Hait ja valaat

Drreamgirl

Unissani toistuu silloin tällöin hait ja valaat. Lapsena näin usein unta, joka meni saman kaavan mukaan, isäni putosi kaivoon jossa ui haita. Heräsin aina siihen kohtaan. Haista näen tätä nykyä harvemmin unta. Nykyisin unissani vierailee valaita, ja monet unet päättyvät siihen että herään ja minulla on unihalvaus. Viimeisimmässä valasunessa olin joko laivalla tai hotellissa, ja huoneeni yksi seinä oli akvaariolasia, ja sen toisella puolella uiskenteli valas ja jokin muu kala, jota en enää aamulla muistanut. Huoneestani pääsi myös uimaan samaan altaaseen näiden kanssa. Muistan, että ohjeena oli, että sinne sai mennä vasta kun kalat olisi siirretty toiseen altaaseen.
Ollessani huoneessani pelkäsin koko ajan lasin murtuvan ja veden täyttävän huoneen. Menin huoneen siihen päähän, josta pääsi uimaan, ja äitini tuli sieltä. Muistan ihmetelleeni, miksi ihmeessä hän ui siellä. Olimme lähdössä pois huoneestani, kun jotenkin mystisesti lensin sinne altaaseen. Viimeiset ajatukseni olivat "Voi ei, uppoan, en pääse ylös, valas syö minut, valas syö minut, nyt se valas tulee" ja heräsin. Herätessäni minulla oli unihalvaus. Lopuksi huomautettakoon, että unissani en ikinä huku, vaan jokin vedessä asuva yrittää syödä minut. Olisi kiva, jos joku osaisi selittää näitä.

5

1053

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BLOODisLIFE

      Hai voi tarkoittaa vihamiehiä ja myös vastoinkäymisiä, valasuni voi tarkoittaa että erilaiset velvollisuudet painavat ja unesi tarkoittaa että pelkäät että ikkunalasin takaa eli kodin ulkopuolelta joku tulee ja hyökkää ja sulla on huoli perheestäsi mutta kuitenkaan et huku eikä mitään kamalaa tapahdu, se on vaan pelkoa

      • unijukka15

        Hai - ja valasunet ovat kaksi eri unta. Niihin liittyy kuitenkin ilmaisen turhia (alitajuisia) pelkoja. Haluaisin ensin kuulla tuosta haiunesta, että millainen suhde sinulla oli isääsi tuolloin, mitä hän sinulle merkitsi.
        Sen sijaan sekä valas, että merivesi liittyvät paitsi piilotajuntaa, myös mielestäni maailmaan ympärilläsi. Pelkäät ikään kuin "maailman syövän sinut". Tuossa on varmaan mahdollisuus viisauteen, koska mitä pelkäämistä siinä on jos mitään pahaa ei oikeasti kuitenkaan tapahdu. Lisäksi kehottaisin pohtimaan sitä onko sinulla joitakin elämänalueita, joihin et ole nykyään täysin tyytyväinen. Asioihin yleensäkin kannattaa suhtautua rauhallisesti, ottaa yksi asia kerrallaan.
        Maailmassa ei sinänsä ole mitään pelättävää, ja kun opit rauhoittamaan itsesi opit ottamaan yhden asian kerrallaan. Valas on tietty voimavara, jota sinun ei pitäisi siis pelätä. Se on mahdollisuus suurempaan elämän hallintaan.


    • IhmistenKalastaja

      Unesi paljastaa sinulla olevan vahvan yhteyden piilotajuntaasi. Vesi, hait ja valaat ja kalat siellä kertovat sen alueen elämisestä sinussa. Alussa nuorena piilotajuntasi ei ole hallinnassasi ollenkaan, vaan se koitti nielaista kokonaan sinut, tätä kuvastaa isäsi joka tippuu kaivoon joka on haita täynnä, isäsi symboloi yliminääsi. Nyt uniesi loppuvaiheessa sinä itse pelkäät piilotajunnan syöverien nielaisevan sinut valaiden muodossa, olet siis kuitenkin kehittynyt ja tiedostat jo tämän alueen olemassolon itsessäsi. Mielenkiintoisinta on se että Raamatussa profeetta Joonan nielaisi suuri kala kolmeksi päiväksi ja yöksi vatsaansa jossa Joona sai ymmärryksen siitä mitä hänen pitää tehdä, ja samalla tavalla myös Jeesus oli manalassa kolme päivää ja yötä, nousten sieltä sitten ylös. Nimimerkkisi on kai siis ihan osuva, ehkä sinusta saattaa kehittyä oikea DreamGirl joka ymmärtää syntyjä syviä Tietäjä Väinämöisen tapaan joka hänkin tulee nielaistuksi Antero Vipusen, maaemon, nieluun kolmeksi päiväksi ja yöksi josta Väinämöinen sitten kolkuteltuaan Vipusen vatsaa tulee oksennetuksi ulos takaisin maan pinnalle mukanaan veneen teko ja veren sulku sanat.

      Voit olla rauhassa siitä akvaariosta unessa huoneessasi, tämä visio paljastaa sinun olevan pääsemässä sopusointuun tiedostamattomasi kanssa, tätä akvaario ja veden elementti sen takana kuvastaa. On ihan järkevää olla huolissaan siitä kestääkö akvaarion lasi, tiedostat tämänkin puolen ja mitä enemmän opit tuntemaan piilotajunnan puolta ja itse tulkitsemaan uniasi sitä vahvemmaksi luultavasti unissasi akvaariosi rakenteet tulevat. Elät sisimmässäsi näköjään todella rikasta elämää, ihan mielenkiintoista. Myös neuvo unessa siirtää kalat pois akvaariosta ennen siellä pulikoimista viestii siitä että sisimmässäsi alat ymmärtämään piilotajunnan vaarat, jollei sitä osaa tulkita oikein ja lähtee seuraamaan sen viestejä väärille raiteille, kuten vahingossa kompastuu ja tipahtaa sinne, kuten sinulle nuoruudessasi kävi kun isäsi(yliminäsi) tuli nielaistuksi haiden kaivoon. Se, että äitisi alkaa näkyä uimassa siellä altaassa kuvastaa sinun naisellisen yliminän sopeutumista tänne piilotajunnan alueelle turvallisesti. Sitten kun näet sekä isäsi ja äitisi turvallisesti uimassa siellä, olet saavuttanut tietyn turvallisuuden tason omassa elämässäsi näillä aluieilla sekä tasapainon.

      Pääasia on että tiedostat nämä puolet itsessäsi, niin silloin sinua odottaa rikas elämä, ja saatat sukeltaa vielä jossain vaiheessa niin syvälle että noudat sieltä ylös vielä jopa koko kaleerilaivan aarteiston, ja sieltä sulle päähän kuningattaren kruunu.

      Joonan tarina sun kannattaa lukea, sen on hienoa runollista kieltä, sen löydät tuosta, Joona sai Jumalalta tehtävän joka suorittaa, ehkä sinäkin saat jossain vaiheessa tehtävän jota pääset suorittamaan, opettele ensin tuntemaan piilotajuntasi syvyydet:
      http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Joona 1:1&rnd=1441001111412

      Ps. Suosittelen sulle vielä tutustumista Carl Jungin ajatuksiin, hän oli varsinainen piilotajunnan valtias. Piilotajunta siis ilmenee visuaalisesti aina vesielementtinä, ja piilotajunnan rikkauden kertoo aina veden eläjien määrä eli kalat, ja piilotajunnan turvallisuuden ja tasapainon kertoo sen millaiset välit ihmisellä on näihin polskuttelijoihin.
      http://www.sunpoint.net/~raimonikula/jung/cgjung.htm

      • IhmistenKalastaja

    • Isäsi putosi kaivoon, jossa häntä uhattiin.

      Ikäänkuin lapsuuteesi liittyisi jotain turvattomuutta johtuen isästäsi.
      Turvattomuuden tunne voi liittyä moneen muuhunkin seikkaan.

      Jostain syystä koet kuitenkin isäsi osittain vastuulliseksi. Tämä voi tarkoittaa, että olit huolissasi seikoista, joihin isäsi ei voinut vaikuttaa.
      Et nykyään näe unta haista. Se voinee viitata, ettet koe vanhempiasi, erityisesti isääsi enää niin merkittävänä henkilönä. Äitisi saattaa olla tärkeämpi.

      Uhkat ovat kuitenkin läsnä edelleen ja ne ovat kasvaneet sitten lapsuutesi. Haista on tullut valas.

      Mikä voisi olla tämä valas, joka uhkaa sinua ja läheisiäsi, kuten se uhkasi haiksi pukeutuneena isääsi lapsuudessa?

      Ihmettelit, että äitisi ui huoneesta, josta pääsi uimaan. Hän siis lähti instituutiosta, joka oli valmis murtumaan. Pelkäsit altaan murtumista. Oletko koko ikäsi pelännyt vanhempiesi välirikkoa?

      Voisikko unesi liittyä vanhempiesi riitoihin ja välirikkoon. Kalojen siirtäminen voisi viitata lapsien kypsymiseen aikuisiksi.

      Unihalvaus on vahva oire. Pelkäätkö välirikkoa nykyisessä suhteessasi?

      Kiitos unesi jakamisesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1826
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      46
      1608
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1497
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1485
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe