MM95 Saku Koivu pelipaita nimmarilla

jappisdrtg64

Terve

Kaapin kätköistä löytyy ko. vuoden Koivun pelipaita aidolla nimmarilla. Kyseinen paita ei siis ole ollut pelissä päällä vaan on kaupasta ostettu, mutta aito. Valmistettu tägin mukaan Suomessa.

Mitä arvioisitte hinnaksi?

27

2826

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jykkis_alamaeki

      Huh huh, nyt täytyy sanoa että sinulla on käsissäsi jotain hyvin arvokasta! En osaa hintaa arvoida, se voi olla lähes mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Pinnallisesti keräilypiireissä pyörineenä voin kertoa että en ole koskaan nähnyt/kuullut vastaavasta. Tosin se ei tarkoita etteikö näitä olisi, mutta todellinen harvinaisuus on kyseessä. Jos nimmari on aito, puhutaan nyt MINIMISSÄÄN tuhansista (mikäli jenkit arvostaa aihetta, puhutaan aivan muista summista kuin tuhansista), mutta todella vaikea arvioida.

      Kannattaa ottaa yhteyttä jääkiekkomuseoon asian tiimoilta, osaavat varmasti opastaa oikeaan paikkaan.

      • DuDa

        Mikäs niiden tuhansien jälkeen tulee - ai niin, MILJOONAT!


    • TommaK_h

      Vaikea arvioida kyllä hintaa tuolle. Myynnissä en ole itsekään koskaan nähnyt/mainintaa missään. Itse paitoja varmasti on painettu jonkin verran, mutta tuo yhdistelmä MM95-Koivu nimikkopaita-nimmari tekee paidasta kieltämättä erittäin mielenkiintoisen. Oletko kenties myymässä paitaa?

      Kannattaa kokeilla kysyä jostain Canadalaiselta foorumilta kiinnostusta. Kuten em. sanoi, nämä Jenkkikeräilijät jotka fanittavat Koivua voivat maksaa mitä vaan jos innostuvat....

    • jappisdrtg64

      Tässä nyt reilun viikon selvitystyön jälkeen ei ole oikeastaan selvinnyt kuin 2 asiaa:
      1. Paita on aito ja on joko vodelta 1994 tai 1995. Tämän on vahvistanut valmistuttaja KSB Sport.

      2. Kaikki, joiden kanssa olen jutellut, eivät ole nähneet/kuulleet vastaavasta ja pitävät paitaa erittäin mielenkiintoisena.

      Jenkkeihin olin yhteydessä erääseen huutokauppaan ja pitivät sitä erittäin mielenkiintoisena kappaleena. Aitoustodistusten kera, ottaisivat sen mielellään huutokaupattavasi.

      En nyt oikein syty ainakaan tuosta huutokaupasta enkä tiedä haluanko paitaa edes myydä.

    • qwewwwww

      Alle 10ke en ite myisi

    • DC_Collector

      Noita on aika ajoin ollut näkyvillä, enkä kyllä kovin kummoisena megajuttuna paitaa pidä, kun sillä ei ole pelattu. Keräiljöitä tuskin kiinnostaa, yksityishenkilöitä ja kiekkofaneja kylläkin. Laita huuto.nettiin, ja katso, miten käy. Nyt on kisat edessä, kyllä joku sen kisakatsomoon ostaa. Voit saada ihan kohtuullisenkin korvauksen nutusta.

      Ks. http://www.gameworn.fi/phpBB2/viewtopic.php?t=706&sid=9d7006369ffded01b6482de37e16eff1

    • BasBus

      Todellaki iske myyntiin, meikä ainaki huutaa. #money_talks

    • Parkt9808

      Löytyykö Warsteiner-patchit hihoista, entä Tackla-logo helmasta?

    • Alkup_kirjoittaja

      Linkitetyssä ketjussa ei harmillisesti huuto.netin linkit enää toimi. Sen verran kuitenkin ymmärsin tuosta että tuo ensimmäisen viestin ilmoitus sisälsi jonkin toisen paidan, sillä siinä mainittiin Koivun Reebokin paita (made in Canada). Olen ymmärtänyt että nämä aidot viralliset Leijonien fanipaidat vuodelta 1995 on valmistettu Suomessa ja tämän vahvisti myös KSB-Sport.

      Itse paidassa ei ole Warsteiner/tackla logoja, nämä ilmeisesti ovat noissa itse pelatuissa (Game worn) paidoissa, tietääkö joku tarkemmin?

      Paidassa on ainoastaan KSB-Sportin logo etupuolella. Paidan sisäpuolella olevassa infolapussa on taas L.S.W sportin logo ja kirjoitus "made in Finland. Imatra".

      Odottelen tunnareita juurikin tuonne gameworn.fi -sivustolle (mailiin ei ole vastattu) johon voisin ladata kuvan paidasta. Ehkä sielä joku tietää tarkemmin/osaa auttaa kun näkee itse kuvan. Ongelma tässä on se että yksikään taho ei ole pystynyt vahvistamaan 100% varmuudella tuota vuotta. Ksb-sport on ainoastaan pystynyt kertomaan kuvien perusteella että 1995 on tuota kuosia tehty. Myöskään kukaan ei ole aiemmin missään nähnyt vastaavaa paitaa myynnissä vaikka olen aika isoa joukkoa, myös keräilijöitä haastatellut...

      Hankalaa on kun ei tiedä paidasta sen enempää...:)

      • DuDa

        Joko on tunnarit kunnossa? Iskehän pöytään niin katsellaan nuttua porukassa.


      • Alkup.kirjoittaja
        DuDa kirjoitti:

        Joko on tunnarit kunnossa? Iskehän pöytään niin katsellaan nuttua porukassa.

        Ei ole valitettavasti tullut.

        Voisitko vinkata foorumilla jollekin että saisin tunnukset..:)

        Saataisiin paidasta vähän lisätietoa asiasta paremmin tietäviltä.


    • Numero11

      Kopioita ja näitä paitoja missä ei ole pelaajan nimiä kyllä on ollut liikkeellä. Tuo kombo Koivu,95 ja nimmari on kieltämättä munkin mielestä hyvin mielenkiintoinen enkä oo nähnyt missään myynnissä aikaisemmin, siis aitoa. Jutilan vastaava paita myytiin joskus 10 vuotta sitten ja hinta muistaakseni muutama tuhat ekua! Jos vertaat jutia ja sakua niin.....joo ero on selvä

      Laita ihmeessä myyntiin, tääläkin huutaja tiedossa!!!

      Ps. Jos olisin sinä, myisin paidan kanukeille. Ne maksaa tuosta tavarasta mitä vaan, usko pois!

      • DuDa

        Puhutko Jutin paidasta, joka päätyi kiekkomuseoon, vai jostain fanipaidasta? Aika kovalta hinnalta kuulostaa.


      • Numero11
        DuDa kirjoitti:

        Puhutko Jutin paidasta, joka päätyi kiekkomuseoon, vai jostain fanipaidasta? Aika kovalta hinnalta kuulostaa.

        jep, juuri Jutin fanipaidasta. Noita mm95 gameworn paitoja, jotka oikeasti ovat aitoja, en ole itse ainakaan koskaan nähnyt myynnissä. Varmaankin museoissa iso osa....

        Jos en aivan väärin muista niin Peltosen vastaava paita joskus myyty, mutta hintaa en muista

        Muutaman kerran joku yrittänyt myydä "aitoa" Gameworn paitaa vuodelta 95, mutta osoittatunu feikiksi. Taitaa olla sen verran haluttua kamaa ettei myyjiä ole jos sellaisen omistaa.


    • Enpalvo

      Mitä joku tekee Saku Koivun pelipaidalla? Itse en ottaisi vaikka saisin. En palvo ketään urheilusankaria niin paljon että olisin ikinä pitänyt kenenkän henkilön nimellä varustettua paitaa päälläni. Mutta jos joku haluaa maksaa, niin mikäs siinä sitten.

      • EnKerää

        Vaemaan ihan samaa kun postimerkkikeräiljät postimerkeillä ja kolikonkeräilijät kolikoilla.

        Jos myynnissä on jotain minkä kaikki haluaa ja tuote on harvinainen = kova hinta.

        En kerää mitään mutta ymmärrän ideologian


    • Kaaleppiuno

      Jokos olet saanut lisätietoa asian tiimoilta? Ei ole ainakaan gamworn.fi sivulle ilmestynyt kampetta näkyville...

      Kerroin tuosta paidasta tutulleni joka keräilee jääkiekkoaiheista romua sekä pyörii samanhenkisten tyyppien ympärillä. Vahvisti sen että paita todella on harvinainen kuten tässä on epäiltykin, myöskään hän ei ole vastaavaa nähnyt ja diggailee Koivua melkoisen paljon. Alkuun ei osannut/halunnut hintaa arvioida mutta aikani jankattua suostui jotain heittään. Keräilijäfanin arvio paidasta on nykyisten tietojen valossa (jos paita aito) yllättäen MITÄ VAIN, mutta jos jokin hinta on pakko kaivaa niin vähintään 10ke. Hintaahan sitten nostaa aika railakkaasti se, miten monta täysin vastaavaa paitaa on jäljellä. Jos ainut (mitä epäilen), hinnan määrää ostaja ja myyjä.

      Vinkkasi että ota yhteys mediaan ja selvitä asia. Kovin montaa noita tuskin on olemassa koska Koivu lähti pohjoisamerikkaan kisojen jälkeen..

    • Jark_kosol

      Oletko saanut paidasta lisätietoa?

      Oletko halukas myymään sen? Keräilen mm 95 vuoden pelipaitoja ja kaapista löytyy 20 nimikko fanipaitaa joissa viidessä on nimikirjoitus. Kyseinen koivun nimikkopaitakin löytyy,mutta ilman nimmaria.

      Voin 20 vuoden keräilykokemuksella kertoa että kyseinen paita saattaa hyvinkin olla ainoa laatuaan sillä en ole KOSKAAN törmännyt vastaavaan. Toinen on Jere Lehtisen vastaava kombo,molemmat kuuluvat sellaiseen kategoriaan että oksat pois. Kyseiseen paitaan ei ehditty saada nimikirjoituksia Koivun Pohjois-Amerikkaan lähdön vuoksi jonka seurauksena niitä ei pidetty juurikaan arvossaan. Tämän seurauksena lähes kaikki paidat hävitetettiin tms. Vakuuta paitasi ja Säilö se oikein!

      Oletko halukas myymään / tapaamaan paidan merkeissä? Mikäli olet halukas myymään paidan,olen valmis maksamaan siitä erittäin merkittävän summan. Mikäli olet,tiedän hyvän keinon vaihtaa yhteystietoja.

      • Jark_kosol

        Ja sen verran voin kertoa että jokin aika sitten tori.fi palstalla yritettiin myydä vastaavaa,mutta ei ollut vuodelta 95 eikä aito. Aika-ajoin näitä ilemee mutta aina olleet feikkejä. Aito on valmistettu Suomessa, Imatralla. Löytyykö nämä tiedot paidastasi?


      • Jark_kosol ks viesti alla


    • Alkup.Kirjoittaja

      Juu löytyy merkintä Made on Finland,Imatra.

      En ole vieläkään saanut noita tunnuksia gameworn.fi -sivulle että saisin kuvat sinne ja lisätietoa paidasta. Jääkiekkoliittoon olin yhteydessä,pitivät paitaa hyvin mielenkiintoisena,mutta eivät osanneet vastata kysymyksiini...

    • Nokikolari

      Jos timanttia etsit, voisin harkita luopumista Koivun -95 game issue paidasta. Warsteiner-patchit löytyy ja nimikirjoitus samoin. Hinta lähentelee viisinumeroisia lukuja...

    • Lisäyksenä vielä - näköjään Tacklan valmistama. Paidasta löytyy myös tieto "Made in Finland".

    • AS2532

      Voiko olla totta?!?

    • peli_paita

      Minkä arvoinen voisi olla MM 1995 pelipaita jossa on kaikkien pelaajien nimikirjoitukset?

      • JippoOulu

        Täältä löytyy! ja on muute kehysteissä :)


    • KesäSuomessa

      Minulla on Sami Kapasen 1995 Tukholman mm-pelipaita Samin allekirjoituksella (ne allekirjoitettiin tv-huutokaupassa 1995). Se jota käytti pelissä ja joka huutokaupattiin tv:ssä jossa olin mukana ja ostin sen. Voisin luopua siitä. Olisko jollain ideoita ketä lähestyä? ja veikkausta arvosta? Jos kiinnostaa niin maili: [email protected] tai 044 5272 638

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe