Tunnehelvetistä eroon!?!

AvuntarvitsijaNainen

Aikamoiseen tunnehelvettiin sitä onkin ajautunut. Ajatus menee väkisin erääseen mieheen, mikä on täysin järjenvastaista koska tiedän että hän on naimisissa ja hänellä on perhe. Ja kyseessä on mies josta en ennen pitänyt ollenkaan, olin enemmänkin sitä mieltä että hän on lähestulkoon k*sipää. Yhteistyötä on jouduttu tekemään ja sitä ei pääse tulevaisuudessakaan pakoon. Tietoisesti en ole ruvennut häntä ajattelemaan, vaan pikemminkin havahduin siihen että hän on jatkuvasti mielessäni! En voi ymmärtää miksi ja miten tämä on tapahtunut. Toivoisinkin hyviä vinkkejä siihen miten saan tämän miehen unohtumaan?!?

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ajatustenlukija

      Luitko ajatukseni, kysyy toinen nainen. Just noin! Paitsi toi vika lause johon en oo saanut itseäni käännytettyä. Pahalta näyttää sen suhteen....

      • AvuntarvitsijaNainen

        Kyllähän meitä samojen asioiden kanssa kamppailevia on varmasti paljonkin. Omalla kohdallani tilanne on se että ymmärrän olevani pakotettu unohtamaan nämä tunteet. Sen takia tämä niin vaikeaa onkin kun en edes tiedä mistä nämä tunteet tulivat. Olo on kuin puulla päähän lyöty.


      • Ajatustenlukija

        Pakko lisätä ennen kuin taas tulee väärinkäsityksiä ja kilpikonna palaa. Vastasin ajatellen ensimmäisiä syksyn hetkiä kun tuntui että hän vain tiuski ja vittuili kaikille. Kuin hänessä olisi kaksi puolta, itsetietoinen -jopa kova- ja hellämielinen. Ehkä se sitten kiehtoi jopa, tiedostamatta, siinä vaiheessa. Korostuksen vvuoksi, näen hänet toisin nyt.

        Tunnehelvetti on osaltani siinä että ainoan tietoni mukaan hän on ollut koko ajan varattu. En vain taida välittää siitäkään esteestä enää. Tai, tunteeni eivät anna välittää. Että ihan mukavaa "helvettiä" tämä vaikkakin helvetin raskasta henkisesti. Musta taivas, valkoinen helvetti.


    • rakkaudestavihaan

      Rehellisyys itselle ei ole helppoa. Ahdistaa, kun haluat sitä, mikä on kielletty. Kiellät itseltäsi ne aidot tunteet. Mutta et pääse eroon niiden syistä. Ehkä ajan myötä ahdistus vaihtuu vihaksi, onhan se k*sipää. Se sitten helpottaa.

      • AvuntarvitsijaNainen

        En ole mielestäni ahdistunut tilanteesta. Enkä myöskään ole kieltänyt itseltäni näitä tunteita, mutta eroon niistä olisi kuitenkin päästävä. Omalta puoleltani kun olen vapaa haaveilemaan mitä vaan ja tuntemaan mitä vaan, ilman että kenenkään mieltä sillä pahoitan. Olen antanut niiden tunteiden olla ja uskoakseni olen onnistunut ainakin vielä pitämään ne omana tietonani. Sen takia haluankin päästä niistä tunteista eroon mahdollisimman nopeasti etten saata itseäni enää syvemmälle tähän tunnehelvettiin.


      • huononeuvotarjolla

        Mitä tiedät hänen tilanteestaan ap. Millainen perhetilanne hänellä on. Mitä jos onkin huono? Olisiko sinusta kiva nähdä hänet jonkin ajan kuluttua sitten jonkun toisen kanssa?
        Kannattaisiko jutella sen ihastuksen kanssa asiasta? Tunteista puhumalla pääsisitte kumpikin eteenpäin yhdessä tai erikseen.


      • ap_vastaus

        En hänen perhetilanteestaan juurikaan tiedä. Muutamia asioita hän on kyllä kertonut, mutta varmasti vain saadakseen puhua jollekin. Niin kauan kun ei ole varmaa tietoa siitä että kotona ei mene hyvin, olen siinä uskossa että eivät ainakaan ole eroamassa. Joudumme olemaan niin paljon tekemisissä töiden puolesta että minun on parempi olla hiljaa tästä. En nimittäin usko että hän pystyisi suhtautumaan minuun samalla tavalla jos tästä hänelle puhun. Tiedän että se puhuminen auttaisi itseäni, mutta kokonaisuutta ajatellen ymmärrän että paras (ja ainoa) ratkaisu tässä tilanteessa on se että en kerro tunteistani vaan yritän päästä niistä eroon.


      • huononeuvotarjolla

        Vain sinä tiedät ap tunteidesi voimakkuuden ja teet päätökset niiden mukaan. Ikävä, jos et tiedä lainkaan sen toisen mahdollisista tunteista sinua kohtaan. Suosittelen kyllä puhumista, vaikka varattu onkin. Saattaa jäädä jäytämään välejänne pahemmin kuin silloin jos puhuisitte.
        Muutoinkin työpaikan suhteet eivät ehkä ole paras yhtälö.


      • surkeaneuvo
        huononeuvotarjolla kirjoitti:

        Mitä tiedät hänen tilanteestaan ap. Millainen perhetilanne hänellä on. Mitä jos onkin huono? Olisiko sinusta kiva nähdä hänet jonkin ajan kuluttua sitten jonkun toisen kanssa?
        Kannattaisiko jutella sen ihastuksen kanssa asiasta? Tunteista puhumalla pääsisitte kumpikin eteenpäin yhdessä tai erikseen.

        Huononneuvon antajat oletteko koskaan miettineet muuta vaihtoehtoa hieman syvemmin. Perhetilanne voi olla vaikea vaikka sen vuoksi, että puolisolla on vakava sairaus ja varsinkin miespuoliset eivät kestä tuota ajatusta. Itse en pidä kovinkaan suurena meriittinä sotkeutumista tuonkaltaiseen huonoon perhetilanteeseen. Mieshän on aina vietävissä, niin väitetään, mutta tuntuuko se hyvältä tuossa tilanteessa, sitä voi miettiä. Kaikki kun ei ole aina sitä miltä se ulkopuolisen silmissä näyttää.


      • huononeuvotarjolla

        Meillä ei perheessä ainakaan ole mitään vakavaa sairautta kenelläkään, eli en täysin ymmärrä kommenttia. Taidat puhua itsestäsi? Onko sinulla tai puolisollasi sitten vakava sairaus? Ihmiset eivät välttämättä tiedä noista sairauksista ja perheenne tilanteesta. Ehkä sinun pitäisi kohteellesi kertoa tuosta asiasta, ihmiset eivät ole ajatustenlukijoita. Ja itse en ole lainkaan sitä mieltä, että miehet olisivat aina vietävissä, aika loukkaavaa miehiä ajatellen. Niin ja itse olen nainen, enkä tietääkseni ole kinnostunut varatusta?


    • Auttaisiko

      Olet hänen orja. Kun jotakuta vihaa tai rakastaa voimakkaasti, tulee sinusta hänen orja psyykkisesti tai fyysisesti. Haluat miellyttää kun rakastat tai olla paha jos vihaat. Jos et jollekin anna anteeksi, olet silloin sen orja jolle et anna anteeksi ja se vaivaa sinua. Näillä kaikilla voi olla huonoja seurauksia vain itselle. Ole itsellesi armollisempi, täytä tyhjyys sisimmästäsi jollakin toisella tärkeällä asialla joka tuo sinulle onnea ja tyydytystä että orjuuttajasi ote katoaa.

    • kysipää

      Vöi öllä kysipää jös hälyää ....

    • RiittääFaktat

      Sillä että mietit mitä helvettiä sen vai ml on elämä on ja mihin sun ei tarvitse joutua.Kiinnostuksesi taitaa olla enemmän eroottista.Olet ehkä puutteessa.

    • huomattuOn

      Lounais. Onko yhteistyö jo pitkäänkin? Ristiriitaiset fiilikset

    • Jätkä on kuin aivomato. Pyörii mielessä niin kauan kuin laitat pakolla pyörimään uuden levyn tai uuden miehen. Uutta mato a siis koukkuun siskot..

    • ooooooooOooO

      Mitäs töissä tehdään?

      • vastaansulle

        No töitähän siellä tietysti tehdään!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe