Nanolaina onko laillista

kysynpävaan

Onko toiminta lailista kun myöntävät sivujen mukaan !


Laina myönnetään portaittain seuraavasti:
Ensilaina 100 €, toinen laina 200 €, kolmas laina 300 €, neljäs laina 400 €, viides laina 500 €.

Saadaksesi lainan olet 21-70v luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on yli 12kk kestäneet säännölliset palkka- tai eläketulot (vähintään 1000 €/kk), matkapuhelin-numero ja suomalainen pankkitili. Kun haet lainaa ensimmäistä kertaa, pyydämme alle 2kk vanhan tulotositteen sähköpostilla.
Sinulla voi olla vain yksi laina kerrallaan.

13

2196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitesseoli

      öö eikö noi pikavipit kielletty?

    • Qxd

      Mitäs jos mä vaikka kolmannella kerralla tarviinkin vain satasen ni tarvisiko mun ottaa kolme?

    • jrg58y8uy5uy

      Mitäs laitonta tuossa sitten olisi? Korkokin heillä on todella edullinen, onkohan koira haudattuna? En tiedä toista yhtä halpaa pikavippipaikkaa.

      • minilaina

        No ei tietysti ole pakko ottaa enemmän lainaa kuin tarvtaan. Tuo porttainen nousu on ihan normaalia, halutaan kokeilla maksaako tyyppi ennenkuin heittää sille 500 eur lainaa. Olen itsekin käyttänyt ja olen 200 euron tasolla. Korko on tosiaan toi, ei tule mitään extra takausta ym. No onhan 50 % vuosikorko ihan hyvä lainanantajalle


      • Jule167176

        On jollakin omituinen käsitys edullisesta korosta: todellinen vuosikorko on siis Nanolainassa noin 50 %! Itse maksan lainastani korkoa 0,05 %. Maksat siis vuoden satasen lainasta korkoa 50 euroa, itse saan samalla vuosittaisella 50 euron korkokustannuksella lainaa 100.000 euroa. Nanolainan korko on siis tuhat kertaa kalliimpi kuin minun lainani.


      • fhhwrhfrwho

        Puhut ilmeisesti vakuudellisesta asuntolainasta. Tuohon hintaan ei enää asuntolainaa saa. Täytyy pikavippikeisarinkin jollain elää. Lainahakemuksen käsittely ja luoton perustaminen eivät ole ilmaisia toimenpiteitä, ja niiden kustannukset peritään usein koron yhteydessä. 0,05 prosentin korolla 50 euron laina saisi maksaa vain 25 senttiä vuodessa, kun taas esim Nordea ottaa asuntolainasta ja pienestäkin vakuudellisesta kulutusluotosta nykyisin vähintään 300 euron järjestelypalkkion.


    • NelkkuMatikasta

      Todellisen vuosikoron laskukaava on korkoa korolle ja jos lainaat 100€ nyt ja maksat vuoden kuluttua takaisin 50% todellisella vuosikorolla laskettuna maksat pääoman lisäksi noin 45€ eli todelliseta vuosikorosta ei voi suoraan vetää euroja. Ja jos tuon äskösen 145€ kokonaisuudessaan jakaa 12 tasasuuruiseksi maksuksi vuoden aikan, niin todelliseksi vuosikoroksi saadaan 81,60% eli oikeesti todellisesta vuosikorosta ei kannata puhua mitään, koska se riipuu niin monesta tekijästä eikä euroista voi vetää mitään johtopäätöstä oikeasta todellisen vuosikoron arvosta =)

    • Nanolainan eräpäivän siirrot 2 viikkoa heittämällä vitosen ei tunnu oikeen lailliselta?

      • deiooifijr

        Kuluttajavirasto sanoo sivullaan näin:

        "Osa pikaluottoyrityksistä tarjoaa kuluttajille maksullista eräpäivän siirtoa joko automaattisesti tai kuluttajan pyynnöstä. Eräpäivää lyhyehkön ajan siirtävä kuluttaja joutuu usein taloudellisesti huonompaan asemaan kuin kuluttaja, joka ei siirrä eräpäivää ja jonka luoton takaisinmaksu viivästyy. Eräpäivän siirrosta perittävät maksut ylittävät luoton viivästyksen johdosta lain nojalla perittävät viivästyskorot ja perintälain mukaiset kulut."

        Luulisi siis ainakin, että automaattiset maksulliset eräpäivän siirrot ovat laittomia.


      • srdfghkolökjhgf

        Perintälaissakin on määritelty, että eräpäivän siirrosta saa veloittaa kulun (5€), kun kyseessä on väh. 14 vuorokauden siirto. En sitten tiedä päteekö tämä myös silloin kun lainanmyöntäjä tekee vastaavan toimenpiteen. Ainakin sen pitäisi olla lainanottajan omasta pyynnöstä.


      • Joo lainanottajan pyynnöstä saa nuo nanolainan eräpäivän siirtelyt. Mutta nuo maksulliset eräpäivänsiirrot vaikuttaa vähän epämääräisiltä?? http://www.nanolaina.fi/erapaiva.htm


      • VivusHaastettuOikeuteen

        Markkinaoikeudessa on parhaillaan vireillä kuluttaja-asiamiehen kanne 4financea (Vivus) vastaan. Syynä kanteeseen kuluttaja-asiamies kertoi mm. ylisuuret eräpäivänsiirtomaksut. Vivuksella 30pv eräpäivän siirto maksaa kai yli 300 euroa kappaleelta jos on maksimiluotto käytössä. Mutta se sisältääkin kaikki luottokustannukset, siis myös koron.

        4financelta löytyy myös Fleksiluotto.fi, joka muistuttaa enemmän monia kilpailijoita, eli siinä voi maksaa kuukausittain osissa takaisin.


      • Joo Vivuksen eräpäivän siirto: "Luotonsaajan halutessa pidentää luoton takaisinmaksuaikaa, luotonantaja perii pidennysmaksun, jonka määrä riippuu avoimena olevasta luoton pääomasta ja pidennysajasta ja joka ilmenee luotonantajan palvelusta luotonsaajan henkilökohtaisesta profiilista. Pidennysmaksu 14 päivän pidennykselle on 9 % luoton avoimesta pääomasta ja 30 päivän pidennykselle 19 % luoton avoimesta pääomasta."

        Eräpäivän siirto maksaa näköjään tuon kuukausikoron verran jos kuukauden siirtää tai vähän vähemmän kahden viikon siirto. 😨 Saisi tuon vivuksen tuomita koronkiskonnasta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe