Melperien huonon vaalimenestyksen syy

voivoimelperiä

Melperien krisut 5 paikkaa (-1). Voi voi, kun melpereiltä meni paikka. Taustalla lienee Melperin lausunnot helluntaipedofiileistä. Krisujen perusäänestäjiä eivät ole miellyttäneet Melperin helluntaipedofiilien tekoja vähättelevät lausunnot, mm. "erehtyi hiplaamaan", "ei ollut oma tytär", "sen pidemmälle ei menty". Jatkossa krisuilla on kova työ saada yli-innokas ja ei niin hyvämaineinen kannattajansa hiljaiseksi, jotta hän ei pilaisi krisujen mainetta enää enempää.

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pauli__

      Oet väärässä, mys kankaanniemi ja Teukka Hakkarainen ovat meitä helluntaisia äläpi menneitä ??

      Kes

      • noinkinpelastutaan

        Minua kiehtoo toi Teuvon rento helluntaimeininki.


    • surullista

      Kristillisdemokraattina olen seurannut surullisena Melperin tekemää "ei ollut oma tytär" -myyräntyötä. Mitä tahansa puoluetta hänen kaltaisensa ihminen kertoo kannattavansa, se on puolueelle huonoa mainosta. Parasta olisi, kun antaisi vain äänensä meille ja pitäisi poliittisesta suuntautumistaan suunsa kiinni. Hänen "vaalityönsä" karkotti arviolta 5000 ääntä meiltä, ehkä jopa 10000. Tätä mieltä minä olen vakavasta persoonallisuushäiriöstä kärsivästä puoluetoveristani Melperistä.

    • kyllästynythellari

      Melperi saisi lopettaa meidän helluntailaisten edustamisen tällä saitilla. Me perushelluntailaiset emme ole samanlaisia epärehellisiä, kiroilevia, muita halventavia ja raivopäisiä ihmisiä kuin Melperi. Melperi, olet ollut täällä liian kauan saadaksesi aikaan mitään hyvää aikaan. Lähde pois. Pyydän: lähde pois! Äläkä kerro missään koskaan kenellekään olevasi hellari, jotta et pilaisi meidän tavallisten hellareiden mainetta.

      Melperiin täydellisesti kyllästyneenä, mutta rakkaudella
      helluntailainen sisar

      • YleistystenYleistys

        Kristillisdemokraatit ei ole sama asia kuin yksittäinen puoluetta mahd. kannattava henkilö. KD-puoluetta kannattavat myös monet luterilaiset. Vai onko kaikki Keskustalaiset ja Kokoomuslaiset aivopestyjä LestaHellareita? Rohkenen epäillä. 4 vuotta sitten keskusta menetti 15 paikkaa. Mitö tyhmää lestahellarit silloin tekivät? Ja nyt Kokoomus menetti 8 paikkaa. Mitä tyhmää teitte, lestahellarit?


      • EiMeneLäpi

        Hyvä yritys, lestahellari!


      • druvals5

        EiMeneLäpi osoitettu siis kyllästyneelle lestalle.


      • MelperiEiMeneLäpi
        druvals5 kirjoitti:

        EiMeneLäpi osoitettu siis kyllästyneelle lestalle.

        Totta on, että Melperi ei mene missään vaaleissa läpi.


      • nyttulihellariltaasiaa

        Ohoh, näköjään kaikki helluntailaiset eivät tosiaan ole toopeja. Helposti sitä sortuu yleistämään, että kaikki helluntailaiset olisivat samanlaisia raivopäitä kuin Melperi. Sinä osoitit viestilläsi, että niin ei ole.


      • olensamaamieltä
        druvals5 kirjoitti:

        EiMeneLäpi osoitettu siis kyllästyneelle lestalle.

        Olen samaa mieltä kuin EiMeneLäpi/druvals5. Oikean melperiläisen tunnistaa siitä, että hän on tosi onnellinen Niuvanniemi-Melperin raivopäisistä vl:ien panetteluviesteistä ja helluntaipedofiilien tekoja vähättelevistä kommenteista, mm. "erehtyi hiplaamaan", "ei ollut oma tytär", "sen pidemmälle ei menty". Oikea melperiläinen ei ikinä usko, että Melperi edustaessaan helluntailaisia antaisi helluntaiherätyksestä huonon kuvan tai veisi kristillisdemokraateilta ääniä. Kyllästyneenhellarin viesti "ei mene läpi", sillä tosi monet jutut osoittavat hänen feikkaavan.


    • deuehd

      Eli pitää alistua jonkun idiootti-lestahellarin tulkintaan, että KD on sama asia kuin babtistihellarit... Ei mene läpi Terhikään. Ihan aikuisen oikeasti: KD-puoluetta kannattavat monet luterilaisen kirkon jäsenet. Esim. moni kansanlähetys-kristitty.

      • ehdottomastisamaamieltä

        Olen veli deuehdin kanssa samaa mieltä. Ehdottomasti meille krisuille on eduksi, mitä useampi niuvanniemimelperi ilmoittautuu meidän innokkaaksi kannattajaksemme ja luo omilla kirjoituksillaan mielikuvaa, että sellaisia me kristillisdemokraatit olemme. Ei kukaan muu kuin kuin idiootti lestahellari voi ajatella, että niuvanniemimelperien yli-innokkuus kannattajina voisi mitenkään pilata meidän tavan krisujen mainetta.


    • TosiJuttuKuultu

      Suomi24 paikkaa ei vie mikään!

    • uuttanousuatoivoessa

      Kristillisdemokraattien on turha toivoa uutta nousua ennen kuin kannattajakuntaan lukeutuvat persoonallisuushäiriöiset niuvanniemimelperit lakkaavat edustamasta krisuja nettipalstoilla. Tavalliset kristillisdemokraatteja äänestävät ihmiset äänestävät jaloillaan pelätessään, että heidät samastetaan niuvanniemimelpereihin.

      • voikoauttaa

        Oi voi! Aivomadon jylläys vain pahenee.


      • olensamaamieltä

        Olen samaa mieltä kuin voikoauttaa, että niuvanniemimelpereiden raivopäisten kirjoitusten pitäminen ongelmana krisuille/hellareille on MIELISAIRASTA!


    • Trawery

      KD puolueen samaistaminen helluntailaisiin on typerää, Ovatko kaikki Kepulaiset ja Kokoomuslaiset lestahellareita?

      Oliko se viisasta lestahellareiden toimintaa, että SMP:n tukijoita saatanalle heitettiin?

      Erkki Piri hoitokokous YouTube

      • AleksanderVanhoillinen

        Stuppikin on lestahellari ja edustaa oikein vanhoillisten sydän-ääniä. Ja Ilkka Kanerva se vasta esimerkillinen vanhoillinen onkin. Kokoomuslaiset ja Kepuilijat siis kaikki ovat lestahellareita. Eritoten Stuppi.


      • 105022

        Suomen Kristillisdemokraatit (KD) 105 022

        KD:lla on 70000 helluntailaista, 20000 vapaakirkossa pyörivää ja 15000 muuta äänestäjää!


      • mikähänontyperää

        "KD puolueen samaistaminen helluntailaisiin on typerää, Ovatko kaikki Kepulaiset ja Kokoomuslaiset lestahellareita?"

        Krisuhellareita on kuitenkin olemassa ihka oikeasti, vaikka kaikki krisut eivät hellareita olekaan. Lestahellareita sen sijaan ei oikeasti ole.


      • aderdel

        Lestahellareita on Suomessa 100000, siis vähemmistö. Tähän nähden heidän määräysvaltansa on hyvin suuri.


      • Ahaaaaaa
        aderdel kirjoitti:

        Lestahellareita on Suomessa 100000, siis vähemmistö. Tähän nähden heidän määräysvaltansa on hyvin suuri.

        Ahaa, lestahellarit ovat siis muut lestadiolaiset kuin vanhoillislestadiolaiset 40000 ja helluntailaiset 60000, yhteensä 100000. Ryhmien fuusiosta en tiennyt aiemmin mitään, mutta näin sitä viisastuu, kun Suomi24:ää lukee.


    • muutamiakommentteja

      Muutamia kommentteja käytyyn, puolin ja toisin erittäin sarkastiseen keskusteluun.

      Helluntailaisena totean, että meissä on tosi paljon kristillisdemokraatteja äänestäviä. Kuitenkaan kaikki kd:t eivät ole helluntailaisia. Osa helluntailaisista äänestää muita puolueita kuin kd:ja.

      Mielestäni ei ole hyvää mainostaa kd:eille, jos rumaa kieltä käyttävä ja muutoinkin huonomaineinen henkilö ilmoittautuu innokkaaksi kannattajaksi. Varmasti sellainen tekee puolueelle enemmän pahaa kuin hyvää.

    • ainakrisuja

      Äänestän aina krisuja, mutta en ole hellari. Meitä krisuja tulee myös esim. Kansanlähetyksestä. Myönnettäköön, että huonosti käyttäytyvät nettikannattajat eivät ole hyvää mainosta yhdellekään puolueelle. On silti liioittelua väittää, että heillä olisi ratkaisevaa merkitystä äänimäärässä.

    • valikoidaanvähän

      Ovatko törkeät lestahellari-nettikirjoitteljat hyvää mainosta Stuppin ja Sipilän puolueelle? Entä Erkit, jotka opettavat, että SMP:n äänestäminen vie helvettiin. Sekö on fiksua?

      • hyväämainosta

        Tavallisia vl:ia lestahellareiksi kutsuva krisu on mielestäni parasta mahdollista mainosta krisuille. Hänen tajunnanvirtansa on ihan taivaallisen käsittämätöntä. Sitä ei ymmärtäisi edes hengen silmin.


    • kjkjlkjlkj

      Eli jos Melperi kirjoittaa jotakin typerää, sitä paheksutaan. Mutta jos Erkki tai joku muu toimii niin, että "väärän" puolueen tukija passitetaan helvettiin... sekö onkin yhtäkkiä fiksua, koska teon takana on lestahellari. Logiikka ontuu nyt hiukan.

      • StopVihapuheelle

        Jos KD uusi nimi on MELPERIT, Kokoomus olkoon jatkossa LESTA-HOMO-HIHHULIT ja Keskusta olkoon jatkossa Rutsaidiootit. Eikö Sipilä ole rauhan sanalainen... Tätäkö halutaan: nimittelyn kierrettä ja vihapuhetta...


      • voisinunvihapuheitasi
        StopVihapuheelle kirjoitti:

        Jos KD uusi nimi on MELPERIT, Kokoomus olkoon jatkossa LESTA-HOMO-HIHHULIT ja Keskusta olkoon jatkossa Rutsaidiootit. Eikö Sipilä ole rauhan sanalainen... Tätäkö halutaan: nimittelyn kierrettä ja vihapuhetta...

        Kannattaisikohan itse lopettaa vl:ien nimittely "lestahellareiksi"? Tietääkseni vl:ien ja helluntailaisten välillä ei ole tapahtunut fuusiota.


      • LestahellaritSuomessa

        Ei ole tietoa milloin käsite LESTAHELLARI on syntynyt ja kenen keksintö. Mutta ilmaisulla niputetaan hurmahenget samaan lohkoon. Eräänlaista käsite-väkivaltaa? Eli viitataan niihin hengellisiin tahoihin ja piireihin, joissa mm. kasteessa tapahtuva uudestisyntyminen kielletään. Nää hurmahenget kuten babtisti- ja lestahellarit eivät kuitenkaan ole mikään yhtenäinen ryhmä. Esim. karismaattisuudesta hurmahenkien lahkon sisällä saattaa olla toisistaan poikkeavia näkemyksiä. Lestadiuksen kastekäsitys oli lähellä babtistista ja hän oli myös ekumeenisempi kuin vinoutunut srk haaran lestahellarit -lahko. Toki srk siiven lestahellareissa on ekumeenisempaakin ajattelua. Nähty mm. Torniossa ja Jyväskylässä sekä Turun seudulla.


      • käsiteväkivaltaa
        LestahellaritSuomessa kirjoitti:

        Ei ole tietoa milloin käsite LESTAHELLARI on syntynyt ja kenen keksintö. Mutta ilmaisulla niputetaan hurmahenget samaan lohkoon. Eräänlaista käsite-väkivaltaa? Eli viitataan niihin hengellisiin tahoihin ja piireihin, joissa mm. kasteessa tapahtuva uudestisyntyminen kielletään. Nää hurmahenget kuten babtisti- ja lestahellarit eivät kuitenkaan ole mikään yhtenäinen ryhmä. Esim. karismaattisuudesta hurmahenkien lahkon sisällä saattaa olla toisistaan poikkeavia näkemyksiä. Lestadiuksen kastekäsitys oli lähellä babtistista ja hän oli myös ekumeenisempi kuin vinoutunut srk haaran lestahellarit -lahko. Toki srk siiven lestahellareissa on ekumeenisempaakin ajattelua. Nähty mm. Torniossa ja Jyväskylässä sekä Turun seudulla.

        Nimenomaan käsiteväkivaltaa. Jos haluat, että krisuja ei kutsuta melpereiksi, niin lopeta itse vl:ien nimittely lestahellareiksi.


    • näyttääpalanneen

      Melperi on nyt toipunut murskaavasta vaalitappiostaan ja näyttää palanneen palstalle.

      Tekevätkö Melperin helluntaipedofiliaa vähättelevät kirjoitukset "erehtyi hiplaamaan", "ei ollut oma tytär", "sen pidemmälle ei menty" enemmän hallaa vai hyötyä helluntailaisille ja heidän puolueelleen kristillisdemokraateille? Ei kai sentään mielisairaan Niuvanniemi-Melperin kirjoituksissa kuulu helluntailaisuuden ja kristillisdemokratian todelliset sydänäänet?????

      • KokoomusVLpuolue

        KD ei ole melperiläisten puolue. Vai ovatko esim. kaikki KOKOOMUSLAISET SRK lestahellareita? KD:n kärsimän Tappion "murskaavuus" sinänsä monissa vaalipiireissä johtui äänikynnys-asioista ja vaaliliitto-kytköksistä. Prosenttisaalis äänistä oli KD:lla monissa vaalipiireissä samaa luokkaa kuin 2011. Yhden paikan menetys / saaminen on hyvin häilyvää. Näkihän sen laskenan kuluessa myös PS. kohdalla. Itse äänestin jälleen KOKOOMUSTA. RKP ja KD saavat prosenteissa aina hyvin samansuuruisia tuloksia. Paikkamäärissä oli KD:lla nyt huonompi mäihä. Mutta kyllä se uskovaisten puolue Kokoomus yhtä lailla menetti paikkoja. Minunkin äänestäni huolimatta.


      • kdonmelperiläistenpuolue

        Kd on melperiläisten puolue. Se, että Kd:ta äänestää muitakin kuin melperiläisiä, ei poista tosiasiaa, että Kd on myös ja erityisesti juuri melperiläisten puolue. Paljonko Kd:n äänestäjistä on helluntailaisia? 50 %? 70 %?


    • refghu7

      Niin kauan kuin SRK lestahellarit nimittelevät muita uskovia epäuskoisiksi, heillä ei ole minkään sortin oikeutta vaatia lestahellari-käsitteen kieltämistä. Vai suostuvatko DIILIIN: Lestahellari-termi poistetaan käytöstä / SRK -lestahellarit myöntävät, että myös muuta hengellistä elämää on kuin VL lahko. Muutoinkin on kieroa, kun VL keskustelijat välillä siteeraavat "epäuskoisten" tekemiä hengellisiä kirjoituksia... Ai miten niin?: No, VIRSISTÄ suurin osa on "uskosta osattomien" tekemiä kirjoitelmia. Voiko muka epäuskoisen ja hengellisesti paatuneen kynästä lähteä sellaisia tekeleitä kuin "Käy yrttitarhasta polku" tai "Oi rakkain Jeesukseni".

    • HymnologiKempeleestä

      SRK lestahellarit eivät voi käyttää kokoontumisissaan "epäuskoisten" tekemiä hartauskirjoituksia eivätkä siten myöskään suurinta osaa kirkkonsa virsistä.

      • lutkuhellarille

        Voi sinua lutkuhellaria Kempeleestä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe