Epäonnistunut skenaario!

Osakkeetpissnessmiehelle

Pissnessmiehen lomakiinteistöosakeyhtiöskenaario:

Pissness mies tekee itselleen ja mukuloilleen oyl:n vastaisella tavalla oyl:n vastaiset vuokrasopimukset.

Toiseksi rakentaa tonteille sopimuksen vastaisesti mökit.

Kolmanneksi myy sukunsa omistaman 2/3-osakeenemmistön oy.stä.

Neljänneksi myy lähipiirinsä omistamat mökit.

Jäljelle jää arvoton oy joka omistaa vuokrasopimusten takia arvottoman kiinteistön.

Oy:n osakkaat maksavat vuokrasopimuksen perusteella edelleen nyt ja tulevaisuudessakin kaikki mökinomistajien oy:lle aiheuttamat kulut.

Skenaarion toteutus tuli mahdottomaksi toteuttaa kun pissnessmies meni ärsyttämään yhtiön naisosakasta jolla oli enemmän älliä kuin pissnessmiehellä. Naisia ei koskaan saisi aliarvioida!

Voi voi että käy pissnessmiestä sääliksi kun elämä kohtelee häntä niin epäoikeudenmukaisesti, vai kohteleeko?

13

370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huonoosakekauppa

      Pissnessmiehen toiminta on viidessä oikeudenkäyntiketjussa työllistänyt asianajajia erinomaisesti.

      Kuka voittaa?

      Asianajajat!

      • Ossi_parka

        Kauko Armas!

        Ystävällisenä neuvona kehoitan sinua lukemaan Rikoslain 15 luvun pykälät 1-9!
        Mitähän ystäväsi Ossi sanoo sinun antamasta lupauksesta todistaa valan velvoittamana että sinun tekemä valheellinen pöytäkirjamerkintä olisi kokouksen todellisen kulun mukainen?
        Ossi tuskin silittäisi päätäsi!

        15 luku
        Rikoksista oikeudenkäyttöä vastaan

        1 §
        Perätön lausuma tuomioistuimessa

        Jos
        1) todistaja tai asiantuntija tuomioistuimessa,
        2) asianosainen tuomioistuimessa totuusvakuutuksen nojalla kuulusteltaessa tai
        3) muu henkilö tuomioistuimessa valan tai vakuutuksen nojalla
        antaa väärän tiedon asiassa tai ilman laillista syytä salaa siihen kuuluvan seikan, hänet on tuomittava perättömästä lausumasta tuomioistuimessa vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi.

        2 §
        Perätön lausuma viranomaismenettelyssä

        Jos
        1) joku valan tai vakuutuksen nojalla oikeudenkäyntiin rinnastettavassa viranomaismenettelyssä,
        2) muu kuin rikoksesta epäilty rikosasian esitutkinnassa henkilökohtaisesti läsnä ollen kuulusteltaessa tai
        3) muu kuin poliisilain (493/1995) 38 §:n 2 momentissa tarkoitetussa asemassa oleva poliisitutkinnassa tai siihen rinnastettavassa viranomaismenettelyssä henkilökohtaisesti läsnä ollen kuulusteltaessa antaa väärän tiedon asiassa tai ilman laillista syytä salaa siihen kuuluvan seikan, hänet on tuomittava perättömästä lausumasta viranomaismenettelyssä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

        Oikeushenkilön lakimääräinen edustaja, jota esitutkinnassa kuulustellaan tämän oikeushenkilön rangaistusvastuuta selvitettäessä, rinnastetaan rikoksesta epäiltyyn.

        3 §
        Törkeä perätön lausuma tuomioistuimessa

        Jos 1 §:ssä tarkoitetussa perättömässä lausumassa
        1) aiheutetaan vakava vaara, että tuomioistuin tuomitsee syyttömän vankeuteen tai muuhun ankaraan seuraamukseen tai jonkun huomattavasti ankarampaan seuraamukseen kuin mihin hänet muutoin tuomittaisiin tai että tuomioistuin varsin todennäköisesti tekee asianosaiselle muuten erityisen tuntuvaa vahinkoa aiheuttavan väärän päätöksen,
        2) totuudenvastaisuus tai salaaminen koskee erityisen merkityksellistä seikkaa tai
        3) rikos tehdään erityisen suunnitelmallisesti
        ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä perättömästä lausumasta tuomioistuimessa vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään kuudeksi vuodeksi.

        4 §
        Tuottamuksellinen perätön lausuma

        Joka
        1) todistajana tai asiantuntijana tuomioistuimessa tai
        ) totuusvakuutuksen, valan tai vakuutuksen nojalla tuomioistuimessa tai oikeudenkäyntiin rinnastettavassa viranomaismenettelyssä huolimattomuudesta antaa väärän tiedon asiassa tai salaa siihen kuuluvan seikan, on tuomittava luottamuksellisesta perättömästä lausumasta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

        5 §

        Yritetty yllytys perättömään lausumaan
        Joka yrittää taivuttaa toista 1―3 §:ssä tarkoitettuun rikokseen, on tuomittava yritetystä yllytyksestä perättömään lausumaan sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

        6 §

        Väärä ilmianto
        Joka antaa esitutkinta- tai muulle viranomaiselle taikka tuomioistuimelle väärän tiedon ja siten aiheuttaa vaaran, että ilmiannettu pidätetään, vangitaan tai joutuu muun pakkokeinon kohteeksi tai joutuu syytteeseen tai tuomitaan rangaistukseen tai muuhun rikosoikeudelliseen seuraamukseen virheellisin perustein, on tuomittava väärästä ilmiannosta sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi.

        7 §

        Todistusaineiston vääristeleminen
        Joka saadakseen syyttömän tuomituksi rangaistukseen tai muuten toista vahingoittaakseen kätkee, hävittää, turmelee, muuntaa tai muuten vääristää tuomioistuimessa tai rikosasian esitutkinnassa todisteena tarpeellisen esineen, asiakirjan tai muun todisteen, jolla hänen tietensä on merkitystä asiassa, on tuomittava todistusaineiston vääristelemisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.
        Todistusaineiston vääristelemisestä tuomitaan myös se, joka 1 momentissa mainitussa tarkoituksessa antaa perättömäksi tai vääristellyksi tietämänsä todisteen käytettäväksi tai itse käyttää sitä harhauttavalla tavalla tuomioistuimessa tai rikosasian esitutkinnassa.

        8 §

        Törkeä todistusaineiston vääristeleminen

        Jos todistusaineiston vääristelemisessä
        1) aiheutetaan vakava vaara, että syytön tuomitaan vankeuteen tai muuhun ankaraan seuraamukseen,
        2) rikoksen kohteena on erityisen merkityksellinen todiste tai
        3) rikos tehdään erityisen suunnitelmallisesti
        ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä todistusaineiston vääristelemisestä vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään kuudeksi vuodeksi.


      • Ossi_parka_ko_ssa

        Räksytyksesi jatkuu, kuinka kauan Kake?


      • Kuvitteellinenkertomus

      • 2dfgfhu

        TOISILLE SATTUU JA TAPAHTUU, KATEELLISIIN SATTUU

        LINKKI:
        Näytä lisää

        http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/275523-suomen-vanhin-taistelusukeltaja-rakastaa-tarinointia

        27.3.2015 - 21.00
        Paikalliset
        Suomen vanhin taistelusukeltaja rakastaa tarinointia
        Takana koko maailma. Kauko Wirénin vaimo on luvannut merkitä karttaan kaikki paikat, joissa Wirén on käynyt. – Sehän on sitten yhtä viivaa koko kartta, mies naurahtaa.

        KUVA
        Mari Mäkinen

        Tuhannen tarinan mies on kiertänyt koko maailman.

        Sydän rinnassa pusertuu rusinaksi. Valtavat aallot hakkaavat laivan kylkeä, suurimmat lyövät yli. Yksi sellainen irrottaa kaikki laivan pelastusveneet. Keskellä Atlantin valtamerta kelluessaan ne näyttävät tulitikkuaskeilta.

        – Silloin tunsin itseni hyvin pieneksi, Kauko Wirén muistelee vuosikymmeniä myöhemmin.

        Hän ei ollut laivalla ensimmäistä kertaa, mutta tämän myrskyn veroista hän ei ollut ennen nähnyt. Normaalisti reilu viikon matka Antwerpenistä New Yorkiin venyi 28 päivän mittaiseksi. Matka päättyi onnellisesti, kuten moni muukin vielä sen jälkeen.

        Myyrmäessä asuva, juuri 80 vuotta täyttänyt Kauko Wirén kävi merimiehenä yli 50 maassa. Matkoilta jäi käteen Kanadan Halifaxista hankitun fregatti-tatuoinnin lisäksi kasapäin tarinoita. Ja Wirén rakastaa niiden kertomista.

        Mutta palataanpa hetkeksi aikaan ennen myrskyisiä matkoja. 20-vuotias Wirén oli jo maistanut merimiehen elämää, mutta päätti käydä armeijan alta pois. Taistelusukeltajan koulutus houkutti, siinä kun palveluksesta selvisi kahdeksalla kuukaudella. Äärimmäisen kovat valintakokeet hän selvitti yhtenä parhaimmista kovan kuntonsa ja kylmäpäisyytensä ansiosta.

        Palvelusaika oli fyysisesti rankkaa: juosten mereen, juosten aamupalalle, juosten vaativasta harjoituksesta toiseen.

        Tunteille ei ollut sijaa. Ei edes silloin, kun jotakin meni pahasti pieleen ja yksi sukeltajista menehtyi kesken harjoituksen. Wirén katsoi vieressä, miten pintaan tullut palvelutoveri meni tajuttomaksi.

        – Pelastustoimenpiteistä huolimatta mitään ei ollut tehtävissä. Liian nopea nousu oli räjäyttänyt keuhkot.

        Ei seurannut kriisipalavereita, ei tuskaisten tunteiden purkua.

        – Illalla jatkoimme samaa harjoitusta samassa paikassa. Niin se vain piti tehdä, ettei tule mitään kammoa, Suomen vanhin taistelusukeltaja toteaa ja katsoo silmin, joista on hetkeksi nauru kadonnut.

        Armeijan jälkeen Wirén jatkoi sukellusta ammatikseen muutaman kuukauden, mutta merenkulku vei mennessään. Merimaileja ja tarinoita tuli lisää.

        Kerran keskellä Intian valtamerta henkisistä ongelmista kärsinyt työkaveri hyppäsi yllättäin mereen. Pelastettavahan mies oli, joten Wirén hyppäsi perään.

        Toinen merimies lähti köyttä pitkin irrottamaan pelastusvenettä. Mies pääsi köyden päähän, mutta ei hieman pulleana jaksanut kavuta enää takasin.

        – Siellä hän pomppi köyden päässä ylös alas ja kävi aina pari metriä pinnan alla kuin ongen koho. Joka kerta ylös tullessaan hän karjui kauhuissaan, sillä pelkäsi houkuttelevansa hait paikalle.

        Kahdeksan vuotta seilattuaan Wirén tiesi, että messit ja mastot oli nähty. Suomessa hän ryhtyi kenkäkauppiaaksi ja viihtyi yrittäjänä eläkkeelle saakka.

        80-vuotispäivästään Wirén nautti Kanarian lämmössä. Siellä on tullut käytyä jo 71 kertaa. Itse juhlat vietettiin Myyrmäen lähipubissa kuntosalikavereiden kesken.

        – Penkistä nousee muuten vielä 90 kiloa, mies kehaisee ja röyhistää nauraen rintaansa.

        Varsin reippaat juhlat päättyivät yhdellä putkaan ja toisella Peijakseen. Wirénin yllätti kotimatkalla tien kuoppa. Hän rämähti nokalleen asfalttiin.

        Syntyi uusi tarina. Viereen pysähtyi auto, josta tarjottiin tuppoja verisen nenän pyyhkimiseen. Avun tarjoaja ilmoitti olevansa sairaanhoitaja. Wirén halusi tietää, mikä hoitaja. Saattohoitaja, kuului vastaus.

        – Voi perkele, minä silloin ajattelin, Wirén puuskahtaa ja nauraa päälle.
        Kauko Wirén

        Syntynyt 5.3.1935 Korpilahden Moksinkylässä.

        Perhe: vaimo, neljä lasta ja kolme lastenlasta. Nuorimman ja vanhimman lapsen ikäero on 35 vuotta.

        Harrastaa mökkeilyä, veneilyä, ruuanlaittoa ja kuntosalia.

        Työskenteli kahdeksan vuotta merimiehenä ja sen jälkeen eläkkeelle saakka kenkäkauppiaana.

        Toimi 27 vuotta Vantaan Kuuloyhdistys ry:n puheenjohtajana.

        On edelleen Laivaston Sukeltajakillan hallituksen


      • 150seistenpöydänalla

        Pieni mies käyttää kompensaatiokeinona isottelun! ;-)


      • 05503336

        lkioooo7 on taas copy-paste menetelmällä liikkeellä niin kuin viimeaikaisissa hallituksen papereitten allekirjoituksissa!

        Millä nimikkeellä se kulkee lakikirjassa?


      • Hernejakurkkuoy

        Onko Storömökinmyyjä-Kake taas ottanut herneen nenäänsä kun hän taas lähetyttää näitä Rune Rehnbergiä herjaavia spammeja täällä lomaosake-osiolla?


      • Kaukokärsimys

        Varsinais-Suomen käräjäoikeus totesi tuomiolauselmassaan että Oy Saaripalsta Storö Ab:n yhtiökokouksen puheenjohtaja Kauko Wiren oli merkityttänyt valheellisesti yhtiökokouksen päätös kokouspöytäkirjaan saavuttaakseen lapsilleen osakkaina oikeudetonta ja ansiotonta rahallista etua sekä yhtiön että vähemmistöosakkaitten kustannuksella!
        Oy Saaripalsta Storö Ab:n hallitus Paula Wiren toimeenpani valheellisen päätöksen saavuttaakseen lapsilleen osakkaina oikeudetonta ja ansiotonta rahallista etua sekä yhtiön että vähemmistöosakkaitten kustannuksella!

        Tämä on käräjäoikeudessa todettua eikä mitään Storön huuhaa herran tutotosta!


    • Maksanutkiloeuroja

      Olkoon tumio mikä tahansa niin asianajajat voittavat aina! :-) ;-)

    • SaintHelena

      Pissnessmiehen mukulat ottivat hatkat koko yhtiöstä kun olivat saaneet tarpeekseen perheen narsistisestä Napoleon:ista ja hänen tempuista heidän vahingoksi!

    • Myyrmäkispecial

      Pissnessmiehen oppipojat ottivat 40.000€ edestä nokkiinsa käräjäoikeudessa!
      Kaken opit ovat menneet hyvin oppipoikiin(-kin).
      Nyt puuttuu enää että oppipojat myyvät osakkeitaan ostohintaa halvemmalla!
      Onnittelemme:-)

    • Äimänkäkenä

      Epäonnistunut saarelainen yrittää nyt härskiydellä tyhjentää pajatson takaressua myöten?????

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe