Safiyan ex-ukko oli heimopäällikkö? Enkö?
        Juu, tuo kiero juutalainen päällikkö ei suostunut kertomaan Profeetalle (SAAS) missä säilytti heimon aarteita. Noh, eipä siinä mikään muu auttanut kuin pistää ukko kakistamaan tietonsa ulos, vai mitä? Ukon rinnan päälle sytytettiin pikku nuotio ja semmosta. Ei kovin vakavaa. Jostain syystä ukko kuitenkin meinas heittää veivinsä, jolloin Profeetta (SAAS) hyväntahtoisuuttaan käski paikalle tietyn sotilaansa joka päästi ukkopahan tuskistaan lyömällä pään irti.
        Eikö ollutkin hieno tyyppi tuo Profeetta (SAAS) Muhammad?


    • Tape19

      Mikähän lienee tämä herra Mahdi, kun joskus nimi vilahtelee mutujen kielenkäytössä? Onko Joulupukkiin verrattava satu-olento? Minä lopetin joulupukkiin uskomisen n. 5 vuotiaana. Muihin satu-olentoihin en ole uskonut milloinkaan.

    • kopioitu

      Monikulttuuria ja massiivista maahanmuuttoa Suomeen kannattavat tahot kehottavat usein suomalaisia ottamaan oppia Kanadasta. Kuulemma tuossa maassa monikulttuuri on ollut varsinainen menestystarina.

      Mutta miltä kanadalainen monikulttuuri näyttää todellisuudessa? Pientä osviittaa antanee Toronto Sun -lehdessä julkaistu tuore tutkimus, jonka mukaan kanadalaisista muslimeista 62% haluaisi sharia-lain Kanadaan. Sharian kannattajista 15 % haluaisi lain olevan pakollinen kaikille muslimeille.

      Myös kanadalaismuslimien asenteet terrorismiin huolestuttavat. Peräti 35% muslimeista ei suhtaudu negatiivisesti Al Qaidaan.

      Lienee selvää, että jos tämä on monikulttuuria parhaimmillaan, ei liene mikään ihme, jos monikulttuuri ei menesty Suomessa ja muualla Euroopassa, jossa tunnetusti harjoitetaan poikkeuksellisen järjetöntä mamupolitiikkaa.

      http://www.torontosun.com/2011/11/01/strong-support-for-shariah-

      • Koroljov

        On syytä muistaa, että Kanadan valtio ja al-Qaida ovat tälläkin hetkellä SAMALLA PUOLELLA useassa Lähi-Idän konfliktissa...


    • SairasUskonto

      Yksinkertaisesti muslimipakolaisia ei pitäisi ottaa yhtään suomeen ja täällä olevatkin pitäisi pikkuhiljaa lähettää takaisin sinne mistä tulivatkin.

      • eiyhtäänenää

        Samaa mieltä, ei yhtään Muslimipakolaista enää Suomeen. Ne ketkä vuosikymmeniä sitten ovat tulleet saisivat kyllä olla täällä. Monien lapsetkin ovat syntyneet Suomessa.


      • Koroljov
        eiyhtäänenää kirjoitti:

        Samaa mieltä, ei yhtään Muslimipakolaista enää Suomeen. Ne ketkä vuosikymmeniä sitten ovat tulleet saisivat kyllä olla täällä. Monien lapsetkin ovat syntyneet Suomessa.

        Muslimipakolaisia, jotka joutuvat jättämään esi-isiensä vuosisatojen ajan asuttamat seudut, koska länsimaiden ja lännen arabiliittolaisten tukemat jihadistit ottavat ne haltuunsa? Näinhän tapahtuu par'aikaa Syyriassa ja Irakissa.


    • islam_kriminalisoitava

      YK:n pitäisi kriminalisoida islam kaikissa muodoissaan.

      • Koroljov

        Jos YK:lla olisi jokin painoarvo, YK yrittäisi estää USA:n, NATO-maiden ja arabimonarkioiden harjoittaman islamistisen jihadin tukemisen ja USA:n ja Saudi-Arabian laittomat sotatoimet Lähi-Idässä.


    • saastathaisee

      islamit takas mistä ovat tulleet, ei yhtään suomeen s..tna, jospa soini ajais ne vaikka p..kään

    • alfa123om222

      "Eikö ollutkin hieno tyyppi tuo Profeetta (SAAS) Muhammad?"

      Profeetta Danielin mukaan tuo aika (490-980) oli tarkoitettu sille, että synnistä tulee loppu. Seuraava aika (980-1470) oli tarkoitettu sille, että synnit sovitetaan (jopa väkivallalla). Ja vihdoin tuli aika (1470-1960)-2043, joka oli tarkoitettu sille, että IKUINEN OIKEUDENMUKAISUUS ASTUISI VOIMAAN.

      Profeetaan (SAAS) aikana väkivalta kukoisti. Hän itse oli lempeimmästä päästä. Hänen aikanaan tyttölapsia haudattiin elävältä maahan ja taistelussa kaatuneita saatettiin silpoa ja avata vatsa sekä ottaa sisäelin ja syödä siitä pieni pala.

      Meidän aikamme mittapuu on eri. Kun kerran Ikuinen oikeudenmukaisuus on taistelujen kautta Valistuneiden keisarien sekä Ranskan vallankumouksen avulla saavutettu niin olemme tietenkin etuoikeutetussa asemassa sivistyksen suhteen.
      Se, että kristityt, juutalaiset sekä islam-uskoiset eivät ole pysyneet aina mukana kehityksessä perustuu siihen, että heidän kirjoituksensa ja uskonsa on todella jälkeen jääneen vanhakantaista. Vaikka islam sai sadan vuoden välein Mujaddid uudistajan niin aina ei heitä kuunneltu tarpeeksi. Ja Imaami Mahdin on määrä ilmeisesti tuoda myös uusia tähän aikaan soveltuvia kirjoituksia. Toivottavasti häntä kuullaan ja pysytään kehityksessä mukana.

    • rotu-realisti

      4.6.2015 18:20

      Lukekaapa Suomimedian kirjoituksia maahanmuutosta ja kaikesta siitä, mistä yleensä vaietaan.

      En tiedä onko kaikki siellä 100% totta, mutta paljon sellaista asiaa kuitenkin, joka suoraan sanoen veetuttaa ja suututtaa. Varsinkin, kun suurimpia syyllisiä on oman maan hyysärit, jotka opettavat esim somaleille ettei todellakaan rahan eteen tarvitse tehdä muuta kuin vaatia lisää.

      Esim siellä oli juttu somalimiehestä, jolle oli maksusitoumus hammaslääkäriin ja hän vaati kultaisia paikkoja, koska heillä paikat pitää olla kullasta. Hammaslääkäri kieltäytyi ja sanoi, että sitä ei sitoumus kata. Meni jonkin aikaa ja mies tuli takaisin 8500 euron maksusitoumuksen kanssa.

      Sen tiedän, että ajokortteja maksetaan, autokoulut (tulkkeineen) maksetaan, autot, bensat, vakuutukset ja korjaukset maksetaan. Huonekalut, vuokrat, kodinkoneet, elektroniikkaa maksetaan samoin harrastuksia ja harrastusvälineitä...

      ON SE HEMMETIN KIVA OLLA VERONSA MAKSAVA YKSINHUOLTAJA, JOKA EI MITÄÄN TUKIA SAA, HUONEKALUT OSTETAN KÄYTETTYINÄ, VAATTEITA KIRPPARILTA, HARRASTUKSIIN EI OIKEIN RAHAT RIITÄ!!!!

      LAPSEN KOULUKIRJOJAKIN HANKIN LAINARAHOILLA.. JA JOS JOTAIN EXTRAA HALUAA PITÄÄ SÄÄSTÄÄ

      Kyllä ihmetyttää miten perse edellä puuhun näitä asioita täällä Suomessa hoidetaan. Oman maan ihmiset jää jalkoihin, kun halutaan hyysätä näitä yhteiskunnalle täysin hyödyttömiä loisia
      Vastaa
      Ilmianna
      Jaa
      4 Vastausta

      ennustelija

      4.6.2015 20:06
      Uusi

      Näin on asiat kun kirjoitit. Muslimiuskoisét ei tee töitä vääräuskoisille ja miksi tehdä kun saa joka kuukausi hakea harkinnavaraista tukea jota me suomalaiset emme saa. Asuvat täällä Lahdessa hienoimmissa uusissa kerrostaloissa jossa vuokrat 700-1000e jne.....
      Ilmianna
      Jaa

      idiekmsmsmsdgagty

      5.6.2015 04:41
      Uusi

      Jossain vaiheessa tulee raja vastaan ja kansa nousee kapinaan. Ruotsissa tämä nähdään jo aiemmin kuin Suomessa.
      Ilmianna
      Jaa

      jjjköm

      5.6.2015 09:13
      Uusi

      somaliakka osti 1000 euron silmälasit

      somaliakoilla on runsaasti kultaisia kaulukoruja

      helsingissä asunto maksaa n 200 000 - 400 000 euroa

      somalit saa ne ilmaiseksi ja kaupunki maksaa myös yhtiövastikkeen, 700 - 1300 euroa/kk

      jne loputtomaksi
      Ilmianna
      Jaa

      Tawja-Ewa-Päiwi

      5.6.2015 10:32
      Uusi

      He ovat sen ansainneet.Kateelliset HILJAA.
      Ilmianna
      Jaa
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

      Suomalainen jää sossussa kakkoseksi

      Lukekaapa Suomimedian kirjoituksia maahanmuutosta ja kaikesta siitä, mistä yleensä vaietaan.

      En tiedä onko kaikki siellä 100% totta, mutta paljon sellaista asiaa kuitenkin, joka suoraan sanoen veetuttaa ja suututtaa. Varsinkin, kun suurimpia syyllisiä on oman maan hyysärit, jotka opettavat esim somaleille ettei todellakaan rahan eteen tarvitse tehdä muuta kuin vaatia lisää.

      Esim siellä oli juttu somalimiehestä, jolle oli maksusitoumus hammaslääkäriin ja hän vaati kultaisia paikkoja, koska heillä paikat pitää olla kullasta. Hammaslääkäri kieltäytyi ja sanoi, että sitä ei sitoumus kata. Meni jonkin aikaa ja mies tuli takaisin 8500 euron maksusitoumuksen kanssa.

      Sen tiedän, että ajokortteja maksetaan, autokoulut (tulkkeineen) maksetaan, autot, bensat, vakuutukset ja korjaukset maksetaan. Huonekalut, vuokrat, kodinkoneet, elektroniikkaa maksetaan samoin harrastuksia ja harrastusvälineitä...

      ON SE HEMMETIN KIVA OLLA VERONSA MAKSAVA YKSINHUOLTAJA, JOKA EI MITÄÄN TUKIA SAA, HUONEKALUT OSTETAN KÄYTETTYINÄ, VAATTEITA KIRPPARILTA, HARRASTUKSIIN EI OIKEIN RAHAT RIITÄ!!!!

      LAPSEN KOULUKIRJOJAKIN HANKIN LAINARAHOILLA.. JA JOS JOTAIN EXTRAA HALUAA PITÄÄ SÄÄSTÄÄ

      Kyllä ihmetyttää miten perse edellä puuhun näitä asioita täällä Suomessa hoidetaan. Oman maan ihmiset jää jalkoihin, kun halutaan hyysätä näitä yhteiskunnalle täysin hyödyttömiä loisia

      5000 merkkiä jäljellä
      Nimimerkki*

      Keskustelu24 Yhteiskunta Maahanmuutto Suomalainen jää sossussa kakkoseksi

      Takaisin ylös
      Keskustele
      Luetuimpia

      tarvitsemme maahanmuuttoa ja työvoimaa, 29

      Laattavalmistaja Pukkila lopettaa tuotannon Suomessa, yli 60 työntekijää irtisanotaan Turun tuotantolaitoksen tontti myydään. Tulevaisuudessa laattoja valmistetaan Portugalissa. Valio irtisanoo puolet Tampereen meijeriltään Torstai 4.6.2015 klo 14.23 Valio irtisanoo 76 työntekijää Tampereen meijeristä. Valio irtisanoo 76 työntekijää Tampereen meijeristä keskiviikkona päättyneiden yt-neuvottelujen tuloksena. Tehtaalla on töissä yhteensä 160 ihmistä. Stockmann on saanut päätökseen yt-neuvottelut, joiden seurauksena yhtiö vähentää tukitoiminnoista sata työpaikkaa. Irtisanottavien määrä on 56 työntekijää. Muut vähennykset tehdään muun muassa määräaikaisten työsuhteiden päättymisen kautta. Yt-neuvottelujen piirissä oli 1 100 ihmistä tukitoiminnoissa. Neuvottelut eivät koskeneet tavaratalojen myyntihenkilöstöä. Nokian kaupunki aloittaa yhteistoimintaneuvottelut, joiden tavoitteena on vähentää noin 50-100 henkilötyövuotta. Säästötavoite on 2-4 miljoonaa euroa vuodessa. Työttömyysaste jatkaa kipuamistaan: Työttömiä jo 280 000 Talous 27.5.2015 9:38 Juhani Saarinen Helsingin Sanomat Suomessa oli h

    • MUSLIMIONVAARALLINEN

      MUSLIMI ON VAARALLINEN. Tämän täytyy olla perusoletus. Vaikka osa muslimeista on rauhaa ja elämää vaalivia, se ei poista sitä faktaa, että muslimi on äärikäytökseen, tuhoamiseen ja tappamiseen taipuvainen. Mitä enemmän muslimeja tänne päästetään, sitä tehokkaammin heidän järjestäytyminen alkaa tapahtumaan ja on vain ajan kysymys, milloin tapahtuu se ensimmäinen pommi-isku tai muu hyökkäys. "Joukossa tyhmyys tiivistyy" osuu hyvin kohdalleen siinä mielessä, että mitä isompi muslimiryhmä, sitä varmemmin alkaa äärikäyttäytyminen. Valitettavasti suomalainen auktoriteetti herää vastaa sitten toimimaan kun jotain tapahtuu. Ennaltaehkäisevää työtä ei harjoiteta, koska se maksaa. Ensin odotetaan, että joku kuolee. Esim. "muslimin vaarallisuus" myönnetään vasta sitten, kun autopommi tappaa kymmeniä ihmisiä jonkun kävely- yms kadun varrella. KAFUCKINGBOOOOM! ja sitten alkaa pohdinta, että "tarttiskos ny tehrä jottai?"

    • muslimipirut

      Muslimi ei kunnioita elämää. Muslimi tappaa allahin eli saatanan nimeen. Vain saatana houkuttelee ihmistä toista vastaan ja vain saatana houkuttelee tuhoamaan ja tappamaan. Muslimit on saatanan vitsaus ihmiskunnalle. Saatana on kusettanut muslimeja neitsyillä ja rikkauksilla. Ahneuksissaan muslimit tekevät tietä tuliseen järveen. Muslimi on saatananpalvoja.

      • ihmettelen_kauhiasti

        Mistähän johtuu Suomessa tietynlaisten ihmisten suopea, jopa silittelevä suhtautuminen muslimeihin ja islamiin? Tällaisia ovat ainakin punavihreät, homostelijat, rkp:laiset, feministit ja monet muutkin persuja suvaitsemattomat. Mikä saa nämä suvaitsevaisiksi itseään tituleeraavat ihmiset hyväksymään muslimit ja heidän naista alistavat tapansa Suomessa? Luterilaisuus ja ortodoksisuus ei ole näillä mitenkään suopeassa huudossa. Näiden kaltaiset ihmiset päinvastoin haluavat tavalliseen kristillisyyteen vivahtavia juttuja pannaan. Kuten nyt vaikka Suvivirren laulamisen juhlissa muslimeja loukkaavana.


      • Vihollisenivihollinenjne
        ihmettelen_kauhiasti kirjoitti:

        Mistähän johtuu Suomessa tietynlaisten ihmisten suopea, jopa silittelevä suhtautuminen muslimeihin ja islamiin? Tällaisia ovat ainakin punavihreät, homostelijat, rkp:laiset, feministit ja monet muutkin persuja suvaitsemattomat. Mikä saa nämä suvaitsevaisiksi itseään tituleeraavat ihmiset hyväksymään muslimit ja heidän naista alistavat tapansa Suomessa? Luterilaisuus ja ortodoksisuus ei ole näillä mitenkään suopeassa huudossa. Näiden kaltaiset ihmiset päinvastoin haluavat tavalliseen kristillisyyteen vivahtavia juttuja pannaan. Kuten nyt vaikka Suvivirren laulamisen juhlissa muslimeja loukkaavana.

        Lähi-idän ja islamin tutkija Daniel Pipes on kirjoittanut tästä aiheesta hyvän artikkelin: http://www.danielpipes.org/5749/yhdistynyt-uhka-islamismi-vasemmistolaisuus


      • eimoskeijoille
        ihmettelen_kauhiasti kirjoitti:

        Mistähän johtuu Suomessa tietynlaisten ihmisten suopea, jopa silittelevä suhtautuminen muslimeihin ja islamiin? Tällaisia ovat ainakin punavihreät, homostelijat, rkp:laiset, feministit ja monet muutkin persuja suvaitsemattomat. Mikä saa nämä suvaitsevaisiksi itseään tituleeraavat ihmiset hyväksymään muslimit ja heidän naista alistavat tapansa Suomessa? Luterilaisuus ja ortodoksisuus ei ole näillä mitenkään suopeassa huudossa. Näiden kaltaiset ihmiset päinvastoin haluavat tavalliseen kristillisyyteen vivahtavia juttuja pannaan. Kuten nyt vaikka Suvivirren laulamisen juhlissa muslimeja loukkaavana.

        Kaltaistesi kannattaa allekirjoittaa moskeijavastainen adressi:
        http://www.adressit.com/ei_lisaa_moskejoita_helsinkiin

        Levittäkää linkkiä eteenpäin!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe