Seksitön avioliitto

kylmää

Mieheni ei ole kertaakaan rakastellut kanssani vaikka olemme avioliitossa. Mitä teen? haluaisin rakastella mieheni kanssa. Tiedän hänen tyydyttävän itse itsensä, mutta miksi ei halua rakastella. Sanoo rakastavansa minua, sanoo kauniiksi (olen kaunis toistenkin mielestä) missä vika, ettei halua ees hyväillä pahemmin?...kuitenkin mustasukkainen, pelkää menettävänsä minut. Yhdessä liikkuessamme seuraa miesten katseita ja sanoo miesten katselevan mua. Mitä teen?...miksi tekee itse?...pettääkö?..katsooko pornoa?..nämä vaivaavat..siksikö ei halua rakastella kanssani?...olemmeko ainut aviopari joka ei ole koskaan rakastellut??????????

57

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • farangkhiinok

      Aika outo ukko sulla kyllä on. Itse olen mies ja jos minulla olisi vastaavanlainen vaimo niin ei olisi kauan. Kyllä siitä ero tulisi väistämättä jos ei seksiä olisi ollenkaan avioliitossa. En tiedä mikä miestäsi vaivaa tai onko peräti homo. Nyt äkkiä kissa pöydälle ja sanot sille että haluja on ja jos mies ei niitä tyydytä niin kyllä joku toinen mies tyydyttää. Sinulla on oikeus seksiin ja jos miehesi ei sitä anna niin lemppaa semmonen ukko.

      • 0201

        "Sinulla on oikeus seksiin ja jos miehesi ei sitä anna niin lemppaa semmonen ukko."

        Kellään maailmassa ei ole oikeutta eikä velvollisuutta seksiin.

        Mutta ei myöskään ole hyödyllistä jatkaa toimimatonta avioliittoa. Keskinäinen rakkaus ei velvoita olemaan parisuhteessa tai naimisissa. Myös ero voi olla rakkauden teko.


      • mekkk
        0201 kirjoitti:

        "Sinulla on oikeus seksiin ja jos miehesi ei sitä anna niin lemppaa semmonen ukko."

        Kellään maailmassa ei ole oikeutta eikä velvollisuutta seksiin.

        Mutta ei myöskään ole hyödyllistä jatkaa toimimatonta avioliittoa. Keskinäinen rakkaus ei velvoita olemaan parisuhteessa tai naimisissa. Myös ero voi olla rakkauden teko.

        Ei pidä paikkaansa koska puolison tehtävänä on taata riittävä ja tyydyttävä seksielämä koska on tahdon sanonut naimisiin menneessä.


      • gfgdfg
        mekkk kirjoitti:

        Ei pidä paikkaansa koska puolison tehtävänä on taata riittävä ja tyydyttävä seksielämä koska on tahdon sanonut naimisiin menneessä.

        Näyttäisitkö sopimuspapereista tuon kohdan? :D


    • Et sit koeajanut sitä ennen avioliittoa? Jonkun lahkon mädättämät aivot?

    • eineitsyt

      Ihmettä miustakii. Pitkän liittomme aikana emme ole rakastelleet kertaakaan mutta yhteisestä liitostamme on syntynyt kaksi lasta ja heidän tuotantonaan liuta lapsenlapsia.
      Olen ollut ehdottoman uskollinen miehelleni eikä minulla ole ollut avioliittoa edeltäviäkään suhteita.

      • gfgfg

        Ei siihen rakastelua tarvita, noin voi käydä kuulemma nussimallakin.


    • kylmää

      Olen sanonu, että haluun rakastella ei vaikutusta. Sanoin myös sen, että löydän miehen joka rakastaa mua ja haluu rakastella kanssani. Vastaus, sitä sinä haluutkin et mun kanssa rakastella. (miten voin jos ei haluu ees hyväillä) Kertoi avioliiton alussa omista seksijutuistaan esim. netin kautta katsoneensa naisten riisuuntumista. Uskon että itse ollut mukana riisuutumassa. Kerran puhuttiin skypen kautta, sanoi vaihtavansa vaatteet (en ollut sitä ennen ollut koskaan skypessä joten oli vaikee kohdistaa kuvaa silleen että kasvot näkyy) itte oli mestari ja alko riisuuntumaan silleen että näin kokonaan. Kysyin miten osaat käyttää noin hyvin, kun itte en osaa, vaikka sanoi olevan ekakerta hänelläkin silleen ettei näy muuta kuin kasvot. Enpä usko että ekakertaa oli, uskoskohan kukaan muukaan?

    • aviossaok

      eropaperit kouraan-ei tosta mitään tule...jos meis ei suostu seksuaaliterapeutille. Kyllä miehellä on joku luuranko kaapissa tai olette tosiaan ihan keskenkasvuisia.

    • kylmää

      Ei olla keskenkasvusia. Olen puhunut mieheni kanssa, sanoo haluuvansa, mutta kuitenkaan ei haluu. Ei ole ees merkkiäkään, että haluus rakastella kanssani. En ymmärrä miksi? sanoo haluja olevan. Kai hänen on tyydytettävä halunsa itse..kattooko netistä ja silleen saa tyydytyksen? tai sitten käy vaikka maksullisilla, eikä pysty enää normaaliin seksiin. (jos tekee tolleen) nää painaa mun mieltä, koska ittelläni halut on. Kohta ne halut kohdistuu johonkin toiseen mieheen, ellen saa omalta mieheltä. Miettiköön sitten, jos ajaa toisen miehen syliin. En jaksa enää kauan tällasta liittoo. Olen sanonut myös tämän. Luuranko on kaapissa, koska kattelee kuitenkin toisii naisii.

    • onkoeestotta

      Eikös joskus muinoin avioliiton pystynyt jopa mitätöimään, jos aviollisia velvollisuuksia ei täyttänyt. Minusta sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ero. Vaikka nyt jotenkin saisit miehesi painostettua seksiin, niin ei hänestä varmaan koskaan tule edes keskinkertaista rakastajaa. Ja jos itse olet normaalihaluinen nainen, niin kyllä suhteenne on tuhoon tuomittu.

      Veikkasin, että miehesi on joko homo tai täysin ei-seksuaalinen. Varmaankin olisi kannattanut kokeilla ennen papin aamenta.

    • agressivo

      Jos tuo on osaksikaan totta niin vapauta miehesi hänen psyykisistä paineistaan ja raiskaa hänet!

    • kylmää

      Voi kai mitätöidä, on ollu mielessä sekin vaihtoehto. Haluja on itellä, miehellä ei tai sit ei vaan haluu. En painosta, en kai ees haluu enää tänään sattuneen yhden omalaatuisen jutun takii. En raiskaa, joutusin vielä syytteeseen, eikä ees onnistus. Tilanne itellä vaikee näiden juttujen takii. Ei taida ees käsittää mun tilaani ja miten paljon kärsin. Lupaukset menee tuuleen ja valhetta valheen perään lähes joka asiassa. Tietääkö enää itsekkään milloin valehtelee, vai onko maailman paras näytelijä.

      • toisikeljua

        Hei. Olisiko mahdollista, että miehesi kärsii ns. Suorituspaineista? Toinen asia on maksulliset. Niitähän riittää joka kaupungissa. Jos on saanut vaikka taudin ja potee ja hoitaa sen kuntoon... Meillä seksi loppu maksullisten myötä ja ero tuli.


    • mies39--

      En tiedä mutta saat minulta seksiä jos haluat?

    • kylmää

      Sekin on ollu mielessä, että käy maksullisilla tai thai hierojilla. Molemmat kuiteski samoja maksullisia naisia. Pahinta kuiteski taitaa olla, että tähän kuuluu mieheni miesystävä vai mikä lie. Mieheni soittelee sille jokakerta kun meillä tulee jokin ongelma (en ole koskaan nähny kyseistä miestä)...mieheni kai laittaa kaikki mun syyksi,,,(soittaako siksi että ohjeet tulee sieltä mitä tehdä) koska kyseinen mies laitto mulle viestin ja haukku mut, vaikkei ees tunne mua eikä kuullut mun versioo meidän liitosta. Eilen laitto viestin, (pidän viestisi todisteena (eli alkaa uhkailla)...en laittanut muuta kuin, miksi mieheni soittelee sinulle jokakerta kun, meille tulee jokin juttu. On luvannu olla soittamatta, kuiteski aina soittelee ja tää meidän välinen ei kuulu ulkopuolisille, jotenki tolleen..en laittanu mitään pahaa. Kaikki sai alkunsa siitä kun halusin jutella mieheni kanssa, miksi meillä ei oo koskaan ollu seksielämää. En tiennyt avioon mennessäni, että olenkin kahden miehen vaimo..vaikken ole toista koskaan ees nähny. Mitä tarkoittaa, (pidän viestisi todisteena) vai aikooko hän vetää mut käräjille, syytä en tiedä miks tollasta laittaa. Täähän menee jo uhkailuksi. En pelkää kuiteskaa tehköön mitä tekee...tuleepahan lopulta kaikki muukin vääryys ilmi.

    • mikelson

      Kyllä on hankalaa et saa munaa ja mielesi tekee.Johan olisi mainio tapaus jos olisitte saman laisia kumankaan ei tekisi mieli.
      Otaisin eron häestä.
      Vai poikaystävä on siinäkin kaverukset että tolaiseen panetteluun vain pystyvät.
      Älä kuuntele enempää.Pistä poikki hetimiten.
      Kyllä minä antaisin munaa naiselle joka makaaa vieressäni,miten on ihanaa tiedostaa nainen vieressä joka tarvitsee munaa.Minusta on kivaa kun saan riisua naisen en sin rinat esiin siitä vähin erin alemakssi.Mistä pidät onko sulla haaveita miten edetään hieronko selkääsi niskaasi jalkojasi jne.9249887.muista 3numeroa eteen,alkaa 0
      Eikö miehelläsi seiso muna olenkaan munan pitää seisoa.
      Tekee mieil naista oikein tuntuu kun seisoo muna venyy housuissa.Jos nainen viellä hieroisi munaani työntäisin sormet hänen pilluunsa olisimme jo tästä onelisia ,mutta mehän jatkaisimme josain muualla.Olen 50 mies kaipaan naista elämääni.

    • voityttöparkaa

      Onkohan sun miehesi homoseksuaali, joka ei ole uskaltanut vielä tulla kaapista ulos?
      Mennyt sun kanssa naimisiin pitääkseen yllä kulisseja omasta seksuaalisesta suuntautumisestaan. Tuohon viittaa myös se, että kaverilleen soittaa kun riitelette. Voi tyttö parkaa. Ota ero. Ainakin siinä tapauksessa että lapsia haluat.
      Jos et halua erota, kerro miehellesi, että vieraisiin menet.

    • kylmää

      Ei hän halua naista pahemmin ollenkaan. Kai kulissiksi vaan omiin juttuihinsa, samoin siivoojan, ruuanlaittajan. Itte tyydyttää ittensä. Siitä saa tyydytyksensä, oman käden kautta. Ei tollasen miehen pitäs koskaan mennä avioon, kärsimystä vaan koko liitto vaimolle. Eikä muutenkaan ota vaimon tarpeita huomioon. Nyt alkanut puolustella itteensä, eli syyt työntää mun päälle, vaikka on myöntänyt juttujensa aiheuttaneen kaikki nää mitkä liitomme saanut tähän pisteeseen. Ellei muutosta tapahdu otan eron ja sillä selvä. En jaksa enää tätä liittoo. Enhän voi sitäkään tietää onko muita naisia mukana. Eli vaimoo ei tarvii tyydyttää mitenkään ja pitää muutenkaan huolta.

      • NäinMeillä

        Elät kulissiliitossa, se on ihan selvä. Ota ero mahdollisimman nopeasti niin saat mahdollisuuden vielä joskus löytää oikean miehen.
        Olen itse ollut yhdessä naiseni kanssa jo kohta 20 vuotta eikä tulisi mieleenkään että en haluaisi häntä kaikkien näiden vuosienkaan jälkeen. Kyllä rakkaus ja halu pitää osoittaa ihan siitä ensimmäisestä päivästä viimeiseen.


      • uskopoisvaan

        Usko pois, sun miehesi on homoseksuaali. Rohkenisitko kysyä häneltä asiaa? Vai pelottaako sua mahdollinen myöntävä vastaus?


    • Älykkö

      Miehelläsi saattaa olla identiteetti ongelma.
      Ehkä hän on itse kiinnostunut miehistä mutta heijastaa sen sinuun. Olisiko hän homoseksuaalinen. Oletko miettinyt tältä kantilta ongelmaanne? Uskallatko ottaa puheeksi asian?

    • kylmää

      Olen miettiny hyvinki paljon olisko homoseksuaalinen. Olen myös kysyny häneltä suoraan, kieltäny olevansa. Jotain lesbojuttuja kattonu netistä. Kysyin kerran miltä tuntus jos ettisin netistä homojuttuja, sanosin sulle tuu kattomaan. Vastaus en varmalla kattos, kysin miksi, vastaus en voisi hyi kamalaa en kattos en kattos. Kysin, miksi et. Vastaus en vois en vois se on kauheeta. Sanoin samahan se on kun katot lesbojuttuja, vastaus ei ole. Kysyin, miltä tuntus jos minä kattosin, sanoi pahalta. Sanoin, samalta mustakin tuntuu kun sinä katot lesbojuttuja, myöntää sen. Tämä hyvin voimakas ja kielteinen kanta homojuttujen kattomiseen sai ajattelemaan olisko homo sittenkin.

    • kauheeta

      jatkoo, ei pahemmin puhu saman sukupuolen jutuista. Ei silloinkaan kun otan asian puheeksi. Koska ite en hyväksy kuin miehen ja naisen välisen liiton. Miksi ei ota kantaa pahemmin?

      • EiOnnaa

        Teillä (tai ainakin sinulla) on ilmeisesti melko vahvat uskonnolliset arvot? Se voi valitettavasti huonoimmassa tapauksessa johtaa ihmiset kulissiliittoon vaikka muuten uskonnollinen vakaumus yleensä hyviä liittoja tukisikin. Eli jos on hyvin voimakas tietyn parisuhteen normi (mies nainen), ihminen voi hakeutua tuollaiseen liittoon vaikka se ei hänelle oikeasti sopisikaan. Valitettavasti miehesi kohdalla on ilmeisesti näin käynyt. En nyt käy spekuloimaan, onko hän homo, bi-seksuaali tai kenties aseksuaali, mutta ihan tavalliseen mies nainen suhteeseen sopiva se ei näytä olevan.
        En usko että miehesi on sinua mitenkään huijannut tai tahallaan halunnut aiheuttaa mitään pahaa. Hän on varmaan ihan vilpittömästi ajatellut että liitto olisi hänellekin hyväksi. Näin ei kuitenkaan ole käynyt, eikä han ole pystynyt sinun odotuksiasi ja tarpeitasi täyttämään. Tämä luonnollisestikin hämmentää häntä paljon eikä hän varmaan itsekään tiedä mitä oikein pitäisi tehdä tai ajatella.
        Olette nyt aika hankalassa tilanteessa, jonka ratkaiseminen kahdestaan voi olla vaikeaa. Olisi varmaan parasta jos menisitte hakemaan jotain keskusteluapua esim. kirkon avioliittoneuvonnasta.


    • kauheeta

      NäinMeillä. Itkin kun luin sun juttus. Olispa tuollanen mies joka rakastaa vaimoonsa.

      • NäinMeillä

        Toivottavasti se oli hyvää tekevää itkua joka johtaa myös johonkin muutokseen. En tahallani halunnut sinua itkettää :)
        Halusin vain sanoa että liittoja on todellakin ihan muunlaisiakin kuin se missä elät. Ja että sinäkin ansaitset miehen joka haluaa sinua vaimona ja kumppanina.
        Juuri tänä aamuna satuimme vaimon kanssa kylppäriin samaan aikaan aamupesulle. Ja siinä vain muutaman sanan vaihdossa kiireisenä aamuna tajusin sen lämmön joka välillämme vallitsee koko ajan vaikka siinä ei sinällään mitään ihmeellistä ollutkaan, vain sellaista pientä kahden välistä huumoria joka sai hymyn huulille ja hyvän mielen koko päiväksi. Olen onnekas, tiedän sen. Ja yritän sen myös muistaa koska se, joka on läsnä koko ajan, muuttuu liian helposti itsestään selvyydeksi.
        Kaikkea hyvää sinulle jatkossa, teet sitten minkä ratkaisun tahansa.


    • kylmää

      Kunnioitan sua miehenä. Annat vaimollesi sen mitä vaimo tarvitsee, turvaa, rakkautta, hellyyttä, huomiota, kiintymystä joka Teidän välillänne vallitsee. Eläkää onnellisina elämänne loppuun asti. Toivon Teille ja liitollenne kaikkee hyvää sydämestäni. Ihana että on olemassa vielä Teidän laisianne ihmisiä ja liittoja jossa on hyvä olla molemmin puolin. Taivaan Isä Teitä ja liittoanne siunatkoon ja varjelkoon.

    • narskunarskuttaa

      Sinulla on oikeus avioliitossa ollessasi seksiin puolisosi kanssa. Jos niin ei tapahdu aviolitto ei toteudu miehen ja naisen välillä.
      Miehesi ei kykene ilmeisesti sitoutumaan tai on jopa naisten hyväksikäyttäjä. Olet joka tapauksessa hänelle toissijainen ja joku muu menee tärkeysjärjästyksessä sinun edellesi.
      Avioliittosi tulisi olemaan sinulle pelkkää kärsimystä, ja miehesi lapsen syntymän jälkeen tod. näköisesti jättäisi sinut. Mieti miten hän suhtautuu riitelyynne, jos ei halua selvittää asioita sinun kanssasi, ja keskustella suhteestanne sinun kanssasi, ei hän pidä suhdettannekaan arvossa aeikä kunnioita sinua puolisona tai ihmisenä.
      Voi olla jopa narsistisesti häiriintynyt, eli on, ja tulee olemaan koko ikänsä lapsen tasolla. Siihen viittaisi tuo, ettei kykene keskustelemaan teidän suhteestanne, vaan vetäytyy. Valehtelu kuuluu mös siihen kuvioon. Valehtelee kavereille päinvastaista ja haukkuu sinua selän takana ja halveksii. Laittaa kaverin uhkailemaan, ei ole tervettä käytöstä puolisoa kohtaan tuo.
      Kunnioita itseäsi ja omaa intuitiotasi ja ota ero, suhteenne ei toimi.
      Oli seksuaaliselta suunatumiseltaan mikä hyvänsä, ei näytä kykenevän terveeseen parisuhteeseen.
      Ei tule muuksi muuttumaan, ja jos et voi asiaa hyväksyä niin sinun on erottava.

    • kylmää

      Olen tehny päätökseni mitä teen. Nyt sisälläni rauha ja vapaus. Tää tilanne missä nyt olen tuhoo mut kokonaan ajan kanssa.

    • Mieshlö

      Entä seurusteluaikana, loppuiko seksi jostain syytä, vai eikö sitä ole IKINÄ ollutkaan?!
      muuten, sanalla sanoen, tilanteenne on epänormaali!

    • perkelettä

      Onko teillä ollut seksiä seurusteluaikana? ja jos , niin mihin se päättyi? Tilanteenne on epänormaali, minä tulen sua panemaan, elle miehesi asiaa viitsi hoitaa!

    • kylmää

      Ei oo koskaan ollu, olen puhdas tästä liitosta.

      • KysynVaan-76

        Ei seksillä ole mitään tekemistä puhtauden tai likaisuuden kanssa...


    • Kokoeiles
    • kylmää

      Avioliitossa ei ole, muuten on. Ei meillä ole koskaan ollu mitään sellasta mikä jäis mieltä vaivaamaan. Eli ei tarvi pelätä tauteja.

      • gmail.com

        no jaa, onkohan toi noin?..jos sun miehes on vaikka hinttari, niin ok, hyvä, ettei suhun koske.. muuten avioliitto ei takais mitään puhtautta! Pistä meiliä.. jutellaan?!


    • jaakoppi55gmail.com

      Tiedän liittoja, joissa molemmat, tai toinen osapuoli käy vieraissa, ja useissa, se ei mielestäni tee avioseksiä mitenkään "puhtaaksi" osapuolten välillä! Toisaalta seurusteleva pari, vaikkei ole minkään laiseesa liitossa, jos ovat toisilleen uskollisia, heidän seksinsä on turvallista, ja puhdasta, mikäli osapuolet ovat terveitä?!

    • vanhakäpy

      jos avioliitosta , tai mistä tahansa suhteesta puuttuu sukupuolielämä, on suhde täysin pielessä, onhan se kuitenkin hyvin tärkeä osa parisuhdetta!
      vaikka olen jo vanha äijä, niin homma toimii edelleen, toki tuo kaveri on vaihtunut muutamia kertoja, ettei mittään "krupumuarii" tartte paneskella :D

    • kylmää

      Avioliitto on pyhä ja seksi kuuluu vain avioliittoon. Meillä ei oo koskaan ees ollu sellasta avioliitossa eikä ennen avioliittoo. Avioliitto pysyy puhtaana ja kauniina, kun molemmat uskollisia toisilleen ja niin pitääki olla, jollei sit parempi ku ei mee koskaan avioon. (sellasilla joilla ei oo ees tarkotus olla uskollinen puolisoilleen eläkööt yksin) Avioliitto kestää vaikka välillä oliski pikkasen myrskyy, jos muuten kaikki ok.
      Rakastelu kuuluu avioliittoon, jos se puuttuu kokonaan ei sellanen liitto voi kestää ja toimii. Luottamus, rehellisyys ja uskollisuus pitää liiton koossa. Jollei nää pelaa liitto on jo valmiiksi tuhoon tuomittu.

      • TotuusTorvinen

        "Avioliitto on pyhä ja seksi kuuluu vain avioliittoon. Meillä ei oo koskaan ees ollu sellasta avioliitossa eikä ennen avioliittoo. Avioliitto pysyy puhtaana ja kauniina, kun molemmat uskollisia toisilleen ja niin pitääki olla, jollei sit parempi ku ei mee koskaan avioon."

        Ymmärrä nyt kuitenkin että jos suhtenne seksiin on kovin idealistinen, myös ongelmat seksissä ovat paljon todennäköisempiä. Eikä se tarkoita ettei ihmisellä saa olla moraalia tai periaatteita mutta jos liitätte seksiin kaikenlaisia suuria merkityksiä ja yhteyksiä, se todellinen seksi ja seksuaalisuus voi jäädä sivuun. Ja näin on varmaan käynyt miehellesi. Se todellinen seksuaalisuus ja seksi ei olekaan ollut niin yksinkertaista kuin hän kuvitteli eikä hän ole ehkä koskaan oikein edes tajunnut minkälainen hänen seksuaalisuutensa oikeasti on ja mitä hän haluaa. Sitten olette vain päätyneet naimisiin ja se todellisuus on tullut ilmi.

        Fakta on että se käytännön seksi ja seksuaalisuus on hyvin simppeliä ruumillista toimintaa. Sille voidaan antaa kaikenlaisia muita sisältöjä ja merkityksiä mutta siellä sängyssä homma ei toimi miettimällä Raamattua, pyhyyttä, puhtautta tai muita vastaavia. Siellä tarvitaan se biologinen halu.


    • Juudas

      ahaa.. olet konservatiivinen tiukkapipo, ja nainut homon vahingossa!! sääli, menee hyvä tavara täysin hukkaan. Vaan mistäpä sen voi tietää, mitä saa, ellei ennen papin aamenta voi ottaa förskottia! Oikeestaan, sitä saa mitä tilaa, tuossa tapauksessa.
      Juuri noin voi käydä, kuin sulle on käynyt, ainostaan tiukan pipon johdosta! EROA ihminen!

    • Juudas

      kaikenkaikkiaan asia on näin: ettei VITTU VIHKIMÄLLÄ PARANE!
      päinvastoin pikemminkin!
      edelleen vuosikymmenten kokemus!

    • mitäsaatliitostasi

      Kertomuksestasi päätellen olet mennyt naimisiin ilmeisen persoonallishäiriöisen kanssa. Eroa ennenkuin menetät oman terveytesi, miehesi ei tuosta muuksi muutu. Poistu kuvioista vähin äänin, äläkä taaksesi katso, ja takaisin älä ota missään nimessä, äläkä alistu manipulaatioon, muista pitää se mielessä, kun olet hänen kanssaan tekemisissä.

    • kylmää

      Poistun hiljaa hipsien, en karkaa kuiteskaa mihkään. Mieheni on myös Jeesukseen uskova, joten pitäs toimii....(uskova pitää miettii onko uskova todella). Onhan hänellä toiminu ainaski ennen, olen kuullu sen. Lapsiiki on tullu joten on toiminu.

    • kylmää

      En oo tiukkapipo, sellasissa oon mitkä ei kuulu uskovan elämään. Jollen olis menettäsin uskoni ja olisin menettäny jo. Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto ei muuta liittoo oo olemassakaan, paitsi paperiliitto taitaa olla ja muita sentyylisii liittoja. Eikä ulkopuolisii seksisuhteita kuulu uskovien elämään. (taitaa joillekki kuuluu) IKÄVÄ KYLLÄ.

      • TotuusTorvinen

        "En oo tiukkapipo, sellasissa oon mitkä ei kuulu uskovan elämään. Jollen olis menettäsin uskoni ja olisin menettäny jo. Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto ei muuta liittoo oo olemassakaan, paitsi paperiliitto taitaa olla ja muita sentyylisii liittoja. Eikä ulkopuolisii seksisuhteita kuulu uskovien elämään. (taitaa joillekki kuuluu) IKÄVÄ KYLLÄ."

        Eikö ole kuitenkin kumma että sinun hienon puhtaassa uskovaisen elämässäsi se seksi EI toimi mutta meidän tavallisten syntisten elämässä taas toimii oikein hyvin? Silti et halua millään uskoa että omilla (ja miehesi) käsityksillä on mitään vaikutusta asiaan.


    • 1512

      Ehkä vastauksia kannattaisi mieluummin etsiä jostain vanhoillisuskovien piireistä eikä yleiseltä keskustelupalstalta? Useimpien "tavallisten" ihmisten näkökulmasta tilanne on absurdi, vaikea samaistua, yhteinen sävel parisuhteen kannalta näinkin tärkeässä asiassa on useimmiten selvitetty ennen avioliittoa.

      Sen lisäksi, että olet useammassa kommentissa osoittanut halveksuntaa omasta näkemyksestäsi poikkeavia arvomaailmoja ja elämänvalintoja kohtaan - ihanko totta haet tukea ja vastauksia meiltä halveksumiltasi "likaisilta" ihmisiltä?

      Terv. Uskova (mutta ilmeisesti vääränlainen sellainen) onnellisessa liitossa

    • juudas

      vanhoillislestat varsianaisia panokoneita onkin, pedofiileja, ym.
      suviseurat on orgiat.

    • dffdfdf

      Se vaan ei tahdo tuo yliluonnollinen höpöhöpö sopia yhteen ihmisen realiteettien kanssa. Voi voi.

    • kylmää

      Uskovien avioliitot toimii kuten muidenkin, kun avioliitto perustetaan rehelliselle pohjalle ei valheeseen. Usko on jokaisen oma ja henkilökohtainen asia, jolla ei mitään tekemistä tän avioliiton kanssa. Tässä muut jutut mitkä ei toimi silleen miten avioliitossa pitäs toimii. Eläkää itte liitossa jossa seksi puuttuu, sit mieliki muuttuu suvaitsevammaksi ja ymmärretyksi.

    • jusniinon
    • trollit

      Provoa pukkaa

    • kylmää

      Kuka pukkaa ja mitä pukkaa. Laitan vaan ja ainoostaan totuuden. Kaipaan rakkautta ja hellyyttä mieheltäni, jota en kieltämättä saa, muusta puhumattakaan. Kai paras erota en jaksa enää tällästä liittoo, jossa myös valheet mukana. En voi luottaa mieheeni, olen menettänyt luottamukseni.

    • Kirvesmiehenmuija

      Jotenkin en ymmärrä miksi olet suhteessa jossa ei ole koskaan ollut seksiä, tai sitten tää on feikki. Mutta joka tapauksessa. Jos näin on niin vielävähemmän ymmärrän että valitat siitä. Sinähän itte päätät kenen kanssa olet naimisissa. Jos ei ole hyvä olla niin sitten sinun tulee erota. Väkisinkin herää kysymys, miksi ihmeessä olet naimisissa?????????????????

    • kylmää

      Liitto perustettu kokonaan valheen pohjalle, minä typerä uskoin kaiken ja nyt kadun, kun menin halpaan. Valhetta alusta lähtien kakki tyynni. Menee ne muutkin ansaan en ole ainut joka tehny virheen. Osaa ne muutkin näytellä ennen vihillä käyntii. Totuus paljastuu vasta avioliitossa tosin järkyttävällä tavalla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe