Kesäkuu tulossa ja rahat loppu, itkettää

PahoinvointiSuomi

Miten nyt kustannan kolmellla lapselle ja ex-miehelle kesähuvittelut?????????

Puuhamaassa ja Serenassa pitäisi käydä naapuriperheen kanssa ja Espanjan matkasta oli haaveiltu? Eikö meillä lapsiperheillä ole enää oikeutta kesääN????????

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvätapakaivettavaesiin

      Mies maksaa. Miehen kuuluumaksaa aina kun johonkin mennään, niin se on ollut ennen ja niin se on oltava nytkin. Mikä siinä on niin vaikeaa ettei oteta vanhaa hyvää tapaa käyttöön?

      • Miksi miehen kuuluu maksaa?


      • Tosi.luuseri.se.on

        26 vastausta, tässä ketjussa.
        Aloitus on täysi huti ja trolli, ärsytys paskaa.
        Mutta kerta toisensa jälkeen vastaajat sortuvat lyhytnäköisyyteen ja ottavat ne tosina.
        Ainoa tosiasia on, attä aloittaja on täysin perseaukinen pummi, roikkunut tällä palstalla useamman vuoden trollaamaassa ja nälvimässä.
        Odottakaa vaan kun joulu lähenee, alkaa avaajan vanhat traumat pilkottaa ja hän käskee kirjoittajia myymään tietokoneensa, "olisit säästänyt jo kesästä alkaen" ja "miksi et mene töihin" kommentein.


    • paljonkeinoja

      Vielä ehdit hyvin säästää heinäkuuksi rahaa. Ja ensi viikonloppuna löytyy hyvin pulloja, kun teinit juhlii koulun loppumista. Ylimääräiset rytkyt ehdit vielä myydä kirppiksellä. Facebook-kirput on ilmaisia.

      • ihmetellen

        En ihan ymmärtänyt aloittajaa, etsiikö hän ehkä sponsoreita?
        Minullakin on 3 lasta, pienipalkkainen työ, mutta aina on rahat riittäneet, kun säästää (ja ei tarvitse enää elättää miestä). Kesäharrastukset ovat lähes ilmaisia; käydään uimassa, pyöräillään piknikille, Fallkullaan tai Haltialaan katsomaan eläimiä. Nuorisoasiainkeskus, MLL, seurakunnat järjestävät paljon ilmaisia tai erittäin edullisia tapahtumia ja leirejä. Kotimaan matkat onnibussilla tai veturin tarjouksista, Tallinnan risteily on lapsille etelänmatka.


      • Köyhäharrastaa
        ihmetellen kirjoitti:

        En ihan ymmärtänyt aloittajaa, etsiikö hän ehkä sponsoreita?
        Minullakin on 3 lasta, pienipalkkainen työ, mutta aina on rahat riittäneet, kun säästää (ja ei tarvitse enää elättää miestä). Kesäharrastukset ovat lähes ilmaisia; käydään uimassa, pyöräillään piknikille, Fallkullaan tai Haltialaan katsomaan eläimiä. Nuorisoasiainkeskus, MLL, seurakunnat järjestävät paljon ilmaisia tai erittäin edullisia tapahtumia ja leirejä. Kotimaan matkat onnibussilla tai veturin tarjouksista, Tallinnan risteily on lapsille etelänmatka.

        Ihmettelen minäkin kolmen lapsen vanhempana ja kuten tuolla olen aiemmin kirjoittanut, löytyy ilmaisia tai kohtuu hintaisia aktiviteettejä kesälle ja koko vuodeksikin.
        Tallinnan matkakin on tosiaan lapsille jo iso juttu, eikä maksa mahdottomia. Virossa on muutenkin monenlaista nähtävää, sielläkin löytyy vaikka mitä, jos hieman kiertelee Tallinnaa ja ympäristöä http://tallinnzoo.ee/ ja vaikka tv-tornille http://www.visitestonia.com/fi/tallinnan-televisiotornitallinnan-televisiotorni ja siinä lähellä on kasvitieteellinen puutarha http://tallinnbotanicgarden.org/. Onnibussilla pääsee tosi halvalla vaikka Suomen keskipisteestä Helsinkiin, omalla autolla ei kannata edes ajatellakaan moista reissua tehtävän.


    • Siis valitat että kun pitäis kolme huvittelu reissua samana kesänä tehdä ja rahat oikein riitä?
      Ehdottaisin työntekoa, vaikka ei yhden henkilön palkalla helposti perhettä kuskata espanjaan ja takaisin. Ja miksi Exälle edes maksaisit mitään?
      heittäisin tähän vielä "#1stworldproblems"

      • LähdeLätkimään

        Mitä hemmettiä!!!11

        Minulla on KOLME lasta, toistan KOLME lasta. Näiden hoitamisessa on enemmän työtä kuin sinä olet ikinä tehnyt. Mene muualle täältä naurettavien kommenttisiesi kanssa!


      • jdhdhyryrhrb

        Mitäs teit kolme, yksikin olisi riittänyt.


    • määmy

      Ota rohkeasti parin tontun pikavippi. Itse teen aina niin kun lapset tarvitsevat jotain.

    • tane_

      Menisit töihi.

      • AmiksetTöihin

        Menehän sinäkin amis töihin!


    • pienituloinenmami

      Tuollaista yh elämä on. Ei ole varaa ostaa itselleen vaatteita kuin kerran kolmessa vuodessa. On ollut todella kateellinen sossusta ihmisarvoisia tulosiirtoja saavuin. Omat tulot ovat olleet 900€ opintotuella eläessä. Mukaan maksettu asumistuki. Velkaa en ole suostunut ottamaan. Lapsella on sentään ollut vaatteet päälle ja kaupan halvinta safkaa. Nälkää ei ole kuitenkaan ole nähty. On tästä ollut se hyöty, että osaa elään tosi pienillä tuloilla. Samalla on tullut maksettua 5000€ velka yksin. Onneksi nyt on elämä

    • JKJKJKJKJKJK

      NIINKÖ ?

    • näinnäin

      Kaikkee kivaa voi tehdä halvalla. Teltta retki makkaran paistoa jne. Tärkeintä on yhteinen aika ei hienot pelit ja vehkeet. Toki jos on varaa ni anna muksujen valita yksi tapahtuma. Kerro miksi ja sit noita lähes ilmasia jutui lisäksi. Näin meillä tehtiin sillo ku ei ollu rahaa. Välil on välil ei.

      • kolmenäiti

        Sun lapsesi varmasti tulee vihaamaan sua loppuelämänsä.


      • qwsdfghjk
        kolmenäiti kirjoitti:

        Sun lapsesi varmasti tulee vihaamaan sua loppuelämänsä.

        Koska eivät päässeet kolmekertaa kesässä ulkomaille/kylpylään/huvipuistoon?


    • Köyhäharrastaa

      Kolmesta lapsestasi tirvahtaa lapsilisää kohta tilille, kuten muillekin kolmen lapsen äideille, et ole mikään poikkeus.
      Lisäksi ei tule yllätyksenä kesä kenellekään. Kesähuvit kustantaa koko poppoolle vaikka miten. Me ollaan työssä käyviä ja meillä on kolme lasta, meilläkin riittää lapsille läheinen uimaranta uimapaikaksi kesäiltaisin, porukalla käydään huvipuistossa ja otetaan mukaan vielä kavereiden muksuja, että saadaan paljousalennukset koko poppoolle. Eväät mukaan Lidlistä ja pakataan kylmälaukkuun. Ei tule kallis reissu, maksaa muutamia kymppejä kokonaisuudessaan. Ja mikä parasta, meidän muksut pääsee taas vastavuoroisesti kavereidensa mukana huvipuistoon.
      Eli kandee katsoa noiden huvipuistojen hinnoittelua, isommalla poppoolla hinta per nuppi laskee aika paljon.
      No sitten toi Espanjan matka, siellä on pirun kuuma kesällä, ei juuri kannata mennä silloin, vaikka pääsis halvemmalla, siellä asuvat suomalaisetkin tulee pois sieltä kesäksi. Jos kuitenkin välttämättä haluutte sinne, niin halpislennoilla pääsee muutamalla kympillä mm. Pirkkalasta Espanjaan, suomalaiset vuokraavat halvalla sieltä kämppiään poissa ollessaan, niistä on erilaiset palstat pullollaan ilmoituksia. Vuokraatte vaikka Lidlin läheltä sopivan kämpän Espanjasta mm. Alicante, Torrevieja.
      Toinen vaihtoehto on, että meette Turkkiin niillä ilmaisilla matkoilla, joita saa lehtien välistä Turkin valtion sponssilla, ajat ei kaikkein parhaimmat, mutta mitä siitä, tyydytte vaan siihen mitä annetaan, ettekä ala sooloilemaan, niin jo on halpaa.
      Puolaan pääsette Turusta Gdanskiin lentämällä alle bussihintojen, halvimmat lennot alle 15€, näkemistä on sielläkin ja Puolasta voi tuoda tuliaisina kaikkea tarpeellista, on meinaan halpaa!
      Suomessa voitte matkustaa taas tosi halvalla, nää halpisbussifirmat kuljettaa teitä muutamalla eurolla läpi Suomen, semmoset rahat sa vaikka keräämällä pulloja ja tölkkejä. Junalla pääsette vaikka minne niillä 5€ lipuilla, takasin voitte tulla sitten halpisbussilla. Mielikuvitusta vaan peliin.
      Me tehdään aina perheen kanssa muutamia retkiä kotimaassa bussilla ja junalla, sitten me kinutan ilmaisia lippuja erilaisiin tilaisuuksiin mm. teatteriin, asuntomessuille, näyttelyihin. Eväät meillä on aina reissuilla mukana kylmälaukussa. Lasten ollessa pieniä, me kuskattiin eväät aina matkarattaissa.
      Sitten liittykää johonkin yhdistykseen, joka tekee jäsentensä kanssa erilaisia retkiä, ne on tosi halpoja. Me tehdään parinkin yhdistyksen kanssa erilaisia retkiä, kylpylöihin ja uimaloihin, huvipuistoihin. Koko perhe pääsee mukaan, ei tartte itse ajaa edes autoa, kun pääsee bussilla mukavasti. Porukalla käydään joskus syömässä, jos on neuvoteltu sopiva ruokapaikka, missä voidaan syödä urakalla.
      Kesä menee yleensä ihan mukavasti, ohjelmaa on aina enempi, mitä ehditään toteuttamaan. Porukalla tehdään reissuja ympäri vuoden yhdistysten kautta. Joidenkin kautta pääsee ulkomaillekin halvalla, kun sponssorit kustantaa osan matkoista. Poika oli Sveitsissä juuri tälläisellä reissulla yhtenä kesänä, sponssorit kustansi suuren osan reissusta, meille vanhemille jäi vaan vähän maksettavaa.
      Kesäiltaisin vien lapset formulakarting-radalle ajamaan niillä autoilla, kerhon autot joilla voi ajaa, pitää vaan maksaa 0,50€/kierros bensoista kerholle. Muksut ajaa muutamana iltana siellä niillä autoilla, me vanhemmat jutellaan varikolla.
      Ei näihin meillä kovin paljoa rahaa mene kesän aikana ja kaikille on tekemistä. Tuulisina päivinä lennätetään leijaa ja jonain iltana ollaan ongella, jos ei mennä uimaan uimarannalle. Loppukesällä poljetaan polkupyörillä marjareissuille.

      • dineleli

        Hyviä vinkkejä, kiitos!

        Jos kuulutte seurakuntaan, niin seurakunnalla on paljon leirejä järven rannalla lapsiperheille. Ovat ilmaisia tai maksavat vain pikkusumman, mikä ei ole paljoa, koska ruoat kuuluvat hintaan. Uskonnollista ohjelmaa niissä on vain vähän, joten ns. tapauskovaisetkin mahtuvat ihan mainiosti mukaan. Meillä isoäiti oli monena kesänä lapsenlapsien kanssa tuollaisilla leireillä ja lapset tykkäsivät, koska oli samanikäistä porukkaa, joten mummikin pääsi helpolla ja pääsi sitten itse juttelemaan muiden aikuisten kanssa.

        Kesällä on valtavasti ilmaiskonsertteja ja tapahtumia usein kävely-, fillari- tai julkisen kulkumatkan päässä. Kannattaa googlettaa lähikaupunkien nettisivuja, sillä niissä usein mainitaan turisteille sopivia nähtävyyksiä ja tapahtumia.

        Kesä on kivaa aikaa myös patikoida luonnossa. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla on lukuisia kivoja pieniä kohteita, joissa viihtyvät vauvasta vaariin kaikki ja koska aikaa menee vain puoli päivää, niin eväillä pärjää eikä tarvitse ostaa kalliita ravintolaruokia eikä majoittua kalliisti.

        Jos tykkää mökkielämästä ja on auto, niin ns. hevonkuusessa voi olla tosi kivoja maatilamajoituskohteita.

        Jos aurinko paistaa, niin järven rannalle vaan uimaan. Meillä harrastuksena on ollut bongata eri uimapaikkoja lähikunnista, joten olemme varmastikin käyneet jo noin 30 eri uimarannalla. Vertailemalla löytää oman suosikkinsa.

        Näin eräällä naisella fillarin, johon oli vanerista tehty "etukori", jossa oli taapero. Hauska tapa fillaroida, jossa lapsi on koko ajan näkösällä ja lapsella on myös tilaa liikkua ja katsella maisemia. Eväät, juomiset ja piknik-huopa menevät reppuun tai "satulalaukkuun".


      • Köyhäharrastaa
        dineleli kirjoitti:

        Hyviä vinkkejä, kiitos!

        Jos kuulutte seurakuntaan, niin seurakunnalla on paljon leirejä järven rannalla lapsiperheille. Ovat ilmaisia tai maksavat vain pikkusumman, mikä ei ole paljoa, koska ruoat kuuluvat hintaan. Uskonnollista ohjelmaa niissä on vain vähän, joten ns. tapauskovaisetkin mahtuvat ihan mainiosti mukaan. Meillä isoäiti oli monena kesänä lapsenlapsien kanssa tuollaisilla leireillä ja lapset tykkäsivät, koska oli samanikäistä porukkaa, joten mummikin pääsi helpolla ja pääsi sitten itse juttelemaan muiden aikuisten kanssa.

        Kesällä on valtavasti ilmaiskonsertteja ja tapahtumia usein kävely-, fillari- tai julkisen kulkumatkan päässä. Kannattaa googlettaa lähikaupunkien nettisivuja, sillä niissä usein mainitaan turisteille sopivia nähtävyyksiä ja tapahtumia.

        Kesä on kivaa aikaa myös patikoida luonnossa. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla on lukuisia kivoja pieniä kohteita, joissa viihtyvät vauvasta vaariin kaikki ja koska aikaa menee vain puoli päivää, niin eväillä pärjää eikä tarvitse ostaa kalliita ravintolaruokia eikä majoittua kalliisti.

        Jos tykkää mökkielämästä ja on auto, niin ns. hevonkuusessa voi olla tosi kivoja maatilamajoituskohteita.

        Jos aurinko paistaa, niin järven rannalle vaan uimaan. Meillä harrastuksena on ollut bongata eri uimapaikkoja lähikunnista, joten olemme varmastikin käyneet jo noin 30 eri uimarannalla. Vertailemalla löytää oman suosikkinsa.

        Näin eräällä naisella fillarin, johon oli vanerista tehty "etukori", jossa oli taapero. Hauska tapa fillaroida, jossa lapsi on koko ajan näkösällä ja lapsella on myös tilaa liikkua ja katsella maisemia. Eväät, juomiset ja piknik-huopa menevät reppuun tai "satulalaukkuun".

        Me ollaan myös seurakunnan jäseniä, niin lapset menee nytkin kesäkuun alussa seurakunnan leirille. On muuten tosi hieno paikka seurakunnalla, lapset tykkää kovasti siitä paikasta, olleet aiemminkin siellä.
        Partion kautta pääsee leireille suhteellisen halvalla, yleensä lippukunta maksaa kuluja, että itselle ei jää paljoakaan maksettavaksi. Poikamme oli monilla jamboreilla mukana Suomessa ja ulkomailla, Sveitsissä viimeksi.
        Oltiin myös koko perheen kanssa reissussa Kainuussa, vuokrattiin yhdeltä vanhalta kyläkoululta majoitustilat koko perheelle. Oli tosi halpa systeemi, eväät ostettiin mukaan halpamarketista.
        Yhtenä kesänä käytiin Turussa, löydettiin Maarian kirkon läheltä jonkun kristillisen opiston hostellimajoitus, oli älyhalpa koko perheelle. Eväät ostettiin matkalla Lidlistä, ei ollut kallis reissu. Naantaliin Kultarantaan pääsee ilmaiseksi katsomaan presidentin kesäasunnon puutarhan.
        Taidenäyttelyihin on päästy moneen paikkaan ilmaiseksi. Kesäteatterissa on oltu ilmaiseksi. Konsertteja järjestetään kesällä ilmaiseksi. Pitää vaan seurata tälläisiä tapahtumia, netistä etsimäälä löytyy vaikka kuinka ilmaista tarjontaa. Lisäksi ilmaisia pääsylippuja saa sirkukseen pankeilta ja erilaisilta firmoilta, kun vain käy hakemassa. Lisäksi Suomessa kiertää muitakin sirkuksia, kuin nämä perinteiset mm. Sirkus Caliba kiertää ja kannattaa katsoa heidänkin tarjonta. http://www.sirkuscaliba.com/


    • sinkkumies40

      Tuu minulle töihin. Maksan 250 euroa tunti. Jos olet koko yön niin saat 1000 euroa ja sillä pääsee lapsien kanssa jo puuhamaahan. Eikä homma ole mikään vaikea edes. oletko muuten hyvännäköinen?

    • ihmesakkia

      Minkälaisia uus'avuttomia köyhiä te oikein ootte, kun ette saa mitään huvituksia aikaiseksi?
      Joka kuukausi tulee lapsilisät tilillesi, rahaa tulee muutenkin, joten ei liene suuri vaiva kerätä kesää varten hieman ylimääräistä huvituksiin.
      Lisäksi voitte hakea stipendiä joltain säätiöltä lasten viriketoimintaan taikka retkeen. Ei liene vaikeaa kirjoittaa anomusta!
      Leiritoimitaa järjestävät useat yhdistykset http://www.lastenkesa.fi/ja seurakunnat https://hsrkyssl.helsinginseurakuntayhtyma.fi/ilmoittautuminen/
      http://hos.fi/fi/kasvatus/ilmoittautuminen
      http://www.pelastusarmeija.fi/palvelut/nuorison/leirit-ja-tapahtumat

      • Voijärjenköyhyyttä

        Minkälaiset idiootit tänne kirjoittelee kun aloittaja on selkeästi
        trolli?
        Aloittaja nauraa teille paskaiset naurut kun luulette että
        hän on avun tarpeessa oleva ihminen.
        Miksi ylläpidätte trollia?


    • viimeksikin

      Aina sulta on rahat loppu ja itkettää. Sinun on autettava nyt itse itseäsi, kukaan muu ei voi sinun elämääsi korjata kuin sinä itse.

    • ey4y46y

      Aloittaja tee kuten muita käsket: mene töihin heti!!!!!111

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe