SDP halituksessa on huono ratkaisu

suominousuun

Keskustalaisissa on paljon kenttäväkeä, jotka ovat sokeita sille, miksi asiat eivät ole kunnossa. Suurin syy on SDP. Kaikki SDP-ministereiden johtamat ministeriöt ovat hunningolla. Ei syntynyt Sotea, ei kuntauudistusta, talous kompastelee, työttömyys huipussaan ja kasvaa. Asiat alkoivat mennä vielä enemmän pieleen, kun SDP heitti Urpilaisen syrjään ja AY-siipi astui remmiin. SDP on niin sidoksissa ammattiyhdistysliikkeeseen, että se halvaannuttaa päätöksenteon. AY-liike sekaantuu sitä kautta eduskunnan työhön.

Jos asiat halutaan kuntoon, niin SDP pitää jättää hallituksen ulkopuolelle. Jos Keskusta haluaa, että asiat jatkavat huonolla tolalla, niin ei sitten ole väliä. Se ei kai ole tavoite?

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pikku_kyssäri

      Miksi kokoomuksen pakkomielle, kuntauudistus, olisi pitänyt syntyä?

      • viisaitapäätöksiä

        Ei kuntien vapaaehtoinen yhdistyminen huono asia ole. Helsingin seudulla on turha luoda hallintohimmeleitä. Siellä kuten muuallakin on parasta sopimuspohjainen yhteistyö. Ellei siihen ole halukkuutta, voi pieni pakottaminen olla paikallaan. Ei ne kaupunginjohtajat ja -hallitusten puheenjohtajat yhdistymisiä ihan vapaaehtoisesti tee. Oma napa tärkein ja kokonaisuuksien hahmottamiskyky ja ymmärrys harvoilla. SDP esimerkiksi on yhden agendan puolue. Heidän talousviisas Vartiainen ymmärsi jättää uppoavan laivan.


      • Naurettavaa_touhua
        viisaitapäätöksiä kirjoitti:

        Ei kuntien vapaaehtoinen yhdistyminen huono asia ole. Helsingin seudulla on turha luoda hallintohimmeleitä. Siellä kuten muuallakin on parasta sopimuspohjainen yhteistyö. Ellei siihen ole halukkuutta, voi pieni pakottaminen olla paikallaan. Ei ne kaupunginjohtajat ja -hallitusten puheenjohtajat yhdistymisiä ihan vapaaehtoisesti tee. Oma napa tärkein ja kokonaisuuksien hahmottamiskyky ja ymmärrys harvoilla. SDP esimerkiksi on yhden agendan puolue. Heidän talousviisas Vartiainen ymmärsi jättää uppoavan laivan.

        Kokoomus lähti nimenomaan pakkoliitoksista. Henna Virkkunen määräsi alaisensa värittämään kieli suusta pilkottaen mielikuvituksellisia uusia kuntakarttoja ja julkaisemaan ne lehdissä. Röyhkeää ja ylimielistä käyttäytymistä, joka samalla muodosti psykologisen käännekohdan tiedotussodassa, jota kokoomus oli siihen asti pitkään hallinnut ja muut puolueet tuota taitoa siltä kadehtineet. Kävi niin, että heti aluksi jyrkimmin Virkkusen karttoihin reagoivat nimenomaan kokoomuksen hallitsemat kunnat. Mitä pitemmälle mentiin, sitä äänekkäämmin myös media alkoi nauraa kokoomuksen kuntakarttaharjoitukselle.


    • omatroolit

      Lisää SDP:n ministerisotkuja: omistajaohjausministeri sotkeentunut ainakin kolme kertaa populistisesti yritysten johtamiseen, viimeeksi Solidiumin hallituksen toimintaan, minkä takia Solidiumin hallitusammattilaiset eroavat yksi toisensa jälkeen. Omistajalla, yrityksen hallituksella ja operatiivisilla johtajilla on kaikilla omat tehtävänsä. Politiikkojen tehtävä on mahdollistaa ja tukea järkevää yrittämistä ja työllistämistä. Poliitikkojen pitää pitää näpit irti käytännön yritystoiminnasta.

    • KauKe

      suominousuun, Kirjoitti täyttä asiaa, Sipilä noudata sitä, se on viisaan kansanosan tahto !!

    • järkeäpolitiikkaan

      Herrat maanviljelijät, olette oman alanne yrittäjiä. Kumman puolueen luulette ajavan paremmin pienyrittäjien etuja, ammattiyhdistyspuolue SDP:n vain Kokoomuksen? Kyllä yrittäjien verotusasiat, sukupolvenvaihdokset jne ovat SDP:lle outoja. SDP elää vahvasti vielä "selkänahkakautta". SDP haluaa nostaa veroja. Sekö on vähäisempiosaisten puolustamista? SDP ei halua nostaa laittomien lakkojen sakkoja. Sekö on työrauhan ja Suomen yhteiskuntajärjestyksen puolustamista? Kokoomus ymmärtää joustaa asioista, jos ne ovat järkeviä. Ostovoiman parantamiseksi Kokoomus on esittänyt pieni- ja keskituloisten veroalennuksia. Kokoomusministerin johdolla saatiin Turun telakka pelastettua. Toivottavasti SDP ja AY-liike veivät sitä lakkoiluillaan sössi. Kyllä sekin työ Saksaan valuu, jos meno yltii entisenlaiseen "perseet penkkiin" -touhuun. Entäs vihreiden töppöilyt. Kohta ei saa lantaa levittää pelloille, vain teollisuuden tekemiä myrkkyjä. Kohta ei saa edes pientareelle kusta. RKP hoiti leiviskänsä, samoin kristilliset. Kokoomus olisi hoitanut, mutta SDP kampitti.

    • etsillee

      Kokoomus ei nyt oikein ole kenenkään suosiossa, Keskustan muistissa on vielä hyvin kaikki edelliskerralla kokoomuksen kanssa olo, he eivät luota kokoomukseen enää saivat kyllänsä vehkeilystä iltalehden kanssa. muistissa on kaikki yritykset Vahasta ja muita kohtaan, se on yleensä niin että niitä kaloja saa mitä pyytää.

    • Muunmuassa

      Suomi alkaa rakentaan omanmaan energiaa, ehkä siihen ajatteluun kokoomus parempi vaihtoehto.
      Vaikka, kyllä kokoomuskin näkee "siipioravia".
      SDP:kin kyllä omanmaan työpaikkoja tukee.

      reilusti vain sitten hallituksen sanoa, että nyt rakennetaan mm; Vuotos, Sierila, Kollaja, ja niin edelleen.
      Niitten rakentamiseen kaikkien puolueitten tuki, paitsi tietenkin vihreät ja vasurit vastaan, pääkaupungin politiikkansa takia.
      Hellä täytyy olla jokin "hevonen" ja se vastustaminen, siksi.

    • sanompatämän

      Jos kepulaiset lähtevät kokoomuksen kanssa porvarihallitukseen, niin mitenkähän mahtaa käydä Sipilän yhteiskuntasopimuksen kanssa? Tämä sopimus luotaisiin laajasti sopimalla, mutta esteitä tiellä taitaa olla enemmän kuin kepulaiset ovat edes ajatelleet. Taitaa ammattiyhdistysporukka antaa rukkaset Sipilän yritykselle, jos kokoomuksen kovanaamat ovat tässä raa' assa pelissä mukana. Ainakaan tähän asti porvarihallitukset siis kepulaiset ja kokoomuslaiset ovat olleet aina törmäyskursseilla niin, että päät ovat kolisseet. Miten tuo Matti Vanhanenkin ostorahaporvarihallituksen pääministerinä sai kolhuja teflonkalloonsa, kun hän kehtasi esitellä Rukan lumi-ideansa eläkkeelle lähtöiän nostamisesta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1826
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      46
      1608
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1497
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1485
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe