epäasiallinen poliisi

olutpäivä

Kylläpä se naispoliisi oli agressiivinen ja syyttelevä. Onkohan emmerdalen käsikirjoittajilla jotain poliisia vastaan, kun aina poliisit emmerdalessa saadaan huonoon valoon.

35

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Emmestiina

      Ajattelen samaa. Luulisi, että kuulusteltava kieltäytyisi kaikesta yhteistyöstä ja vaatisi poliisia esittämään todellisia syitä pidätykseen. Declan on joutunut kiristyksen uhriksi ja maksanut työnjohtajalleen tukun rahaa vaikenemisesta. On siitä vielä pitkä matka murhaajaksi.
      Tosin koko porukka sietää joutua oikeuteen ruumiin salaamisesta ja hautarauhan rikkomisesta, mutta mitään todisteita ei poliisilla ole Declanin osuudesta murhatyöhön.
      Mutta kuten on moneen kertaan todettu, tämä on vain saippuasarja, ja toivotaan vilpittömästi, että brittipoliisi on ammattitaitoisempi kuin tämä kuulusteluissa kroppaansa venyttelevä naiskomissaari.

      • NikHenshallLauraPrior

        Niimpä, samanlaista touhua oli silloinkin kun Wylden murhaa tutkittiin, samalla tavalla tämä poliisipäällikkö joka Katienkin yritti myöhemmin tappaa, käyttäytyi kun tämä Declanin jutun sinitakki. Syytettiin ilman varsinaisia todisteita ja soitettiin epäasiallisesti suuta.

        Miksei uhrin (Alexin) henkilöllisyyttä ole ensin selvitetty, ennen kuin aletaan syyttelemään Declania.


      • Emmestiina

        Olikos Declan edes kuvioissa, kun Cameron tappoi Alexin? Ei oikein pysy mielessä nämä yksityiskohdat!
        Voimia Cameronilla kyllä tuntuu olevan kuin pienessä kylässä. Kaivoi ensi Alexin esiin, kaivoi toisen haudan, peitti molemmat kuopat, kaikki parina yönä tuosta vaan. Itse olen joskus joutunut kukkapenkkejä kaivamaan, ja kyllä se työstä käy!


      • kolmekaheksanseitsemän

        Cameronin voimia mäkin olen ihmetellyt. Tosiaan kukkia tullut siirrettyä ja sen maan kaivuu ei ole ihan hepposta hommaa... Saati sitten sellaisen ison jässikän, kuten Alex raahaaminen. Löysä liha on hemmetin hankala ja painava käsiteltävä. Tiedän, koska olen ollut teurastomolla duunissa. Ne ruhot sentään roikkuivat koukuissa.

        Kyllähän se Declan yhtä ja toista maajussia suututti, muttei vissiin koskaan ollut Alexin kanssa törmäyskurssilla. Oli Declan kuvioissa silloin, olihan se Bartonien Johnny ehtinyt kuolla jos silloin.. kun Moiralla oli vipinää Alexin kanssa jne.


      • olise
        Emmestiina kirjoitti:

        Olikos Declan edes kuvioissa, kun Cameron tappoi Alexin? Ei oikein pysy mielessä nämä yksityiskohdat!
        Voimia Cameronilla kyllä tuntuu olevan kuin pienessä kylässä. Kaivoi ensi Alexin esiin, kaivoi toisen haudan, peitti molemmat kuopat, kaikki parina yönä tuosta vaan. Itse olen joskus joutunut kukkapenkkejä kaivamaan, ja kyllä se työstä käy!

        Eikös cameron tappanut carlin edellisen vuoden lokakuussa ja alexsin joulun aikaan, johan declan on ollut emmessä yli 2 vuotta.


      • Emmestiina
        olise kirjoitti:

        Eikös cameron tappanut carlin edellisen vuoden lokakuussa ja alexsin joulun aikaan, johan declan on ollut emmessä yli 2 vuotta.

        Declan ei ole tehnyt minuun niin tärisyttävää vaikutusta, että muistaisin hänen tuloaan sarjaan. Nyt muistankin, että hänellä oli tytär, jonka isä olikin Jay. Nyt ovat taas besta bruureja, vaikka Mian kuoleman aikoihin olivat nokkapokassa.

        Ei voi kuin ihmetellä Cameronin pokkaa. Siinä on tosi narsisti, joka uskoo kykyihinsä joka tilanteessa. Kolme murhaa tähän mennessä. Eikä kukaan kysy mitään hänen toimistaan.


    • hdhkhtkl

      Vaan hyvän näköinen mimmi!

    • Kuulustelutaktiikkaa

      Tv-sarjoissa ja elokuvissa kuvataan usein poliisien ja rikostutkijoiden työskentelyä näin korostetetun hyökkäävänä. Näin halutaan katsojan ymmärtävän, että poliisin työ on raskasta ja vaikeaa.
      Rikostutkijoilla on työpainetta, he ovat siksi stressaantuneita ja kireitä.
      Koska selvitettävänä on paljon rikoksia ja jotkut kuulusteltavat jarruttavat tutkinnan etenemistä. Hankaloittavat kaikintavoin tutkijoiden työtä.
      Vaikenemalla ja vakuuttavasti valehtelemalla ja salaten asioita kuulusteluissa.
      Rikollisethan ei helpolla myönnä syyllisyyttään. Totuus ei irtoa kuulusteltavista lepertelemällä ja päätä silittelemällä.
      Poliisin on saatava pitäviä todisteita, ennen kuin rikollinen saadaan lopullisesti pidätettyä, odottamaan lopullista tuomiotaan. Se vie aikaa ja vaatii sitkeyttä.
      Rikollisten kuulustelu on työlästä ja turhauttavaa. Siksi otetaan käyttöön tehokas taktiikka. Kuulusteltavaa painostetaan ja laitetaan selkä seinää vasten ja hänestä puristetaan totuus, tavalla tai toisella. Tv-sarjoissa ja elokuvissa kuulustelut muistuttaa joskus jopa kidutusta. Kun hermostuneelta kovaotteiselta poliisilta loppuu kärsivällisyys, eikä jaksa enää välittää pidätetyn oikeuksista.
      Usein painostuksen kohteeksi joutuu syyttömiäkin. Kunnes saadaan riittävästi todisteita heidän syyttömyydestään.

      • SkottiBailers

        Ainakin poliisisarjassa Scott&Bailey poliisit kuulustelevat asiallisesti


    • 24tuntia

      Declan ei murhan aikana omistanut vielä maata, minne Alex ruumis oli haudattu..
      Ärsyttävän pitkään tässä saa odotella asioiden oikenemosta.

      • Emmestiina

        Jos Cameronin piilottama rukkanen kelpaa todisteeksi, niin huoh. Rukkasenhan pitäisi olla suunnilleen yhtä lahonnut kuin ruumiinkin, jos se on hautaamisvaiheessa pudonnut. Nyt se on kuivana ja siistinä viimevuotisten lehtien päällä.

        Sarjoissa tapahtuu yhä se sama, jota olen lapsesta asti elokuvien juonissa ihmetellyt: Kun joku pahansuopa kertoo rakkaimmastasi valheen, niin uskot häntä, mutta et rakkaimpasi omia sanoja. On helpompi uskoa ulkopuolista kuin sitä, jota asia koskee. Mutta kun asia selviää, syyttömästi syytetty ilahtuu ja on onnellinen, kaunaa ei kanneta. Minä en ikinä unohtaisi enkä antaisi anteeksi, jos minun syyttömyyttäni ei uskottaisi, vaan esim. nimettömät puhelut mieluummin uskottaisiin todisteeksi.
        Nyt Adamia lavastetaan syylliseksi, ja Cameronin jutut menevät täysillä läpi poliisille, ja varmaankin kyläläisetkin kääntyvät häntä vastaan.

        Voi voi Adamparkaa.


      • SitäSaaMitäTilaa

        Adam on kyllä sellainen pelle, ja päässyt monista tempuistaan kuin koira veräjästä, että en pistäisi pahakseni, vaikka kakkua tulisikin ja kunnolla.

        Enemmän huvittaa tapa, jolla sitä on tulossa. Todisteet puuttuu.


    • Jepaleissöns

      Sydämen asialla, siinä hyvä poliisisarja teille. Astetta parempi ku emme.

      • HottenPoliceStation

        Emmerdale ei ole poliisisarja


    • Puhelinkeksitty

      Miksi ne ei soita Katielle ja kysy missä on?

      Poliisitädillä on hyvät "pompsit"...

    • Epäkohtien_huomiointia

      Katie ei vastaisi varmasti puhelimeen.Mutta se ihmetyttää, miksi ei Chas jo juorua asioista Katielle, jos kerran meilailevat. Eikä kerro ruumislöydöstä ja rikosta tutkivista poliiseista ja Declanin kiipelistä. Mutta tuskin Katie siltikään haluaisi tulla pelastamaan Declania, koska vihaa vimmatusti ex.miestään.

      Erikoista tässä murhatutkimuksessa on se, ettei ketään muuta kartanossa asuvaa epäillä Alex Mossin murhasta. Yhtä hyvin Declanin lisäksi, epäiltyjä voisivat olla myös Robbie ja Megan ja kaikki muutki kartanon mailla olleet. Esim.työntekijät.
      Vaikka ei heillä olisi ollutkaan mitään varsinaista kärhämää Alexin kanssa.
      Eikä Declanillakaan ollut muuta erimielisyyttä, kuin se Alexin ja Victorian häätäminen omistamastaan kiinteistöstä. Mihin nuoripari muutti luvatta. Tuskin kukaan kuitenkaan sen takia murhaisi ketään.

      Alexin isoäidin saapuminen kahvilaan itkeskelemään. Siinä nähtiin todella koomisen kehno roolisuoritus, tekoitkuineen. Samoin kuin Victorian kyynelehtiminenkin.
      Ednakin osasi heitä aidommin näytellä järkyttynyttä.

      Omituinen epäkohta oli sekin, kun pubissa kaikille selvisi. Kenen ruumis kartanon mailta löytyi. Ettei kukaan muka silloin huomannut Cameronin reaktiota ja sitä pikaista järkyttyneenä ulos syöksymistä. Ei edes haukansilmäiset rikostutkijat huomanneet tässä mitään outoa.
      Koska vainoavat vaan niin yksisilmäisesti Declanparkaa, laput silmillä etteivät mitään muuta huomaa.

    • Hämeenlikka

      Cameronin raju reaktio ja se, ettei kukaan edes reagoinut siihen, ihmetyttää.
      En muista, että Cameron ja Alex olisi kovin paljon edes kaveeranneet kuin juuri ennen Cameronin tekemää toista murhaa, siis Alexin murhaamista.

    • Feikkipuhelu

      Cameronhan esitti vastaavansa puhelimeen siinä ulos syöksyessään, joten totta ne muut usko, että sille tuli joku tärkeä puhelu eivätkä sen enempää asiaa ihmetelleet.

      • seikkimeikki

        Kuinkakohan monta syytöntä vielä ehditään pidättää Alexin murhasta ennen kuin Cameron jää kiinni? Tuntuu kyllä jopa Emmerdale mittapuulla tosi huonoilta rikospaikkatutkijoilta.


    • Inspehtori

      Ihmetyttää muutenkin tämän sarjan poliisit. Kyllä heppoisin perustein pidätetään milloin mistäkin eikä edes tarkisteta minkään asian todenperäisyyttä. Tuntuu siltä, että riittää kunhan saavat jonkun pidätetyksi. Olisiko vallan provisiopalkka pidätysten mukaan?

    • Emmestiina

      Kovin välinpitämättömiä kaikki ovat. Adamin syyllisyyteen uskotaan heti, Moirakin antoi ymmärtää, että Adam voi kyllä kertoa hänelle totuuden. Poika kun siinä juuri vakuuttaa syyttömyyttään epätoivoisena. Ainoastaan Cain, itsekin rikollisuuteen taipuvaisena ymmärtää, ettei Adam ole syyllinen. Cain näkee kaltaisensa vaistomaisesti, eikä Adam kuulu siihen joukkoon.
      Kun Andy kertoi Amylle, että Adam on pidätetty, ei Amy ilmettään väräyttänyt eikä esittänyt ensimmäistäkään kysymystä. Sanoi vain kertovansa asian Victorialle.
      Ei ole helppoa joutua epäsuosioon Emmessä. Jokainen ottaa heti kantaa ja asettuu tuomitsijan rooliin.
      Toinen asia, mikä minua niion rassaa, on tuo asioihin sekaantumattomuus silloin, kun siihen olisi tarvetta. Kyllä muuten juorutaan ja juonitaan toisten pään menoksi, mutta kun esim. Rhona pitäisi saada lääkäriin ja hoitoon, niin asiaa salataan, valehdellaan ja pitkitetään, eikä lääkäriä paikalle hommata, koska Rhona ei halua!
      Hyvin yleistä on monissa sairauksissa ja vaivoissa, että potilas itse ei halua lääkäriä eikä sairaalaa, koska hänellä on vaivojensa kanssa ihan tarpeeksi huolta ja harmia, niin että ei halua pois omista ympyröistään. Ne ikään kuin antavat tukea ja lohtua kärsimyksien kestämisessä. Varmaan jäänne kivikautiselta ajalta, jolloin sairas kätkeytyi muiden näkyvistä potemaan tautiaan, ettei olisi ollut taakkana koko heimolle. - Niin että ei ikinä pidä kuunnella sairasta, joka kieltää lääkärin ja ambulanssin. On toimittava oman järjen mukaan.

    • Gameronpahansisuinen

      Onneksi erään muutama päivä ja alkaa tapahtua . 13 - 14 . 4 jaksoissa vihdoinkin murha / murhat alkaa oijeta.

    • Ensimmäinen

      Kaikkein kehnompaan valoon asetan näiden jaksojen käsikirjoittajat. Nykyjaksojen epäloogisuus ja älyttömyydet antavat sen vaikutelman, että rima on asetettu hyvin alas. Minkähän ikäisille Emmerdale on suunnattu? Väkisinkin tulee sääli näyttelijöitä, jotka kyllä ansaitsisivat hieman parempaa.

    • Emmestiina

      Käsikirjoittajia on kymmeniä, vuoroviikoin. Ja osa I ja osa II on eri käsikirjoittajan kynästä. Se jos mikä harmittaa.
      Muistan nuoruuteni päiviltä, kun teimme juttuja mankan nauhalle. Muutama lause kerrallaan, ja seuraava jatkoi taas muutamalla lauseella. Lopuksi kuunneltiin ja naurettiin itsemme kipeäksi.
      Miten tulikin mieleeni, kun katselen Emmen kohelluksia.

    • Ensimmäinen

      Muistan samanlaisen jutun mitä Emmestiina kertoi. Me tosin kirjoitimme, emme sanelleet mankalle. Meitä oli viisi ja vuorottelimme niin, että kirjoittajaa vaihdettiin aina muutaman lauseen jälkeen. Lopputuloksena syntyi 30-sivuinen novelli, joka valmiina tuntui hieman sekavalta. Yllätys tuli vuosia myöhemmin kun kirjoitus putkahti esille.. Se oli kulkeutunut muille henkilöille, jotka pitivät sitä kerrassaan mainiona. Novelli sai kehuja muualtakin omintakeisuutensa ja yllättävyytensä vuoksi.
      Joskus siis tuollainen tiimityö toimii. Mutta kun yritimme saman tiimin kanssa kirjoittaa uudelleen, hommasta ei tullut mitään. Sama pätee näihin tv-sarjojen käsikirjoittajiin. He pystyvät parhaimmillaan luomaan hyviä juttuja, mutta pidemmän päälle jälki tökkii. Heitä on liikaa. Kaikki eivät voi luoda omia erillisiä juoniaan, vaan jatkavat toisen aloittamaa tarinaa.

    • Sanomailta
    • Dingle_uhrit

      Cameronin kieron ketkuilun kohteiksi joutui peräti kolme saman suvun naista.
      Ensin Debbie ja sitten, tätinsä Chas ja vielä Genniekin joka pääsi hengestään, kun alkoi selvittää Cameronin touhuja. Ihme, ettei Charitykin kuulunut vielä tähän naisporukkaan.

      • E-stiina

        Onhan hän lumonnut pienen Sarankin.


    • Emmestiina

      Rukkanen kelpasi todisteeksi Alexin murhasta.. Ei kukaan ihmetellyt, että rukkanen oli säilynyt kuivana ja lahoamatta viikkoja lehtien joukossa sateisessa Englannin talvessa.
      Adam pakenee lain kouraa, mutta äänitys, jossa Cameron ja Gennie puhuvat keskenään, ei kelpaa todisteeksi, vaikka Cameron sanoi löytäneensä Gennien kuolleena.
      Nyt on Debbiellä tilaisuus osoittaa näyttelijän kykynsä, ja kyllä hän pystyykin olemaan ahdistuneen ja epätoivoisen oloinen, tukka silmillä ja silmät kyynelissä.
      Miksi hänellä on voimakas rusketus? Oliko perhe jossain rantalomalla hiljakkoin?

      • Hämeenlikka

        Onhan tuossa epäloogisuutta. Kuka tahansa, vaikka koira, voi siirrellä hansikasta, mutta nauhoitusta ei noin vain manipuloida.

        Emmerdalessa on ollut hieno kesä ja siksi Debbie on ruskettunut. Katsojana ainakin olen nauttinut monista ulkokuvauksista.


    • EnSaaSelvääUusiLasku

      "Debs" twiittailee lähes päivittäin, eiköhän sieltä vastaus löydy onko ollut jossain lomailemassa.

      Huvittavaa, että MTV oli leikannut muutaman sekunnin pois Debbien ja Cameronin paneskelun jälkeen. Oliko liian hurjaa suomalaisille nähdä Debbie portaissa kyyneleet silmissä vai mikä tämänkin takana mahtoi olla?

    • Nautiluxiao

      Mimmi poliisistahan kuoriutui välinpitäväkin neitonen, kun piti saada Cameron kiikkiin.
      Aivan huikeita jaksoja. Hienoa Emmerdale!

    • Huomioita

      Taisi rassata liikaa naispoliisin hermoja, tämä Cameronin keissi.
      Huvitti hieman se "poliisimimmin" ilme, kun pariinkin kertaan luetteli hampaat irvessä lähes huutamalla oikeudet Cameronille pidätettäessä tätä Alexin ja muiden murhista.
      Jotenkin kehno roolisuoritus.
      Ja taas nähtiin Emmerdallelle tyypillistä toistoakin.
      Debs Cameronin panttivankina, oli lähes samanlainen kohtaus, kuten silloin kun se poliisi otti Katien panttivangikseen. Portaista alas tuuppaaminen, oli toistoa vuosien takaisesta Louisen ja Ray Mullanin tapauksesta. Louisehan työnsi miehen portaista alas. Tosin Mullan kuoli pudottuaan. Cameron meni pudottuaan vain pökerryksiin ja kuin kauhuleffassa, tarrasi silti vielä pakenevan Deppien jalasta kiinni.
      Debbiekin on nyt muka niin viaton ja murhista järkyttynyt. Itse uhkaili Chasia jokin aika sitten murhanhimoisesti haulikolla ja oli mukana Jasminen ja Elin kanssa Shanen ruumista hävittämässä lampeen.

      Pidätyksen jälkeisissä tapahtumissa kummastutti se, kun Debbie heitti kalliin kihlasormuksensa roskapönttöön. Ellei kyse olisi tv-sarjasta. Sormushan olisi rahanarvoinen, jos sen myisi johonkin. Niinhän Rhonan sormuksetkin olivat.
      Mutta Debbiellä on varmasti varaa heitellä tunnekuohuissaan timanttisormuksiakin roskikseen.
      Tosielämässäkin näkee joskus näitä tapauksia. Kun kalliita sormuksia viskotaan suutuspäissään minne sattuu ja vedetään jopa wc pytystä alas. Tunnekuohu voi siis pimentää järjen.
      Monesti hämmästyttää tv-sarjoissa. Vihapäissään roskikseen heitellyt kauniit kukkakimput, korut ja lahjat. Järjetöntä tuhlausta!

      • Emmestiina

        Kukat ovat kalliimpia Suomessa. Johan sen huomaa kukkakimppujen koostakin.
        Mutta odotan kyllä miten poliisi suhtautuu Debbien osallisuuteen. Ei Gennie olisi suistunut tieltä, jolleivat toiset olisi ajaneet häntä takaa nasta laudassa. Kyllä hän Suomessa joutuisi vastaamaan teostaan, ja mitä tulee Cameronin pidätykseen, niin kyllä siihen olisi voinut hankkia todisteita jollakin muulla tavalla, mutta tämä on nähtävä draaman yhtenä osana.


      • Venytettyä_kauhua

        Cameronin suullisia ja suoria tunnustuksia oli jo sillä nauhurilla. Vaikka jotakin Debbie pyyhki poiskin.
        Tunnustukset kuultuaan Gennie meni paniikkiin ja lähti kaahaamaan.
        Olisi luullut nauhurista kuuluneiden tunnustusten riittäneen poliiseille perusteeksi pidätykseen. Jos Adamkin pidätettiin rukkasen perustella ja Declan myös, vain sillä perusteella, että hänen mailtaan löytyi ruumis.
        Juttua piti vaan saada venytettyä ja mutkistaa tällä, salakuuntelu&kamerakyttäämisellä ja panttivankidraamalla. Ennen kuin roisto viimein saatiin viedä kalterien taakse. Eikä se lopu vielä siihenkään. Cameronista ei noin helpolla luovuta. Hänen avullaan saadaan kehiteltyä vielä jonkun aikaa lisää kauhua sarjaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe