En löydä mistään tietoa

tietämätön

Auttakaa!! Olen etsinyt joka puolelta, mistään en löydä vastausta. Olen kysynyt kahdelta eri ulosottomieheltäkin, toinen vastasi ettei tiedä asiasta mitään ja toinen ei vastannut ollenkaan. Oon todellakin tän tiedon tarpeessa tällä hetkellä, joten kertokaa jos tiedätte tästä mitään!

Eli jälkiperintä. Kuinka se toimii. Meneekö velat perinnästä oikeuden kautta ulosottoon ja sieltä jos palautuvat niin jälkiperintään. Vai voiko mennä perinnästä suoraan jälkiperintään käymättä missään välissä JA voiko OIKEASTI ennen oikeuteen ja ulosottoon menemistä välillä olla KUUSI VUOTTA aikaa?!

Siis sain intrum justitialta jälkiperintäkirjeen 2009 maksamatta jääneistä jutuista. Ulosottomies sanoi käyneensä läpi KAIKKI minun perinnässä olleet asiani ja mitään muuta ei pitäisi olla kuin ne mitä tällä hetkellä UOssa on. Mitään muita velkoja ei ole koskaan käynytkään ulosotossa. Olen hämmentynyt. Miten tuo perintäruljanssi oikein toimii?!

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itse_sen_kokenut

      Jos et maksa aiheellista tai tekaistua ulosottovaatimusta, se menee ulosottajalta tuomarille joka sinua kuulematta tuomitsee sinulta ulosotettavaksi summan kaikkinen mahdollisine tekaistuine lisineen. Perään tulee vielä 80 euron lasku tuomarillesi. Jos et sitä maksa, niin se menee ulosottoon jne eli alkaa ikuinen kierre, missä sinut kynitään aivan tyhjäksi loppuiäksesi.
      Ja kaiken alkuna on joko todellinen tai tekaistu lasku.

      Meillä on Suomen Perustuslaki -niminen aikuisten satukirja missä sanotaan mm Suomen kansalaisille taattavan oikeudenmukainen oikeudenkäynti. Näinhän se ei mene, vaan tuomari sinua kuulematta tuomitsee sinut automattisesti syylliseksi ja hyeenalauma saa haluamansa, mukaanluettuna se tuomari.

      Näin meillä Suomessa kaikki toimii. Koko lakiala on vain yksi rikollisjoukkue muitten rikollisjoukkueitten joukossa. Mistään et oikeutta saa. Jos olet miljardööri, pystyt ostamaan haluamasi tuomiot, mutta tavallisena kunnon kansalaisena olet täysin näitten rikollisten armoilla.

      • höpöhöpöä

        Sun juttus on ihan höpöhöpöä, ei totta siteeksikään !


      • eioikeuttamaas

        Korkeimman oikeuden kolmesta tuomarista kaksi on kokoomuksen mandaatilla, eli selkeästi on apua siitä jos on kokoomuslainen. Tämän tiesi ministeri I. Kanervakin odotellessaan naureskellen vapauttavaa päätöstä ( joka sitten kaikkien "yllätykseksi" tulikin äänin 2-1)


    • Itse_sen_kokenut

      Jäi tuossa vielä mainitsematta, että Poliisi ei ala tutkimaan näitä rikoksia kuten se ei ala tutkimaan muitakaan tavalliseen ihmiseen kohdistuneita rikoksia murhaa yms ehkä lukuunottamatta. Ja tämä rikollisrinki toimii omankin kokemukseni mukaan ainakin kaikilla niillä paikkakunnilla, missä olen asunut ja niitä on useita. On toiminut minunkin kokemukseni mukaan ainakin vuodesta 1988 ja toimii yhä. Viime vuonnakin jouduin maksamaan tälle viranomaismafialle toista tuhatta euroa täysin tekaistuista asioista.

    • qwertyuioåp

      Velka voi mennä jälkiperintään käymättä ensin käräjillä/ulosotossa. Mitään lain määräämää takarajaa ei ole sille kuinka kauan perinnän kanssa voi viivytellä ennen käräjiä/ulosottoa. Tosin velan yleinen vanhentumisaika on kolme vuotta, eli on mahdollista että Intrumin velkasi on vanhentunut.

      • jdfgj346

        Velallisen myös kannattaa heti laittaa pyyntö perintätoimistoon että perintä keskeytetään ja siiretään eteenpäin, tällöin perintötoimisto ei voi enää periä perintämaksujaan..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe