Sunprime C-Lounge

Ofjhceroufh

Onko Sunprime C-Lounge hotellista kokemuksia?

21

1447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eggegg

      Ei kenelläkään voi olla viikko sitten avatusta. Ennusteet toki loistavat.
      Kannattaa mennä uutuuttaan hohtavaan hotelliin, jossa myös suomalaista läden jälkeä.

    • Pötköttäjä

      Jokos nyt kokemuksia, kun ollut auki pari kuun kiertoa?

      • Özzz

        At the moment, best money can buy.


    • TänäkesänäAlanyaan

      Olen lähdössä lauantaina pariksi viikoksi.Voin kirjoitella sitten kokemuksia kun palailen.Täällä Alanya keskustelupalstalla on minun ja Tkay nimimerkin keskustelua hotellista.Mutta varsinaista kokemusta hänelläkään ei ole,ainoastaan asuu hotellin lähellä jolloin osasi hiukan kertoa ulkoisista asioista,mut jos kiinnostaa niin käy vilkaisemassa.

      • odottelen

        Odotellaan kommenttejasi mielenkiinnolla tästä hotellista.


      • Tkay

        Minäkin kuulisin mielelläni kokemuksia! Pian lähden taas Alanyaan ja varmasti käyn hotellin spassa hoidoissa.


      • hotellitiedot
        odottelen kirjoitti:

        Odotellaan kommenttejasi mielenkiinnolla tästä hotellista.

        Missä viipyy ajankohtaisemmat kommentit tästä hotellista?


      • kuulumiset

        Lienet jo palannut ko. hotellista, nyt olis aika kommentoida kuulumisia!!


    • oltii

      Ylihinnoiteltu. Kaukana keskustasta. Ruoka ihan ok, ei huippu. Spa sikakallis.

      • Huippuhotelli

        Neljä km Ataturkin patsaalta - kaukana keskustasta? Ei keskustassa ole rantahotelleja. Spa on ihan normaalihintainen, tavallista tasokkaampi.


    • Hierojalle

      AI kuinka sikakallis spa? Olisi kiva tietää kun suunnittelen matkaa Alanyaan ja juuri tohon hotelliin. Ollaan oltu Tallinnassa spa-hotelleissa ja siellä ainakin oli edulliset hoidot, ammattilaishierojat ja siistiä. C-loungen pitäis olla 4 tähden hotelli ja luulis ettei palvelut Turkissa niin paljon maksa.

    • mummi56

      Olin äskettäin Sidessä ja kaikki spa ja hieronta hoidot ovat minusta kalliita 60 Euroa hieronta 1h. Ruorakin oli kallista jos söi ihan Siden vanhankaupungin rannalla, sivummalla halvempaa. Olen menossa kysiseen hotellin Syyskuussa ja minusta se näytti hyvältä ja sieltä pääsee tksilla mihin vaan ei siis syrjässä taksi Turkissa on halpa

    • kerranainakin

      Kun vertaa kaupungilla olevien SPA-hintoihin niin on sikakallis. kaksi kertaa kalliimpi. Kai kaikki hoteli SPAt on. Ruoka hotellissa oli ok, mutta viini pahaa.

    • TänäKesänäAlanyaan

      Anteeksi kun hieman viivästyi kokemukseni C-loungesta,tuli vielä muita lomamenoja niin ei ole ehtinyt kirjoittelemaan.
      Tulimme siis parin viikon reissulta jo kaksi viikkoa sitten.Olemme hieman päälle 40v pariskunta ja molemmat pidimme hotellista.Varsinkin vielä kun kaikki on uutta ja siistiä,siivoojia oli koko ajan julkisissakin tiloissa kiillottamassa ja putsailemassa paikkoja.Hotelli on mielestäni rohkeasti sisustettu.Asiallista ja tyylikästäkin jopa,lisänä erikoisia pieniä piristäviä yksityiskohtia.
      Huone oli ihana.Tjäreborg välitti toiveemme hotellille saada huone aamuauringon puolelta ja se huomioitiin vieläpä niin hyvin että saimme huoneen ylimmästä kerroksesta.Huoneesta löytyi myös tervetuliais viinipullo kahden viinilasin kera.Oli jääkaappi ja vesipullot siellä,silityslauta ja rauta,hiutenkuivaaja,safetybox johon pystyit itse ohjelmoimaan oman haluamasi pin koodin.Sängyssä ja sohvalla isot kasat isoja tyynyjä.Sänky oli mielestämme liian pehmeä,mutta sehän on mielipideasia,kuka mistäkin tykkää.Peitto oli parivuoteessa yksi iso ja siihen kun emme kotona ole tottuneet niin ensimmäinen yö oli hankala.Seuraavana päivänä kävin siivoojalta kysymässä saisimmeko toisen ja hän tuli hetken kuluttua sitä tuomaan.Siivoojat tekivät ihania taideteoksia pyyhkeistä sängylle.Suihku oli paras mitä etelän reissuilla missään hotellissa on ollut,oli iso kattosuihku ja käsisuihku sekä tilava suihkukaappi.Valaistus oli huoneessa toteutettu kivasti,oli paljon erilaisia mahdollisuuksia huone valaista.
      Sisäänkirjautuminen sujui nopeasti,saimme lasilliset kuohuvaa jo sisään tullessa.Matkalaukut kuljetettiin meille huoneeseen ja vaikka kello oli noin yksi yöllä oli ravintolaan katettu uusille saapujille hieman syötävää.
      Ruoka oli hyvää.Aamupala oli oikeastaan ainoa buffetissa missä tarjoilu oli suunnilleen samanlainen joka aamu.Lounaalla ja illallisella oli tietyt ruoat aina, mutta sitten oli paljon ruokia mitkä vaihtelivat päivittäin niin eipä päässyt kyllästymään.Tarjoilia poikia oli paljon ja juomia ei koskaan tarvinnut odotella.Miinuksena se että olivat hiukan yli innokkaina viemässä lautasia pöydästä pois,kysymättä edes.Jos jäimme hetkeksi juttelemaan niin että ruokaa oli lautasella ja laskimme haarukoista ja veitsistä irti niin johan olivat viemässä jo lautasta pois.Ruokasali oli tilava ja vaikka ihmisiä oli paljon niin aina riiti istumapaikkoja.Koko henkilökunta oli todella ystävällistä mutta läheskään kaikki ei englantia puhuneet,mutta hakivat aina jonkun joka puhui jos tarvitsi.
      Olemme enemmän "rantaihmisiä"joten altaalla emme olleet,mutta kun sitä kautta rannalle kuljimme niin allasalue näytti ehkä vähän ahtaalta sille määrälle aurinkotuoleja ja aika pienihän se allas on isolle hotellille.Rannalla oli reilusti aurinkotuoleja ja rantapojat siistivät rannan joka aamu priimakuntoon.Hotellilla oli myös oma laituri mistä pääsi kivasti uimaan.Myös rannalla oli baari mistä sai vettä,mehua,limua ja olutta.Iltapäivällä oli hotellin kahvilassa tarjolla jäätelöä ja vastapaistettuja vohveleita.Vesipulloja sai itsepalveluna hakea jääkaapeista niin paljon kuin halusi mukaansa.
      Spata ja kampaajaa/parturia emme kokeilleet joten niitä en osaa arvioida,hinnastot otin kyllä jos joku haluaa niistä hintoja niin voin katsoa.Illalla hotelli oli ulkoapäin kauniisti valaistu ja torstaisin suoraan hotellin edestä alkoivat markkinat.
      Sijaintihan hotellilla on ehkä keskustaan haluavien mielestä kaukainen,mutta dolmuksilla mitkä menevät hotellin edestä,matka taittuu noin 10 minuutissa ja maksaa vain 2 liiraa.Meille ei siis ainakaan ollut ongelma.Wifi toimi hotellissa moitteettomasti ja yltti myös rannalle.Siellä ei ihan joka hetki toiminut mutta lähestulkoon.
      Lähtöpäivänä huone olisi pitänyt luovuttaa klo 12.Bussikyyti tuli noutamaan meitä klo 16.30 niin kysyimme saisimmeko pitää huoneen siihen asti.Maksamalla noin 30 euroa lisää se onnistui,josta olimme tosi iloisia, kun saimme vielä viimeisenkin päivän rannalla viettää ja käydä lounaalla ja suihkussa vielä ennen lähtöä.
      Tässäpä siis mun ajatuksia hotellista,jota voin kyllä lämpimästi suositella.Moni asiahan on kiinni siitä mitä itse matkailussa ja hotellissa arvostaa mutta meidän mielestä oli hintansa arvoinen tämä loma.
      Yritän muistaa välillä käydä tätä ketjua vilkaisemassa jos jollain on kysyttävää niin yritän parhaani mukaan vastailla.

      • Rovaniemiset

        Olimme heinäkuussa viikon C-loungessa ja pidimme kaikin puolin hotellista. Palvelu oli ystävällistä ja paikat siistit. Ruoka oli maukasta eli mausteita oli käytetty enemmän aikuiseen makuun kuin hotelleissa missä on myös lapsia. Erittäin rauhallinen tunnelma ja ainoa pieni välikohtaus minkä näimme oli kuinkas muutenkaan kuin liian kännissä oleva suomalainen perus tinkaaja mies. Onneksi se oli reissun ainoa negatiivinen hetki. Oli todella mukavaa käydä välillä ohjatuilla ryhmäliikunta tunneilla sekä punttisalilla. Ilta ohjelmat oli aika perus settiä mutta joka tapauksessa kaikin puolin onnistunut loma. Suosittelen mielelläni C-loungea.


    • pet88

      itsenäisyyspäivän seudulla ja joulun vietin lomasen tyytyväisenä C-loungeen. -Sesongin ulkopuolella on väljää sekä uskomattoman edullinen hinta 40 e all inclusive vrk hinta kahden henkilön jakaessa huoneen. 101 ja 1 bussit kulkevat hotellin tuntumasta keskustaan suoraan, joten matka tosi helppo ja joutuisa. Kannattaa mennä bussin perälle ja ottaa istuin, koska bussi tulee täpötäyteen sesongin aikana. -rento rantaloma hotelli ja kumpaankin suuntaa rantaa saa vaihtelua, hotellista mahdollisesti järjestettävästä muualle olevista retkistä ei ole kokemusta, mutta kullakin toimistolla omansa ja haku hotellilta. Alanyassa on yksinkertaista liikkua. Ruoka on hotellissa luotettavaa, jos sänky liian pehmeä, kannattaa käyttää huoneen lisävuoteeksi tarkoitettua sohvaa. Talvella sisäuima-allas ja upeata, kun huoneissa kylpytakit eikä pyyhkeissä säästellä

    • lokakuunukko

      ihan kiva hotelli oli. Lokakuussa oltiin. Ne kylpy-hinnat oli aivan kauhean korkeat kuten joku jo sanoi, joten otettiin matkatoimiston kautta ja tuli halvemmaksi. oli minusta outoa. Ruoka oli myös ok, muttei tosiaankaan aikuiseen makuun maustettua kuten joku sanoi. No mausteita oli tarjolla. Meille muuten ok kokemus, mutta parempi olla keskustassa. Obasta on aika lailla matkaa keskustaan. ei onnistu jalkaisin.

    • Matkaanvaan

      Sivuiltaan luin, että valittiin maailman kolmanneksi parhaaksi Sunprime hotelliksi maailmassa. Varmaan kertoo tasosta jotain.

      • eikeskustassa

        Yritin mennä niille omille sivuille, mutta meinasi tulla migreeni. Ennen en ole moisia sivuja nähnyt. Hotellia on kyllä kovasti kehuttu.


    • Silloin16-v

      upea hotelli! Henkilökunta oli mukavaa ja kohteliasta. Henkilökunta suuriltaosin vain miehiä. Muutama iskuyritys jotka häiritsi, mutta muuten ihana kokemus. Ensikesänä uudestaan!

    • petoviili

      Hotellin homopojat ovat kivoja. Muutama iskuyritys ei haitannut lainkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe