RAKKAUSMAAHANMUUTOLLA OMAISHOITAJAKSI

gegennazis

RAKKAUSMAAHANMUUTOLLA OMAISHOITAJAKSI

Aihe Yleinen, 27.4.2015 4:23, Merja Hermonen



Eduskuntavaalien tiimellyksessä tuli kuultua maahanmuuttovastaisuudesta ja sen suosimisesta monia keskenään ristiriitaisia väittämiä ja toiveita. Noista ei heti meinannut saada tolkkua, mutta lopulta ahaa-lamppu syttyi: Moni suomalainen mies odottaa ja etsii pian ulkomaalaista, todennäköisimmin aasialaista naista, henkilökohtaiseksi omaishoitajaksi. Poliittisessa retoriikassa sitä nimitettiin rakkausmuutoksi.


Toden totta: Suomen kansainvälistyminen sai menneissä eduskuntavaaleissa The Real anti-stubbilaisen takapotkun: Kaikki suomessa menee tunnetusti pieleen, jos maailmalle mennään vaan leveästi hymyilemään. Joku roti pitää ehdottomasti ulkomaalaispolitiikassa kuulemma olla, niin siis mikä?


Pakolaisten vastaanottaminen tuntui monissa vaalipuheissa tökkivän: ”Tässä taloudellisessa tilanteessa…” suomalaiskansallinen itsekkyys on kuulemma erityisen perusteltua. Ehdokas V. Junnilan mukaan erityisesti humanitääriset maahanmuuttajat ”tulevat tänne suoraan sanottuna loisimaan”. En tuossa paneelissa itse varmaan ymmärtänyt edes laajentaa silmämulkuaisiani lautasen kokoisiksi hämmästyksestä, niin oikeasti hämmästynyt olin Junnilan (ps.) lausunnosta. Itkin sitten pari päivää myöhemmin, kun empatiaherne aivoissani ehti liikahtamaan.


Vaalipaneeleissa innokkaimpia puheenvuoron käyttäjiä ei maahanmuuttokriittisyydestä puhuttaessa tuntunut liikuttavan sekään, että Välimereen oli hukkunut juuri vaaliviikolla 1200 Afrikasta Eurooppaan väkisin henkensä kaupalla pyrkinyttä laittomaksi määriteltyä siirtolaista. Sillä, että Eurooppaan on tänä vuonna pyrittykin jo yli 8000 meren aaltoihin hukkuneen ihmissielun voimin, ei kuulemma ole mitään tekemistä ilmastonmuutoksen kanssa. Afrikka kuivuu, köyhyys kasvaa, muutetaan kaupunkeihin, slummiudutaan, köyhdytään ja muuten vaan ISIS-tellään, kun ollaan jotain uskontoa. Voi hyvä tavaton tätä logiikan kukkatarhaa.


Työperäinen maahanmuutto kuulosti yleisesti ottaen monista panelisteista mukavammalta kuin muu siirtolaisuus, jota suomalaiset itse siis harrastavat. Tässä kohtaa oli jonkun mielestä poliittisesti asianmukaista selittää, että on tarveharkittava, mitä kansalaisuuksia Suomeen päästetään, miksi ajaksi, missä he saavat asua ja kenelle sukua olevat olisi karkotettava Suomesta enempiä kyselemättä.


Ulkomaalaisille opiskelijoilta pitäisi kuulemma ulosmitata rahat Suomessa opiskelemisestaan. Näin ihan vaan suomalaisille ensin -periaatteen vuoksi Todellisuudessa Suomen kansantalous tutkitusti hyötyisi itse kansainvälisistä osaajista, myös kielivähemmistöjen uranuurtajista, koska kansainvälinen kauppa elättää Suomea. Ulkomailta Suomeen tulevien opiskelurahat palautuvat talouden kiertoon. Silti voi ajatella, että ”suomalaisilla on jo kaikki”, mitä täällä ulkomaille myymiseen tarvitaan, esimerkiksi hindiä, venäjää ja han-kiinaa puhuvat yritysmanagerit. Vai kuin on?


Todellisuudessa Suomi tarvitsee väestön ikääntymisestä selviytyäkseen paljon aikaisempaa enemmän maahanmuuttajia joka työhön ja joka puolelle maata. Maanviljelijät, ravintolat ja kotipalveluyritykset tietävät jo tilanteen.


Maahanmuuttokriittinen vanhuuttaan odottava suomalainen haaveilee tänään omasta omaishoitajasta. Paljas totuus on isompi kuin oma napa: työhaluisen hoivaa ja empatiaa tarvitsevat KAIKKI, kansallisuudesta riippumatta. Riiston puolelle lipsahdetaan silloin, jos henkilökohtaisen ulkomaisen omaishoitajan orjatyötä nimitetään rakkausmuutoksi. Enemmän empatiaa on enemmän rakkautta. Tasa-arvoisena kohtelu on jokaisen ihmisen oikeus.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hkbcccv

      .....

    • hjcgg

      ...

    • nm19

      Saksalaisen Fred Hildenbradtin teoksessa "Rintamatoverit", kustantaja Tammi 1962, sivu 204, saksalainen sotilas, tosi ammattilainen, "Alte Hase" kertoo mielipiteensä suomalaisista sotilaista taisteltuaan heidän kanssaan Karjalan korvessa:

      "Tietysti olemme aina olleet sotilaskansaa. Mutta "Landser", saksalainen sotamies on, omien kokemuksieni mukaan aina lupsakka kaveri, lämminsydäminen ihminen.
      Kuinka erilainen onkaan suomalainen sotilas. Tuollaiseen jäänkylmyyteen, armottomuuteen, mekaaniseen tuhoamiseen ei saksalainen sotilas voinut innostua, mikäli tällaisessa tapauksessa voi innostumisesta puhua".

    • mietimitäkirjoitat

      tiedoksi vaan silloin,kun suomalaisia lähti siirtolaisiksi motiivina oli työ ja rikastuminen eipä ollut sosiaaliturvaa, joten se siitä vertauksesta.

      • EiPeruSSnatseille

        Ungdom Mot Rasism Finland
        NU HAR UNGDOM MOT RASISM 500 MEDLEMMAR!
        NUORET RASISMIA VASTAAN ON YLTÄNYT 500 JÄSENEEN!

        Vi har nått en bit påvägen för att nå de 1.000 medlemmar som vi behöver för att kunna få statsunderstöd. Bli medlem helt gratis, värva dina vänner, hjälp oss på alla möjliga sätt för att vi ska kunna möta hatet med ännu mer öppenhet och kärlek!

        BLI MEDLEM: http://www.umrfinland.fi/#!bli-medlem/c1ghi

        Olemme nyt askelta lähempänä 1.000 jäsentä, jonka tarvitsemme saadaksemme valtionavustusta. Liity jäseneksi ilmaiseksi, kutsu kaverisikin. Auta meitä kaikin mahdollisin tavoin, jotta voisimme vastustaa rasismia ja vihaa avoimuudella ja rakkaudella.

        LIITY JÄSENEKSI: http://www.umrfinland.fi/#!suomeksi/cdvt


    • kerrokaikille

      onpa mahtava määrä...onnittelut, mutta ennen kun laitan nimeni niin määrittele ensin mikä on rasismia ja mikä puolue sitä suomessa harjoittaa.

    • MariLa67

      Junnila tiedetään. Hän toi ruotsidemokraatin Suomeen ja on Halla-ahon tukema. Ei minkäänlaista inhimillisyyttä turvapaikanhakijoita kohtaan. Todella surkea tapaus kun vastustaa sotaa pakenevia. Ei ihme että Hermonen on itkenyt kun tällaista julmuutta elää keskuudessamme

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe