Kannabikselle näkyvyyttä ja kansalle tietoa!

Mari_vapaaksi

Aika muuttuu, palataan kuitenkin samaan, hamppuun eli kannabikseen.

Ensiksi haluan esittää myötähäpeäni samalla lomamatkalla olleen vanhemman suomalaisen rouvan puolesta, joka alkoi huutamaan ympäripäissään kannabisnarkeista, kun viereisessä pöydässä istuva monikansallinen seurue syventyivät keskustelemaan liian asiallisesti. Aihe oli kannabis, sen lääkinnällinen vaikutus ja kuinka se auttaa kipuun.

Tuossa yksi hyvä esimerkki, miten piintyneet ja syvälle aivoihin nakutetut koulussa saamamme huumevalistuksen valheet saavat tietämättömät käyttäytymään järjettömästi.

Kannabiksesta pitäisi puhua lääkkeenä, eikä huumeena. Kun lääkäri kirjoittaa reseptin, tämä huume muuttuu lääkkeeksi. Sama kasvi yhdellä allekirjoituksella lääkkeeksi ja kansa hyväksyy, hyvä niin. Tarvitaanko siihen jonkun valkotakkisen allekirjoitusta, jos joku tarvitsee lääkkeekseen kannabista? Kemiallisia särkylääkkeitä kyllä saadaan ottaa, mutta ei luonnonyrttiä, joka on miellyttävämpi käyttää ja lisäksi se auttaa moniin kipuihin ja sairauksiin. Miksi ei saada käyttää?

Siksi ei saada käyttää, koska se menee päähän. Se huumaa samalla kuin hoitaa. Se on viinayhtiöiltä pois ja lääkeyhtiötä pois. Vittumainen yrtti ed. mainittujen yhtiöille. Vittumainen yrtti ed. mainittujen yhtiöille sekin, ettei sitä voida patentoida. Kasvia kun ei voi patentoida. Mitä hyötyä siitä sitten olisi muille kuin käyttäjille? Ei mitään. Joku syy oli kieltää kannabis. Syy oli sen päihdyttävä vaikutus. Lääketeollisuus voitti.

On ihan sääli, että suomalaiset uskovat vieläkin vanhoihin valheisiin kannabiksesta, jotka on jo kumottu. Mikä meitä estää ottamasta tutkittua tietoa vastaan, kun sitä on tarjolla?

Kansalle täytyy kertoa, mitä kannabis on. Se ei ole pelkkä pilvi, se on myös lääke monille sitä tarvitsevalle. Kansalle täytyy kertoa, että kannabis on päihteenä vähemmän haitallisempi kuin alkoholi. Kannabis on etupäässä lääke, joka huumaa lievästi. Kannabis on vähiten riippuvuutta auheuttava lääke.

Kannabiksen luokittelu huumausaineeksi on yksi ihmiskunnan typerimpiä päätöksiä. Jos aspiriini nousisi päähän, meillä olisi pajuilla virpomispäivänä putkat täynnä lapsia. Kyse on vain kannabiksen lievästä päihdyttävästä vaikutuksesta, siksi emme saa käyttää sitä.

Herätkää ihmiset valistamaan, kun päättäjät eivät sitä tee.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • w4et3r

      Kukkakaupat saavat myydä unikoita jotka sisältävät morfiinia. Samoin unikoita voi kasvaa mummojen pihoissa ja ei ne mummot vissiin saa mitään rikossyytteitä..

    • hnfoiuasf

      Mun mielestä jokaisella ihmisellä olis oikeus itse päättää omasta elämästään ja siitä mitä kukin sattuu käyttämään jos nyt sattuu käyttämään jotain (kaikki kun ei käytä) oli se sitten yrttiä taikka jotain kemikaalia. Se että holhotaan joka asiasta pahentaa vaan kaikkea, Ei tässä ole kysymys siitä että joku menee päähän vaan siitä mitä se aine saa aikaan ihmisen mielessä. Monet aineet on laittomia siitä syystä että se herättää ihmisen ajattelemaan omilla aivoilla. Onneks asenteet alkaa muuttumaan ja ihmisiä on heränny ajattelemaan ja vastustamaan tätä paska systeemiä joka on todella kieroon kasvanu.

      Hamppu joka on luutavasti maailman hyödyllisin kasvi on joillekkin pelastusrengas ja jotkut ei opi koskaan käyttämään sitä hallitusti. Olen ikävä kyllä sellanen itsekkin että jos hamppua olis tossa nenän edessä aina niin polttasin sitä luutavasti kokoajan aamusta iltaan mutta ihmiset on kuitenki erilaisia eikä kaikki sorru liiallisuuksiin kuten minä (taidan kuulua kuitenki vähemmistöön) . Eihän alkoholiakaan monet opi koskaan käyttämään hallitusti,tiedätte kyllä mitä se aiheuttaa :) Silti sekin auttaa moniin asioihin kuten rentouttaa mieltä ja kehoa mutta jos lähet vetää perseet niin useimmilla kolikko kääntyy ja ongelmia satelee. Monesti ku alkoholia ja kannabista vertaillaan keskenään niin tosiasia on että molemmissa on omat huonot puolet,ei se hamppukaa täysin synnitön ole mutta ne ongelmat on taas enemmänki henkilökohtasia kun taas alkoholin kohalla ne on myös yhteiskunnallisia.

    • jepjepjeejee

      Ihan höpöä, ei se ole päihdyttävyyden takia alkujaan kielletty. Lääketeollisuudella oli näppinsä pelissä juu, mutta vielä enemmän sen kieltoon vaikutti mm. öljy- ja petrokemian teollisuus.

      Kemiallisesti tehdyt kuidut syrjäyttivät hamppukuidun, teollistuminen jne. Sitten joku vitun idiootti pösilö keksi päästään satuja, että hamppu tekee ihmisestä hullun.

      Lieneekö ollut sitä aikaa, kun hipit oli vielä "rautaa" ja vastustivat epäoikeudenmukaisuutta jota hallintonsa harjoitti sotien ynnä muun väkivallan muodossa jne.

      Kannattaa lukea historiaa ja ottaa faktat haltuun, ilman faktoja on turha tuulimyllyjä vastaan taistella.

      Senkin ihminen teki, että tappoi muutaman apinan häkämyrkytykseen ja hapenpuutteeseen ja väitti että kannabishan se tappoi ne apinat.

      Mikä saatanallinen elukka keksii tällaista paskaa, että tappaa viattomia luontokappaleita ja minkä agendan takia.

      Pelkkää propagandaa koko vitun ihmiselämä, joka on nykyään paljon sairaampaa kuin joskus 60-70 luvulla.

      • fefw

        Paljokohan niille apinoille työnnettiin sitä savua,taidettiin kertoa eräässä dokkarissa. Ihan hiljaseks vetää toi ihmisen hulluus :(


    • a4ew3rt

      Silloin kun kannabis kiellettiin niin se oli sellaista niinkuin lehteä polttaisi. Siinä oli paljon CBD:tä ja vähän THC:tä. Suomennettuna: Ei mennyt kauheasti päähän. Nykykannabis se on kovempaa ja se johtuu ihan siitä että kun se on kiellettyä niin siitä on jalostettu vahvempaa. Laillinen kannabis taas palauttaisi tilannetta takaisin sinne 60-luvun suuntaan. Lajikkeille voitaisiin laittaa jotain rajoituksia ja tehdä siitä kannabiksesta sellaista että se vastaisi alkoholiin verraten olutta. Nyt se vastaa vodkaa. Ainakin olisi hyvä että halukkaille olisi tarjolla myös mietoja vaihtoehtoja. Paha sitä on kenenkään huumediileriltä mennä kyselemään että haluaisin semmoista pilveä joka ei mene liikaa päähän.

    • 11123ddsaa

      yhtälailla muistakin huumeista pitäisi puhua lääkkeenä eikä huumeena. aloittaja suosii kannabista ja mutta ei muita huumeita. aloittaja on ilmiselvä kasvi-rasisti. äkkiä poliisit paikalle ei tuollaista rasismia täällä katsota hyvällä!!

      • sdgewf

        Ei ole pakko puhua esim. kokapensaista jos puhuu kannabiksesta. Ei ihmistä välttämättä kiinnosta muut päihteet ja se on hyvä niin. Ja sama toisinpäin. Ei pidä olettaa että jotain muuta huumausainetta käyttävä ihminen polttaisi automaattisesti myös kannabis.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe