Vinkkejä Huutokauppamyyntiin.

keisarinvaatteet

Kuten moni jo varmaan tietääkin, niin Huutokaupan pitäjälle kannattaa myydä aina kaikki antiikkitavarat ja esineet pelkästään prosenttimyynnillä. Ai miksikö? Koska huutokaupan pitäjä tietää yleensä ostamiensa tavaroiden arvon todella hyvin ja suoralla kaupalla hän ei maksa kuin murto-osan käypästä arvosta. Näin ollen asiakas saa aina parhaimman hinnan tavaroistaan, jos hän antaa tavarat myyntiin ainoastaan prosenttimyynnillä, jolloin huutokaupan pitäjä saa myymistään tavaroista vain pienen prosenttiosuuden ja suurimman osan voitosta saa alkuperäisten tavaroiden omistaja.

Olkaa siis tarkkana, kun viette tavaroitanne myyntiin!

318

3323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maksutonloppusiivous

      Melkein voi tienata enempi joskus jos palkkaa rosvot viemään kaiken kuolinpesästä ja on laajempi turva tai tulitikutkin on keksitty?
      Pitävät moiset huutokauppiaat jotka pitävät usein myös osto/myynti kirpparia sitä hyvänä palveluna kun käyvät tyhjentämäs kämpän kaikesta paskasta ja kas usein mukaan tarttuu
      jotai arvokastakin tavaraa vaikka maksavat pilkkahinnan siitä.
      Ota huomioon mikä työ siinä on ja pens..dieselkin maksaa veroineen.

    • voitotkotiin

      Huutokauppiaat kyllä tulevat katsastamaan tavaroita ja he ostavat vain parhaat päältä. Pieneen pakettiautoon saadaan mahtumaan ne arvotavarat, joista tehdään yleensä se hyvä voitto. Jos tavarat ostetaan 300 eurolla, niin kauppias saa niistä myydessään vähintään 1000 -1500 euroa.

      • eikadehdita

        Jos katseltu tilannekuva myyntien lopussa on lähellä totuutta niin myytävät kannattaa lahjoittaa . Kovin pienet ovat tienestit koko systeemin kulueriin verraten .


    • enenenenen

      Minä en myisi yhtään mitään sille/hälle!

    • Kaksnokkakannu

      Kyllä mua naurattaa, kun huutokauppias tinkii tavaroille hinnaksi 300 euroa ja lopulta kun tavarat on myyty, niin huutokauppias saa itselleen voittoa 2500 euroa. Alkuperäinen tavaroiden omistaja sai siis vain 300 e eli murusia omista tavaroistaaan.

      • huutokauppakeisarii

        eihän hullu oo joka pyytää vaan se joka maksaa ja tämä toisinpäin


    • KustanSilmään

      Niin sitä liike-elämässä ja muussakin elämässä kustaan tyhmiä, hyväuskoisia ja sinisilmäisiä suoraan silmään ja viedään kuin pässiä narussa, aina kuin vain siihen annetan mahdollisuus...ei sitä muuten rikastua voi.

    • Kyllä-se-tästä

      Onhan se vanha sanan parsi, että kaikki kaupan käynti perustuu pieneen rehelliseen petokseen. Et sillai se on.

    • valkkaatuosta

      Kai se ottaa tavaran myyntiin, kun maksat sille tuntipalkan.

      Raaka meklari vaatii perustavarasta 300 e/h, pimpukoista 500 e/h, rahan myynnnistä 1000 e/h.

    • jamolemmat

      Se palsanmäen porukka on kun just niin mettäläisiä kun olla vaan voi. tuli katottua se espanja ohjelma niin on ne just niin sivistymättömiä.

    • hilpeetäkatsottavaa

      Olis varmaan ollut hauskanäky,jos rouva olisi herroineen uiskennelleet pikkupikkupikineissään!

      • Teneriffaltatullut

        Sinulle hilpeetäkatsottavaa, kerron tällaisen asian. Ei nämät, herra ja rouva, olis yhtään erottuneet siellä muista uimareista. Kun Suomalaisista puhutaan. Sit jos joskus pääset jonnekin etelän lämpöön, huomaat sen kyllä itsekin. Sit asia n:ro 2. Mitä tuohon tarpeettoman tavaran myyntiin tulee, niin katseltuani television huutokauppa-ohjelmaa, en koskaan ole huomannut, että siellä vaadittais pakolla ihmistä myymään tavaroitaan. Aivan vapaaehtoisesti ovat myyneet tarpeettomia romujaan. Ja saaneet niistä korvauksen ja siivouksen pois.


    • justnäinseon

      prosenttimyynnillä (%) myyjä saa myymistään tavaroistaan 78% ja huutokaupan myyjä 22%, joten myykää tavarat aina PROSENTTIMYYNNILLÄ, sillä niin saatte parhaan mahdollisen hinnan vanhoista antiikki ym. tavaroista.

    • kuusysitär

      Näyttää siltä että Akia kadehditaan täällä.On omalla työllä ansainnut natsansa.Pistä paremmaksi.Symppis pari!

      • Hienojayrittäjiä

        Todellakin näyttävät kadehtivan. Hyvä kun Palsanmäet menestyvät. Kertaakaan eivät ole ketään pakottaneet myymään. Voihan jokainen myydä tavaransa itse, jos viitsii nähdä kaiken vaivan ja jos onnistuu vielä myymään kamansa. Tuohon prosenttimyyntiin vielä sen verran, että huutokaupan pitäjä päättää, ottaako hän tavarat prosenttiimyyntiin.
        Ei se todellakaan riitä Palsnmäkienkään pelkäksi menoksi tavaroiden hinta, on työaika hakemisest ja kaikesta muusta, auton kulut, tarvittavat kunnostukset, nettiin laitto, huutokauppaan esille laitto, itse meklarina toimiminen ym. yritystoiminnasta aiheutuvat kulut.
        Lopputuloksena Aki ja Heli ovat ahkeria ja mukavia, jopa asiakasystävällisiä ihmisiä. Ei kannata kadehtia, jos joku omalla työllään ja yrittelijäisyydellään menestyy.


      • Tolkku

        Olen samaa mieltä. Lisäksi kuten joku aiemminkin ilmoitti , kauppa on vapaaehtoista.
        Siitä omasta työstä vielä. Voin vain kuvitella sitä olevan paljon.Miten siinä 24 h riittääkään jokaiselle päivälle.
        On niillä niin paljon sitä nippeliä ja nappeliakin sinnä helmien ympärillä. Eli ei voi kadehtia kun ei itsestäni olisi tekijäksi .


      • huutokauppakeisarii

        no eiköhän tuo teevee sarja oo vähän avittanut


      • Auerwaarat
        Hienojayrittäjiä kirjoitti:

        Todellakin näyttävät kadehtivan. Hyvä kun Palsanmäet menestyvät. Kertaakaan eivät ole ketään pakottaneet myymään. Voihan jokainen myydä tavaransa itse, jos viitsii nähdä kaiken vaivan ja jos onnistuu vielä myymään kamansa. Tuohon prosenttimyyntiin vielä sen verran, että huutokaupan pitäjä päättää, ottaako hän tavarat prosenttiimyyntiin.
        Ei se todellakaan riitä Palsnmäkienkään pelkäksi menoksi tavaroiden hinta, on työaika hakemisest ja kaikesta muusta, auton kulut, tarvittavat kunnostukset, nettiin laitto, huutokauppaan esille laitto, itse meklarina toimiminen ym. yritystoiminnasta aiheutuvat kulut.
        Lopputuloksena Aki ja Heli ovat ahkeria ja mukavia, jopa asiakasystävällisiä ihmisiä. Ei kannata kadehtia, jos joku omalla työllään ja yrittelijäisyydellään menestyy.

        Jos tavarat ostetaan mummolta 200 eurolla ja ne myydään 1500 eurolla, niin mummo varmaan ymmärtää jälkikäteen miksi pitäisi myydä vain Prosenttikaupalla.


    • Ähä-ähä-järki-vähä

      Pelkkää rihkamaa nuo pullerot alkavat jo nykyään muun rojun kylkiäisenä yhä enemmän myydä. On paitaa ja boxeria typerillä junttiteksteillä. Siilitukka on lisäksi selvä piilorasisti... nainen on siinä suhteessa miestään fiksumpi. Televisio-ohjelmissa näille pulleroille kauppaavat näyttävästi vanhaa roinaa sammuneet Ö-luokan tähdet. Saavatpahan tuolla konstilla vielä edes joskus naamansa televisioon ilmaiseksi näkyviin. Se kololeukainen pitkä hujoppi sen hattureuhkansa kanssa on oikea tumppusormi ja melkoinen ääliö kunnostamaan niitä vanhoja arvottomia romuja. Miten tuommoista taitamatonta renkiä kannattaa kenenkään pitää töissä, jolla on peukalo noin keskellä kämmentä? Sopisi paremmin Uuraisten kunnanjohtajaksi se höpöttäjä.

      • Hienojayrittäjiä

        Oletpa sinä tosi kateellinen heille. Myyväthän he oheistuotteita, jos niitä ostetaan,tottakai. Kato, kauppa se on mikä kannattaa.
        Esim. Eputko Ö-luokan tähtiä, taidat olla joko tyhmä tai niin nuori, ettet ymmärrä ja tiedä asioista mitään.
        Ohjelma on käsikirjoitettu ja siinä Markulle on kirjoitettu tietty rooli. Tuo ohjelma on todella katsottu. Hyvä kun tekijät löysivät tuommoisen huutokauppaporukan sitä kanssaan tekemään.
        Kaikkea tuollainen kateus ihmisen mielessä tekeekin.


    • HulluaPorukkaa

      Paskat noissa romukauppiaissa mitään kadehtimista kenelläkään ole. Johan sen siilitukka sanoi itsekin, että oltiin jo laittamassa lopullisesti pillejä pussiin, kun ei tämmöinen romun myynti nykyaikana kannata. Televisio-ohjelma pelasti nämä "lupsakkaat" romukauppiaat alan vaihdolta.

      Mikäs se hölmö renkipoika siinä ohjelmassa kolmantena on? Toimiiko se kiilapoikana, kun pullerot yrittää saada keskemään aktia aikaiseksi. Ohjaa siilitukan prinssinakkia hyllyvien ihrojen seassa oikeaan koloon?

      Vai kateellinen kaatopaikkaromun myyjille? Luule sinä nyt niin vaan. Huutokauppayleisössä istua jököttää vuodesta toiseen samat kylän hoopon näköiset puupäät. Saavatpahan sitten omassa "kinkerpiirissään" sitten kehuskella toisille hölmisköille, että "etkös sinä ole minua televisiossa nähnyt"?

      • Hienojayrittäjiä

        Itse et taida keräilystä mitään ymmärtää. Kirjoituksestasi oikein paistaa kateus.
        Hyvä, että yrittelijäälle kaverille sattui hyvä onni tv-ohjelman muodossa.
        Olet kai nähnyt Markun roolin ohjelmassa. Minusta ohjelmassa ei ole mitenkään viitattu pariskunnan seksielämästäni, joten en ymmärrä kommenttiasi siitä. Ehkä katsomme sitten eri ohjelmaa.
        Älä ole noin kateellinen. Kateellisuus katkeroittaa vaan omaa elämääsi.


    • TurhaReissuTinkaajille

      Tuommoisille tyhjänpäiväisille "hulluhan se on joka ei puolta maksa" romun hamstraajille pitää teettää muutama tyhjänpäiväinen ajoreissu toiselle puolelle Suomea aina silloin tällöin. Niistä ei pulleroille jää käteen sitten lopulta yhtään mitään muuta, kuin pelkät kuitit ostetusta polttoaineesta ja Mersun ratti taas vähän kiiltävämpänä, kuin mitä se oli ennen tuota turhaa reissua.

      Kun pullerot tulee ostopaikalle, laitetaan arvotavaraa näytille ja sille sanotaan oma hintanäkemys. Kun siilitukka heittää tuon "hullu/puolet" sloganinsa, niin kopautetaan vasaralla arvokkaat Tapio Wirkkalan vaasit ja Arabian astiat palasiksi. Sanotaan vaan, että "kyllä näitä meillä riittää, mutta ei sentään teille annettavaksi tuohon hintaan". Sama temppu tehdään Alvar Aallon tuoleille. Jos ei hinta kohtaa pyydettyä, niin ei muuta kuin tuoli polttopuiksi moottorisahalla suoraan tinkaajien nenän edessä. Todetaan, että "kyllä näitä meillä riittää."

      Näin mekin tehtiin Ruotsissa Tukholmassa Viking-Linen terminaalin lähellä satamassa. Ostettiin laivalta isoon matkalaukkuun 10 kpl. litran pulloa 60% Koskenkorva-Vodkaa ja tarjottiin ostettavaksi satamassa paikallisille puliukoille. Kun tarjottu hinta ei meitä miellyttänyt, heitettiin täysi pullo puliukkojen nenän edestä suoraan mereen ja otettiin salkusta toinen pullo tarjolle. Yhtä huonosti tarjosivat siitäkin, joten heitettiin sekin pullo avaamattomana juoppojen törkyturpien nenän edestä suoraan mereen. Näytettiin törkyturville matkalaukusta loput 8 pulloa ja sanottiin, että "kyllä näitä meillä riittää."

      Koska teillä törkyturvilla ei tunnu olevan maksuhalukkuutta, niin me päätettiin, että ei teillä törkyturvilla tarvitse olla sitten juontihalukkuuttakaan. Ennen heitetään hyväkin tavara menemään, ennen kuin annetaan se tyhjänpäiväisille tinkaajille liian halvalla.

      Noita romuhamstereita pitää joskus vähän hyppyyttää ja pomppuuttaa. Ne Markun remonttitaidot on kyllä sitä luokkaa, että korkeintaan jonnekin kehitysvammaisten suojatyökeskukseen sen voisi palkata työn opastajaksi. Tainnut olla itsekin nuorempana poikana harjoittelemassa juuri semmoisissa laitoksissa?

    • taxfreee

      Kuolinpesien ostajat ovat huijareita.Se on on hyvä bisnes josta verottaja jää nuolemaan näppejä.Puhutaan erittäin suurista rahoista.

    • Minä-Täydellinen

      Lappalainen umpikiero Jänkä-Joonas tuli oikein Bayerncar-pipo päässään toisen kieronaamaisen seinäjokisen autotrokarin kanssa romujaan kauppaamaan Hirvaskankaalle. Saivatpahan näytettyä tyhmät naamansa ja sen pilalle teipatun Mersun isolle osalle suomalaisia. Mersujätkä toi mulattieukkonsa kanssa arvotonta roinaa, vaikka kuinka oli mukamas pappa-vainaan 60-vuotis seinäkelloa mukana. Ostajat ei Jänkä-Joonaksen pappoja arvosta paskan vertaa, vaikka olisi kuinka nimilaattaa kellossa... se nimi paremminkin tiputtaa sen kellon hintaa.

      Kiero traktoritrokari oli uhrannut oikein purkillisen halpa-hallin harmaata spraymaalia, että oli saanut maalilla roiskittua Fergusta kaikki metalliosat ja lopulta vielä maalattua syylärin tukkoon, niin kuin nämä "siistiä traktoria" myyvät romukauppiaat yleensä tekevät. Edes toista ajovalopoltinta ei kieronaamainen pohjalaistrokari ollut saanut laitettua traktorista kuntoon. Taisi sen polttimon vaihto olla liian vaikea homma tuolle renki-Markullekin? Siinä taisi olla jotain hämärää siinä traktorin myynnissä? Vaikka siitä oli ohjelman mukaan ennakkotarjous 2300 euroa, niin lopussa ei kuitenkaan sanottu, että se olisi myyty 2300 eurolla? Tumpelo-renki vedätti hintaa 2200 euroon asti, että olisi saanut muita huutoihin mukaan (kun oli takuulla itse tietoinen 2300 euron hintaan asetetusta ennakkotarjouksesta) mutta kukaan huutajista ei lähtenyt leikkiin mukaan. Saattaa olla, että olivat kauppiasvenkulat itse asettaneet Fergulle sen ennakkotarjouksen, eikä sitä välttämättä kukaan ulkopuolinen edes ostanut. Harmi, kun ei se Fergu ollut rekisterissä, niin nyt olisi helppo tarkistaa, ostiko sitä traktoria kukaan ulkopuolinen ihan oikeasti?

      Muutenkin jo arvottoman lipaston pilalle polttajana se renki-tumpelo on parhaimmillaan. Makkaran paistamisesta se pitkä rengin-hujoppi ei ymmärrä tuon taivaallista. HK:n Sininen EI OLE mikään tulella paistettava makkara. Se on siihen liian vähärasvainen makkara. Mistä sitä rasvaa siihen halpaan moskaan tulisi, kun koko makkara on pelkkää jauhoa ja sian kamaraa = sian nahkaa. Ohjelman käsikirjoittajat on samanlaisia pölkkypäitä, kun koko sarjassa esiintyvä revohka umpipöhkön näköistä huutokauppayleisöä myöten. Jos Martti "Huu-Haa" Innanen olisi vielä elossa, hän kyllä osaisi tehdä juuri sopivan osuvan laulun tuosta hoopon näköisestä Hirvaskankaan huutokauppayleisöstä.

    • näinkäy

      Tämä huutokauppa hiljenee heti kun loppuu viideskausi, jos eivät tee vielä kuudetta olisi jo hiljentynyt, jos olisi loppunut ohjelma

    • Siitossonni-Rutilan-Topi

      Kyllä se on tosiaan täysin tuo ohjelman televisiointi, mikä noita Hirvaskankaan romukinkereitä yleensä pitää enää ollenkaan pystyssä. Katsojakunta osaa jo ulkoa tuon romujen tinkimisen kaavan, että tuskin jaksaa enää vuositolkulla tuommoista soopaa katsella. Uutta pitää Nelosen keksiä ohjelmistoon ja siinä vaiheessa lasikippojen ja muun arvottoman roinan kaupittelijat siirretään syrjään. Pirunmoinen työmäärä ja matkan taivaltaminen on mokomien muutaman kympin kuparipannujen ja muiden romujen takia tehtävä. Käteen jäävästä vasarahinnasta pitäisi näille kahdelle pullerolle vielä palkka tulla ja pitkälle renkipojallekin pitäisi verojen jälkeen jäädä vielä jotain annettavaa. Säälikää käsikirjoittajat nyt edes vähän sitä renkipoikaa, että sen ei tarvitse ihan noin idiootilta näyttää niitä arvottomia romuja tönkkösormillaan korjatessaan. Eihän se voi ihan oikeasti olla noin hölmö ja taitamaton.

    • Miettikäävähän

      Ette taida itse ymmärtää, että noilla haukkumisillanne vahvistatte muillekin vaan oman pienuuttanne ja tyhmyyttänne. Kannattaisiko pitää mölyt mahassaan, mutta tiedän, ettette ymmärrä sitäkään tehdä.

    • tuppikulli-meklari

      Täyttä paskaa tulee Hirvaskankaalta Tervatehtaantieltä tuutin täydeltä vuodesta toiseen. Haistakoon pitkän paskan Aki sen Mama Cass:n ja tämän kömpelön homorenkinsä kanssa. Soitapa Akille puhelimella, niin siellä langan toisessa päässä ei olekaan enää se sama lupsakka pullero, mikä televisiossa viljelee kömpelöitä alapään vitsejä, vaan siellä on äksy siilitukkainen maalaismoukka.

      Poissa on hyväntuulisuus ja puhe on tylyä, sekä kuulostaa siltä, että tätä pömppömahansa alla pientä prinssinakkia piilottelevaa törkimystä ei kiinnosta pätkääkään, mitä asiakas puhuu. On alkanut Venlan myötä nousta kusi päähän. Prinssinakki on aktissa sylkenyt jo vuosikausia ne pienet lirauksensa suoraan lakanoille.

      • Tahdinlyöjä

        Eikös tuolla Markulla ole vaimo, joten todennäköisesti on hetero.
        Oletko ollut Palsanmäkien makuuhuoneessa lyömässä tahtia, kun noin hyvin lakanalle ruiskimiset tiedät?


      • HK-sininen-

        Katso sitä ohjelmaa pölvästi... siinähän se yksi vanha ukko, joka on linssiluteena joka huutokaupassa yleisön joukossa kysyy näiltä pulleroilta, että "teilläkö ei ole lapsia?" Tähän siilitukka vastaa käsikirjoituksen mukaan niin miehekkäästi, että "ei, minä lasken aina lakanalle." Se kyllä olisikin mielenkiintoista nähdä noiden pulleroiden akti. Siinä kyllä ihan oikeasti tarvittaisiin sitä renkipoikaa ohjaamaan siilitukan pikkuruinen prinssinakki sinne Mama Cassin poimujen sekaan.


      • Tahdinlyöjä

        Kauppa se on joka kannatta Markun firman liikevaihto vuonna 2015
        n. 380 000 €. Palsanmäkien ansiotulot vuonna 2014 yhteensä n. 96 000 €. Taitaa nyt olla se kateus, joka siellä naukuu.
        Olet aivan oikeassa, ohjelma on käsikirjoitettu, joten varmaan pariskunnalla ja Markulla on roolit. Ottakaa siis ohjelma viihteenä, älkääkä olko noin tosissanne.
        Ainahan tirkistelijöitä on ollut, jotka ovat kiinnostuneita näkemään toisten seksuaalielämää. Hienoa, että rohkeasti tunnustat kuuluvasi tähän ihmisryhmään.


      • hohhoijaaaaa
        Tahdinlyöjä kirjoitti:

        Kauppa se on joka kannatta Markun firman liikevaihto vuonna 2015
        n. 380 000 €. Palsanmäkien ansiotulot vuonna 2014 yhteensä n. 96 000 €. Taitaa nyt olla se kateus, joka siellä naukuu.
        Olet aivan oikeassa, ohjelma on käsikirjoitettu, joten varmaan pariskunnalla ja Markulla on roolit. Ottakaa siis ohjelma viihteenä, älkääkä olko noin tosissanne.
        Ainahan tirkistelijöitä on ollut, jotka ovat kiinnostuneita näkemään toisten seksuaalielämää. Hienoa, että rohkeasti tunnustat kuuluvasi tähän ihmisryhmään.

        olet tainu selvittää väärän markun se ei ole sama mies tällä kaimalla on se purkaamo äänekoskella


    • Minä-Täydellinen

      Terve taas pölvästi!!

      Hoh, hoijaa... kylläpä oli taas pelkkää ala-arvoista ja puuduttavaa sontaa koko ohjelma. Sille vanhalle linssilude-puupäälle siihen yleisön (joka oli muuten taas täynnä mitä tyhmimmän näköistä porukkaa) eturiviin oli sentään ohjelman tuottajan toimesta ostettu punainen paita vaihteeksi päälle. Keinotekoisia typeriä vitsejä ja temppuja oli yritetty kesiä ohjelmaan katsojien viihdyttämiseksi. Linnunpönttö huoneen seinälle ja käkikello puuhun. Hah,hah, hah,haa... olin lähes kuolla nauruun noin hyville oivalluksille... että miten ne keksii noin hyviä juttuja? Minulla on parempi idea. Sitten kun nuo höpöhuutokaupat loppuvat ja Venla-patsaskin on jo myyty rahan puutteessa, niin perustakoon tuo säälittävä pelle-kolmikko Uuraisille kesäteatterin. Joka pariton viikko esitetään näytelmää Pekka ja Pätkä. Renkipoika olkoon Pekka ja siilitukka olkoon Pätkä. Mama Cass olkoon Justiina. Parillisella viikolla esitetään Majakkaa ja Perävaunua. Renkipoika olkoon Majakka ja siilitukka olkoon Perävaunu. Mama Cass vetäköön naamaansa ruskeaa kenkälankkia ja esittäköön Mahalia Jacksonia.

      Meklarina raahusti tällä kertaa jo lähes toinen jalka haudassa oleva vanha ukon räähkä. Surkea esitys. Renkipoika nyhräsi tapansa mukaan ohjelman ajan toivottoman näköistä nykertämistä niiden romujensa kanssa. Nyhrää siis tuntitolkulla arvottomien romujen kimpussa. Sille maksetaan varmaan 1 euro tunnilta siitä työstä. Muuten ei lyö leiville tuon hintaisten romujen korjaaminen. Siinähän se jäykkänä tönkkönä sitten seistä möllötti sen meklari-ukon vierellä huutokaupan ajan, kuin siilitukan prinssinakki halpoja pornovideoita katsellessa. Eihän se ökkänä tahdo edes osata puhua mitään.

      Pidätkös tuommoisia rahasummia isoina, mitä tuonne edelliseen viestiin olet raapustellut? Pieniä on silakat joulukaloiksi, mutta jossain Uuraisten korvessa nuo tuntuu kenties hyviltä tienasteilta? Mutta missään ihmisten ilmoilla ei noista roposista kannattaisi paljoa huudella. Ai että oikein kahden ihmisen ansiotulot vuodessa 96 000 ekee. Johan paperitehtaalla koneenhoitaja tienaa vuodessa yksinään vuodessa tuon verran. Taitaapa noiden pulleroiden yhtiöön tulla lopulta suuremmat tulot muualla Suomessa pidetyistä meklaroinneista, kuin noista omien romujen myynneistä. Heh, kerätkää vaan lisää niitä muutaman kympin kuparipannuja huutokauppojen aloituksiin... ei niitä pannuja enää moneksi vuodeksi tarvitse kerätä... se on varma.

      Mama Cass polki pihassa mopoa käyntiin ja mutisi jotain miesten viisaudesta. Eikös tämä tytön pullero ollut itse aikoinaan Salossa elektroniikkateollisuudessa pakkaamassa valmiita piirilevyjä muovipusseihin? Siinä hommassahan sitä järkeä vasta tarvitaankin. Riitta Väisäsen (on muuten jo nykyään hirveän näköinen eukko) meinasi säikäyttää katsojat hengiltä siinä papiljottivirityksessään. Olipa taas käsikirjoittajalta typerä oivallus ohjelmaan. Sitten kinataan sen jälkeen naurettavan pitkään muutamasta eurosta 200-220 euron välillä.

      Summa summarum... pelkkää tyhjänpäiväistä sontaa oli taas koko ohjelma. Kansa alkaa jo kyllästyä noihin yksinkertaisiin puujalkavitseihin, mitä ohjelmaan yritetään sisällyttää. Ei jatku tuo pelle-ohjelma enää pitkään, eikä noiden pulleroiden tarvitse renkipoikansa kanssa enää koskaan lähteä pokkaamaan Helsingistä Venla-patsaita.

    • Riippuumihinvertaa

      Ihan hyvätuloisia ihmisiä näyttävät olevan. Esim keskituloinen sairaanhoitajapariskunta jää kauaksi tuosta vuosiansiosta. Aika vähän nykyään noita paperityömiehiä Suomessa on.
      Jälleen kerran kateellidsen ihmisen kirjoittelua. Tuo on niin typerää haukkua ohjelmaa ja seurata sitä kuitenkin. Älä katso jos oikein ahdistaa.

      • huh-huh

        Olet oikeassa, kateus kukoistaa. Naurattamaan kävi jo noita lukiessa, joka ohjelma on pitänyt kumminkin seurata:)
        Muitakin kanavia on, jos on pakko televisiota tuijottaa.
        Yrittämisestä eivät haukkujat ymmärrä mitään, hyväntekeväisyydeksi luulevat yrittäjän työtä.
        Ihmisten ulkonäön ja yleisön haukkuminenkin kertoo paljon kirjoittajasta (eikä mitään positiivista), en haluaisi olla tuollaisien tuttava.
        Varmasti tuollainen hyvin erottuisi normi-ihmisten joukosta muka oman paremmuutensa vuoksi, voisi hiukan hymyilyttää sivustakatsojia.
        Väisäsen Riittakin on ok ikäisekseen, näitten leikeltyjen "muovi-ihmisten" ihailijat eivät ole ihan terveitä. Ei lähes 60-kymppisen tarvitse näyttää parikymppiseltä. (joku kerkesi haukkua hänetkin).
        Sairasta on tuo prinssinakista kuvittelukin (vai haaveiluako lie?), tuskin on keisari vehkeitään esitellyt julkisesti tai huutokaupannut niitä.
        Menisin huutokauppaan, jos ei olisi niin kaukana.


    • huu-haa-hii-hoo

      Oliko se bussilastillinen huutokauppayleisöä tuotu sinne suoraan Niuvanniemestä? Siltä se vaikutti, kun katseli sitä tötteröhatut päässä hiippailevaa omituista porukkaa.

      • vapaallahullut

        Olen samaa mieltä Niuvanniemestä oli niin hullun näköistä porukkaa aina
        istumassa


    • hermotpinnassa

      hulluhan sitä on, jos palsanmäen huutokauppaan menee ja vielä ostaa.

    • VerotusKireäksiUuraisill
    • Kunnan-Jauhot

      Nyt tulee Suomen siiderivalailta ja Pubiruusuilta rahakkaita huutoja kun laitatte sen renki-vätyksen huutokauppaan myyntiin Karhulan narupurkki päässä. Tuhkamuna meklari kopauttaa nuijalla renki-nuijan päässä olevaan narupurkkiin, kun huudot nousee tuonne 10 000 euron pintaan.

    • siniristi-loppumme

      Hulluhan se on, joka ei saa pihaansa valmiiksi hankittua lipputankoa pystyyn alle kahdessa vuodessa.

      • enminäainakaanmyy

        Hulluhan se on joka tavaransa Palsamäen huutokauppaan myy! Nehän voi myydä netissä itsekin, menee pikkuhiljaa kaikki kaupaksi, eikä tarvi muuta vaivaa, kuin ilmoitusten tekemisen ja tavaroiden pakkaamisen/postittamisen sitä mukaa kun kauppa käy ps. pakkausteippi on halpaa ja pahvilaatikoita saa kaupoilta ilmaiseksi


    • kusipönttö

      Hulluhan se on, joka ei huomenna 18.3. 2016 Palsanmäen huutokaupassa Arabian pottaa rikkinäisellä kahvalla vähintään 100€:lla huuda.

      • ammemyynniisä

        pöljä se on joka ehjän potan tuonne myy


    • Uuraisten-kylähullu

      Hulluhan se on, joka ei tänään Palsanmäen huutokauppaan mene.

    • lopettakaa_tuo_ohjelma

      Riepoo koko kusettaja ohjelma, ja kuinka härskisti tämäkin keisari kusee ihmisiä silmille. Huijaa itselleen arvotavaraa ihmisilta pilkkahinnalla ja tekee niillä armotonta voittoa. Ikinä en tolle keisarille myisi edes käytettyja jarruviivalla varustettuja välikalsareitakaan.

      • loppuupannut

        tänään vissiin panostaa noihin kuparipannuihin on niin paljon niitä myynnissä, kuka niitäkin ostaa, ainakin, jos joillain myyjällä tollanen löytyy kannattaa se hinnoitella tänään nähtyjen huutojen mukaan


    • Putaan-pontikka

      "kuparipannun hankin... kuparitorvenkin... pannuun mä laitan rankin... ja tulen halkoihin..."

      Torvi löytyy Palsanmäeltä kyllä ihan omasta takaa... ajelee aina semmoinen olkihatunreuhka päässä vanhalla farmarimersulla pihaan...

    • asdfhjkl

      Naurattaa kun tätä jatkokertomusta lukee, joku viitsii vaivaa nähdä ja sana tuntuu olevan hallussa. Minustakin tuo linnunpönttö/käkikello show oli ihan typerä, kaikkeen ne nyt alentuu kun täytyy rahaa tienata. Arvaavat varmaan lopun häämöttävän, naamat katoaa TV:stä, yleisö katoaa, ostajat huutokaupasta sen myötä. Erkit, Anterot ja takarivin taavit jatkavat elämäänsä perjantaisin Uuraisten maaseudulla hamaan hautaan saakka.

    • uusiaohjelmiakehiin

      En jaksanut kaikkia lukea, mutta ohjelma on tietysti käsikirjoitettu, romua myyntiin tuovat eivät välttämättä sitä romua edes omista ja vaikka hinnat "näyttäisivät" kohoavan korkealle raha ei välttämättä lainkaan vaihda omistajaa (eikä ne esineetkään), konsepti on tyypillinen "jenkki" kaikki todellisuudessa saippuaoopperaa, johan sen huomaa esim siitä että kaveri puhuu, että kaikki on pelkkää voittoa, vain silloin voi olla niin jos ei maksa veroja ja muita kuluja, voitto (tai tappio) nähdään vasta kun tilikausi on kulloinkin päättynyt.

    • Pekka-jaPätkä-Neekereinä

      Sitten kun tuo hooposirkus ja ihmisten kusettaminen Tervatehtaantiellä päättyy, niin noille ohjelman kehäraakeille on olemassa vielä pienenä hätävarana roolit vanhoihin suomalaisiin elokuviin. Lapatossu ja Vinski elokuvassa Palsanmäkien renki esittäköön Vinskiä ja siilitukka olkoon Lapatossu.

      Mama Cass näytelköön pääosaa elokuvassa Opri.

    • Mamas-and-the-Papas
    • olkihattujen-Ay-liike

      Ruvetkaas kitupiikit jo lopultakin maksamaan palkkaa sille Markulle siitä hänen teille tekemästään työstä. Aina vaan huudellaan olkihatun perään, että "taas tuhannesti kiitoksia Markku", kun renkipoika lähtee teidän kiskurien putiikista kotiinsa. Kyllä ne kaikki aina maailmalla sanoo, että "Markku tee sitä ja Markku tee tätä, mutta ei kukaan sano, että Markku ota voileipää". Jos ei liksaa ala tulemaan Markun tilille, niin Markku menee lakkoon! Kissa pelkällä kiitoksella elää...

      • UuuraistenHyytelöaivot

        Mistäs tiedät, mitä Markulle maksavat? Taidat olla Jumala kun tiedät noinkin tarkkaan kaikkien asiat, maallisetkin.


      • turhaonohjelma

        Taitaa nelonen maksaa näiden palkan nykyään, tuota romua myymällä ei tuollaisiin hankkeisiin pääse, ja ohjelman loputtua sulkeutuu varmaan koko putiikki


    • Richard_Gere_

      Siellä Tervatehtaantien huutokaupan yleisössä näkee oikein hyvän otannan ja läpileikkauksen "suomalaisten metsäkylien" väestörakenteesta. On hoopoa ja hölmisköä joka lähtöön. Mistä ne kaikki hullun ja koomisen näköiset olennot sinne huutokauppaan saadaan oikein haalittua? Linjuri-autoko se kaikki mehtäkylien perämökit käy koluamassa, että saadaan tuo naurettava sirkus kokoon koko Suomelle Nelosella ja Jimillä näytettäväksi?

    • Jylykäs-Jakin-kiekerö

      45 minuuttia vielä ja päästään taas maalaishölmöille nauramaan selkäkeikkanauruja Kalle Päätalon sanoin.

    • ovelat-ja-viekkaat

      Siellähän ne oli taas samat kieronaamaiset romutrokarit viekkaitten naamojensa kanssa istumassa huutokauppayleisössä eturivissä.

    • paskankerääjät

      Naama oli romu-trokareilla yhtä kiero, kuin kiinalainen korkkiruuvi ensimmäisen vääntökerran jälkeen.

    • laskupääheittää

      Jetron romukasalla mukamas 400€ voittoa. Laskin yhteen koko romuläjän ja sain yhteenlaskettuna myyntihintana 200€. Kuinka moni uskoo näihin rahan liikkumisiin?

    • rahhoaon

      Siellä ol taas rahaihmisiä huutamassa roinaa. Kyllä tuntuu rahaa olevan tuommoiseen. Ihan älyttömiä hintoja. Suomiko muka taantumassa? Täh?

      • paleleesiellä

        Pitkäperjantain huutokauppa Uuraisilla kuka tuonne viittii lähteä palelemaan? Laittaisivat edes kunnon huutokauppahallin pystyyn sinne, ettei tartte kesällä sateessa huudella ja talvella kusitulehusta hankkia..

        Renki vaan rakennushommin


      • naapurikunnasta

        Ihmetellä saa tuota rahanmäärää mitä ihmiset upottaa kippoihin ja koriste-esineisiin. Hokkeeko he sukulaislapsille "saat tämän kun minusta aika jättää, käyhän kahtomassa minua joka viikonloppu ja juhlapyhät, niin tämä arvokas aarrekasa on sinun, ja jos meen huonoon kuntoon niin hoijathan sie minnuu, saat tämän (hommeisen) talon ja tämän (pohja ruostunut) auton." Arkkuunkaan ei saa laittaa mitään tavaroita näplättäväksi, tajuaako hyö sitä.
        Joo mutta hoopon näköistä meininkiä kun rahaa noin käytetään, menisivät yhdellä huutokauppareissun rahoilla vaikkapa laivaristeilylle. Tulisi ihan erilainen piristävä fillis. Näkisi nuo ukotkin eläviä ihanaisia koristeltuja naisia, kipporahoilla tarjoaisivat drinksut niin saisivat kasvotusten jutella ja ihastella ja nuuskia ihanille hajuvesille tuoksuvia naisihmisiä, tanssin pyörteissä voisivat tuntea ihon lämmön. Ja kesällä voisivat kutsua naisia mökkeihinsä lomanviettoon. Naiset käyskentelisivät pienissä vaatteissaan pihalla, aurinkoa ottaisivat alasti ja ukot saisivat palvella ja ihailla elävää Maijaa. Jättäkää ne Matti ja Maija patsaat ostamatta.


      • Massialöytyy
        naapurikunnasta kirjoitti:

        Ihmetellä saa tuota rahanmäärää mitä ihmiset upottaa kippoihin ja koriste-esineisiin. Hokkeeko he sukulaislapsille "saat tämän kun minusta aika jättää, käyhän kahtomassa minua joka viikonloppu ja juhlapyhät, niin tämä arvokas aarrekasa on sinun, ja jos meen huonoon kuntoon niin hoijathan sie minnuu, saat tämän (hommeisen) talon ja tämän (pohja ruostunut) auton." Arkkuunkaan ei saa laittaa mitään tavaroita näplättäväksi, tajuaako hyö sitä.
        Joo mutta hoopon näköistä meininkiä kun rahaa noin käytetään, menisivät yhdellä huutokauppareissun rahoilla vaikkapa laivaristeilylle. Tulisi ihan erilainen piristävä fillis. Näkisi nuo ukotkin eläviä ihanaisia koristeltuja naisia, kipporahoilla tarjoaisivat drinksut niin saisivat kasvotusten jutella ja ihastella ja nuuskia ihanille hajuvesille tuoksuvia naisihmisiä, tanssin pyörteissä voisivat tuntea ihon lämmön. Ja kesällä voisivat kutsua naisia mökkeihinsä lomanviettoon. Naiset käyskentelisivät pienissä vaatteissaan pihalla, aurinkoa ottaisivat alasti ja ukot saisivat palvella ja ihailla elävää Maijaa. Jättäkää ne Matti ja Maija patsaat ostamatta.

        Eihän jokainen päätä itse miten rahansa käyttää. Käykö kateeksi, kun jollain sitä massia löytyy. Mitäs sinä tiedät, vaikka kävisivät vielä reissuissakin?


      • Massialöytyy
        paleleesiellä kirjoitti:

        Pitkäperjantain huutokauppa Uuraisilla kuka tuonne viittii lähteä palelemaan? Laittaisivat edes kunnon huutokauppahallin pystyyn sinne, ettei tartte kesällä sateessa huudella ja talvella kusitulehusta hankkia..

        Renki vaan rakennushommin

        Eihän sinun tarvitse sinne mennä. Anna muiden tehdä huutokaupan suhteen, miten heitä huvittaa. Ei kai kenenkään huutokauppakiinnostus on sinulta mitenkään pois.


    • hööpötys_huipussaan

      Pitkäperjantain kärsimysnäytelmä jälleen Tervatehtaantiellä. Paha saa palkkansa ja renki ei saa palkkaa ollenkaan.

    • minä_lasken_lakanalle
      • iltarukous

        Lakanalle lasken luojani markku ole suojani


    • kupitanmuki

      isossakirjassa jo sanotaan myyjä sanoo huonoa on ei kelpaa mihinkään.
      mutta kaupantehtyä hykertää käsiään.

      minusta ihan koko juoni on vedätyst'.
      tavaroiden arvo arvototonta .
      SITTEN HYVÄ KUN KAIKKI OLIS %MYYNTIÄ

    • karhun_kyrpäluu

      Hah, hah... eihän suomalaiset korpitollojen jälkeläiset itse osaa mitään tv-ohjelmia keksiä. Esi-isät kulki tuohivirsuissa ja tuohikontti selässä korvessa susien ja karhujen seassa, missä oli mukana läskinkimpale, suolasärkiä ja myökky ruislimppua. Näiden tollojen jälkeläiset asuu nyt pääkaupunkiseudulla ja kuvittelevat olevansa jotain "uusien tv-ohjelmien keksijöitä". Tolloja ne on edelleen... Amerikasta kopsataan tv-ohjelmat ja sitten lähdetään kiertämään korpi-Suomea, mistä mehtäkylästä löytyy sopivan näköiset tollot siihen Amerikasta kopsattuun ohjelmaan. Näin kävi Uuraisillakin.

    • pullakätönen

      Oliko siellä pitkänäperjantaina kylymät oltavat ja oliko tavarat kovinkin kalliita. Kannattaako sinne ennää pienpalkkasen tullakaan. Kerran kävin mielenkiinnosta ja tuntu siltä että Keisari kahteli altakulmain kun ei huutanunna, vaikka näkkyy siellä TV:ssä istuvan samoja huutamattomia ihmisiä joka kerta. Lieneekö he hänen kavereitaan jotta sali näyttää täydeltä, niitä yleisömagneetteja.
      Muuten minä en ole koskaan saanut maistaa sitä rähmäpullaa niin voitteko kertoa millainen pulla tämä Helin ravuuri on. Millä hän on se täyttännä ja miten on pyöritelty. On vähän etäisyyttä ja ikkääkin niin ei pääse sinne käymään.

      • RähmäKulliPullia

        Heli niitä ensin reisiensä välissä pyörittelee ja hieroo ja lopuksi Aki laskee rähmät siihen keskelle.


      • pehmitetty

        Ahaa että sellainen pulla se onkin, mutta eikö se rähmä heillä lasketa lakanoille. Ihmettelenkin miksi he antavat lehteen haastatteluja jotta vauva saa tulla jos on tullakseen.


    • öljyntorjuja

      Onneksi se renki ei ruvennut sentään leuhkimaan, että hän laskee omasta HK:n sinistä muistuttavasta molostaan rähmänsä lakanoille. Siinä pitää olla silloin jo paketti Motonetista ostettua Racing-öljynkeräysmattoa (24,90€) imemässä niin suuret ja rasvaiset mällit. Keisarin prinssinakista ruiskahtava pikku tippa taas imeytyy ihan hyvin pelkästään arkilliseen talouspaperia.

      • PehmeätPullat

        Nyt kaikki lapsista haaveilevet Uuraisille jos renki on siis kaikkien muiden taitojensa lisäksi oikea sonni................


      • KulkusetKulkuset

        Housussas on pehmeät pullat, haisevat munkit.


    • tätäaikaa

      Minkähän takia jottai rääviä seksisepustelua tarvii aina kaupankäyntihommiin seepustella ja liittää - enempikin kuulostaa vihanlietsonnalta
      - oikeesti jos aattelet - jos ihmiset purkavat pettymystään, se ei ole kateutta, sitä enempikin löytyy niistä pikkunyysäri-poppoista, jotka omia aikojaan asukkaiden kotoa poissaollessa käyvät "vähän putsaamassa pusseihinsa " kotien sisältöä
      - silleen raskauttavat ihmisten elämää.
      Myös kokemuksia siitä, ett jossain noutotilanteessa tavaroiden hinnaksi arvioitu
      esm 3000 euroa, kaikkien kustannusten jälkeen käteen saatu rahasumma ollut 2oo euroa. Ja ketkä tienaa sillä että talon öljysäiliöistä kierrättävät öljyä ilm. henkilöauton perässä vedettäviin säiliöihinsä ja kurvailevat pois paikalta
      tai jos joskus on tehnyt suoraveloitussopimuksen sähköyhtiönsä kanssa - postista tipahteleekin myös ylimääräisiä irrallisia veloituksia?
      Tottahan sekin että vammaisiks hakatut vanhukset ei oikein hyvin silmät puhkottuna ja luuvammoinenkaan roteville nuorille jätkille ikänäs oikein hyvin pärjää kun ne viinapäissään ja aineissaan oikein överinä hilluvat milloin minkin asian tiimoilta. Vanhuus ei tule yksin, mutta pikkuhiljaa ikääntymistä tulee kaikille
      - ymmärrys toisilla lisääntyy ja toisilla ilmeisesti katoavaa luonnonvaraa sekin
      - ihan maailmanlaajuisesti varmaan - jostain pääomasta tai omasta päästä johtuen. Ainakin K-Suomessa suurimpien liikkeiden, kuten Lidlin yms parkkipaikoilla tullut hyvin tutuksi sekin ilmiö, että siellä autoon jatetyt omat tavarat ja ostoksetkin kummasti katoavat lukitusta autosta - ja myös mäyräkoirapakkauksiaan kilistelevät ukkelit jakaa noita missä vietät iankaikkisuutesi- lappujaan - tuttavarva joskus opasti että autonpapereita, autoradio, puhelinta, postia tms - kaikki piiloon - oli kuulemma katkeria kokemuksia useitakin " edullisista tarjousostosreissuista" toiselle paikkakunnalle.
      Eli ilmaus rehellisyyden nimissä - ei sit ole kenenkään omaisuutta - vain jotain pelkkää vie, tuo ja viserrä- kulttuuria - ei hauskaa, mutta pakko sitäkin oppia sietämään ja kestämään.

    • Ranta-Rolex

      Siilitukka on nyt niin äijää, kun pääsee parin viikon päästä huutokauppaamaan edesmenneen jo aikoinaan pahasti alkoholisoituneen ja vaikealuonteisen Kari-Lapion ja hänen eukkonsa romppeita. Hirveä maku on ollut muuten sillä muijalla. Pojatkin yrittää olla jonkinlaisia laulajia... vaan turhaa on yrityksensä. Äkkiä vaan vanhusten romppeet rahaksi, että päästään viettämään railakasta elämää muiden B-luokan laulajien joukossa.

      • LilaLilaLila

        Minä ihastuin niihin rvan laukkuihin, niin erilaisia, ei tuollaisia näe kaupoissa. Mutta varmaan myös kalliita. Huomasi osasta tavaroista että on ollut rahaa laittaa kelloihin ja vitjoihin ja luxus kenkiin. Tuossa varmaan vain murto-osa. Toivottavasti Helikin saa jonkun lilan veskan jota voi kannella olkapäällään, ainakin nousee esille hänen vaatetuksestaan.


      • LuigiVittoni

        Joo luxusväska pukisi collage-tuulipuku-lyyliä kuin hajuvesi lihapullaa.


    • Tapio_Rauta_Lapio

      Hulluhan sitä on, joka ei Kari Lapion lapiosta puolta maksa...

      • KansaaVarmaanRiittää

        Varmaan kännissä ostanut sen munakellon, ihmeellisen höyhenjalkalampun, kattokruunu kulhoista. Joku ITE-taiteilija saanut huijattua eli hulluhan ei ole se joka pyytää.... Taulut jotain vedoksia kauhean isoissa kultaraameissa. En ostais.


    • huonompijuttu

      Kari Lapion huutokauppa floppaa pahasti, ei kukaan täysjärkinen osta käytettyä rolexia, kuin korkeitaan 100€ maksaa ja nuo kauhtuneet huonekalutkin vois viedä suoraan vaikka SPR:n kirppikselle tai sitten suoraan kaatopaikalle..

      Osa tuotosta lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, onkohan keisari ilman liksaa meklaamassa, jää muuten senttejä vaan lahjoitettavaksi

      • TuhnuSohvat

        Niistä sohvista tuli oksettava olo, kun kuvitteli niille kaikki känniset piereskelemään ja paskomaan ja oksentelemaan. Voi olla että oletettu tuotto huutokaupasta jää tavoitteestaan. Keisari oli jossain lehtihaastattelussa sanonut olevansa kiinnostunut kitarasta, osaako se OIKEASTI soittaa? Keisarikin nykyään joka tuutissa sanomassa mielipiteitään, kaipa se keisariin kuuluukin valistaa alamaisiaan, Suomen kansaa.


    • kuparipannulla-aloitus

      Hyvä lauluääni sillä Kari Lapiolla oli, mutta ihmisenä oli vaikealuonteinen änkyrä... etenkin kännissä... ja sitähän Lapio oli usein. Niinhän se on tuo palsapää-keisarikin kova matkimaan vähän joka ohjelmassa selän takana sen läskisen leukansa kanssa niitä samoja ihmisiä, joiden kanssa on juuri tehnyt lähes huijaukseksi luokiteltavaa kauppaa. Huhtikuun puolessa välissä alkaa Nelosella uusi ohjelma, missä nämä kolme typerää pömppömahaa, Keisari, Jethro ja Janne Kataja vetävät taas jotain typerää showta. Jaa osaako Keisari soittaa? ... tuskinpa yhtään mitään muuta osaa soittaa kuin omaa suutaan.

    • rupert3

      Kaikki jotka täälä karehtii yrittäjäpariskuntaa ja muita on näitä jotka ei koskaan viitsi eikä uskalla tehdä mitään ,mutta seuraavat muitten menestymistä ja ovat siitä katkeria.

    • AhmedAhnein

      Näkyy olevan suomalaisille vaikea ymmärrettävä tällainen viihteen laji. Tulee mieleen 1960-luvun Peyton Place, sitäkin katsoa killitettiin ja otettiin koko juttu ihan totena.
      Huutokauppakeisarin kolmella vakituisella näyttelijällä on vakiintuneet roolinsa, josta katsojakadon pelossa Nelonen ei uskalla poiketa.
      Nauttikaa ohjelmasta ja jättäkää ilkeät kommentit sanomatta.

      • pölvästien-sirkushuveja

        Tuo katsojakadon pelko on kyllä totta. Yrittihän ne yhtenä kautena pitää siinä ohjelmassa semmoista rääväsuista akkaa, niin heti alkoivat katsojaluvut pudota. Eukko lempattiin pois ja otettiin tutut turvalliset maalaishölmöt taas rooleihin jo ennakkoon arvattavine vuorosanoineen. Taas tyhmä kansa alkoi hurrata tyytyväisyyttään ja taputtaa karvaisia käsiään.


    • Ihana-VesaHUHHUH

      Jos tämä ohjelma aliarvioi katsojien älykkyyttä niin kyllä Tuurin kyläkauppias ohjelma oli ihan pohjanoteeraus. Katsoin eka jakson ja siinä ihana-Vesa riekkui polttari-bimbon käskystä. Vesa puhua molotti suu tötteröllä niin ettei puheesta saanut selvää. Keskinäinen kommunikointi vaimon kanssa aiheutti myötähäpeää. Muijakin vaikutti ihan daijulta, rakkauden kieli taitaa olla yhteinen kieli. Ja ne Tuurin rengit ovat kasvattaneet kauheat ihramahat, syövät varmaan kaikki poistoruuat, jututkin niin onnettomat ettei pääkopassa paljon ole liikettä.

      • Paratiisi-Badding

        Edellinen kirjoittaja puhuu kyllä nyt ihan täyttä asiaa. Katsoin juuri netistä ihan summamutikassa yhden vanhan Tuurin kyläkauppias jakson numero 5, missä mm. jaettiin pikkutytöille ilmaisia lippuja Isac Elliotin konserttiin. Kauppias Vesa poseerasi kaupassa yhteiskuvissa omituisen näköisten ihmisten kanssa. Kauppias oli puoli-intiaaninsa kanssa sitten myös mökillä syömässä. Mökki oli kyllä isolla rahalla rakennettu... mistähän vaan noin hienoon mökkiin löytyisi mökin tasoa vastaavia mökkiläisiä? Valmiit sapuskat oli laitettu näille herraskaisille mukaan tietysti. Osaako se inkkari edes laittaa sapuskoita? Tainnut vielä muutama vuosi sitten tanssia jossain alkuasukaskylässä rannalla nuotion ympärillä kaislahame päällä? Grilli on mökin verannalla varmaan vaan lavasteena mökkielämälle? Kommunikointi pariskunnan välillä oli täysin ala-arvoista sekä tönkköä vailla minkäänlaista tunnetta, mikä aiheutti katsojassa myötä-häpeää. Kirpputorilla kulkiessaan inkkari ja Vesa olivat kuin lähes vieraita ihmisiä toisilleen. Jorma tarjoushaukka lyllersi mahansa kanssa myös kirpputorilla ja osti vanhalta eukolta jonkun takkutukka-nuken. Hyvässä lihassa oleva Katmandu oli toisella mökillä pihanurmikolla jonkun varastomiehen kanssa, joka löhöili nykyisen muijansa kanssa nurmikolla viltin päällä. Kaupassa höpöttävä ja kikattava Tuula punaisissa vaatteissaan toi taas elävästi mieleen Kummelin Jackpot-elokuvasta sen mustahampaisen kissojen kanssa elävän eukon, jolle Heikki Silvennoinen kävi kauppaamassa pölynimuria... muija olisi elokuvassa ottanut imurin ilmaiseksi panoa vastaan, mutta Kummeliukko sanoi, että "olis siihen kolme kymppiä hyvä saada kylkeen"... 500 euron imuriin. Kyllä Tuurin kyläkauppias alittaa todella vielä matalalla tasolla olevan Uuraisten Huutokauppakeisarin riman kevyesti. Kaikenlaista paskaa ihmisille nykyään television välityksellä syötetään.


      • Ihana-Vesa2

        hyvin kirjoitettu, sai nauraa...........


    • hulluhuuto

      Olipa eilen ylihintainen pappatunturi huutokaupalla yli 1000€ ja ohjelman lopussa näkyi, että oli jeesusteipillä vielä kasassa..ehjiä virheettömiä myydään tuohon hintaan

      • Mietivähän

        Teippiä oli laitettu kuljetuksen ajaksi. Ei ollut teipattu esittelyssä eikä netissä.


    • tyhmyydestä-sakotetaan

      Se mopon ja maitokannujen huutaja oli sen verran hoopon näköinen eukko, että sille taitaa olla yksi lysti, mihin loppuelämänsä aikana rahansa tunkee, ennen kuin itse heittää lusikan nurkkaan. Perikunta ei saa ikinä eukon huutamista esineistä sitä hintaa, mitä eukko niistä nyt maksoi. Mieluummin olisivat ahneet perilliset varmaan ottaneet nuokin rahat piirongin laatikosta puhtaana käteen. Pankissa ei kannata rahojaan pidellä, koska ne näkyy perunkirjoituksessa.

      • Olikoarvelua

        Voi hyvää päivää, eiköhän jokainen saa tehdä rahoillaan, mitä haluaa. Ei tuo rouva ihan noin vanhalta näyttänyt, kun kuvailit. No tietysti lapsen mielestä voi näyttää.
        Mistä tunnet rouvan perilliset, kun heitä ahneeksi haukut? Itse olen ainakin tyytyväinen, kun äitini elää eikä jemmaa rahojaan meille perillisille.


      • PunakkaJaHanakka

        Joo oli olevinaan kun voi rehvastetella rahoillaan TV:ssä. Lieneekö perinyt isänsä ja nyt leveilee. Ja Palsanmäen pariskunta kiittää ja kumartaa ja toivottaa muorin uudelleen huutokauppaan ja siitäkös muori iloiseksi tulee ja saapuu uudemman kerran kylvämään rahojaan kippoloihin.


    • köyhät-ostaa-vanhaa

      Ei tullut yhtään minkäänlaista kilpailua vaikealuonteisen ex-laulajan Kari Lapion Rolex-rannekellosta. Lähtöhinta oli 13.900 € ja ennakkotarjous oli 15.000 €. Uuraisten sänkipää yritti vedättää huutoja ylöspäin siitä 500 € korotuksilla, mutta vähäisestä huutokauppayleisöstä kukaan ei huutanut yhtään mitään. Sänkipää otti uuden tyylin käyttöön, että 15.000 €:n jälkeen otetaan vastaan 100 € korotuksia. Ei tullut edelleenkään yhtään korottavaa huutoa. Taitaa olla niin, että kuka Suomessa Rolexin haluaa, se ostaa sen uutena.

      • Käypähinta

        Eipä nyt kuitenkaan mennyt ihan satasella, kuten joku tuolla aiemmin aavisti. Jos kellon arvo on ilmoitetut 10000 - 30000, niin 15000 on siitä ihan käypä hinta huutokaupassa, joten mitä sitä enempää spekuloimaan.


      • Selvästi-ylihinta

        Naarmuinen ja kuluneen näköinen kello. Ei yhtään yli 10.000 € tuommoisesta alkoholistin ranteessa kuluneesta ja rispaantuneesta kannata maksaa.


      • Kellosepällekysymys
        Selvästi-ylihinta kirjoitti:

        Naarmuinen ja kuluneen näköinen kello. Ei yhtään yli 10.000 € tuommoisesta alkoholistin ranteessa kuluneesta ja rispaantuneesta kannata maksaa.

        Mitäköhän kuvaa kellosta ja millaisten lasien läpi katselit kelloa. Ihan siistiltä näytti. Ei varmaan ollut arkikäytössä eikä ryyppyreissuilla. Lisäarvoahan tulee vielä siitä, että kello oli Kari Tapion, kun tällaiset asiat miehen faneille kuitenkin merkitsee paljon.
        Minulla ainakin on eri kellot arkeen ja juhlaan, näin on myös usemmilla tuntemillani ihmisillä. Kerrohan nyt millaisia sinun kellosi ovat, kun noin tarkkaan osaat tämän Rolexin arvon arvioida?


      • Selvästi-ylihinta

        Rolexia pidetään yleisesti ylimielisten mulkkujen kellona. Obama käyttää ainoastaan 275 dollarin hintaista kvartsikelloa Jorg Gray JG6500... siinä on huomattavasti enemmän tyyliä presidentin ranteessa, kuin rolexilla väsähtäneen alkoholistin ranteessa. Obama on sen verran fiksu, että ei halua tehdä itsestään ihmisten silmissä ylimielistä öykkäriä. Rolex osoittaa empatiakyvyn puutetta ja kusipäistä luonnetta. Teknisesti rolexit ovat melko alkeellisia, eivätkä pysy kovin hyvin ajassa.

        Entäpä sitten tuo Joona tuossa eilisessä vanhan roinan huutokaupassa? Ihan näytti, kuin olisi ollut nytkin koko ajan jonkinlaisessa pöllyssä... lokakuussa 2011 tehdyssä kotietsinnässä tämän Joonan kotoa löydettiin kannabiskasveja, marihuanaa sekä huumausaineeksi ilman reseptiä luokiteltuja lääkkeitä. Eipä mennyt edes Joonan ylihintainen Harrikka kaupaksi... yritti sitäkin saada tässä samalla myydyksi omien vanhempiensa vanhan roinan myynnin siivellä... ylihintainen kuitenkin oli. Tai eilisessä huutokaupassa se yksi kusipää, joka seisoi siellä juuri huudettu Klabbin eukon turkki päällä, jonka alla oli köyhän proletariaatin tyyliin sopiva musta T-paita, missä kotka riiputti kynsissään Natsi-Saksan hakaristiä? Sekin juntti kertoi olleensa oikein tuon alkoholisti-laulajan fani.

        Niin se minun oma kello... se on myös tuo Jorg Gray JG6500... ja vain juhlaan. Arkikelloa ei nykyään kukaan ilman hametta kulkeva hetero tarvitse, koska aika näkyy nykyään muista laitteista.


      • Kellosepällekysymys
        Selvästi-ylihinta kirjoitti:

        Rolexia pidetään yleisesti ylimielisten mulkkujen kellona. Obama käyttää ainoastaan 275 dollarin hintaista kvartsikelloa Jorg Gray JG6500... siinä on huomattavasti enemmän tyyliä presidentin ranteessa, kuin rolexilla väsähtäneen alkoholistin ranteessa. Obama on sen verran fiksu, että ei halua tehdä itsestään ihmisten silmissä ylimielistä öykkäriä. Rolex osoittaa empatiakyvyn puutetta ja kusipäistä luonnetta. Teknisesti rolexit ovat melko alkeellisia, eivätkä pysy kovin hyvin ajassa.

        Entäpä sitten tuo Joona tuossa eilisessä vanhan roinan huutokaupassa? Ihan näytti, kuin olisi ollut nytkin koko ajan jonkinlaisessa pöllyssä... lokakuussa 2011 tehdyssä kotietsinnässä tämän Joonan kotoa löydettiin kannabiskasveja, marihuanaa sekä huumausaineeksi ilman reseptiä luokiteltuja lääkkeitä. Eipä mennyt edes Joonan ylihintainen Harrikka kaupaksi... yritti sitäkin saada tässä samalla myydyksi omien vanhempiensa vanhan roinan myynnin siivellä... ylihintainen kuitenkin oli. Tai eilisessä huutokaupassa se yksi kusipää, joka seisoi siellä juuri huudettu Klabbin eukon turkki päällä, jonka alla oli köyhän proletariaatin tyyliin sopiva musta T-paita, missä kotka riiputti kynsissään Natsi-Saksan hakaristiä? Sekin juntti kertoi olleensa oikein tuon alkoholisti-laulajan fani.

        Niin se minun oma kello... se on myös tuo Jorg Gray JG6500... ja vain juhlaan. Arkikelloa ei nykyään kukaan ilman hametta kulkeva hetero tarvitse, koska aika näkyy nykyään muista laitteista.

        Joonan pyörä myytiin huutokaupan jälkeen. Miksi olet noin katkera/kateellinen Jalkasille? Rolex nyt vaan on arvokello, sen jokainen voi nähdä, kun vähän googlettaa vaikka.
        Tuollaiset analyysit ihminen versus käyttämänsä tuotteet, joista kirjoitat voi kyllä heittää saman tien roskiin. On ne vaan sellaista keittiöpsykologiaa että oksat pois.
        Kari Tapion faneihin mahtuu kaikenlaista tallaajaa, on niitä niin paljon.
        No hyvä kun löytyy sinultakin edes yksi kello. Useimmillahan niitä löytyy monin kappalein. Kyllä kelloa vielä monet pitävät päivittäin, siis ihan heteromiehetkin, siitä on kaikkien helppo ja nopea vilkaista aikaa. En tiedä millaisissa piireissä liikut, kun kello ranteessa on noin harvinainen näky.


      • TatuoituRoleksi
        Kellosepällekysymys kirjoitti:

        Joonan pyörä myytiin huutokaupan jälkeen. Miksi olet noin katkera/kateellinen Jalkasille? Rolex nyt vaan on arvokello, sen jokainen voi nähdä, kun vähän googlettaa vaikka.
        Tuollaiset analyysit ihminen versus käyttämänsä tuotteet, joista kirjoitat voi kyllä heittää saman tien roskiin. On ne vaan sellaista keittiöpsykologiaa että oksat pois.
        Kari Tapion faneihin mahtuu kaikenlaista tallaajaa, on niitä niin paljon.
        No hyvä kun löytyy sinultakin edes yksi kello. Useimmillahan niitä löytyy monin kappalein. Kyllä kelloa vielä monet pitävät päivittäin, siis ihan heteromiehetkin, siitä on kaikkien helppo ja nopea vilkaista aikaa. En tiedä millaisissa piireissä liikut, kun kello ranteessa on noin harvinainen näky.

        Joo, tosiheterothan tatuoittavat roleksin ranteesensa tai jonkun muun ympäri...jos vaan enää mahtuu kuvakirjaan, sinne jonnekin harlikkasiipien ja hakaristien väliin...


      • arvotonkello
        Käypähinta kirjoitti:

        Eipä nyt kuitenkaan mennyt ihan satasella, kuten joku tuolla aiemmin aavisti. Jos kellon arvo on ilmoitetut 10000 - 30000, niin 15000 on siitä ihan käypä hinta huutokaupassa, joten mitä sitä enempää spekuloimaan.

        Ennakkotarjous! Taisi jäädä kello myymättä, vain hölmöt uskoo kellosta olleen ennakkotarjouksen ja huutokauppa onkin siitä ihmeellinen, ettei viranomainen valvo noita ennakkotarjouksia onko takana aito tarjous vai huutajien vedätykseksi tekaistu tarjous..


    • kellonvedätys

      Olihan se aika naurettavaa vedätystä sen kelllon myynti, selvästi odottivat kovaa hintaa. Turkitkin meni halvalla. Mutta toisaalta kellon pohjahintakin 13.900 oli jo ihan hyvä pohja noille kiiluvasilmäisille poikareppanoille. Onko se velipuoli ollut julkisuudessa koskaa.

      • ReppanaVinkuu

        No sinä pojanreppana sen sijaan oot nyt päässy julkisuuteen, hyvä aloittaa vaikka tältä Suoli24-sivustolta ja sitten pikkuhiljaa kivuta kohti parempia lööppejä.


    • Marja-Krohiseva

      Taitaa olla huume-Joonalla nykyisin melkoisen heikkoa velipojan keikkamyynti, kun ei Kari-Lapio ole tuomassa managerille enää tuloja. Äkkiä piti poikien laittaa kuolinpesän roinat huutokauppaan, että tulee edes jostain tuloja. Se ei nykyään riitä, että isäukko osasi laulaa, vaan pitäisi poikienkin osata itsekin laulaa, että raha kilisee kassaan. Pelkkää persaukisten poikien puuhastelua koko huutokauppa oli.

      • Kateellista

        Joo näinhän se sitten oli. Vuosi äidin kuoleman jälkeen onkin todella hätäisesti järjestetty huutokauppa.


    • vieraat-geenit-suvussa

      Onko ne Lapion pojat velipuolia? Joona on varman se velipuoli, kun se toinen oli sentään vähän Karin näköinen, mutta tämä kiiluvasilmäinen huumeveikko ei ollut yhtään Kari Lapion näköinen.

      • Kateellista

        Aikamoista juoruilua sinulta. Juoruiletko yleensäkin? Onko sinulla noin yleensäkin tapana juoruilla omia arvailuja ihmisistä ja etenkin pahansuopaisesti


    • Joonalla-mustat-pupillit

      Siinä ei paljon rolexit auta, jos on pohjimmiltaan täysi alkoholisti. Henki lähtee ennen aikojaan, kuten on nähty. Huumehörhöt laittaa ahneuksissaan rolexit myyntiin ja ostavat niillä rahoilla huumeiden muodossa uusia trippejä itselleen.

      • Kateellista

        Katsoin omia pupillejani, kyllä ne minullakin on mustat ilman mitään päihteitä. Minkä väriset pupillit sinulla on?
        Siis mitä se oikeastaan sinulle kuuluu, mihin käyttävät rahansa.


    • 213213213213213

      Muutenkin se koko ohjelmakin on sellainen että Akin oli pakko tehdä joku mihin itse ryhtyy pelle-sankariksi, kaiken kansan pelle-hermanniksi, jotta saa halpaa lenkkimakkaraa mahaan.

      Ehkä tuota halpaa lenkkimakkaraa voisi Aki vähän vähentää, hänen ulkomuotonsa huomioon ottaen... saunalenkit syömättä ja kaljat juomatta ensi viikonloppuna ehkä.

    • ei-stringejä-Helille

      Markku voisi hankkia täältä Helille uusia pikkuhousuja:

      www.omgstory.com/big-girl-panties/

    • mistähän-sais-Panacodia

      Kyllä se humalaisen kolhima Rolex jäi tosiasiassa siinä rahanahneiden poikien Espoon huutokaupassa myymättä. Vai että oikein huollettu... sehän piti olla käyttämätön eläkepäiville ostettu kello... mitä huoltoa semmoinen kello vielä tarvitsee? Vedätyksenä oli mukamas ennakkotarjouksena "joku" tarjonnut siitä 15.000 €. Onneksi ei kukaan lähtenyt siihen vedätykseen mukaan ja saa poikareppanat nyt sitten rahanpuutteessaan lopulta luopua siitä selvästi halvemmalla, eli huomattavasti alle 10.000 euron hinnalla.

      • Kateellista

        Joo varmasti vedätystä. Kuka sitä nyt ostaisikaan idolinsa Rolexia. Kaikki olivat tietysti juonessa mukana.


    • viinaa-vitutukseen

      Viina on viisasten juoma. Tyhmät pökkelöpäät ostaa itselleen Rolexin eläkepäiviksi ja kuolevat sitten liialliseen ryyppäämiseen saman tien sen ostettuaan. Taisi kossu maistua Suonenjoen pojalle vähän liian hyvin.

      • Vainviisaille

        Klapi myönsi alkoholisminsa ihan julkisesti, joten siitä nyt et juoruja saa. Viina on viisasten juoma, joten sinun ei kuulu sitä juoda.


    • kaksinokkakannut

      Mitä järkeä on tavallisen mummon tai papan myydä jotain tavaraeriä tinkimisen jälkeen 300 eurolla kun huutokauppias myy ne lopuksi hintaan 2600 euroa ja tekee itselleen voittoa 2300e tai ainakin yli puolet enemmän kuin mitä on niistä maksanut?

      Jos ihmiset ymmärtäisivät myydä romunsa ja taide-esineensä aina prosenttikaupalla, niin silloin he saisivat tuotteista ja mahdollisista harvinaisista aarteistaan mitä eivät tavaroiden seasta ehkä edes huomaisi kuitenkin sen parhaan mahdollisimman hinnan ja huutokauppias saisi vain välityspalkkion, jonka prosenttiosuus on vähintäänkin reilu.

    • John_Holmes_

      Köyhät ja mustalaiset juoksee huutokaupoissa toisten vanhan romun perässä. Rengille riittää palkaksi löylykauha perseeseen ja Helille pikku ruiskaus siilitukan prinssinakista.

    • Bullworker_

      Helillä on suuremmat muskelit kuin Akilla. Sänkipäällä liehuu tuulessa vain semmoinen veltto nahka siinä muskelien paikalla.

      • mattieskorekkamies

        Kyykistyessä paljastuu rekkamiehenhymy ja sprintterillä ajelee ja sikatopi nauraa rintterikuskille, joka rahtia ajelee pakettiautolla


      • Sloggi8XXXL

        Hulluhan sitä on, jos ei saa eukon persettä puolella levennettyä neljässä vuodessa.


      • pehmustettu

        No onko Helilläkään muskeleita, rasvaiset valkoiset käsivarret. Ja pehvassa on pehmustetta, hyvä on istuskella kovallakin penkillä.


    • shitend

      Eilisessä jaksossa jäi keisari mielestään nuolemaan näppejään prosenttimyynnistä, josta tuli kumminkin hänelle yli 300€, kertoo kyllä hänen ahneudesta, kun yritti nuo kamat ostaa suunnilleen tuolla tuolla prosenttiosuudellaan ja tavararoista tuli yli 2000€ rahaa! Neljän tunnin huutokaupasta 100€ per pää kumminkin tuli pelkästään tuosta, vaikkeivat tuolle Markulle semmoista summaa suoritakkaan ja siellähän myytiin muutakin tuhansien edestä, on tainnut iskeä ahneus ja mitenkäs sitä sanotaan ahneista

    • pullakätönen

      Vaikka onhan tuo melkoista hommaa kiertää talosta taloon hiirenkakka-aitoista elantoa etsimässä. Mutta ehkä nyt ihmiset ovat mielissään kun keisari ja keisarinna tulevat pullakahville ja antavat alennuksella tavaransa, pestyinä ja pöydältä tarjoiltuna.

      • Eiseniinhelppoaole

        Joo ja sitten kuskaavat ne huutokauppaan matkakustannukset itse maksaen, kuvaavat nettiin, laittavat esille näyttötunnille ja meklaavat. Aika helpolla pääsee se myyjä, joka näille myy. Saa tietyn summan rahaa varmasti ja huutokaupalle jää sitten riski mahdollisesta tappiosta.


      • kaatopaikkalle
        Eiseniinhelppoaole kirjoitti:

        Joo ja sitten kuskaavat ne huutokauppaan matkakustannukset itse maksaen, kuvaavat nettiin, laittavat esille näyttötunnille ja meklaavat. Aika helpolla pääsee se myyjä, joka näille myy. Saa tietyn summan rahaa varmasti ja huutokaupalle jää sitten riski mahdollisesta tappiosta.

        Semmoinnen seikka, että kiertävät useita paikkoja kerralla niin siinä jää matkakulut pienemmiksi, kun palluumatkalla voi poiketa toisessa kohteessa ja myös menomatkalla, jos vaan autoon mahtuu. Kyllä rapiat 300€ per kohde on niin hyvä kate, että sitä ei peri edes autokauppa toimituskuluina..

        Itse tein kaatopaikkakuorman ja sinne meni mummuvainaan arabian kahviastiasto ehjä ja joitakin maljakoita vuodelta miekka ja kirves oli leimattuja, mutta en niitä itse enää ruvennu säilyttämään, enkä niitä viittinyt ruveta kenellekkän kaupittelemaan niin päätin viedä ne kaatopaikalle muiden varaston siivous rössäköiden mukana, myös vuoden 65 ehjän peltijopon vein sinne ja kaksi 60-luvun evinrude perämoottoria, joista toinen lähti käyntiinkin kun kokeilin, poika sanoi, että sillä olisi saanut muutaman satasen netissä myymällä, mutta nyt se palautuu ateriavälineinä kauppan hyllylle. Keisari olis varmaan 100€ niistä tarjonnu, jos olisin vieny ne sinne, mutta ei ollu satasen vaivan arvoista mielestäni


      • Onpaoutokertomus
        kaatopaikkalle kirjoitti:

        Semmoinnen seikka, että kiertävät useita paikkoja kerralla niin siinä jää matkakulut pienemmiksi, kun palluumatkalla voi poiketa toisessa kohteessa ja myös menomatkalla, jos vaan autoon mahtuu. Kyllä rapiat 300€ per kohde on niin hyvä kate, että sitä ei peri edes autokauppa toimituskuluina..

        Itse tein kaatopaikkakuorman ja sinne meni mummuvainaan arabian kahviastiasto ehjä ja joitakin maljakoita vuodelta miekka ja kirves oli leimattuja, mutta en niitä itse enää ruvennu säilyttämään, enkä niitä viittinyt ruveta kenellekkän kaupittelemaan niin päätin viedä ne kaatopaikalle muiden varaston siivous rössäköiden mukana, myös vuoden 65 ehjän peltijopon vein sinne ja kaksi 60-luvun evinrude perämoottoria, joista toinen lähti käyntiinkin kun kokeilin, poika sanoi, että sillä olisi saanut muutaman satasen netissä myymällä, mutta nyt se palautuu ateriavälineinä kauppan hyllylle. Keisari olis varmaan 100€ niistä tarjonnu, jos olisin vieny ne sinne, mutta ei ollu satasen vaivan arvoista mielestäni

        Matkakuluja nyt joka tapauksessa tulee. Onhan se todella hyvä, että tavaroiden nouto pelaa. Eipä tarvitse myyjän käyttää aikaa ja rahaa myyntiin. Jokainen itse päättää, mitä kierrätettäville kamoilleen tekee ja jos myy, niin itsehän siitä myynnistä päättää samoin hinnadta,millä suostuu myymään. Niinhän sinäkin ihan itse päätit viedä kamasi kaatopaikalle. En nyt oikein ymmärrä pointtiasi, miksi luettelet kamoja, mitä sinne veit. Viety, mikä viety. Tuskin ketään kiinnostaa.


      • Kaatissäkki
        kaatopaikkalle kirjoitti:

        Semmoinnen seikka, että kiertävät useita paikkoja kerralla niin siinä jää matkakulut pienemmiksi, kun palluumatkalla voi poiketa toisessa kohteessa ja myös menomatkalla, jos vaan autoon mahtuu. Kyllä rapiat 300€ per kohde on niin hyvä kate, että sitä ei peri edes autokauppa toimituskuluina..

        Itse tein kaatopaikkakuorman ja sinne meni mummuvainaan arabian kahviastiasto ehjä ja joitakin maljakoita vuodelta miekka ja kirves oli leimattuja, mutta en niitä itse enää ruvennu säilyttämään, enkä niitä viittinyt ruveta kenellekkän kaupittelemaan niin päätin viedä ne kaatopaikalle muiden varaston siivous rössäköiden mukana, myös vuoden 65 ehjän peltijopon vein sinne ja kaksi 60-luvun evinrude perämoottoria, joista toinen lähti käyntiinkin kun kokeilin, poika sanoi, että sillä olisi saanut muutaman satasen netissä myymällä, mutta nyt se palautuu ateriavälineinä kauppan hyllylle. Keisari olis varmaan 100€ niistä tarjonnu, jos olisin vieny ne sinne, mutta ei ollu satasen vaivan arvoista mielestäni

        Jaa, sinunko ne oli. Ei voi kuin kiittää, löysin juuri nämä priimakuntoisena kaatopaikalta. Toinenkin perämoottori muuten lähti käyntiin, kun näki vähän vaivaa ja putsasi sytytystulpan. Myin netissä ja sain voittoa toista tonnia.


      • 5euronhuuto

        tuollaiset moottorit eivät ole minkään arvoisia, vaikka niillä netissä pyydetäänkin hunajaa, mutta niitä ei kukaan osta ja ovat myynnissä vuodesta toiseen


      • Hyvintekikauppaansa
        5euronhuuto kirjoitti:

        tuollaiset moottorit eivät ole minkään arvoisia, vaikka niillä netissä pyydetäänkin hunajaa, mutta niitä ei kukaan osta ja ovat myynnissä vuodesta toiseen

        jotkut ne tekee rahnua toisten romuilla. Harmittaako?


    • Torment

      Onko muuten Seiska kirjoittanut että Aki on ex- Psychobilly-rumpali. Ja Psychobillybillyhan se vastaa musiikkia on. Kuunnelkaa vaikka Tormentia.

    • teeskentelyä

      Persaukinen ukko. ja pimee.

    • lippujariittää

      Myydään vastavärjättyjä Japaninlippuja viielläeurolla lähtöön

    • Tavatoita

      Ehjiä tavatoita

    • uutta-ilmettä-huutokaup

      Japanissa myydään naisten käytettyjä pikkuhousuja kolikkoautomaateista. Niillekin on oma nuuskijakuntansa. Uuraisille voisi Tervatehtaantien huutokauppaan tuoda yhden sellaisen housuautomaatin. Saa Keisari ostaa sieltä Heliltä salaa kolikolla housut prinssinakkinsa hinkkaamiseen, niin ei tarvitse sitä pikku lirausta enää lakanoille laskea. Rengin HK:n sinistä muistuttavalle mololle pitääkin sitten olla oikein kunnon vanhanajan vaaleanpunaiset lahkeelliset AINO-alushousut.

      • Mol-lottaja

        Taidat olla näiden palsapäiden saunaseuraa kun useasti olet informoinut prinssinakista ja molosta. Heli ei taida kuitenkaan tulla samaan saunaan kun hänen muotoja ei ole mainittu.


      • Sloggi10XXXL--MAXI

        Sehän oli ihan pelkkä kohteliaisuuskysymys, että siitä Keisarinnan valtavasta perseestä ei mainittu mitään.


    • raharaha

      Näki eilen Akin naamasta ettei mennyt niin kuin oisi halunnut kun Kajaanin mies antoi tavaransa prosenttimyynnillä ja tavarat nousi yli 7000 euroon. Nimitteli miestä ukoksi ja naama oli hapan. Mutta eikö tuo rahanahne Aki tajua kun hänellekin tuli muistaakseni noin 2000 euroa ja tavarat tuotii p i h a a n.

      Helikin muuten nauraa joka välissä sen näköisenä ettei tiedä mille nauraa, kunhan vaan nauraa.

    • Uloselämään

      Uuraisilla taitaa olla aika tylsää asua. Keskustelun aiheita ei näytä paljon olevan, ainoastaan tämä yksi ohjelma. Lähtekää sieltä koneidenne äärestä ja hankkikaa ihan oma elämä. Ettei tarvitse täällä kateuksissaan yhtä yrittäjäpariskuntaa panetella.

    • Venla_voittajat

      Luulen että ne ihmiset jotka katsovat huutokauppa-ohjelmaa tajuavat nopeasti sen, että mitään tavaroita ei kannata myydä suoralla kaupalla, koska silloin niistä saa aina todella alhaisen ja huonon hinnan. Jos ylimääräistä tavaraa on myytäväksi asti, niin ne kannattaa aina myydä prosenttikaupalla, joillon myydyistä tavaroista saa aina paremman hinnan ja varsinkin silloin jos joukossa on joku helmi. Jos huutokaupan pitäjä saa prosenttikaupalla myydyistä tavaroista 28% osuuden, niin se on varsin hyvä korvaus ja heidän pitäisi olla siihen tyytyväinen. Tuohon palkkaan heidän tarvitsee ainoastaan ottaa myytävistä tavaroista kuvat ja laittaa ne nettiin pitää huutokauppa.
      Riskiä ei ole, joten reilu meininki.

    • miettii_hän

      Tietenkään keisaripariskunna ei ole pakko suostua %-kauppaan, mutta esimerkiksi Kajaanin miehellä oli niin hyvää tavaraa jotta olisi ollut tyhmää käännyttää mies pois jos ei olisi suostunut antamaan palleroille ilmaiseksi. Jonkinlainen järjenhiven pariskunnalla näyttäytyi.
      En tajunnut eilen kuinka Aki hehkutti sitä heinäseiväsromiskoa. No se eturivin Erkkihän sen sitten osti varmaan ostamisen ilosta.
      Nämä kun näyttää olevan jo niin julkisuudenkipeitä ihmisiä niin eikö hyö pääsisi Jutan muokkaus ja dieetti ohjelmaan mannekiineiksi. Näytti se Helin takapuolen raahaaminen jo niin raskaalta, jotain pitäisi jo tehdä. Hautuu kai jo paikatkin tuolla pelillä. Miten olisi alushousut henkseleillä.
      Viime viikolla katsoin pätkän sitä toista huutokauppaohjelmaa jossa Kataja, Jetro ja Aki. Ei oikein avautunut ja vaikutti aika väkinäiseltä koko ohjelma, tuskinpa kovin pitkäikäinen. Esittikö nämä hölmöt joitain rahamiehiä kuten Diilissä. Surkeeta katseltavaa oli. Ja sielläkin se Aki suolsi niitä fraasejaan, onkohan sillä puutteellinen sanavarasto.

    • Missäonuurainen

      Oletteko koskaan miettinyt, jos Uuraisilla ei olisi tätä Palsanmäkeä, ketä te sittten parjaisitte? Yrittäkää nyt ymmärtää, että tämä huutokauppakeisari on ohjelma, joten ei siinä ihan kaikkea näytetä, mitä tekevät yrityksensä eteen. Juuri kukaan ei olisi kuullutkasn paikadta Uurainen ilman tätä ohjelmaa, joten kyllä ne Palsanmäet toivat Uuraisen Suomen kartalle. Olisitte tyytyväisiä.

    • täytyyMennäItseensäSorry

      Kyllä minä ymmärrän ja OIKASTI kaikki kunnia heille. Tämä keskustelu on vaan lähtenyt välillä sivuraitteille.
      Tässä on käynyt niin kun naama on joka paikassa niin alkaa sanansäilä heilua ja arvostellaan joka kantilta myös ihmisen ulkomuoto. Samoin on käynyt Aku Hirviniemelle ja hänen vaimolleen, liika esilläolo alkaa ihmisiä ärsyttämään. Vaikka Niina Lahtinen on missimitoissa niin esiintyminen ja ja joka paikassa suunapäänä olo ärsyttää. Helillä ei ole tätä piirrettä, siitä kunniä hänelle.

      • sateenkaari__

        Olipa hyvä, että kerroit tuon. Minä olen luullut koko ajan, että Aku Hirviniemi on Janne Katajan kanssa naimisissa.


    • ensimmäintoinenjakolmas

      Kyllä huutokauppiaan pitää tavaroista hintaa saada, mutta onhan se vähän huvittavaa, jos joku mummo myy kippojaan 200 eurolla ja huutokaupan jälkeen huutokauppias saa tavaroista vaikkapa 1500 euroa. Minusta siinä on jo pienen kuse-tuksen maku. Sen sijaan, jos mummo antaa kipponsa myyntiin prosenttikaupalla, niin hän saa niistä tavaroistaan AINA, SIIS AINA ja joka kerta oikean hinnan.

    • olenYkkönen

      ihanaa, nyt lasken lakanoille.

    • olenYkkönen

      ihanaa, nyt lasken lakanoille. .

      • HousutPoisJaHoitoon

        Nyrkki-Kyllikki siis antoi sulle aamuyöllä orkanismin...


      • helunanrömpssään

        onko heluna jo paksuna vai syöny römpsäpullia liikaa


    • EiRomuaNurkkiin

      ihanaa vaan jos Helillä terveys reistailee kun täytyy takoa nyt niin kovaa ja haalia rahnaa. Kokeilisi Helikin jo Markun siemeniä kun Akin pussukat taitaa olla siemenettömät. Pääsisi Helikin pienokaista hoivaamaan. Kyllä nuo Arabiat ja Nännistillit uskoo, loppupeleissä vanhana ei niitä kaivata.

    • huutokauppamestari

      Elkää annatko tämän LÄSKIÄIJÄN narrata täyskiero äijänkäppyrä tämä, kohta sillä alkaa pumppureistaileen jos ei läskiään ala vähentään

    • miehetiosatan

      mie ehdotan alakiss muyymään helinpikkuhousja käytettyjä ruskealla tuunattu

    • lihavasika_

      On sitä syöty monet hampurilaiset, että näin läskiseen kuntoon tullaan

    • mörrimöyky

      Ootteko käyneet nyt kesä aikaan, onko kova tungos, kannattaako kesävieraita käyttää Huutokauppapariskuntaa mollottamassa? Ja onko ne JyväsPakarin poikien leivonnaiset hyviä?

    • saarijärvenneitonen

      Kyllä se heli olis parein emäntä tälle huutokeisarin rengipojalle, eroa vaan peliin ja uuteen suhteeseen RENGIN KANSSA. Tiedä vaikka alkais perillisiä pukkaamaan.
      Turha sitä on lakanoille päästää arvokasta geeniperimää, olis varmaan tervettä
      kamaa joka syttyy. Rengi on niin komeakin ihan toista maata, sutjakka vartaloinen

      • PikkaritHetiKastuu

        Alkaako vittus kutiamaan ja kostumaan kun näät rengin livenä?


    • GullitsenEdwart

      Kylläpäs ne keski-suomen tomppelit osaa olla KATEELLISIA ! Pitkääää ketju ja kaikki kateellisia, mielenvikaisia paria puolustajaa lukuunottamatta.
      Laskut KAIKKI väärin.... sokeat eivät näe kuluja ! Oikeen hätkähdyttää tämä pahansuopuuden määrä ! Ei tommosilla voi edes töitä teettää, saunantakanakaan. Tsemppiä huutokaupalle ! ;))

    • äänekoskentummaverikkö

      On tämä läskinen vanhaäijä olevinaan huutokauppa löllö, aina vaan tämä kaljavatsa kasvaa kuin kumipallo, kohta se ihra pullahtaa ulos täyttyy olla hirvittävä verenpaine
      ja kolestrooli, noin lihavassa ihrassa täytys noinkin vanha äijä ymmärtää jo tälläinen ei pääty hyvään eikä siihen kauan aikaa menekkään, sydän alkaa käymään kuin singerinkone tupla vauhdilla. Kyllä se RENGI on timmissä kunnossa niin komea jotta
      sydän meinaa pysähtyä kun rengi aina ilmestyy, siinä olis helunalle uusi potra mies
      oliskohan vaihdon paikka

      • nitrotkäytössä

        ei Aki ole vanha vaan ylipainoinen ja se on vielä alle 50-vuotias taisi olla 46 ikä


    • nitrisuihkeet

      Ei voi olla totta näön puolesta ainakin yli 60v onko sillä jo nitrot en yhtään ihmettele

    • rähmäääää

      vau, ei voi kun nauraa jutuille, ja tuo RENGI on hyvä nimi, btw kyllä Helin pitäisi kiireesti etsiä siemennyskykyinen mies, itku tulee jos ei kohta lasta ilmesty römpsästä, ei se Helikään ole enää neitokainen

    • Metri-Molo

      Tästä reipasta aloitusmusiikkia jokaisen Tervatehtaantien huutokaupan alkuun.

      https://www.youtube.com/watch?v=sy7xHXZj4Se

      Ensimmäisen kuparipannun hintakin nousee heti 150 euroon. Rengi huutamaan huutokauppakamarin yläkertaan makuuhuoneeseen tahtia, kun huutokaupan jälkeen Keisari ja Keisarinna sextaa tämän Äänekosken tytön Anita Hirvosen laulun tahdissa.

    • Lomonosov_

      Nämä nykyiset hölmisköt, jotka suu vaahdossa huutokaupoista näitä kippoja ja kuppeja sekä kuparipannuja nyt kovalla hinnalla ostavat, eivät ole vielä huomanneet ja tajunneet, että tämän astiaroinan vyöry markkinoille on jo alkanut kuolinpesistä. Keisari on sen asian kyllä huomannut, mutta ei varmuudella sitä hölmöille huutajille kerro. Hinnat eivät tule tulevaisuudessa muuta kuin alaspäin tämän päivän hinnoista.

      Eivät reppanat tajua, että kun nämä nykyiset kuparipannujen huutajat kaatuvat aikanaan hautaan, eivät heidän lapsensa ja nykyiset jo älypuhelimia räpläävät ja Pokemonia pelaavat lapsenlapsensa arvosta tuota kuolinpesistä vyöryvää lasi- ja posliiniroinaa miksikään. Ei se roina heitä kiinnosta, olipahan kupin pohjassa minkälaista Arabian piippuleimaa tahansa. Ovat vain tuskastuneita tuon astiaroinan määrästä omissa ahtaissa asunnoissaan. Ei muuta kuin kiertoon vaan, jos joku niistä suinkin edes vähän jotain maksaa. Kuppia ja kippoa vyöryy jo nyt tämän päivän huutajien kuolinpesistä markkinoille koko ajan rekkakuormittain ja roinan hinta tulee alas kuin lehmän häntä. Tavara halpenee markkinoilla silloin, kun se ei enää ostajia kiinnosta ja sitä on tyrkyllä enemmän, mitä kiinnostuneita ostajia löytyy.

    • pahnapää

      Siinäpä muuten onkin näky, kun Rengi on Keisarin makuukammarissa kolmantena pyöränä. Risainen olkihattu päässä hakkaa hurmoksessa käsiään yhteen ja polkee jalalla tahtia, kun Keisari jatkaa sukua.

    • metri-munalla-töihin

      Kylläpähän se on vaan loppupelissä rengin hypättävä ylityökorvauksilla ja prosenttitunneilla olkihattu päässänsä pukille, jos meinaa Tervatehtaantielle pieniä keisareita ja keisarinnoja saada tulemaan. Niillä on sitten leuassa semmoinen samanlainen kolo, mistä tunnistaa ne rengin tuotoksiksi. Uskoisin rengillä olevan niin pitkä ja mahtava kanki, että sillä ylettyy isommankin pyllyn takaa takaapäin survaisemaan vielä melan pohjaan niin, että G-piste siellä tunnelin perällä ihmettelee, että "oho, mikäs tyrmäysisku sieltä nyt tuli !!"

      • UuraistenKateaHomopoika

        Sulla vaan pikkutunneilla on mela mielessä, siis jonkun toisen mela. Tuliko illalla lääkkeet otettua?


    • Rengin-pitkä-molo

      Rengi voi sitten panon jälkeen antaa se risainen olkihattu päässään täydellisen selvityksen työn kulusta, niin kuin selvittää aina kameralle niitä kaatopaikalle joutavien risojen kirjahyllyjen liimailujaankin.

    • seksiterapeutti_

      Kyllähän Rengi vaikuttaa oikein kunnon panomieheltä. Varmaan on hänellä pitkä ja känsäinen molo, millä ylettyy tökkimään takaapanossa vähän paksumman ja pyöreämmänkin pyllyn takaa naisen herkkää G-pistettä. Prinssinakki-pippelillä ei kyseinen toimenpide onnistu. Sen vuoksi naiset juuri tykkäävätkin takaa päin suoritetusta panosta. Keisari... nyt peniksenkehittäjää peliin...

    • seksisykologi

      Vai on rengi oikein panokeisari, jos noin suuri molo sillä kun työntää helunan anukseen siinä huutokäy, sopisiko ettei vaan repiäpaikat.
      Onko keisarin pippelipieni, tutkinnan mukaan jolla isokaljavatsa pippeli on pieni ja terska esinahan peitossa, tästä on dokumenttiä yliopistonarkistossa. Voishan sitä laihuttaa että näkee ainakin pippelin kustessa, ettei kuse kusipöntönreunoille ja vetää nahkaa sivuun.

      • PikkuPilinenHomppeli

        Hoitele vaan omat kuseskelus ja esinahkas venyttelyt homppeli!


    • Rahat_Tervatehtaantielle

      Ohjelman käsikirjoitusta pitää ryhtyä pikaisesti muuttamaan enemmän myyvään ja "yleisöä innostavaan" suuntaan. Taka-Hikiän Martat käy penkeissä kyllä kuumana tämän muutoksen jälkeen. Rengi esittelemään myytäviä tavaroita yleisön edessä rispaantunut olkihattu päässä edestakaisin kävellen kireissä Speedon Thong-uikkareissa se hirveän iso känsäinen ryhmysauva housuissa pullistellen. Voittanut huuto tuodaan Rengin toimesta huutajalle suoraan käteen ja vasarahinnan päälle saa laittaa vielä "tippiä" paperirahan muodossa Speedon Thong-uikkarien kuminauhan alle sinne navan alapuolella kireänä pullistelevaan "vyölaukkuun". Kyllä on Martoillakin Maxi-Sloggit märkänä huutokaupasta lähtiessä.

    • seisotus

      Jo on taas kesälukemiseksi vanhoja Jalluja joku löytänyt vintiltä, niissä mielikuvitus aina lensi. Mutta tottahan tuo on ettei keisarista ole siementäjäksi, kyllä näillä yhteiselon vuosilla pitäisi pieniä pulskia lapsukaisia polvihousuissaan ja isoissa t-paidoissaan juoksennella Tervatehtaantiellä. Rengille seuraava tehtävä on täällä jo moneen kertaan taputeltu, että keisari siirtyy vaan seuraaviksi öiksi sohvalle.

    • Rengi

      Ei sitten mielellään 50 € pienempiä seteleitä tungeta sinne minun kalukukkaroon, kun kierroksella yleisön joukossa olen.

    • keisarinmolo

      Minun kukkaroon voi tunkea nähdäkseen pienen pippelin

      • lakanoittenpesijä

        Niin tarkoitat semmoista pikkuista prinssinakkia...


      • AkiHeliPalsanMäki

        Täällähän on ihan eroottinen ilmapiri, jopa homoeroottinen. Miten aihe liittyy Hirvaskankaan huutokauppoihin?


      • AkiHeliPalsanMäki
        AkiHeliPalsanMäki kirjoitti:

        Täällähän on ihan eroottinen ilmapiri, jopa homoeroottinen. Miten aihe liittyy Hirvaskankaan huutokauppoihin?

        Ihan ilman piriä eli ilmapiiri.


    • tyhmyydestä-sakotetaan

      Menkää paukapäät huutamaan Keisarilta kuparipannuja 32-65 euroon. Samoja pannuja myydään Tori.fi keräilyssä 8-15 euroon.

      • OnkoAkiPannu

        Se on sitä kun on pienet aivot ja massia löytyy ja näyttää pitää mistä kana kusee.


    • naapuripilsanmäeltä

      vanha sanonta eihän pippelillä saa kuin pillun kutiamaan, mutta se rengin huh sentään ei voi muuta kuin unelmoida

    • toivakanesteri

      Onko rengillä niin suuri molo keisarin pippeli mitä olen lukenut on hyvin pieni
      olisko paras antaa rengin hoidella tämä heluna saatas näitä lovileuka rengejä lisää. kuka tietä mistä rengin leukaa tämä lovi tullut

      • hohohohohJopaOnHaaskaa

        päässäs on lovi perkeleen molopää luuseri


    • vipattaa

      Pittää lähtee huutokauppaan viikonlopulla, vielä varmaan näkis kuinka Rengin etumus pullottaa ja liikahtelloo. Kohta on kylmät ja talvi niin Rengi saattaap laittaa toppahousut ja eroottisia fipoja ei saa kaupantekijäisiksi huutokaupoilla.

      • paavotar

        Asiahan ei minulle kuulu, mutta ootteko varmoja että olette täysin turvassa siellä nimimerkkienne takana piilossa, sikamaisia herjoja heittelette Helistä, Akista ja Markusta! Nyt eletään aikamoista teknisten vempainten aikaa, joten , kuka tietää etteikö ole olemassa keino, jolla nähdään esim. kuka se herjaaja on . Siinä sitä postille riittäis hommia, kun haastekirjeitä kunnianloukkauksista jakelis ! Ei uskois että eletään ns. sivistysvaltiossa kun lukee noita kirjoituksianne. Aikansa kun lukee niin alkaa näyttää siltä, kuin kirjoittaisitte itsestänne ! ! ! Mikä ihme se on , että jauhetaan niitä alapää juttuja ? Tietääkseni täällä telluksella on aika monta alapäätä ! joten , mitä erikoista niissä ? Vissiin teilläkin jokaisella, vai onko ? Ja he jotka toisten ulkonäköä pilkkaavat , niin kantsis pitää mielessä että , se voi olla nurkan takana vaanimassa hetki , jolloin se ns. täydellinen ulkonäkö katoaa esim. kolari tms. Mitäs jos jo antaisitte Palsanmäkien nettikiusaamisen loppua ! Eivät varmaan kellekkään teistä ole mitään pahaa tehneet ? Päinvastoin Uuraisille näkyvyyttä tuoneet ja verotuloja kans. En ole heidän tuttunsa , enkä koskaan ole huutokaupassaan käynyt MUTTA , suututtaa vietävästi heidän puolestaan .


    • ItseHeAloittivat

      Mutta huomaan ainakin sen etteivät he ole yhdentekeviä ihmisiä kun näin syvästi vaikuttavat ihmisiin ja tarinaa keksitään. Ja ei minusta mitenkään pahansuopaa ole ollut jos itse keisari antoi ohjelman alussa alkusysäyksen että laskee lakanoille ja puolipornoahan Aki ja Markku erityisesti alkujaksoissa haasteli. Ovatko joutuneet siivoamaan puheitaan koska ei heidän jutut enää liiku navan alapuolella.

    • HirvaskangasSuojeluun

      Kyllä Uuraisten Hirvaskangas pitäisi jo julistaa Unescon suojelemaksi maailmanperintökohteeksi. Sieltähän lapset ja nuoret saavat oikeanlaista oppia tulevalle elämälleen.

    • Katselukirjoja

      Kyllä nää uudet jaksot on niin entisen toistoa, oikein tekemällä tehtyä, samat lauseet ja höpinät. Huomasin kun tänään pariskunta meni Tuija Pirpposen luokse niin julkkiksen luona nauretaan, keisarillakin imeläpussi leuan alla hytiseen.

      Mutta kun olivat sen nuoren pojan luona hiimanneja hankkimassa niin oltiin ylimielisen ja ynseän oloisia. Ei olisi kannattanut pojan myydä tuolle parille mitään, taisi tajuta ettei ainakaan enää niitä kalliimpia tule antamaan. Myyt poika suoraan netissä, saat oikean hinnan kun olet tuollaisia harvinaisuuksia kerännyt. Pojalle jäi huonomaku tuosta kaupasta.

      Ja mikä saarna Akilta kun Piepposen taulut eivät menneetkään hyvällä hinnalla "kotimaista taidetta ei arvosteta". Hei, arvostetaan jos on sellaista jonka voi laittaa seinälle ja nauttii siitä. Meillä tyttökin tekee persoonallisempia, hyvällä tekniikalla tauluja, ei ole julkkis mutta taulut on hyviä. Nuohan oli ihan pikkulasten tekeleitä. Lastenkirjoissakin voi olla hienoja oivaltavia kuvia kuten Kunnaksen tai Nopolan kirjoissa. Piepposen tauluista puuttui se jokin, ei sisältöä, pelkkä tyhjä kuva. Mutta onneksi Aki ja Heli arvosti ja Piepponen itse. Kukapa se kissanhännän nostaa jos ei kissa itse.

      Mutta eiköhän tämä ole viimeinen kausi, niin on jo pitkäpiimaista, ei naurata yhtään. Tavaroiden takia pidän silmiäni raollaan.

    • Pandiitti

      Eihän tämä ole sen kummempaa kun mikään muukaan yrittäminen, pistää vaan firman pystyyn ja kerää tyhmiltä rahat pois.

    • katselukirjojaABCDEFG

      Niinkuin joku tässä jo kirjoitti, kohta kuolinpesät työntää halvalla tätä roinaa nettiin kun nuorten pieniin asuntoihin ei kaikki maitokannut mahdu. Mutta miksei tuo keisaripariskunta ottanut Piepposelta sitä lyijylasityötä ja pojalta jotain kalliimpaa örkkiä prosenttikaupalla, jos vaikka olisivat suostuneet. Aina vaan tällaista varovaista vanhahtavaa tavaraa. Onko nuo jo niin luutuneita ajatusmaailmaltaan.

      • RomuaJaRompetta

        Niin justiinsa, joka jumalan huutokaupan valokuvissa aina ensimmäiset kohteet ovat melkein samoja tusinatavaroita, ihan uusia marimaljoja, iittalatuikkuja, heljäliukkosia, tusinahillotölkkejä ja kulahtaneita kahvipannuja, kahvimyllyjä, höyliä ja kattiloita (ja puukko on jo kova sana...) ynnä muuta "kirppistaidetta".
        Eikö pariskunta saa (tai osaa/raaski enää ostaa) huutoihinsa mitään parempaa arvotavaraa vai ovatko juntit ostajat jo niin vauhtisokeita, jotta huutavat Akin kädestä kilpaa ihan mitä vaan, vaikka tiiliskiviä ja romurautaa ja tosi koviin hintoihin?


    • nainenäänekoskelta

      Olipa keisarin populaatio pöhöttänyt uudessa jaksossa lisää oli kiloja tullut ja kaulapussi kuin pelikaanilla mutta jos en väärin kuullut kohta tulossa lisää keisareita heheheh. Joten emme pääse eroon näistä niin helposti. Renki se vaan komistuu ja sutjakoituu on se komia mies. Elkää myökö mitään tälle huutikeisarille

    • pehvat

      Olipa taas jakso, muorilta halvalla tavarat otettiin, Heli oikein katalasti nauroi itseksensä, tajusi että nyyyyt tärppäsi, saamma valkoiset pehvamme vielä leviämmiksi ja pehmoisimmiksi kun on vara ostaa rasvaista rillikylkeä ja vehnästä. Markusta oli tässä jaksossa tehty erityisen tollukka, oli niiiin vaikeita asioita hoidettavana. Kuinka paljon pitää ihmiselle maksaa että menee telkkariin tekemään itsestänsä ihan pöhkön.
      Hyvää oli vain se kun esiteltiin Äänekoskelta tyttöjen pyörittämää verhoiluliikettä, aivan mahtavat penkit tekivät Fiatiin. Hyvä mainos tytöille. Eli he olivat tämän jakson suola.
      Ja jos joku taas alkaa aukomaan että haukutaan pariskunnan alapäätä niin itse puhuivat autonpenkkien suojien "eritteistä" ja samoin saunaan menosta Heli supatteli. Eli eikun vaan kuva lauteilla istvasta pariskunnasta ja sitä kioskissa kauppaamaan, kyllä sitä matkamuistoksi jotkut ostaa ihan varmasti.

    • kitupiiki-saituri

      Kyllä siinä Rengi nettoaa hölmöllä olemuksellaan makkaran myynnilläkin hyvin tienestiä keisarin ja keisarinnan pohjattomaan rahapussiin. Lidlistä saa 0,95 € grillimakkarapaketin, missä on neljä makkaraa. Sitten kun nuo makkarat halvalla 11 kg teräspullon kaasulla kuumennetaan, niin hinta onkin myydessä jo 2 € makkaralta. Siitä tulee 8-kertainen voitto. Noilla makkaran paistoilla se vaihtohinnaltaan alle 20 euron hintainen 11 kg kaasupullo kestää viiden kesän huutokaupat, joten ei kaasua monen centin arvosta makkaraa kohden kulu. Siinähän jää jo vaatekauppojen nelinkertaiset myyntikatteet kevyesti toiseksi. Rengi sanoi, että 5 eurolla saa kaksi makkaraa ja saa vielä euron takaisin. Ohjelman käsikirjoittaja varmaan laskenut Rengille tuon hankalan laskutoimituksen valmiiksi. Joutuikohan verhoiluliikkeen tytöt vielä tekemiensä hienojen Fiatin penkinpäällisten lisäksi maksamaan ylimääräistä keisarille ja keisarinnalle, että saivat juuri hänen ohjelmassaan näyttää osaamisensa?

      • RomuluinenMökinAkka

        Kateus vie näköjään tuhkatkin pesästä ja jo siittötkin kasseista!


      • AkalleMakkaraMaistuu

        No on se vaan joillekin pissiliisoille viikon kohokohta kun Rengi ojentaa kuuman makkaransa akan käteen. Sitten istuessaan ja kuumaa makkaraa imiessään akka kahtelee Akia ja kuvittelee kaikenlaista. Onkohan istuintyynyissä jo isojakin läikkiä?


      • luinjutun
        RomuluinenMökinAkka kirjoitti:

        Kateus vie näköjään tuhkatkin pesästä ja jo siittötkin kasseista!

        No Rengin siittiöitä on riittänyt kuuteen lapsukaiseen mitä saimme lukea Äänekosken paikallislehdestä Äksästä. Siinä oli Rengistä iso, aukeaman kokoinen juttu. Siittiöitä riittäisi vaikka jakoon asti jos kololeukalapsukaisia haluaa.


      • TuhkamunaVaikkaSeisoo

        Taitaa olla jo kyvytön, liian kauan erikeeperiä, maaleja, lakkaa ja liuottimia renkihommeleissa haistellut.


    • Äänekosken.mummo

      Minun lapset sanoi minulle jo monta vuotta sitten, että "hävitä ajoissa ne Iittalat ja Arabiat nurkista pois, koska meitä se lasi-ja posliiniroina ei kiinnosta pätkän vertaa". Romulavalle lopulta lentävät jos ne meidän riesaksi jää. Joten ota raha pois niistä vielä kun elon päiviä riittää.

      • RojuillakoRikkaaksi

        Käy lahjoittamassa johonkin halleluja-kierrätyskauppaan, tekevät siellä rojuillasi rahaa ja jakavat ne tyyliin: seurakunnan markka, minun vitonen, hui tuuli vei satasen!


      • Äänekosken.mummo

        Mieluummin kopauttelen nauraen vasaralla palasiksi Lomonosovit, Esteri Tomulat sun muut Arabiat, ennen kuin annan niitä kuolinpesien tyhjentäjille (nuo läpeensä kierot rahanahneet paskiaiset) huutokauppakeisarille, tai muille koijareille eteenpäin myytäviksi.


    • uhhuhHuhHuh

      Kannatan Äänekosken mummon ajatusta, tämän päiväinenkin jakso jopa jätti paskan maun katsojankin suuhun kun osasivat kieroilla oikein olan takaa. Varmaan hekottavat patjoillaan nytkin. Osa tuotosta taitaa mennä ahterien levittämiseen, ainakin Helin takamus levinnyt kovasti ja selässä isommat tissit kuin etumuksessa. Ja auta armias taas sitä Markkua, en kestä.

    • paavotar

      No voi teitä, ihan tottako ootte noin kateellisia ? Ja mites se teidän elämään vaikuttaa jos jollain isompi takamus kuin itsellänne ?? Itsekkö olette täydellisiä ? EPÄILEN SUURESTI . . . . Niin se on että KATEUS , se on joka oikein vyöryy kirjoituksistanne . Turhaa, aivan turhaa narinaa.

      • KadeAkka

        Taidatkin olla sen huutokaupassa eturivissä istuvan koukkuleuka ukon, joka omia tavaroitaan huudoissa korotelee, akka Saarijärveltä. Kadehdin kun olet niin hyvän miehen saanu.


      • paavotar
        KadeAkka kirjoitti:

        Taidatkin olla sen huutokaupassa eturivissä istuvan koukkuleuka ukon, joka omia tavaroitaan huudoissa korotelee, akka Saarijärveltä. Kadehdin kun olet niin hyvän miehen saanu.

        SALLI MUN NAURAA ! Valitan , väärä arvaus .


    • kjkjsa

      Voihan olla että TV yhtiö näyttää nuo kohdat jossa halvimmalla ostetaan ja kalliimmalla myydään. Tekeekö se ihmisistä kateellisia mutta tuntuu että antaa vääränlaisen ja negatiivisen kuvan pariskunnasta jota en soisi, kovaa hommaa kiertää pitäjiä ja vaikka pihalle tuovat niin siinä tingata ja katella toisten ns. aarteita.

    • Suolahden_Urho

      Tekisivät nuo toisille työn iloa koko ajan toivottelevat pullerot edes yhden kakaran itselleen, niin tietäisivät jotain ihan oikeasta elämästä. Nythän tuo on Heliltäkin ostotapahtumissa pääasiassa semmoista tyhjän nauramista ja peltisten kahvipurkkien keräilyä omiin kokoelmiin. Samanlaista tyhjän nauramista se piti A. Korisevakin vuosikymmeniä, mutta syöpäjutun jälkeen on tyhjän nauraminen käynyt melko olemattomiin.

    • käräyttäjä

      Mihinkäs sieltä tulevana perjantaina olevasta Palsanmäkien 10v. juhlahuutokaupasta hävisi se vielä päivällä näkyvissä ollut kohde numero 44 eli se deaktivoitu haulikko? Eikös tussari ollutkaan dekottu uusien 6.4. 2016 voimaan astuneiden uusien määräysten mukaisesti? Sen uuden dekouksen jälkeen se haulikko olisi pitänyt vielä tarkastuttaa Riihimäellä, leimattava siellä ja rekisteröitävä poliisilla, mikäli sen aikoo toiselle lainata, luovuttaa tai myydä. Minä niin odotin, että rahanahneet romukauppiaat ei huomaisi tuota jippoa, vaan olisivat myyneet sen luvattoman haulikon. Siihen vasaran kopautukseen olisi loppunut sitten Palsanmäkien huutokauppojen pitämiset... ja Rengi oli jäänyt myös työttömäksi.

      http://yle.fi/uutiset/3-8925927

    • Dirty-Harry

      Siinähän on ehtinyt tuota lehtiartikkelia tarkasti tulkiten jo rikos tapahtua, kun ase on annettu lainaan Palsanmäkien huutokauppaan kuvattavaksi ja myytäväksi, vaikka sen myyntiä ei vielä ehditty toteuttaa. Vanhalla dekouksella olevaa asetta ei saa edes LAINATA toiselle. Onneksi tuli tallennettua tietokoneelle se myynnissä ollut haulikko kuvineen, ennen kuin ehtivät poistaa sen sivuiltaan.

      • pölövesti

        totta kai saa lainata sie mikhän lakimies ole tyhjäntoiomittaja et tiiä hevonvittua


      • puukko-puukko-puukko

        Hah, hah... ihan oikein että tyhmät puupäät joutuu nyt itse pitämään ne vanhat dekotut haulikonromunsa, eivätkä saa niitä myytyä enää kenellekään. Harmi kun ei saatu keisarilta huutokauppalupia pois.


    • PillitPussiinPiste

      Antaa Akin myydä vaan kuparipannuja, Rengin sinkleeraamia. Ja Tsaarin miekkoja, suoraan Thaikkulasta, Rengin deaktivoimia erikeeperillä. Vaihtoehtoisesti honkidonki-pelejä, Rengin kokoonliimaamia.

    • SeppäOnSeppäEikäPrässi

      Eihän tuosta huomenna Palsanmäen 10v. juhlahuutokaupassa olevasta puukosta (kohde 21) kannata huutaa kenenkään lähellekään 100 euroa. Tyhmä on, joka yli 100 € tuosta maksaa. Palsanmäen huutokauppapuukossa on pelkästään prässillä lyöty terä, joita tehdään puukkopajoissa miljoonittain Suomessa ja maailmalla. Tekstit kaiverrettu mustattuun terään sähkökynällä.

      Tori.fi-keräilysivuilta saa 120 euroon jo ihan toista laatua olevan Lapinpuukon.

      http://www.tori.fi/lappi/Erapuukko_29790215.htm?ca=18&w=3

      Tässä Lapinpuukossa on sentään oikein sepän koristetakoma terä ja kahvassa visakoivua ja raidan juuripahkaa.

    • Kyläseppä4ssäPolvessa

      Nyt kaikki hölmisköt äkkiä keisarin 10v. huutokauppaan huutamaan suu vaahdossa "Lapinpuukkoa" missä on mustasta pellistä prässillä lyöty terä ja siihen kirjoitettu sähkökynällä "Palsanmäen huutokaupat" Kertokaapa joku paikalla ollut tällä palstalla, mikä vasarahinta tuolle rihkamaterällä varustetulle "Lapin" lelupuukolle tuli?

      • RojuaJaAntiikkia

        Mitäs se muuten sulle kuuluu, mitä kukin mistäkin maksaa. Rojumarketit ovat täynnä kaiken maailman Vinku-Intian rihkamaa ja kertakäyttötavaraa ja kaupaksi ne kaikki vaan menevät. Jos eivät heti mene niin ale-myynneissä menevät, nääs kun ahneet ostavat kun halavalla saavat, vaikkei käyttöä sillä hetkellä tavaralle olisikaan. - Ja sitten muutavan vuoden päästä perikunta ne kellareista kaivaa esille ja roudaa Keisarille myyntiin, vaikkapa antiikkiesineinä


    • Naurua_naurua

      Kyllä keisarilla nyt siilitukka ja prinssinakki jöpöttää terhakkaasti, kun on oikein PUUKKO myynnissä.

      • VaihteluaTarjontaan

        Joo, kuparipannu, puukko, pistin, miekka, mopo, jopo, papukaijamersukannu, donkkikonkkipeli, puhdetyö, kahvimylly ja paljas pylly, siinäpä se Keisarin perjantai-illan sanavarasto onkin.


      • hikisetpersposket

        repesin, papukaijamersukannu .... Muhkeat pyllyt tahtoo hautua talvisaikaan hautovissa housuissa, naisetkin kun pöksyissä aina kulkevat. Kansa ikääntyy ja vaipat hautoo myös. Nyt paljon mainostetaan Linolin voidetta, onko kellään kokemuksia tästä aputeekin uutuutesta, kyselen kun kaikilla tahtoo olla pyllyt mielessä ja jotain apuva hautumiin aina kaivataan.


    • Uusi-Mora-eurolla

      Sänkipää se huusi Hyvät kaupat-ohjelmassa vanhan repun, kun siinä tuli vanha puukko mukana repun kyljessä. Keisari hehkutti repun ostoa, että "puukko se on aina puukko..."

    • renginihailijanainen

      Kattelin eilen lökäpöksy keisarin ohjelman olipa keisari lihoskellut leukaoli täynnä tavaraa kupurapannua vaan myytiin nimikirjoimilla onko hää tehnyt nää kupurapannut oli niin roisia tekoa ja keisarilla vaan seksiasiat mieles lue: mieles, mutta tämä renkipoika sehän vuan komistuu päiväpäivältä herran hettas kun so komio, mulla jäänyt vanhat tiltot tonne sängyn alle ottaskohan tämä seksikeisari ne myyntihin

      • KulliteltuTilto

        Ei keisarille kelpaa myyntiin sun pienet kulahtaneet sillille haisevat tiltot, niittenhän pittää olla oikein isoja, hygeenisiä ja pinnoiltaan 24 karaatilla kulliteltuja. Niitä mökin akat kyllä ostavat ja ihtensä ajelevat niillä ihan vauhkoiksi katellessan Rengin kuvia kännyköistään.


    • tuhnua

      Viime jaksossa keisari osti useita taskukelloja ja sitten syyttäen katseli ruudusta kun ihmiset eivät ymmärrä kellojen päälle, joku mies sai nyt hyvät kaupat tehty. Turhaa syytellä muita kun katsos vain hölmöyttä peilistä. Päivän selvää olisi ollut että piikkipää myy esim kaksi kelloa kerralla. Kuka kymmentä kelloa haluaa.
      Ja Rengi nauraa. Keisaripariskunnalla valkeat kainalot vilkkaa kun puseronhihat kunnon puseroissa ahdistaisivat.

      • AlapäätPaljaiksi

        Hikiset kainalot näkyvät joo ja pitäähän niitä rahalla maksettuja lihaleimojakin esitellä köyhälle kansalle. Milloinkahan alkavat alapäästä vaatteitansa vähentää, ei taida siellä olla paljoa näytettävää kummallakaan...


      • tuh

        Niin on naispuolinen repinyt puseron hihoihin aukkoja jotta pullistelevalla pinnalla olevat leimat näkyy. Ja samoin housun lahkeet ovat lyhyet samasta syystä. Ja sitten taaperrettaan.


    • huutikeisarilledildot

      Täällä olis kanssa dildoa myytävänä 10kpl ostasko tämä huutikeisari näitä myyntiin on isokokoosta dildoa ´varotuksen sana ei aknnata pieneen pilhuun tungeta voi vaikka reunukset repeillä "helunalla" mie tahon näistä paljonkhan näistä pitäs pyythää
      250egeliä huutikeisari kuitenkhan tarjoo vain 100egelii. On tämä rengi komia mies
      ja hyvä korjaan laitteita, nämä dildot pitäs olla ehjiä no rengi kun kätevä käsistään akkkiäkös se korjaa joka ei värähtele kunnolla.

    • Hoitoon-ja-äkkiä

      On meitä joka lähtöön ! Nyt yksi hölmiskö huusi 10 euron kuparipannun 100 eurolla. Kehtasi vielä naamansa näyttää televisiossa.

      • tuhnuatuh

        Ihmiset on todellakin hölmöjä kun haluavat telkkariin, pitää näyttää että on massia ja maksetaan ihan pöllöjä summia tavaroista joita saa tori ym palstoilta paljon halvemmalla. Ja oottekos huomanneet, ei siellä Palsanmäen huutokaupassa ole muuta kun näitä tusina iittalaa ja arabiaa. Erikoisuudet ja paremman näköiset tavarat löytyy aivan muilta sivuilta. Nyt kustannetaan keisarin silavaleivät kun halutaan lippalakkipää telkkariin. ja Palsanmäellä nauravat hölmöläisiä.


      • tyhjästämaksaa

        vissiin jo ensijaksossa on joku kännikala huutamassa pannua ja hinnaksi tulee 200€


    • nainenlaukaalta

      Olipa tämä huutikeiturin vatsanahka turvonna samoin keiturinnan takapiä levenny kauhiasti tuli mielehen mitä ne nyt olikaaan siellä pohjoiskalotilla nämä pingviinit, mutta tämä rengipoika on kauhian komee mies

    • glksglkhsdgslkhd

      Rengi löytää puskasta torson ja vakavana alkaa puurtamaan kasvimaanpelätintä. Pariskunta laittanut rokkivaatteet päälle ja lähtevät Helsinkiin Jussi 69:ä moikkaamaan muinamiehinä niinkuin Jussi olisi heidän frendi. Heli värjää tukkaansa violetiksi niin kovin ahnaasti että se on ihan hamppu latvasta.
      Nyt on näköjään Huutokauppa kiinni peräti kaksi viikkoa, eipä siellä pihalla tarkene enää istuskella jos TV:n väkimäärä on todellista.
      Tuo edellisen vertaus pingviinistä osu ja upposi.
      Tämä neljäs vai viides ohjelmasarja on jo niin pohjia, olisi luullut että jotain aivan uutta juonta olisi kehitetty, mutta eikun samaa höpinää ja naurettavia askarteluvinkkejä.

    • hävyttömät-maalaismoukat

      Käsikirjoittajalta varmaan uusien ideoitten loppumisen jälkeen omasta mielestään hienokin oivallus laittaa hölmiskö Rengi tunkemaan heinäseipään kärkeä torson haarojen väliin.

    • hgkd

      Mutta eikö tuolla porukalla ole ollenkaan omia aivoja ideoida, suostutaan kaikkeen josta jonkun huntin saa ja tehdään itsestä tyhmä. Jos tuolla torson seivästämisellä haettiin jotain pikkutuhmaa ohjelmaan niin oikeasti pahaa teki vert. raiskaus. Mutta kaipa tuo oli hauskaa joidenkin tollojen naisten alistajien mielestä.

    • maalaistollot-meuhkaa

      Pölkkypää on ohjelmassa käsikirjoittajana. Rengi on vielä pahempi pölkkypää, kun suostuu tekemään kaikki hullun temput, mitä käsikirjoittaja hänelle esittää.

      • PiereskellenLauletaan

        Milloinkahan keisari alkaa huutoiltamiensa ratoksi laulamaan vaikka pornolauluja ja piereskelemällä säestämään lauluaan ja kilpahuutajia suu-auki-toljottajien naurattamiseksi, sittenhän keisari onkin jo melkein yhtä haaska kuin Jaakko Teppo.
        Kaikki pikkutuhmat jutut, jotka liikkuvat navan alapuolella ovat moukkien mielestä älyttömän hauskoja.


    • nukkejanukke

      Ihminen osaa vain muutaman sanan joista muodostaa lauseita: hulluhan se on joka ei puolta tarjoo, kuparipannu, arabiaa, nänni still, iittala, ei pysty, ei pysty, hahahahahaa (nauretaan suu ammollaan). Sanavarasto yhtä rikas kuin 2 vuotiaalla. Ollaan kuin pikkulapset jotka ovat keksineet juuri alapään vehkeet. Oikeesti näillä olisi nukenpäät koska heidän aivot mahtuu niihin, ovat vaan syöneet niin paljon silavaa että näyttävät aikuisten päiltä. Vaatteethan ovatkin lasten vaatteita, polvihousuja ja väljiä t-paitoja, crocseja.

      • KahviKaatuNäppikselle

        Repesin...


      • HaaskatPoijat

        Ihan haaskoja välillä monet lapsenomaiset puolikoomikot, kuten Benny Hilli vainaa, Ari Pölsänmäki, Retro Juusted ja Jani Kataja...hahahahahaaa.


    • KisaKeisariaVastaan
    • Kallistakahvia

      Kuparipannu!!!! 10...50... 100... 180...200€ ja kolmas kerta myyty! Ja eikun kahvinkeittoon.

      • laillinenryöstö

        Keisari ottaa välillä esiin netinhinnat, että siellä pyytävät huikeita summia ja sellaisia niistä ei saa, mutta näyttää kyllä olevan huutokaupalla kuppinurin sillä esim. kuparipannuja saa netistä 4-5kpl 200€

        http://www.huuto.net/suosituimmat/kuparipannu


      • muurot

        nyt kannattaa lopettaa huutokauppakeisarin tulojen lisäys
        Heli on köyhille kateellinen kun kyttäävät heidä Trokaamansa tavaran myyntiä ja voittoa.tv ohjelma joutaa lopettaa kyllästyttää jo samat naamat.


      • hävetäsaapi
        muurot kirjoitti:

        nyt kannattaa lopettaa huutokauppakeisarin tulojen lisäys
        Heli on köyhille kateellinen kun kyttäävät heidä Trokaamansa tavaran myyntiä ja voittoa.tv ohjelma joutaa lopettaa kyllästyttää jo samat naamat.

        Ihan samaa ajattelimme mekin vaikka illalla katsoimme keisariohjelmaa. Sama juoni, samat lauseet, ihan oikeasti tuli tunne ettei noita naamoja enää jaksa, niin tollukoita. Pilasivat oman maineensa kun liian pitkään suostuivat jauhamaan tuota kun mitään uudistusta eivät keksineet jaksoihin. Tässä jaksossa Markku oli oikeinkin toopen oloinen, tosissaan selostaa portin kaatoa ja muka salaa hommaa kaivinkoneen. Eikö hyö ite tajua miten tolloiksi ovat ruvenneet.


    • kuninkas

      Hieman on tainnut menestys nousta hattuun.....

    • ihmetellyt

      Miksi Heli huutaa huutokaupassa esim.huudan toiseksi suurimman ennakkotarjouksen päälle 2€ ja loppujen lopuksi se tavara menee sitten saliin, eikä koskaan huuda korkeinta tarjousta (epäilyttävää toimintaa)

      • hatustavedetty

        Ne on kolmistaa keksineet tuollaiset säännöt, ei sen kummempaa kun lapset leikkii ja keksivät leikkejä. Ja kansa ottaa todesta että ihan Sipilän tai Brysselin ohjeet ovat saaneet.


    • paavotar

      Minkäs takia te sitten katsotte huutokauppaa, jos kerran noin vietävästi jurppii ? Kuinkahan moni teistä jaksais tuntitolkulla edes yhtä huutokauppa iltaa vetää läpi, eihän teillä kärsivällisyyskään riittäis kun jo yhden jakson seuraaminenkin kyllästyttää ! Luulenpa että suurin osa ei sais edes sanaa suustaan , jos joutuis meklaroimaan yleisön eteen. Etteköhän ole rienannu Palsanmäkiä jo ihan tarpeeksi, taidanpa lopuksi kysäistä MILTÄKÖHÄN TEISTÄ ITSESTÄNNE TUNTUIS JULKISEN SOLVAUKSEN KOHTEENA OLEMINEN ? ? JA , MITÄ PAHAA HELI JA AKI OVAT MIELESTÄNNE TEITÄ KOHTAAN TEHNEET ????????? MITÄ ? Ei yhtään mitään , jotenka, mielenrauhaa vaan teille.

    • kuparitrahoiks

      ois kuparipannuja 300€ /kpl, kuka ostais?

    • tv-tähti

      ostin kuparipannun 250 eurolla ja pääsin tv- kameroiden lähikuvaan.

      • Eikkavani

        No voe mahoton, Ryynäs-Eikkako se siellä kirjoittelloo, myö ponkattiin sun siinä keisar ohojelmassa kuparpannu kaupoilla, voe mahoton, että oikeen telekkariin piäsit, kylillä puhuvatten että oikeen julukimo on siitä Eikasta tullunna, eipä olis uskonna..


    • paavotar

      Huutajathan ne sitä kuparipannun hintaa nostaa, ja kaikesta muustakin myytävästä . Ei tartte yrittäjiä siitäkin syytellä.

      • ökyporvari

        Ei oikein toiminut "Huutokuppakeisarin" liitutauluun laitettama kuparipannun ennätyshinta, taisi huutajat tajuta ettei nyt kyllä kannata maksaa moista summaa euronpannusta...

        Mitä hintoihin tulee niin ei noita viimejaksossa nähtyjä tavaroita ois kenenkään kannattanu myydä ko.koijarille.

        Suomessa on vähän julkkiksia, että meinaakohan nelonen kierrättää useasti nämä julkkikset huutokauppakeisarin kusetettavana, jos uutta kautta tekevät. Tavan pulliaiset kyllä jo varmaan nähnyt telkkaristi keisarin tienaavan tavaroilla 300% voiton pelkästään vähättelemällä tavaroiden myyntihintaa "kateet paremmat, kuin veneiden varaosissa ja tarvikkeissa veneliikkeissä


    • diljojamyyntiin

      olis diljoja myytävä ottasko huutikeisari näitä myyntiin isokokoisia yhden voisi työntää helunan persiiseen ja rengipojalle yksi omaan käythöön

    • myyntikeisari

      en ota myyntiin ei sovi helinän perseeseen eikä rengin ahterrin

      • SinkleerattuTilto

        Kokkeilitko jo ommaasi ja pistit sitten ruskeella nimmarisi sen kylykehen?


    • onnekskohtaloppuu

      On se läskikaula pimee äijä.

      • HuutaaHallelujaaa

        Elähän hättäile, kun ohjelmasarja loppuu niin sitten alkaa uuvet kujjeet. Keisari aloittaa evangelistan uran, kyllähän Uuraisilla pitää yksi kunnon saarnamies olla. Rengi ja Heluna keräävät sitten temppelillä kolehtia ja myyvät evangelistan nimmareilla koristeltua elämänkertakirjaa, lähetystyön hyväksi tietenkin rahat lyhentämättöminä menevät.


    • suuvaannapsaa

      Ei tämä sarja lopu, uutta nauhottavat taas. Saa kolmikko TV:ssä tärkeän näköisenä esitellä pisnesvaistoaan ja nikkarointejaan. Rouvan pehva täyttää kohta telekkariruudun kokonaan.
      Onko tämä pariskunta tosissaan alle 40 vuotiaita. minun rakas isäukko vainaa 90 vuotiaana käveli sulavammin kuin nuo. Käsivarret on jäykistyneet koukkuasentoon ja jalat laahaa maata, ei polvi nouse. Pystyyköhän hyö juoksemaankaan enää yhtään. Täytyy sanoa että voi hyvä tavaton kun tarkemmin kahteloo tuota pariskuntaa.

      • Spectri

        ei taida nyt olla nauhoitukset käynnissä, vai onko se ostanut huutokauppatilat hirvaskankaan kuuluisasta kauppakeskuksesta


      • KöyhienPaviljonki
        Spectri kirjoitti:

        ei taida nyt olla nauhoitukset käynnissä, vai onko se ostanut huutokauppatilat hirvaskankaan kuuluisasta kauppakeskuksesta

        Paviljongin varmaan kohta ostavat ja Omnibus kuskaa sinne yleisöä kaikkialta Suomesta, ohjelmaa näytetään jo Venäjällä ja Ameriikassakin ja kassakone senkun vaan kilisee. Ja pariskunta yhä vaan jaksaa valittaa köyhyyttään medioissa.
        Rähmäpulliakin myydään jo ympäri maailman herkkupuodeissa ja hienoissa kahviloissa ja Aki&Heli suklaasydämet ovat uusin Ystävänpäivän villitys.
        Ja Finlayson markkinoi Rengin lertsimakkarakuvin koristeltuja pussilakanoita ja ne ovatkin maamme uusi ja kaikkein kuumin vientituote.


    • Keikat-kalkkiviivoilla

      Ne on keksineet nuo suomalaiset nykyisin jo B-luokan sammumassa olevat iskelmätähdet, kuten Meiju Suvas, Janne Tulkki, Anne Mattila, Marita Taavitsainen ja se joku Apulannan "Sahapukki" ym, ym... nyt tuon Huutokauppakeisarin. Keikat ja keikkapalkkiot heillä vähenee jo hurjaa vauhtia, kun uusia nuoria kyvykkäitä mies- ja naisartisteja pukkaa koko ajan esiintymislavoille. Saavat siinä Huutokauppakeisarissa kuluneet naamansa taas pitkästä aikaa ilmaiseksi kaiken kansan nähtäviksi samalla, kun vanhoja romujaan Keisarille myyvät. Eihän se Keisarin romuista heille maksama pilkkahinta heitä yhtään haittaa. Suurin rahallinen hyöty tulee näille ehtoopuolen artisteille juurikin tuosta ilmaisesta mainonnasta, että "katsokaas kaikki Suomen kansa... mekin ollaan vielä olemassa".

      • yökjannetulkki

        Tuo Janne Tulkki oli Jyväskylän Kirkkopuistossa esiintymässä kesällä, oli jokin 55 tapahtuma. Niin itkuvirsiä esitti että pois oli lähdettävä, jotkut todella vanhat eturivissä taputtivat. Yritti olla taiteellinen, kehittänyt jotain venytystä ja sävelkorkeuksia. Minulla ei ymmärrys enää riitä tämän tyypin palvontaan. Mutta Heli-Heluna palvoo kaikkia joiden julkkisten luona pääsee käymään, luulee niitä ystäviksiin.
        Nuo ämmät taas esiintyy tekopirteinä, varsinkin tyhjäpää Taavitsainen ei kuuntele muuta kuin omaa ääntään.


      • KaikkiKaupan
        yökjannetulkki kirjoitti:

        Tuo Janne Tulkki oli Jyväskylän Kirkkopuistossa esiintymässä kesällä, oli jokin 55 tapahtuma. Niin itkuvirsiä esitti että pois oli lähdettävä, jotkut todella vanhat eturivissä taputtivat. Yritti olla taiteellinen, kehittänyt jotain venytystä ja sävelkorkeuksia. Minulla ei ymmärrys enää riitä tämän tyypin palvontaan. Mutta Heli-Heluna palvoo kaikkia joiden julkkisten luona pääsee käymään, luulee niitä ystäviksiin.
        Nuo ämmät taas esiintyy tekopirteinä, varsinkin tyhjäpää Taavitsainen ei kuuntele muuta kuin omaa ääntään.

        Eikös se oo hyvä vaan, jos tyhjäpääkin takoo rahaa vaikka laulamalla tai puhumalla pehmeitä ja meklaamalla, toiset joutuvat jopa omaa lihaansakin kauppaamaan tullakseen toimeen.


    • elättinä

      Pitkä on jo ketju.. Minäkin ihmettelen, että kuinka kauan tuo kusetus menee läpi?! Ihmiset myy typeryytään todella halvalla tavaroitaan, että pääsevät telkkariin ja vielä näitä menneen talven julkkiksia joka ohjelmassa ja tämä Akin kellukka naureskelee partaansa, kun voittoa tulee moninkertaisesti!! Entäpä Markku? Onkohan se äijä tällä pölöhö Akilla/ Helillä töissä, vai onko se sos. luukun asiakas? Äijä korjailee tunti /päiväkausia tavaroita ja huutokaupassa voi tulla tavaralla jopa 50 €, mahtava on tuntipalkka!!

      • Vähääntyytyvä

        Jos se rengi saakin emännältä, siis palkan.


    • hauskaaeikövaan

      Markku ajaa kaivinkonetta, on nähty. Äänekosken ÄKS-lehdessä oli syksyllä keskiaukeaman kokoinen haastattelu. Kävi ilmi että Rengi ei todellakaan ole mikään lertsimakkara, taitaa samalla tavalla pullottaa kuin Tom of Finlandialla, mutta kuusi lasta taisi olla siitettynä ettei ole homo, ja useammasta naisihmisestä mainitsi. Tuntematon sotilas oli lempikirja, sen muistan, kunhan ei Olavi Virta ollut lempilaulaja. Niin on perinteinen mies, mieltymykset aatamin aikuisia.
      Tuosta voisi juttukin löytyä:
      https://issuu.com/aksalehti/docs/aksa_144

      Mutta jo oli keisari päässyt Nenäpäivä-bussiin, alueuutisissa näytetiin kun taikina istui kahden naisen välissä. Ja toinen Keski-Suomen lahja maailmalle, Lefa-kourija öljytukassaan mukana.

    • naapurirengi

      Älkää annntako tälle pässi pulsinmäelle mithän myyntiin se harvinaisen härski vanha äijä helvetin lihava rutale

      • HopiHopiHoitoon

        Mee kuule äkkiä Kiminkisen pakeille ja pyyvä siltä uuvet lääkkeet, kyllä se siitä.


      • paavotar

        Menehän siitä ihan ite peilin etteen, ja katoppa tarkkaan ettei vaan ois jossain kohin ylimääräistä ! ! Sinä niin mielestäs täydellinenkö naapurirenki. Oikea lääkitys tosiaan ja äkkiä, ettei pahene.


      • paavotar
        HopiHopiHoitoon kirjoitti:

        Mee kuule äkkiä Kiminkisen pakeille ja pyyvä siltä uuvet lääkkeet, kyllä se siitä.

        No juu, voisinhan minä sullekin antaa, kun minulla on niin laaja, sydän siis.


      • HopiHopiHoitoon
        paavotar kirjoitti:

        No juu, voisinhan minä sullekin antaa, kun minulla on niin laaja, sydän siis.

        Ihan tässä jo punastun, vaikka olenhan minä aika lailla wanhan tavaran perrään.


    • Koivuniemen_Herra_

      Alkaa kohta lommoisten ja luhmuisten kuparipannujen ja muun kaatopaikkaroinan hinta tippumaan tori.fi tasolle ja allekin, kun televisioinnit ja väki loppuu Tervatehtaantieltä. Ei enää julkisuudenkipeät mehtäkylien möllisköt sun muut kieronaamaiset linssiluteet saa naamaansa televisiossa ilmaiseksi näkyviin. Rengi joutuu kohta ihan oikeasti Uuraisten maajussien rengiksi sarkaojien kaivuuseen sen 1957-mallisen Fordson Majorinsa kanssa, missä on vanhoista navetan kattopelleistä kasaan harsittu katto ja perässä moneen kertaan hitsattu puomistaan mutkalle vääntynyt Riuku-Vammaksen kaivuri. Mutta siinä pitää sitten syntyä maajussien ojankaivuussa valmista jälkeä ihan oikeasti, eikä homma saa olla pelkästään onnettoman näköistä nyhräämistä. Televisiossa se kaatopaikalle joutavien kirjahyllyjen kasaan liimaileminen ja harsiminen Eri-Keeperillä on semmoista hullun hommaa, mitä ei kukaan täysijärkinen rupea tekemään tänä päivänä ollenkaan. Sinne pitää Akin ja Helin hommata Tervatehtaantielle sen uuden nosto-oven päälle piiska, millä Rengiä Aki välillä persuuksille ripsauttelee, että työ alkaa joutumaan. Sitten jos Rengi pyydetään huutokauppatalon yläkertaan illalla vielä pitkälle yöhön kestäviin ylitöihin "kolmanneksi pyöräksi" niin saa sitten jo Helikin ripsautella piiskalla laiskaa Rengiä paljaalle takapuolelle, kun Aki huutaa vieressä tahtia ja kysyy välillä Rengiltä, että "jokos alkaa Rengillä työt luistamaan joutuisammin ?"

    • päivääettäpätkähti

      no jo oli sepustus, näistä sepustuksista joku kyhäis jo näytelman kesäteatteriin, tämä em kirjailija voisi ilmoittautua, on niin hyvät jutun......

    • Milwaukee-9.0-Ah

      Aina vaan hullummaksi pelleilyksi vuosi vuodelta ja kaikenlaisten tyhjänpäiväisyyksien piilomainonnaksi ja hoopojen naamojen esiin tuomiseksi Huutokauppakeisari-ohjelma nykyisin menee. Aina vaan pöhkömmän näköisiä huutajia ilmaantuu aloituskuparipannulle järjettömillä hinnoilla, että saavat rokonarpisen näköiset naamansa ilmaiseksi televisioon kaiken kansan katsottavaksi ja naurettavaksi. Nyt siihen tuli heti ohjelman alussa myös joku tyhjänpäiväinen hamppi Helsingistä ja antoi Akille jonkin tyhjänpäiväisen kirjan, että sai naamansa ilmaiseksi televisiossa näkyviin ja lopussa piti vielä tuo luuseri oikein erikseen kuvata, kun hamppi lähti Tervatehtaantien pihasta maasturi-mersulla takaisin Helsinkiin. Ketä oikeasti tuokin tyyppi kiinnostaa...?

      Nyt myös työkalumaahantuoja on iskenyt omilla kaalimadon värisillä työkaluillaan tekemään ohjelmassa ilmaista mainosta omalle RYOBI-tuotemerkilleen. Rengille on hommattu käyttöön nyt nuo ärsyttävän väriset akkutyökalut niiden aikaisemmissa ohjelmissa suoraan SER-romuun joutavien rengin käyttämien loppuun nuljattujen akkuporakoneiden ym. romutyökalujen tilalle. Ei kukaan oikea ammattimies RYOBI:n akkuporakoneita käytä. Vetelärunkoisia ja kömpelöitä vehkeitä ovat. Tuon merkin käyttäjäkunta koostuukin lähinnä tuon huutokauppayleisön näköisistä tuhertajista ja tietysti Renki-Markusta, jolle työn edistyminen ja valmistuminen ei ole ollenkaan pääasia vaan se, että saa nyhrätä aina simppelien hommien kimpussa kokonaisen päivän.

      • ahterista

        Renki-Markku joutuu tekeen hommansa niin hitaasti, että pöljimmätkin katsojat pysyvät juonessa mukana.


      • TyhjänNaurajat
        ahterista kirjoitti:

        Renki-Markku joutuu tekeen hommansa niin hitaasti, että pöljimmätkin katsojat pysyvät juonessa mukana.

        Ilmeisestikin ohjelma on vain heitä varten.


    • kyttyrä

      Kyllä ohjelma on jo taputeltu ja mitähän möhömahat renkineen tekevät seuraavaksi?! Suattaapi olla leivän hankinta rehellisellä työllä tiukassa!

      • nyyyyyyh

        Ei he enää muista mitä rehellinen työ on kun ovat päässeet sota-ajan eläneiden jälkeläisten kuolinpesien kimppuun.
        Tällä viikolla oli Keskisuomalaisessa juttu että sotamitalit pitäisi laittaa arkkuun jos omaisilla ei ole paikkaa tai eivät halua säilyttää niitä.
        Mutta tämä pariskunta on keksinyt nämä sotasaaliit ja pelikaanin syvällä leukapussiäänelle hokee - militariaa - se kun menee kaupaksi.

        Minne nämä ostajat oikeasti laittaa noita mitaleja, olisi kiinnostavaa tietää.


      • trokarit-nuo-kurjat

        Osa myynnissä olevista mitaleista menee ilman muuta trokareille, jotka trokaavat mitalit eteenpäin tietysti oman osuutensa välistä vetäen. Tässä maassa on paljon militariaa hamuavia ostajia, joilla on koko ajan ostoilmoitukset vetämässä vanhasta sota-ajan militariasta. Etenkin, jos löytyy tavaraa Suojeluskuntaan, Lapuan Liikkeeseen tai IKL:n liittyen. Trokareilla jo kovasti molo seisoo ja kuola valuu suupielistä, jos pääsevät vainulle, että mistä vaan löytyisi noiden järjestöjen tavaraa. Sitten jos jostain löytyy SS-riimuilla ja natsien hakaristillä varustettua tavaraa, niin sehän vastaa militaria-trokarille jo hänen kurjan elämänsä aikana hyvin harvoin saatua hyvää naintia. Pikku-Lotan aidosta suojeluskuntapuvusta olisivat valmiita myymään jo oman äitinsä.


      • Nyhhyyyyh
        trokarit-nuo-kurjat kirjoitti:

        Osa myynnissä olevista mitaleista menee ilman muuta trokareille, jotka trokaavat mitalit eteenpäin tietysti oman osuutensa välistä vetäen. Tässä maassa on paljon militariaa hamuavia ostajia, joilla on koko ajan ostoilmoitukset vetämässä vanhasta sota-ajan militariasta. Etenkin, jos löytyy tavaraa Suojeluskuntaan, Lapuan Liikkeeseen tai IKL:n liittyen. Trokareilla jo kovasti molo seisoo ja kuola valuu suupielistä, jos pääsevät vainulle, että mistä vaan löytyisi noiden järjestöjen tavaraa. Sitten jos jostain löytyy SS-riimuilla ja natsien hakaristillä varustettua tavaraa, niin sehän vastaa militaria-trokarille jo hänen kurjan elämänsä aikana hyvin harvoin saatua hyvää naintia. Pikku-Lotan aidosta suojeluskuntapuvusta olisivat valmiita myymään jo oman äitinsä.

        Elä katteellinen itkee pillitä. Vetäse vaikka kuivat, jos jo sitten helepottais.


      • jätteet-polttoon

        Taitaa siinä rahanahneelta kieronaamaiselta militariatrokarilta ennen itku päästä kuin siltä, joka Pikku-Lottien puvut ja IKL:n pöytäviirit räkäisen naurun säestämänä heittää ensi kesänä juhannuskokkoon. Pääasia on se, että niitä ei anneta millään hinnalla militariatrokareille.


      • EI_AINAKAAN_KEISARILLE

        Näkypä tuolla yhellä sivulla IKL:n lippu maksavan 105 euroa ja perässä sana harvinainen. Nyt laitan liput silkkipaperiin ja alan etsiä ulkomaan kanavia, lippusalotkin on ehyet, kärkikään ei ole mikään nuppi, oisiko pistintä muistuttava ja marmorijalka. Aitasta löyty kesällä vanhat alushousut, varmaankin lotan, oli kuivunutta verta.
        Juhannuksena voisi kutsua kokolle nää nuoret isänmaalliset urhot.


    • EI_AINAKAAN_KEISARILLE

      Ihanko totta, minulla on jemmassa mm IKL-pöytäliput, mitähän hintaa niillä vois pyytää, voikohan suoraan laittaa Tori palstalle tuollaista kamaa.

    • työn-iloa-tyhmä-Rengi

      Rotanhäntäpistin peltituppineen lähti kyllä Keisarin pulleroista sormista halvalla 50 €:n hinnalla. Tori.fi keräilyosiossa olisi saanut pistimestä ja tupesta 100 €.

    • JEPpulli

      Miten se Aki ressu nyt pärjää, kun ei 20€ kuparipannusta saa 250€, vaikka on nimmarit kylkeen sutattu ( ja pannu pilattu). En osaa valita kumpi enemmän harmittaa; Akin ahneus vai myyjän/ostajan tyhmyys..... tosin saattaa sitä päästä telkkariin sekunneiksi. Ai että on kaverit kateellisia.

    • rengi_osaa_tinata

      Nuo viimeisimmät Rengin tinaukset oli tosi noloja. Ehkä voi isi tinata lapsikkeen hiekkalaatikolle leikkeihin mutta vakavalla naamalla TV:ssä myyntiin. Täytyy olla todella rahanahne js pöljä kun munaa itsensä ja tosissaan vielä esiintyy. Mutta nykypäivänä näkyy tämä olevan useissa ohjelmissa, kuten Ummikot ulkomailla, viimeisin nuoripari niin hohohoijaa näköinen, heihin verrattuna Palsapari osaa pukeutua. Huomatkaa, kerrankin kehuin pariskuntaa.

      • LäskitPiiloon

        Juu, musta hoikistaa...?


    • rengipoika

      keisarin pilistä työntää enään kylymää höyryä, kovat on verenpaineet keisarilla

    • Uuttakautta
    • kohta-pumppu-poksahtaa

      Voi, voi Heli parkaa, kun joutuu syömään taas kaikki huutokaupoissa myymättä jääneet rähmäpullat. Vieläköhän niitä XXXXXXXXXXL:n Maxi-Sloggeja on myytävänä Uuraisten Kansan Marketissa? Sänkipää pelikaanileuka popsii hanakasti leukapussiinsa myymättä jääneet grillimakkarat ja tuumii siinä samalla, että nämähän on sentään jonniinmoisen kokosia minun prinssinakkiin verrattuna. Rengi joutuu Keisarin Dynastian romahdettua lopulta takaisin körttiläispitäjiin saarnamieheksi laulamaan virsiä vanhojen eukkojen kanssa. Keisarin Dynastialle pitää kohta tilata erikoisvalmisteinen verenpainemittari, kun normaaleista mittareista loppuu kohta lukemat kesken.

    • 10centtiä

      Huutokaupalla taas tänään arvotonta rössäkkää kaupan, 10€ lähtöön vitosen nousulla mennään kuparipannu paljonko tarjotaan

      • PannujenPanoaarteet

        Eihän sitä tiijä vaikka Rengi olis kätkeny jonkun pannun sissään käyttämiään pestyjä ja kuivattuja kondoomeja.


    • romurallia

      Kyllä on viime aikaiset tavarat netissä olleet niin romua ettei niistä monta euroa heltiä, paikanpäälle ei ainakaan kannata vaivautua joutuu kuitenkin alentumaan ja huutamaan kun keisari näyttää hapanta naamaa kun ei saa paksuja kinkkusiivuja leipänsä päälle näillä kaupoilla. Lieneekö nostanut keikkapalkkiotaan ja koittaa siten vielä tiristää yksinkertaisilla jutuillaan rahaa. On se kovaa kun pitää leikkiä nyt niin suosittua ja rikasta. Eikö hyö tajua kun suurin osa on ihan paskaa, kaatopaikalle, halvemmasksi se tulee kuin varastoi kaikenmaailman rojuja.

      • Köyhäluuseri

        Heheh, veit varpaat suustani.


    • Saturnuspata

      Uutta tuotantokautta pukkaa varmasti vielä useamman vuoden ja huutokauppakeikkoja pukkaa eri puolella Suomea. Siihen päälle vielä huutokauppakamaritoiminta. Tuottavaa toimintaa. Kelpaa keisarikunnan viettää eläkepäivät Espanjan haciendalla.

      • SeOnSaippuaoopperaa

        Hyvinhän hyö kielipuolet parjäsivät Epsanjassa, kuin kala vedessä tai valas kuivalla maalla. Tai lahna kylpyammeessa. Fugen filmausjaksokin sujui kuin ohjelmassa Ummikot ulkomailla.


    • naurua_naurua

      Suomen kansa hylkäsi jo 2017 Venla-äänestyksessä nuo tylsät pullerot. Heidän uransa on ohitse ja samalla tavoin he unohtuvat historian roskatynnyreihin pölyttymään, kuin Miss Suomet viime vuosilta ja Seinäjoen Tangomarkkinoiden tangokuninkaat ja tangokuningattaret. Se uusin tangokuningatar yrittää pysyä näkyvillä Danny-papan siivellä, mutta mistä se yli 50 vuotta Danny-pappaa nuorempi tyttö saa sukupuolisen tyydytyksen? Onkohan pappa vetänyt kuminauhoilla kenkälusikan jortikkansa päälle, että edes vähän olisi jäykkyyttä kalussa?

      • Lerppakikuli

        Taidatkin itse tarvita kenkälusikkaa seksitouhuisi kun noin hyvin asian tiedät.


    • Klunssila_

      Kenkälusikka on kyllä panohommiin vanhemmiten oikein hyvä apu, kuten Klunssila Risumiehelle toteaakin. Pikkuiseen prinssinakki-naperoon sekään ei auta... eikä oikein yhtään mikään. Rengin valtava kanki taas ei yhtään mitään ylimääräisiä apuja kaipaa.

      https://www.youtube.com/watch?v=_qg2dDixAAg

      • Kyrvanpaa

        Yläpääsi on varsinainen klunssi.


    • Saturnuspata
      • TenatPaikoilleen

        Ennen jännityshetkeä muistanet laittaa vaipat huolellisesti, ettet laske allesi kesken katselun.


      • Hintaatuli

        270 € kuparipannusta! Serlakkiuksen rahamiehiäkö siellä on tuliaispannuostoksilla?


      • junttilaniltamat
        Hintaatuli kirjoitti:

        270 € kuparipannusta! Serlakkiuksen rahamiehiäkö siellä on tuliaispannuostoksilla?

        Joku haluaa päästä linssiluteeksi hinnalla millä hyvänsä...Junttisakkia noissa huudoissa näyttää olevan melkein kaikki: suu auki nauraa hohottavat jotta läskit vaan hyllyvät, evätkä yleensä koskaan osta mitään.


    • laahaava-takapuoli

      Sama ohjelma uusintana näkyy olevan, järki ei riitä uusiin repliikkeihin. Eikä ohjelman tuottaja taida välittää kun rahaa vain tulee näiden linssiluteiden ansiosta.
      Takapuoli on kyllä paisunut Helillä ja Markun jutut vielä hölmömpiä, emäntäkin oli nyt uutena kasvona ilmestynyt ohjelmaan. Milloinhan hän aukaiseen suunsa ja kuullaanko sieltä uusi kuolematon ajatus.
      Niin ja miten tuo Helin peruskoulu on sujunut jos yksinkertaisia yhdyssanoja ei osaa kirjoittaa, fb;n lukijat kertoivat: kulta sormus hopea sormus rähmä pulla läski makkara.

    • Tarkastajat_paikalle

      Huutokauppakeisarin tontti on yleisölle vaarallinen!

      Huomasitteko eilisessä jaksossa, kun Markku asentaa pihavaloa pylvääseen, niin siellä pylväässä on kaksihaairainen roikka joita ei saa käyttää, kuin väliaikaisessa tarkoituksessa ja tämä roikka vielä naulattu pylvääseen kiinni, joka kertoo pysyvästä ratkaisusta!

      Toinen seikka on se, että saako noihin sähköpylväisiin kivetä muut, kuin yhtiön miehet ja saako niihin mitään omia valoja ripustella?

      Kolmas oli tuo ilmankostuttimesta kyhätty valo, onko muuten Tukesin testaama ja hyväksymä turvallinen käyttää ja onko Markulla riittävä ammattitaito rakenttaa tuollainen valo myyntiin?

      • Enviihdyheillä

        Kauheita ansoja, toivottavasti viranomaiset puuttuvat. Ja saakohan omakotitalon kellariin tunkea sellaista määrää ihmisiä?


      • asianmukaisiksi

        Ainakin uusiin asiakastiloihin tehdään turvallisuustarkastus ja lupa jää saamatta esim. jos pistorasia ei ole maadoitettu hätäpoistumistiet merkkaamatta jne. ja lupaa yrityksen aukaisemiseen ei tule ennen, kuin puuttuvat viat ja virheet on korjattu


      • Voelämä

        Hahah hah ha..KÖYHÄT HILJAA


    • arvottomia_ovat

      Kuvitteleekohan nuo 200€ kuparipannun ostajat, että niiden arvo nousee ku keisari potkasee tyhjää?

    • ihan-aivotonta

      Jotenkin säälittää että pitää tuollaiseen arvottomaan pannuun tunkea rahansa, ostaisivat jotain oikeaa tavaraa lapsilleen tai herkuttelisivat perheensä kanssa viikonlopun, ruokajuhlat kavereiden kanssa, kuin työntää rahaa tuolle rahankiiltosilmissä laahustavalle läskipariskunnalle.

    • Arabianvärisuora
      • ArapianArwoPorsliinit

        Nuo pitäis ehottomasti suaha vetonaoloiks perjantain huutokauppaan.
        Tai sitten kesäks pihan perälle ihan käättöön, piäsisivät istualta tekemään, ei tarttes kenenkään sitten ennää nuopaureien pihoilla kyykkypaskalla hypätä.


    • Rusketusraidatkehiin
      • TuleviaFormaatteja

        Onhan niitä formaatteja vielä käyttämättä. "Ummikot ulkomailla" voisi saada jatkoksi "Pullerot ulkomailla" tai "Pelikaanien lomailu tai "Keisarin karaoke". Statisteiksi voisi taas palkata niin harvoin TV:ssä nähdyt hauskat herrat, pikku Jannen ja ison Jethron. Niin ja tietenkin pellepelottoman, heinähattu Rengin, Eri Keeper pulloineen ja kusenkeltaisine työkoneineen.


    • sirkustirehtööri

      Heh, noilta ihrapalleroilta kyllä pumppu pettää, ennen kuin eläkeikä koittaa. Mistä niitä paksujen tyttöjen uimapukuja saa ostaa, missä on hame päällä ihrapalleroita peittämässä? Tarvittaisiin sirkusnorsulle semmoinen.

      • PannaanVaanPalleroa

        Emäntien ostosparatiisista, Tuurin kyläkaupasta niitä saa ostaa, tiedä vaikka komistus Vesku olisi itse sovituskopissa auttamassa päällepanossa...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe