Yhteydenpito suhteen päättymisen jälkeen

Jarkko43

Kuukausi sitten päädyimme eroon. Tämä tapahtui naisen aloitteesta. Ei meillä mitään täysin ylitsepääsemättömiä ongelmia ollut. Olemme eron jälkeen olleet miltei päivittäin yhteydessä ja ihan kummankin aloitteesta. Keskustemme ihan niistä samoista arkisista asioita kuin ennenkin. Tuemme toisiamme mikäli töissä tai lasten kanssa on haasteita ja kerromme yleensäkin mitä kuuluu jne. En näe suurtakaan eroa niihin keskusteluihin ennen eroamme. Olemme myös nähneet muutaman kerran. En oikein tiedä mitä ajatella tästä yhteydenpidosta. Tiedän kuitenkin, ettei hän mistään velvollisuuden tunteesta mitään viestiä lähetä tai sellaiseen vastaa. Ei hänellä mitään velvollisuutta ole sellaista tehdäkään. Epäilin hänellä olevan jonkun toisen kun suhteemme päätyi aika äkisti, mutta sen verran häntä tunnen, ettei hän minulle viestiä lähettäisi ja jollekin toiselle. Ei ihminen sentään niin paljon hetkessä muutu. Ehkä tähän väliin naisten ajatuksia siitä, että jos erotaan, niin miksi kuitenkin halutaan pitää yhteyttä.

15

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kylläpäsvastaan

      Miksi en vastaisi viestiin?

      • Jarkko434

        No niinpä mikset. Ei kai se mikään harrastus ole!?


    • Eronjälkeenkohtiuutta

      Jos teillä on yhteiset lapset niin pakosti on yhteyttä pidettävä, mutta muuten miksi pitäisi pitää yhteyttä mitenkään. Nyt kun olette eronneet, niin olet enää vain se hyvä ystävä hänelle, jolle kerrotaan ne kaikki huolet ja murheet. Ehkä sinun itsesi kannattaa vähentää sitä yhteydenpitoa tietoisesti, jotta pääsisit irti suhteestanne ja kohti sitä uutta rakkautta.

      • Pekka235

        Ei ole yhteisiä lapsia. Silloinhan se olisi tietenkin ymmärrettävää silloin.


    • Kdkdkdk

      Uusi äijä. Voi olla, että testailee sua ja sitä samaan aikaan.

    • oppeliini1

      Ellei lapset ole teidän yhteisiä, miksi annoit lapsille kuvan että sinä tulisit olemaan osa heidän elämäänsä? Teit tuossa valtavan virheen!

      Aikuisista ei paljon väliä, te laukkaatte kukasta kukkaan, sängynlämmittäjät vaihtuvat tasaiseen tahtiin. Korvien välissä ei ole tarpeeksi harmaita soluja tajutakseen miten valtavaa tuhoa tuollainen käytos saa aikaan lapsissa! ( toimitaan vain alapäiden haluilla!)

      Entä jos vaihteeksi ottaisitte yläpäät käyttoon?!
      Mahtuisiko sinne ajatusta että aikuiset edustavat lapsiille esikuvaa? Kuinka luoda luotettavat ja pysyvät ihmis/perhesuhteet. Ei niin että : nyt-tällähetkellä-minun alapää-viis lapsista-ne tottuu kaikkeen (mikä toiminta on oikeutettua yksiaivosoluisille ameeboille) vaan sinun ja tuon naikkosen arvojärjestya aivan uusiin uomiin.

      Ellette tiedä mitä uudet uomat tarkoittavat, niin sitten olette täydellisen toivottomassa asemassa. Yksiaivosoluinen ameeba osaa vain yhden käyttäytymisen. Te taidatte sittenkin kuulua siihen luokkaan!

      • Voihyvääpäivää

        Voi Oppeliini sinua. Toivottavasti sait edes hetken helpotuksen kirjoituksellasi, sillä siinä ei ollut oikein tartuntapintaa mihinkään. Jos lapsia on, kuten ap kirjoittaja mainitsi, niin tottakai hän on osana lapsiensa elämässä . Hänellä on katsopas siihen laillinen oikeus .....Ja mitä tuosta esikuvasta tulee mieleen. Mistäpä sitä perheen sisäistä tilannetta tietää. "vanhemmat edustavat lapselle esikuvaa"...juu. Entäpä jos onkin alkoholismia, pettämistä, valvottuja öitä, uupumusta, väkivaltaa. Tai sitten vain aikuisten oikeesti rakkaus kuollut. Sellaiseen suhteeseenko mielestäsi lapset pitäisi jättää????


      • oppeliini1

        Yksisoluiset ameebat eivät kykene erottamaan oikeaa väärästä!
        Huumeet, juopottelu, riitely, väkivalta, valehtelu, kukasta kukkaan liihoittelu jne. on juuri sitä mitä yksinkertaiset ja älyllisesti laiskat uskovat oikeaksi elämäntavaksi!!

        Meille kaikille on annettu loistavasti tilaisuuksia VALITA se oikea elämäntapa!
        VOIKO todella olla niin ettei joku meistä tiedä mitä oikealla elämäntavalla tarkoitetaan?!
        Ehkä selvennykseksi auttaa kertoa että siihen EI kuulu huumeet, juopottelu, riitely, väkivalta, valehtelu, lapsien henkinen hätä ja turvattomuus, kukasta kukkaan jne.
        Vaikka kuinka on laillinen oikeus lapsiin, em asiat eivät saa olla osana sitä.
        Vanhempien velvollisuus on turvata rauhallinen, rakastava ja turvallisuuden tunnetta lisäävä henkinen kasvualusta huolellisesti ja niin harkiten hankkimilleen lapsilleen. Se ei vain ole heidän etuoikeus ja kohtuus vaan myos velvollisuus. Luoko mielestäsi turvallisuutta lapsille opittu tietous ettei kannata kiintyä kehenkään aikuiseen, se kuitenkin kohta häippäsee pois elämästä? Ja että tuon ihmisen mukanaan tuoma turvattomuus kehittää lapsen itsetuntoa positiiviseen suuntaan?

        Mitä kaksi aikuista tekee keskenään on heidän oma asiansa.

        Heti kun lapset liittyvät kuvioihin, asetelma muuttuu aivan täysin.

        Olisiko vanhempien käytoksellä mitään tekemistä liian monen lapsen ja nuoren henkiseen hätään ja pahoinvointiin?


      • HampaatHiessä

        Voi Oppeliini. Ymmärrän tarkoituksesi, mutteivät ne lapset ja ihmissuhteet mitään elmukelmutettuja umpiopakkauksia ole. Ihan mukavaa on tavata ihmisiä, lapsenakin.


      • oppeliini1

        Ei mene viesti erille, ei.


      • Jarkko434

        Onhan tässä nyt itsekin pakko ottaa kantaa tuohon lapsi asiaan. No minuthan tässä on jätetty. Minä olen huolehtinut hänen lapsistaan kuin omistani, etten sikäli ole mitään väärää tehnyt. Minkäs minä sille voin, että heidän äitinsä päätti tehdä kuten teki. Ei minulla/meillä ei yhdessä tai erikseen ole ollut mitään alkoholi/väkivalta ongelmia mihin tuossa viittaat. Eiköhän sellaiset ole juuri ne ylitsepääsemättömät ongelmat mistä ei yli pääse. En minäkään oikein saa kiinni miten kirjoituksesi liittyy minun tilanteeseeni, vaikka varmaan yleisesti ihan totta onkin


    • naisensydän

      Minä luulen että hän halusi erota siksi koska ei vain enää tuntenut muuta kuin ystävyyttä kohtaasi. Ei kaikki erot pääty siihen kun rakastuu kolmanteen osapuoleen tai riitelyyn, vaan joskus tunteet ja seksuaalinen intohimo vain katoavat pikkuhiljaa olemattomiin. Ja vaikka sinulle tuntuikin sille että eronne tuli puskista, niin hän oli varvasti taistellut pitemmän aikaa sisäisesti sen kanssa että olisi saanut itsensä rakastumaan sinuun uudelleen, ettei teidän olisi tarvinnut erota.

      Olet hänelle kumminkin selvästi tärkeä ja luulen että olet ehkä jopa hänen paras ystävänsä. Hän saattaa jopa kokea sinut jonkinlaisena perheenjäsenenä, jota ei halua sulkea pois elämästään.

      • Pekka434

        Tämäkin voi olla totta, mutta valitettavasti sitten aika moni asia on ollut valetta. Hän sanoi vielä vähän aikaa sitten rakastavansa minua, eikä ole koskaan kokenut itseään rakastetuksi. Eihän rakkaus nyt ihan hetkessä kuole ja tuntuu kauheata, että sanotaan tuollaista eikä tarkoiteta sitä. Onkohan sitä rakkautta sitten koskaan ollutkaan tulee väkisin mieleen. Enkä myöskään sellaisessa tapauksessa voi sanoa tuntevansa häntä, jos sanoo toista kuin tarkoittaa. Hän sanoi minulle, että olen se tärkein ihminen vaikkei kai ihmisiä nyt tarvitse mihinkään viivalle laittaa. Ihmiset ovat tärkeitä eri tavalla.


    • Voipavoi

      Ensinnäkin: ihmiset voivat tehdä asioita riippumatta siitä tunnetko juuri sinä heidät vai et. Toiseksi: ihmiset voivat tehdä asioita myös riippumatta siitä kuinka kauan sinä olet heidät tuntenut. Ihmisiin kannattaa aina suhtautua varauksella, vaikka olisi huomenna häät tulossa. Häätkään ei takaa, että sinua kohdellaan aina hyvin. Avioliittokin kestää hyvänä vain niin kauan kuin siinä on kunnioitusta. Sen jälkeen se on huono avioliitto, josta on syytä erota ja hankkia uusi. Ehkä jo avioliiton aikana, jotta ei tarvitse turhaan kuluttaa aikaa toisen kunnioittamiseen, jos hänkään ei kunnioita sinua. Hankkiudu eroon turhista ihmisistä, jotka tekevät väärin sinulle. Älä koskaan anna anteeksi, sillä he voivat tehdä saman uudestaan.

    • eorttu

      Kannattaisi pitää vähemmän yhteyttä koska kun on erottu ja silti päivittäin juttelee, niin sitä tulee alettua uudelleen tavallaan yhteen. Ei jää tilaa uusille suhteille ja roikkuu vanhassa. Sitten siitä aletaan kohta lämmittelemään suhdetta, ja seuraava ero voi olla sitten jo rumaa katseltavaa.
      Kannattaa lopettaa kun on vielä voiton puolella eli hyvät välit. Hoitakaa välttämättömimmät vain lasten asioista.
      Tai sitten yksi vaihtoehto että ehdotat hänelle, että ette eroaisikaan jos kerran juttua riittää vielä päivittäiseksi asti, ja menkää suhdeterapiaan. jos ei siihen suostu niin ero on varmaan selvä ja myös sulla itselläsi on vapaus vaikuttaa asiaan, minkä verran pidät itse häneen yhteyttä. Jos koet olosi epävarmaksi, tai haluat selkeät pelisäännöt mitä se ero tarkoittaa yhteydenpidon kannalta, niin myös sinä voit ehdottaa ratkaisuksi jotain mikä sinulle sopii. Vaikka ero idea lähtikin naisesta, niin mikä pakko sun on joka viestiin enää vastata jos et koe että siinä olisi kannaltasi järkeä. Mieti itse minkälaisen suhteen sinä haluat. Jos se suhde ei tuu tapahtuun tuon naisen kanssa, niin miksi näet vaivaa ja rupattelet niitä näitä ?

      Lainaus "Ehkä tähän väliin naisten ajatuksia siitä, että jos erotaan, niin miksi kuitenkin halutaan pitää yhteyttä."'

      Ehkä yksi syy voi olla, että haluaa toiselle osoittaa ettei ole kolmansia ollut pelissä.
      Ja se että koska niitä ei ole, niin kenenpä muunkaan kanssa sitä ajatuksia vaihtaisi.Ehkä tarkoituksena on pehmentää jyrkkää laskua itselle ja toiselle. Joka tapauksessa sun velvollisuus ei ole analysoida mitä naisesi hakee tai haluaa, vaan mitä sinä haluat.

      Ja eroamisella ja rakkauden loppumisella ei välttämättä ole mitään tekemistä keskenään. Rakastamisen eräs muoto voi olla sitäkin, päästää ajoissa toisesta irti siinä vaiheessa, kun huomaa ettei suhde toimi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe