Tässä se tulee suoraan hevosen suusta

ennenolilaputsilmillä

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • trsdfyghv

      Poliisi totta kai vastustaa kannabiksen laillistamista koska poliisit ovat paskahousua. Se on helppo mennä uhkailemaan ja pidättämään harmittomia kotikäyttäjiä/kasvattajia, heistä ei mitään vaaraa poliisille.

      Eri asia on sitten mennä uhkailemaan ja pidättämään kovia huumeita kauppaavien jengien jäseniä ja kätyreitä. Ne kun ovat valmiita puolustautumaan poliisilta ihan asein ja siinä saattaa saada poliisikin luodin nuppiinsa. Niinpä poliisi haluaa viimeiseen asti pitää kannabiksen laittomana, jotta voi sen avulla kasvattaa huumepidätysten kiintiötä ja antaa väkivaltaisten rikollisjengien pyörittää bisneksiään.

      • qqqqqyyy

        pelle oot. kannabis on ykkös huume maailmalla. siinä on isot rahat. kyllä ne on oikeita ja vaarallisia rikollisia jotka kasvattaa. jenkkilässä on vähän toinen meininki kuin suomessa.


    • a4yhe34

      Äkillinen muutos on mahdollinen koska aikaisempi malli ei ole perustunut ainoastaan totuudelle. Jos jossain asiassa ei olla täysin rehellisiä niin muutoksia seuraa heti kun kusetus paljastuu. Kyllä kannabiksella omat vaaransa on, mutta ne eivät ole mitään sellaisia että edellyttäisivät maailmanlaajuista täyskieltoa. Alkoholi on kuitenkin huomattavasti haitallisempi. Kaikille ei samat päihteet sovi ja jollekkin ei sovi mikään. Ihmisen kannattaa valita sellainen mistä hänelle itselle on vähiten harmia. Kun itsellä on hyvä olla niin silloin on toisillakin.

      • eawq

        Ajatella miten monessa asiassa ei ole täyttä rehellisyyttä tänäkään päivänä. Taitaa aika moni asia vielä maailmassa muuttua. Olemme jatkuvassa muutoksen tilassa ja tulevaisuus voi olla ihan millainen vain. We want truth and nothing but the thruth.


      • jointti

        Kannabiksen täyskiellon syyt ovat länsimaalaisten multikansallisten korporaatioiden taloudellisissa intresseissä. Öljy-, alkoholi-,, lääke-, puuvilla-, ja paperiteollisuus halusivat kannabiksesta laitonta koska näkivät sen uhkana bisnekselleen ja jenkit aikoinaan tukivat tätä koska näkivät näiden bisneksien edun omana etunaan.

        Jenkkien korporaatiokommunismi on kuitenkin tullut tiensä päähän. Yhteiskunnan kulut kasvavat koko ajan samalla kun työttömyys ja rikollisuus lisääntyy, mikä pakottaa muutoksiin huumepolitiikassa. Enää ei ole jenkeilläkään varaa ylläpitää kallista kieltolakia ja sitä ollaankin pala palata ajamassa alas, jotta poliisien resursseja vapautettua oikeisiin ongelmiin ja samalla huumeista saadut rahat menevät laillisille yrityksille ja niitä voidaan verottaa kaikkien muidenkin tuottojen.

        Kyse ei pelkästään kannabiksesta, vaan koko huumeide kieltolaki tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa seuraavan viiden aikana. Kananbis laillistamaan vain ensimmäisenä.

        Aivan oikea huomio on toki sekin, että valehteluunhan kieltolaki on perustunut. Nykyään etenkin nuoremmat ihmiset ymmärtävät totuuden paremmin ja tajuavat myös sen, että alkoholi on paljon vaarallisempaa kuin suurin osa huumeista, mikä tulee varmasti kaatamaan kieltolain ennemmin tai myöhemmin.


      • ftrr

        Kyllä. Kyse on ollut rahasta ja jos rahaa saadaan lisää laillistamalla mm. kannabis, niin yllättäen siinä ei nähdäkkään enää mitään pahaa. Hyvin naivia ajatella että kieltolain syy olisi ollut ainoastaan suojella omien kansalaisten terveyttä tältä "maailman vaarallisimmalta huumausaineelta".


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe