Tänään rokkaa ja tietoa

siishernerokkaa

Kiertuekalenterinsa mukaan Kari Ilkkalan ja Lulu Ranteen soppatykki on tänään, sunnuntaina klo 12-15 Orimattilassa, S-marketilla.

Heiltä saa paitsi erinomaisen hyvä rokkaa (lahtelainen tuttava kertoi, oli siellä syönyt sitä eilen hyvällä halulla), myös vastauksen kaikkeen mikä on jäänyt hampaankoloa rassaamaan kun olet lukenut heidän suurikoista vaalilehteään. Varmaan siellä niitäkin jaetaan jos omasi on hävinnyt tai ovellasi lukee "ei mainoksia". Kaikkiin muihin vaalipiirin osoitteisiin se onkin jaettu.

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vattakuralle

      tuskin tulen ku ei varmasti ole hyvää Merosen lihaa hernerokassa. Tulee vaa ilmavaivoja. Ilmankos lahdensuunnalta tulee haisua tänne O-mattilaan.

      • pelkkäärokkaa

        En minäkään tule. Koska rokka ei ole mitään ilman hyvää ruisleipää.


      • Pihistelijät

        Jotkut taas jakelivat paljasta ruisleipää..siitäkin meni vattakuralle.


    • Hutivalintaoli

      Meinasin iikkalaa äänestää mutta onneksi katsoin firmansa taloustiedot. Enpä enää äänestä häntä. Eipä vakuuttanut.

      • isojormakka

        siinä olisi sitten asiantuntia nyky tilanteesee kun kuralla on Suomikin valtio ja nyt noitten vattat hernerokasta ja ruisleivästä. Ei hyvältä näytä. Paskat housuissa aina vaan.


      • kiinnostusta

        riittää. Kari ilkkalan vaalivideon on käynyt katsomassa jo 6484 hnekilöä.


      • voithan_sinäkin

      • Paitsi_että

        nyt saman, Ilkkalan videon on käynyt katsomassa jo 7 453 henkilöä.


    • Pilates

      Kannatti käydä, Ranne saa ääneni.

      • tuutilullaa

        Lupasko Lulu muutaki?


      • Rokaa
        tuutilullaa kirjoitti:

        Lupasko Lulu muutaki?

        Joo kuudennen lautasillesen Rokaa !!


    • Luluisbest

      Saa minunkin ääneni. Oli niin kauniskin. On varmaankin pelastanut myös satoja työpaikkojakin. Ainakin tulevaisuudessa pelastaa enemmän kuin muut.

      • luluttaaniin

        samoin saa multa. myös ääneni kaikki. laulaa lurautan päälle.


      • Ihanalulu

        Oi. Lulu on niiiiin ihana. Pakko äänestää häntä.


      • Linnanvouti

        Jospa tietäisitte. On aika kiero nainen. Ei ainakaan täältä Hämeenlinnasta saa ääniä. Täällä hänet tunnetaan.


      • mihinäänetmenee

        Loikkasi kokoomuksesta persuihin ja tuskin on viimeinen puolue.


      • Hyväloikkaus

        Sellaisen loikan ymmärtää tahvokin. Kokoomus joka tuhonnut kaiken niin kuka haluaisi leimautua sellaisiin. Perussuomalaiset rakentavat ja ajattelevat sekä ovat kansan asialla. Äänestäkää hyvät ihmiset että kähmintä loppuisi.


      • tuo_ylempänä

        kommentoinut nimimerkki "Linnanvouti" se onkin varsinainen ennustajaeukko, joka tietää ihan kaikkien hämeenlinnalaisten aivoitukset.

        Minä en tunne läheskään kaikkia, mutta aika monta hämeenlinnalaista, jotka äänestävät Lulua nimen omaan sen vuoksi, että tietävät, miten sitkeä nainen hän on vaatimaan oikeudenmukaisuutta, avoimmutta ja tutkittua tietoa kaikessa. Saa myös minun ääneni.


      • eläkeläisen_ääni

        Ainakin puolet näissä vaaleissa äänestävistä on yli 60-vuotiaita. Vaikuttaa, että meidät eläkeläiset on vaaleissa unohdettu täysin. Korkeintaan puhutaan eläkatosta. Muuten eläkeläisten asiat eivät tunnu ehdokkaita kiinnostavan.

        Yksi poikkeus sentään löytyy: Kari Ilkkala ei ole unontanut meitä eläkeläisiä. Vaalilehdessä hänen pisin juttunsa koskee juuri meitä.

        Kari Ilkkalan kotisivulla kansalainen Johannes Häkli kysyy Ilkkalalta seuraavaa:

        ”Eräs teemasi on ”Pelastetaan ihmiset.” Erittäin mieluusti kuulisin, miten pelastaisit meidät, sairastelevat, tuonilmaisia hiljalleen odottavat vanhukset. Elää meidänkin pitäisi tässä yhteiskunnassa ja ihan mukava olisi saada ruokaa ja vähän hoitoakin myös niinä päivinä kun kotihoitaja ei jostain syystä voikaan piipahtaa luonamme.”

        Hänelle Kari Ilkkala vastaa näin:

        ”Tervehdys Johannes,

        Alla vastaukseni kysymykseesi vanhusten osalta:

        SENIORITASOTE = Senioreiden talous-, sosiaali- ja terveysasiat kuntoon

        TALOUS – välitön toimenpide:

        Takuueläkejärjestelmää on muutettava siten, että kokonaiseläkkeestä jää aina käteen vähintään 1.000 €/kk (nyt 741,49 €). Muutos ei saa leikata asumistuen määrää, vaan käytettävissä olevan rahamäärän kasvun tulee olla todellinen. Jatkossa takuueläkkeestä käteen jäävän summan tulee kasvaa leikkaamattomalla indeksillä.

        TALOUS – vaalikauden aikana:

        Eläkeindeksin leikkaus peruttava siten, että jatkossa eläkkeitä nostetaan täysimääräisesti indeksillä, jossa palkkojen vaikutus on vähintään 80 %. Eläkkeensaajille vuodesta 1996 kertyneitä menetyksiä korvattava edes osittain siten, että eläkkeet nousevat asteittain vähintään 50 prosenttiin saman ammatin ja palkan nykyarvosta. Tämä uudistus vaatii rinnalleen eläkekaton.

        Eläkekattojärjestelmän luominen on aloitettava. Luonnolliseen työeläkekattoon johtava eläkepalkan rajaaminen pienentää kerättäviä eläkemaksuja pitkällä aikavälillä. Lyhyellä aikavälillä eläkekatto voidaan toteuttaa ylimääräisellä verolla, eläkemaksulla tai näiden yhdistelmällä.

        Eläkelaitosten ja eläkejärjestelmän uudistus on aloitettava. Suomessa on liikaa eläkevaroja hallinnoivia laitoksia. Eläkejärjestelmä on liian monimutkainen. Kallispalkkaista johto- ja erikoisasiantuntijaväkeä on siten liikaa. Säästövaraa on 150 – 200 miljoonaa euroa vuodessa.

        SOTE: erityisesti seniorikansalaisia koskevat sosiaali- ja terveysasiat

        Seniorikansalaisten sosiaali- ja terveysasiat liittyvät tietysti kiville menneeseen SOTE-uudistukseen. Uuden hallituksen on aloitettava SOTE-uudistus uudelleen ja aivan eri päästä kuin edellinen yritelmä. Hallintomallin sijaan tulee keskittyä:

        1) palveluiden alueellisesti ja sosiaalisesti tasapuoliseen saatavuuteen,
        2) tavoitteellisiin vaikutuksiin kansalaisten terveyteen ja toimintakykyyn, sekä
        3) palveluiden tuottamisen tehokkuuteen ja tuottavuuteen

        Keskitetyt erikoispalvelut: kalliita, korjaavia ja hoitavia erikoispalveluja, joita tarvitaan harvoin, joudutaan keskittämään. On se ja sama meneekö keinonivel- tai sydänleikkaukseen 5 km, 50 km tai 500 km päähän.

        Todelliset lähipalvelut: matalan kynnyksen ennaltaehkäiseviä, ylläpitäviä ja kuntouttavia palveluita, joita tarvitaan usein, tulee hajauttaa lähelle palveluiden käyttäjiä.

        Omaishoitajien asemaa on parannettava sekä korvauksen että työolojen osalta.

        Uusia, kevyempiä ratkaisuja: kotihoidon ja raskaan pitkäaikaishoivan väliin on luotava kevyempiä, vähemmän sääntelyä ja yhteiskunnan resursseja vaativia ratkaisuja, kuten esimerkiksi ryhmäasumista:

        – kodinomaiset olot riittävät, jolloin asumispalvelu sopisi esim. yksityistalouksien ja haja-asutusalueiden elinkeinoksi.
        – sosiaalisesti kestävä, esim. yksinäisyyttä ja turvattomuutta torjuva ratkaisu.
        – kustannustehokas, kun kotihoidon kohteessa on useampia hoidettavia, vaadittavat investoinnit ovat lähes olemattomia eikä tarvita raskasta sääntelyä / mitoitusta.

        Toivottavasti tämä vastaa edes osittain kysymykseesi."


      • oiskosama
        Linnanvouti kirjoitti:

        Jospa tietäisitte. On aika kiero nainen. Ei ainakaan täältä Hämeenlinnasta saa ääniä. Täällä hänet tunnetaan.

        Joku Lulu-niminen haki lasten elatusmaksuihin korotusta ex-mieheltään, sillä peruteella, että nykyinen aviomies asuu eri taloudessa, ja Lulu haluaa jäädä hoitovapaalle vaalien ajaksi... Lähde: Suomi24/Hämeenlinna


      • TervaPappa

        "Linnanvouti" on paikallisten demarien gramofoni, kun uskoo sokeesti juoru-ukkojen kieroja sepustuksia. Juoruämmiksi meillä päin lapsena kutsuttiin niitä, jotka levittelivät ja vääristelivät toisten asioita.
        Lulu on rehellinen ja oikeudenmukainen. Elää niin kuin puhuu, kun puolustaa lapsia ja vastustaa vääryyttä. Osuvasti on valinnut sanat vaalimainokseen "Suoraselkäinen ja ison perheen äiti".


      • demarietikkaa

        "Oisko sama Linnanvouti" ei tunnu tietävän, että täällä Orimattilassakin on sellaisia naisia, jotka ovat joutuneet taistelemaan ex-miestensä kanssa elatusavusta. Ettei vain olisi Linnavoudin lähipiirissäkin sellaisia? Mutta vain demarit kommentoivat toisten lapsenruokkoasioita lehtien palstoilla. Se on sitä demarietikkaa, jota Hämeenlinnassa harrastaa erityisesti demaritoimittaja Iisakki Kiemunki kun yrittää kammeta pätevämmät yli laidan, pois tieltään.

        Toivooko Linnanvouti, että siteerataan tänne parikymmentä hämeenlinnalaista mielipidettä Kiemungista. Esitä vain toive, niin täästä pesee ja vielä huuhtookin.


      • rehjaoikmukheh
        TervaPappa kirjoitti:

        "Linnanvouti" on paikallisten demarien gramofoni, kun uskoo sokeesti juoru-ukkojen kieroja sepustuksia. Juoruämmiksi meillä päin lapsena kutsuttiin niitä, jotka levittelivät ja vääristelivät toisten asioita.
        Lulu on rehellinen ja oikeudenmukainen. Elää niin kuin puhuu, kun puolustaa lapsia ja vastustaa vääryyttä. Osuvasti on valinnut sanat vaalimainokseen "Suoraselkäinen ja ison perheen äiti".

        Suoraselkäinen ison perheen äiti asuu eri taloudessa aviomiehensä kanssa ? Saahan perhe asua kuinka monessa asunnossa haluaa, nostaa lapsilisien yh-korotukset ja tarvita lisää ruokkoja ex:ltä, että voi vaalien ajaksi jäädä hoitovapaalle. Turha vaiva laittaa Kiemunkimoskaa, ei pitkätukkaa Olan juntit muutenkaan äänestä. Lulua saattaa joku ulkonäön perusteella unelmoiva hehkuttaa. Mutta 90 % äänistä jää omaan maakuntaan...


      • ookko_kännissä_vai

        Kyllä Hämeenlinnan on ihan samaa vaalipiiriä kuin Orimattilakin. Vai ootko tehny äänestämiseen jonku ihka uuden maakuntajaon?


      • kun_tuo_rehjajne

        niin sitkästi suoltaa niitä Kiemungin lauseita, niin varmaan se kuitenkin haluaa tietää lisääkin Kiemungista. Aloitetaan sillä mitä Janakkalassa, Kiemungin kotikunnassa hänestä ajatellaan:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12406269


      • ootkoiteee
        ookko_kännissä_vai kirjoitti:

        Kyllä Hämeenlinnan on ihan samaa vaalipiiriä kuin Orimattilakin. Vai ootko tehny äänestämiseen jonku ihka uuden maakuntajaon?

        En minä mutta Jokinen-Rehula-Ronkainen-Kari ... ovat tehneet. Päijät-Häme vs Kanta-Häme. Pieneksi jää Hämeenlinnan pellejen potti Lahden seudulta.


    • Myöskinlinnanvouti

      Kun noin hyvin hoitaisi vanhusten ja muiden asiat, niin miksei hoida firmansa korahmor asioita kuntoon? Katso firman tiedot.

      • omapesäkuntoon

        joo. jos on omat asiat rempallaa nii miten voi hoitaa muitten asioita. Kysyn kans vaan?


      • kirjotappa

        vielä kolmannellakin nimimerkillä samasta asiasta.

        Kova on pelko demareilla, että Ilkkala menee eduskuntaan,


      • Ai_se_onkin

        tuo Lintoska muuttanut Orimattilaan. Ilmankos täällä onkin p..ka alkanut haista.


      • firman_tiedot

        "Myöskin linannanvoudin oma pesä kuntoon" Jos yleensä jotain ymmärrät firmojen tiedoista, niin näit, että Ilakkalan firman velat on maksettu ja toiminta lopetettu. Onko se sinusta suurikin rikos?


      • kuka_kiinnostaa

        kuka ei?

        Demariedustajat eivät jostain syystä tunnu oikein kiinnostavan ihmisiä. Kiemungin videota on katsottu 2028 kertaa, Lintosen 1427 kertaa, Filatovin 1273 kertaa ja Mika Karin 1230 kertaa. Kun nämä neljä laskee yhteen, saa katsojamääräksi 5958 henkilöä.

        Kun yksin Kari Ilkkalan videosta on ollut kiinnostunut jo 7021 henkilöä.

        Että mustamaalatkaa vaan, jätkät kun muutakaan ette voi. Video ja kotisivut puhuvat puolestaan:

        http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/vaaligalleria?emer[pn]=ilkkala&emer[pd]=6&emer[pp]=10&emer[pg]=&emer[par]=18_90&emer[pk]=a_asc&emp=po-.pk-a.pg-.pp-10.pd-6.pn-&emer[po]=#4336


    • Hyväjutsku

      Heh..ei päässy iikalat maksamaan velkojaan meitin rahoilla hah hah..

      • jaälivisas

        Ois kannattunu tehdä Ilkkalan ja Lulun yhteinen vaalikampanja. Mutta ehdokkaana vain Lulu ja Ilkkalalle suojatyö avustajana.


      • voimua

        Nii olis. Lulu lirkuttelee eduskuntaa ja Iikkalas sinne apulaiseks Lululiinille. Rakas.


      • uhhuhuh

        Linnanvouti on tainnut taas alkaa piereskellä kun täällä Hämeenlinnassa saakka haisee. Ettei vaan olisi hämeenlinnanvouti.


    • Tässä_se_vasta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe