Raahen kuntosalit

henriikka11

Haluan kuulla kokemuksia Raahen kuntosaleista? Mitä suosittelet? Minkälaisia ovat nämä uudet easyfit ja sisu?

37

3178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katirulaasisulla

      ..nyt kannattaa soittaa tai lähestyä sitä arvo invest nordicin toimitusjohtajaa joka osaa kertoa miten sisu tuottaa osuuskunnalle voittoa.. On siellä varmaan hyvä vetäjiä ja laitteistot mutta sehän ei takaa hyvää palvelua tai edullisia hintoja

      • MursuS

        Mitenköhän tuo mahollinen voitto liittyy siihen millaista noissa paikoissa on treenata? Onko jotain käytännön kokemusta palvelusta tai hinnoista??


    • Spaideri

      Easyllä on ihan hyvä valikoima ryhmäliikuntaa. Ainakin virtuaalisena. Kuntosali taas siellä pienempi ja vähemmän laitteita kuin sisulla. Oon treenannu molemmissa, mutta nykysin sisulla parempien tilojen ja laitteiden takia.

    • Kysyävoivastaustatuskin

      ..siis ihan totta kati kirjoittaa PPO:n nettisivuilla ( huomatkaa..siis suuskunta..ei osuuskunta)
      Näiltä voi kysellä varsinkin perusteita miksi perustaa uusi sali raaheen kun sen tavoite on tuottaa 11 % korkoa suuskunnalle..eikun osuuskunnalle vaikka velka vain kasvaa..eikä tuottoa synny.

      PPO:n nettisivun uusin info:

      suuskunta PPO:n hallitus on valinnut hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi Markku Jokisen Sievistä. 65-vuotias Jokinen toimii tällä hetkellä Sievin Jalkineen ja sen konserniyhtiöiden hallituksen puheenjohtajana. Markku Jokinen on toiminut Osuuskunta PPO:n hallituksen jäsenenä vuodesta 2010 ja hallituksen varapuheenjohtajana vuodesta 2012.



      Hallituksen uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin tutkimusjohtaja, KTT Mikko Luoma Kannuksesta. 48-vuotias Luoma työskentelee tällä hetkellä Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa tutkimusjohtajana. Mikko Luoma on toiminut Osuuskunta PPO:n hallituksen jäsenenä vuodesta 2007.



      Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Kati Peltomaa p. 044 7291 220

    • Kassanhoitaja

      Kunto nousee ihan kotikonstein, eikä tarvii mennä hienhajuun. Mestauskallion liepeillä asun ja siinä on lenkkeilymaastoja joka suuntaan. eikä tarvitse mennä autoteille.

    • Mammonamies

      Sisu on ihan tylsä sali. Niin tekohienoa hommaa että ihan oksettaa! Sinne en jalallani enää astu!

      • SisuSimo

        Tekohienoa? Sun kannattaa ottaa pää pois pensaasta Urpo. Olen treenannut useissa kaupungeissa, hyvillä saleilla ja Sisu on kyllä ainoa sali Raahessa jossa tilat ja kalusto samalla tasolla kuin isommissakin kaupungeissa. Mutta jos tykkäät paskoista tiloista ja resuista vehkeistä niin go a head. Etpähän oo miesten tiellä narujas heiluttelemassa.


      • Anonyymi
        SisuSimo kirjoitti:

        Tekohienoa? Sun kannattaa ottaa pää pois pensaasta Urpo. Olen treenannut useissa kaupungeissa, hyvillä saleilla ja Sisu on kyllä ainoa sali Raahessa jossa tilat ja kalusto samalla tasolla kuin isommissakin kaupungeissa. Mutta jos tykkäät paskoista tiloista ja resuista vehkeistä niin go a head. Etpähän oo miesten tiellä narujas heiluttelemassa.

        En ymmärrä.salilla.mitä sontaa.hormoonihuulet eikö hormoonihörhöt siellä pullistelee ja on muka kovia.


    • Kyykkyäjapenkkiä

      Suosittelen näitä kaikkia yksityisiä, jotka ovat olleet olemassa ennen liikekeskus mastossa olevaa. Tukekaa Raahelaisia yrityksiä, eikä epämääräisellä rahalla väkisellä rakennettua kuntosalia.

      • kokousRaahessa

        Ei mitään epämääräistä rahaa vaan Puhelinosuuskunnan jäseniltä ryövättyjä.


      • simonsisus

        ..onko se lehtilörisijä tuikkala..( takana joutomaan johtama ppo nordic inventor ab)..siis ei lähelläkään raahelaista muuta kuin paikka..


      • Anonyymi

        Oliko tässä jotain asiatonta joka ei kuulutun ihan teemaan, jokainen voi miettiä kirjoittamista.


      • Anonyymi

        Vai tukea.kuka ääliö menee kuntosalille paitsi lesta .herätkää pahvit.


    • Nääskunkummaa

      Ei ole Sisu täysin Raahelainen kuntosali. 50% siitä omistaa Ylivieskalainen Pohjanmaan Puhelinosuuskunta.

      • totuusjulkijaheti

        ..ja loput oululainen ppo:n toimitusjohtajan tuttu, jolle pumpattiin 500 000 € pienellä korolla jotta saatiin siihen tappiota tuottavaan masto-kiinteistöön edes jotain toimintaa..uusia suunnittelevat senkin rakentaneen hallintoneuvostossa istuvan hopealusikkalaisen kanssa


      • Kaikenlaisiapellejä

        No huhhuh. Otappa totuudentorvi asioista selvää ennen ku tuut foorumeille huuteleen. Kyllä asioista mitään tietämättömien idioottipunaniskojen kannattas vaan mennä jatkamaan paskanlapiointia, eikä puuttua asioihin joista ei mitään tajua...


      • osuuksiaedullisesti

        ..katohan siellä on ääntenlaskunvalvoja ollut hereillä aamusta, joko huojahtelu on loppunut ja lääkitys kohdallaan.. Ne asiat on vain niin kuten kokouksessa julkituotiin mutta munattomat lakeijat vain kumartelee ja nuolee pzrsettä.. Joko muuten sait eläkkeen, oisin myynyt sulle osuuteni halvalla.. 1500 €/kpl


    • rautakourat

      Kukas sen Masto kiintiinteistön sitten rakensi. Paljonko se on tuottanut osuuskunnan jäsenille. Paljonko Sisu kuntosali maksaa vuoraa tiloistaan, tietysti vähenettynä se osuus jonka PPO itse maksaa itseleeen ollen rahoittajana ja omistajana 50%. Montako vuotta on tullut pitkää miinusta ja milloin se vanheneva rakennus alkaa tuottamaan plussaa. Se Raahen viisas partajeesus voisi pitää tiloissa katselmuksen ja pyytää lausuntoa ainakin kolmelta lakitoimistolta. Ylösajovaihe pitäisi olla jo ohi ja kassaan kilistä jaettavaakin. Niinhän se pyylevä nainen sanoi siellä kokouksesssa, että ei kaikki voi onnistua, no mikä sitten on onnistunut, riiteleminen ainakin jäsenistön kanssa.

    • Negaatio2015

      Niinpäs se Ylivieskan väkiluku kääntyi laskuun ensimmäisen kerran 15 vuoteen. Suurinpana yksittäisenä syynä PPO-Yhtiöt Oy:n myynti. Tunnen lukuisia nuoria lapsiperheitä, jotka joutuivat ja joutuvat muuttamaan pois Ylivieskasta työn perässä myynnin seurauksena. Lämpimät kiitokset Kati Peltomaalla omasta panoksestasi ja myös koko PPO:n hallinnolle asian tälle mallille saattamisessa! Omaatuntoahan teillä ei ole, joten se tuskin kolkuttaa.

    • Kuntosaliaddikti

      Mitä kokekumuksia/mieltä olette FemiFitistä, entisestä Nikostopista? Uusi sali ollut auki jo useita viikkoja eikä vieläkään pääse avainkortilla sisälle! Eli salille pääse vain silloin kun henkilökunta on paikalla! Eikä puhettakaan mistään korvauksista maksaneille asiakkaille.

      • Jupezic

        Mikset tuu sisulle? Homma toimii eikä tarvi valittaa...


    • Hyvä_suoritus

      Sisu on parasta Raahessa tällä hetkellä.
      Avara sisääntulo aula, ei tarvitse kompuroida toisten kenkiin. Siisti ja tilava pukuhuone, hyvin ilmaistoitu ja siivouskin pelaa.

      Itse sali viihtyisä ja laitteet tietysti uusia. Laitteiden hankinnassa on selvästi ajateltu eri tasoisia asiakkaita, sekä aloittelijalle että kokeneelle patulle löytyy sopivat.
      Pienenä miinuksena pitkälle miehelle liian matala ylätalja.
      "Takahuoneessa" nykymuodin mukainen crossfit tila.

      Uutuudestaan huolimatta salia parannellaan edelleen.
      Turhaksi todettu virtuaalinen ryhmäliikunta tila ilmeisesti muutetaan salikäyttöön? Ilmastointiasentajiakin on näkynyt.
      Tämä kertoo saliyrittäjän oikeasta asenteesta touhuun!

      Ainakin tähän mennessä olen tyytyväinen, ei menny smartumit hukkaan.

      • SUPERMONSTA

        Sisu on poikasten ja tyttösten sali! Sitte ku on vähä lihaa luitten päällä voi alkaa kattelemaan sitä salia missä painot ei lopu kesken!


      • görmy

        Tuuppa sisulle laskeen levyt ettei tartte täällä puhua paskaa.


      • SUPERMONSTA

        Ei kuule görmy riittäny! Pari ranskalaista Görmylle nii joutuu itekki vaihtaa jonkun vuoden päästä salia, eli

        -Syö, treenaa, nuku
        -No pain, no gain...


      • Naruliisa

        Oi siellähän on oikein maailman vahvin supermies kun ei mitkään raudat riitä. On se hyvä että sulle on oma ihanan homeinen punttikellari.


    • Parhaitaa

      Ovat Raahen Fysioterapian sali ja RKV-86.

      • Jupezic

        Mun autotallikin on parempi ku nuo läävät. Mutta treenaa sää ihmeessä siellä jos et hyvän päälle ymmärrä...


      • qwty

        Käsittääkseni täällä puhutaan treenauspaikoista, ei lehdenlukupaikoista tai kauneussalongeista... Jos kunnon treenausrekvisiittaa ja -paikkaa hakee niin Raahessa on 3 vaihtoehtoa : Bullclub, RKV-86 ja kuntoklubi...


      • eiarvomaksaenää

        ..kuten raahen seudusta on voinut lukea niin "sisu loppuu" kun katilta loppuu "arvosta" rahat !


      • Naruliisa
        qwty kirjoitti:

        Käsittääkseni täällä puhutaan treenauspaikoista, ei lehdenlukupaikoista tai kauneussalongeista... Jos kunnon treenausrekvisiittaa ja -paikkaa hakee niin Raahessa on 3 vaihtoehtoa : Bullclub, RKV-86 ja kuntoklubi...

        Heh. Sisu on Raahessa ainoa paikka joka on samaa tasoa kun salit isommissa kaupungeissa. Finniniskojen pieruluolat on jäänne 90-luvulta, mutta pysyy vaan siellä ne ketkä tahtoo. Eivätpähän oo muualla haisemassa.


    • Muhku78

      Hyvä sali, laitteisto priimaa ja ilmanvaihto ja tilat erinomaiset. Siisti ja toimiva paikka aloittelijoille ja edistyneemmillekin. Uutta laitteistoa tuli taas viimeviikolla ja siitä iso plussa.

    • Onanias

      Ainoa valintaperusteeni kuntosalille on hyvännäköisten naisten määrä ja äänieristetyt vessat.

    • sependeerus

      Easyfit oli näistä uusista se mikä meni ekana nurin.

    • albyghion

      Jo määkin käun katsomasa naiset aina kuntosali

    • Anonyymi

      Täyttä paskaa.miksi mennä kuntosalille ääliö.maksaa että saa nostaa painoa tai juosta matolla.mene ääliö ulos kävele jos osaat.

    • Anonyymi

      Päästin ison protskuPierun RKV:llä ja oon muutenkin iso!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe