Varokaa___________

varoitus

virallisia eläinsuojeluyhdistyksiä, joissa toimii ammattitaidottomia eläinsuojelueläinlääkäreitä.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sakullinen

      Hyvä aloitus. Aatun tapaus on tyyppiesimerkki siitä kuinka nuo järjestöt toimivat.

    • 7583409

      Tässä esimerkki; koira on ollut elämänsä terve, hoikka, muttei alipainoinen. Käskettiin lihottamaan. Kun lihotettiin väkisin, takapää alkoi pettää alta. Kun muutama kilo koiran painosta vähentyi, takapää rupesi taas olemaan aivan loistavassa kunnossa ja koira jaksaa vielä ihmisen iässäkin yli 80-vuotiaana juoksennella, on elämänhaluinen sekä virkeä. Eläinsuojelueläinlääkäri pyysi lihottamaan koiraa seurauksin, että hoikkarakenteisen koiran nivelet alkoivat oireilemaan. Mitään oireilua ei ole ollut, kun paino laskettiin entiselleen eli tavalliseksi, koira ei ole liian laiha eikä lihava, jos olisi, se olisi sairastunut sydän-ja verenkiertoelimien sairauksiin tai ei pääsisi nousemaan makuulta omin avuin ylös. Voiko joku väittää eläinsuojelueläinlääkärin neuvojen olleen asiallisia? Tietääkö joku mihin instanssiin voi tehdä "eläinsuojelueläinlääkäreistä" kantelun virka-aseman väärinkäytöstä? Täällä aletaan tutkia myös perusteellisesti Aatun tapausta ja ne jotka koiran tappoivat syyttä, joutuvat rikosoikeudelliseen vastuuseen tekemisistään. Koira on terve ja hyväluonteinen. Mutta, se tapettiin. Noinko meille ihmisillekin pärstäkertoimen perusteella tehdään? Eutanasia=paskaa.

      • koiraonkoira

        Meillä kyllä koirat ihan ite osaa säädellä painoaan.Syövät ruokaa vappasti, ei säännöstelyä.Ei niitä lihottaa voisi, eivät söisi.Paljon liikuntaa, ei ole koirat olleet eläinlääkärien mielestä koskaan lihavia tai laihoja, vaan sopivia.Terve koira kyllä tietää paljonko syö.Jos koiralle ei tarjota tekemistä, voi syömisestä tulla ainut virike, jolloin ongelmia tulee.


      • normaalipainoinen
        koiraonkoira kirjoitti:

        Meillä kyllä koirat ihan ite osaa säädellä painoaan.Syövät ruokaa vappasti, ei säännöstelyä.Ei niitä lihottaa voisi, eivät söisi.Paljon liikuntaa, ei ole koirat olleet eläinlääkärien mielestä koskaan lihavia tai laihoja, vaan sopivia.Terve koira kyllä tietää paljonko syö.Jos koiralle ei tarjota tekemistä, voi syömisestä tulla ainut virike, jolloin ongelmia tulee.

        Oma koirani toimii juuri noin, mutta sen väitetään olevan liian laiha ja sitä on pyydetty lihottamaan. Ts. julkisella pyydettiin lihottamaan, yksityisen mielestä priimakunnossa. Hänellä tosi hyvä ruokahalu ja saa kaksi terveellistä ateriaa päivässä, muttei liho. Ei ole myöskään mitään sisäelinten sairauksia todettu. Jos koiraa syötetään ylitse sen, mitä se itse itselleen säätelee tai liian rasvaista ruokaa, seuraa ongelmia. Koira ei ole koskaan ahminut ruokaansa eikä myöskään jättänyt syömättä ruokaansa vaan säätelee itse sen, kuinka paljon syö eli aina kupin tyhjäksi joka on noin 800 grammaa kerralla täysipainoista ravintoa eli ei mitään markettien ruokia vaan oikeata ruokaa, mitä koiraeläimet luonnossakin syövät. Eläinlääkärimme totesi, että jos nykyisin koira ei ole lihotettu pilalle, se on useimpien mielestä sairaalloisen laiha, mihin en yhdy, kuten ei hänkään. Tämäkin koira on elämänsä terveenä elänyt. Ja todella saa ruokaa niin paljon kuin tahtoo, mutta säännöstelee oikein hienosti ruokansa mitä syö ja syö säännöllisesti muutaman välipalankin päivässä kahden aterian lisäksi. Jos ei liho niin ei liho. Hyvässä kunnossa on.


    • nähty_on

      Tekevät yhteistyötä virkavallan kanssa, henkilöiden, joiden pääasiallisin tarkoitus on tappaa eläimiä ilman syytä. Nämä ihmiset ovat psykopaatteja ja saavat toiminnastaan sadistisen tyydytyksen.

      • cockoo

        Unissasi olet nähnyt varmasti yhtä sun toista, tai sopivissa napeissa. On eläinsuojelutyö sen verran raskasta ja epäkiitollista, lähinnä ääliöiden/röyhkeiden/väkivaltaisten eläimiä itselleen haalivien henkilöiden takia, että kaikki kunnioitus niille jotka jaksavat eläinten hyvinvointia puolustaa.

        Tosiasiahan on, että aiheellisissa eläinsuojeluilmoituksissa useimmiten kyse on mielenterveys- tai päihdeongelmista tai vanhuudenheikkouden ja -höperyyden takia eläimet ovat jääneet heitteille. Harva terve ihminen jättää eläimensä huonolle hoidolle, mutta kyllä niitäkin tietysti on. Esim. hankittu valtava määrä eri eläinlajien eläimiä, sitten loppuu tila, raha ja aika hoitaa ne asiallisesti tai töiden ja pikkulasten takia kaikki on rempallaan.
        Ei ole kiinnostusta eikä aikaa virkavallan jahdata viattomia tunnollisia lemmikinomistajia sen paremmin sadistisesti kuin muutenkaan. Jos eläimiä on lopetettu, mutta et ymmärrä syytä, niin valitan.


      • 12874

        Aatun tapausta en tunne, mutta eikai viranomaiset haali ihmisten lemmikkejä
        vain tappaakseen niitä. Eläinsuojelijat loukuttavat varsinkin syksyisin ihmisten
        hylkäämiä irtokissoja,etteivät koe paleltumiskuolemaa.
        Kun lemmikki karkaa tai on omistajansa hylkäämä, pitäisikö lemmikin antaa
        vain juoksennella vapaana ja jäädä vaikka autonalle?
        Voihan jokainen halutessaan ottaa vastuun toistenkin karkulaisista ja hoitaa
        asiat eläinsuojelijoita paremmin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe