Tavallinen Jeesuksenkieltäjä Antikristus?

Liikettä

" Maailmassa on nyt liikkeellä monia eksyttäjiä, niitä jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristusta ihmiseksi, lihaan tulleeksi. Siinä teillä on Antikristus, eksyttäjä."

2. Joh.1: 7

Eli onko Antikristus jonkun esim. ateistin sisällä vaikuttava paha henki vai miten tää olisi tajuttava?

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • meidänvastustajamme

      Ne, jotka pauhaavat Kristusta, Jumalan Poikaa vastaan ovat antikristillisiä. Harhaopeissa Jeesusta saatetaan kunnioittaa suurena opettajana tai profeettana, ei Jumalana.

      Aikojen lopussa nousee kuitenkin valtavan vallan saava henkilö, joka aktiivisesti vastustaa ja vihaa oikeaa Kristusta ja kristittyjä ja vainoaa heitä.

      • Liikettä

        Eli ovat osa Antikristusta tavallaan tietämättään, tavallaan tietoisesti?

        Kuten Jumalan lapset ovat osa Kristusta niin loput Luciferin lapset ovat osa Luciferia edustuksellisesti.

        Jumalan omat ovatr osa Kristuksen ruumista, hyvän henkimaailman kokonaisuutta ja Luciferin omat osa Luciferin ruumista, pahan henkimaailman kokonaisuutta?

        Joo, islamissa Jeesus pn profeetta, jota kuulemma arvostetaan niin paljon, että on muslimien hautausmaa asetettu Jerusalemin itäportin puolelle ettei Jeesus voisi kulkea itäportista sisään Jerusalemiin palatessaan takaisin Kuninkaana kunhan juutalaiset ensin toivottavat Hänet tervetulleeksi.


    • Hei!

      Asiaa voi tajuta siltä kantilta että sana "anti" on lähinnä "sijaista ja vastaan" tarkoittava asia.

      Antikristus on enemmänkin uskonnollinen ja Kristuksen nimissä, mutta ei hyväksy niitä kristinuskon perusarvoja joissa Jeesus Kristus saisi kunnian, Ef:2-7-9, Joh 3:16, 14:1-6, jossa Jumalan laki opettaisi Pyhän Hengen kanssa synnin; Room 3.20,31, Jaak 2:10, 1:25, Ilm 14.12, 12:17, Luuk 16:16-17, ja jossa Raamattu olisi Jumalan sanan auktoriteetti.
      Kristinuskon perusarvot näkyvät noissa jakeissa.
      Antikristillinen valta korottaa itsensä uskonnollisesti, on "sijasta ja vastaan" kristinuskon em. perusarvoja uskonnollisesti joka Kristuksen nimissä voi toimia, mutta kieltää em. arvot.

      2 Tess 2:1-4 kuvaa mm. tuota valtaa.

      Olen kirjoittanut asiasta täällä paremmin;
      http://jarinhotelli.blogspot.com/search/label/10.5


      Siunauksia
      Jari Laurila
      keskustelija

    • siellätavataan

      Kuulkaas, jos haukutte jotain ihmisiä Antikristukseksi tai paholaiseksi tai saatanaksi, niin teidän vedetään kyllä ihan oikeuteen asti vastaamaan moisista "sanan levittämisestä". Tekopyhätkään eivät voi Jumalaa seurueineen myöten sanoa ketään Antikristukseksi tms. pelkästään sen takia, jos nämä ihmiset eivät halua seurata heitä eikä heidän uskontoaan. Ei ole myöskään mitään oikeutta kellään (hallitsijat mukaan lukien) alkaa tällaisia seuraamattomia alkaa kivittämään, kohtelemaan huonosti. Sillä on olemassa lukuisat määrät ihmisiä, jotka vaan ovat saaneet tarpeekseensa jumalien yms. kohtelusta, jossa ei mitään ollut oikein, ei reilua, eikä edes totuuden mukaista, vaan hilluttiin kimpussa kuin pahanlaiset spartalaiset ym. raadolliset kuvitelmatkin. Ei meillä ole mitään syytä "seurata" noin brutaaleja johtajia. Me myös ainakin kyllä tunnustamme, että Jeesus ja Jumalakin (ikävä kyllä, johtuen heidän toimistaan, näin on pakko sanoa) on olemassa, mutta ei meidän ole pakko hyväksyä heidän tarjoamaa pelastusta, joka olisi käytännössä katsoen aina vaan aivan liian lujaa menoa kohti helvettiä, jatkuen aina vaan heidän väärien perusteiden takia. Me olemme jo ajat sitten maksaneet kaiken, se riittää, emme tarvitse enää mitään velkavankeutta, jossa olisimme ns.pelastetut, mutta ikuisessa jatkuvassa piinassa ja kärsimyksessä. Tällaisetko Jumala ja/tai Jeesus haluavat sitten olla? Kun ei heidän valtansa enää meille kelpaa (johtuen juuri siitä ikuiselta tuntuvaan kärsimykseen), emmekä jaksa enää kertakaikkiaan kärsiä enempää, niin helläkö tai teilläkö on lupa alkaa meitä täällä haukkumaan joksikin paholaisiksi tai Antikristuksiks? Kyllä täällä onneksi aina tulee pätemään demokratia ja perustuslainkin (niinkuin YK:n ja EU:nkin) mukaiset ihmisoikeudet, ja kaikki tuollaisiakin todella liian pahoja kommentteja heittävät joutuvat kyllä vastaamaan oikeudessa teoistaan, iha oikeissa ihmisen oikeudenkäynneissä. Ei ihmiset kukaan ole paholainen tms., kyllä kaikki nyt olette antaneet itsellenne ja toisillenne luvan lietsontaan tällaisten kommenttien heittämisille. Mainitsepä yhdestäkin ihmisestä näin, niin teidät tulemme me kaikki vetämään oikeuteen.

      • Ulkokultaisuus

        Oletko antikristus, eksyttäjä? Taidat olla? ET aianakaan tunnustanut Jeesusta Herraksi tossaja selittelet ihan täyttä potaskaa sen sijaan ihan kuin rääkyisit suuttumuksesta kun paljastuit.


    • jotenkinnäin

      Yleensä uskovaiset räksyttää ja tuomitsee toiset, eivät itseään.

    • näenasiannäin

      Eivät he olleet mitään ateisteja, vaan ihmisiä jotka yrittivät sekoittaa tuon kristinuskon sanoman, evankeliumin ja sen, mikä Jeesuksen olemus ja tehtävä oli.

      Onko tämä siis nykykäännös? Minulle Antikristus isolla alkukirjaimella on enemmän se tyyppi, josta puhutaan ja joka saattaa aikojen lopulla tulla tänne. Eli tulkitsen, vaikka se olisikin noin käännetty, että on kyse paremminkin antikr. hengestä , joka siinä ihmisessä on päässyt jotenkin vaikuttamaan. Mutta toisaalta hehän odottivat kyllä lopun tulevan aikaisemmin. Mutta siltikin, eräässä mielessä se on parempi pienellä kirjoitettuna, kuten vanhassa käännöksessä: "nythän onkin monia antikristuksia lähtenyt maailmaan", tarkoittaen juuri niitä harhaoppeja, joita tiedämme yrittäneen tunkeutua kristinuskoon. .

    • eyik

      Jeesuksen kieltäjissä on Antikeistuksen henki on kanssa minun näkemykseni tulkinnasta. Sama idea kuin siinä että Isä on Pojassa ja Poika Isässä ilmeisesti Pyhän Hengen kautta mutta en ole tästä varma mutta jokin Henki joka tapauksessa kun Jumala on Henki ja Pyhä Henki on mun tietoni mukaan juurikin Pyhä Henki kun sanotaan kaiken kolmen olevan yksi: Isä, Poika, Pyhä Henki. Jeesuksessa vaikutti mun ymmärtääkseni Pyhä Henki kun hän tiesi ihmisten ajatuksiakin ennen kuin olivat sanoneet mitään. Ja muutenkin Jeesus tiesi asioita etukäteen.

      Eli ihmisissä vaikuttaisi sitten Antikristuksen henki. Se näkyy pahantahtoisuutena, haureutena, esiaviolliset seksisuhteet ovat yleisiä, seksuaalimoraali on ainakin Suomessa heikkoa, muslimeista jotkut ovst murhanhimossaan alkaneet murhaamaan ja koko lähi-itä on muslimialueilla etupäässä levotonta sotimista ja murhaamista. Nyt tämä kaikki läy minullekin järkeen mitä olen ympäriulläni nähnyt, eyyä pahan henki jollain tavalla vaikuttaa kaikista Jeesuksen kieltäjistä tavalla tai toisella.

      • eyik

        " Eli ihmisissä vaikuttaisi sitten Antikristuksen henki. "

        Pikku tarkennus vaan. Ja tsekkasin tässä Raamatusta tosta luuserista Antikristuksesta.

        Siis Jeesuksen kieltäjissä, tosiaankin tämä on mun käsitys tosta Raamatunjakeesta mutta olisi hyvä kuulla jonkun Raamattuasiantuntijan kommentti kanssa, mä toin vaan oman tulkintani esiin.

        Tossa sanotaan Antikristuksen tulevan ihmishahmossa, joten se Antikristuksen henki on ihmisen sisällä jotenkin, ihan niin kuin Pyhä Henki on uskovien, Jeesuksen myäntävien sisällä henkenä. Se, miten Henki voi olla ihmisen sisällä on kyllä jännä asia, mutta onhan ihmisellä henki kun se hengissä on ja hengittää:

        " Otamme nyt puheeksi Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemisen ja sen, että meidät kootaan hänen luokseen. Me pyydämme, veljet, ettette heti menetä malttianne ja säikähdä, jos joku vedoten Hengen ilmoitukseen tai muka meidän puheeseemme tai kirjeeseemme väittää, että Herran päivä on jo käsillä.

        Älkää antako kenenkään millään tavoin johtaa itseänne harhaan. Ennen tuota päivää näet tapahtuu uskosta luopuminen ja ilmaantuu itse laittomuus ihmishahmossa, kadotuksen ihminen.

        Hän, Vastustaja, korottaa itsensä kaiken jumalana pidetyn yläpuolelle, asettuu itse istumaan Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Muistattehan, että puhuin teille tästä jo silloin kun olin luonanne. Te tiedätte, mikä häntä vielä pidättää, niin että hän ilmestyy vasta kun hänen hetkensä koittaa. "

        2. Tess. 2: 1-6

        Näin mä asiaa sisi ajattelen ja just sitäkin kuinka jumalattomat vihaavat Jeesukseen uskovia, siinä on jotain outoa. Jotain täysin tarpeetonta ja selittämätlntä vihaisuutta uskovia kohtaan, ne reaktiot joit aolen nähnyt ihmisillä, selainen outo primitiivinen kiukku pulpahtaa hillityilläkin pintaan kun Leena sanoo, moi jokos sä olet matkalla pelastukseen helevetin sijasta?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe