Huittisten Kesätapahtumat 2015

Kemuttelija

Mitä kesätapahtumia huittisissa tänä vuonna järjestetään? Ei kai saatana sitä hienosto kaupunkilaisten Karu popuppia? Ja se saparoki on niin nähty! Samat esitykset aina eikä varmaan ole paloturvallisuuskaan kunnossa? Tää kylä kaipais kyllä jotain uutta piristystä!

30

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vuosimalli64

      Samaa mieltä kanssasi. Uutta piristystä kaipaisi, ihan joka ikäiselle.
      Jotta ei tarttis viedä euroja naapurikuntiin

      • TÖRMÄILLÄÄN

        Paikoillaan taitaa polkea ideat??Hullua yötä pukkaa ja kait saparoakin


    • puttelan-possut

      Saparot on hyvä tapahtuma! Siihen on nähty vaivaa ja tapahtuma alkaa pikkuhiljaa vakiintumaan. Rohkeimmat puhuvat jo perinteestä!
      Nyt vain muiden pitäisi käyttää tämä hulabaloo hyväkseen ja tuoda oheistoimintaa ympärille. Kojua, koppia ja sirkushuveja. Cruising ym,,
      Kakkoslava vanhalle urheilukentälle. Vähän eri tyyliä sinne kuin possuteltassa.
      Kaikki tämä tietysti tehtäisiin "sikapinssi" kauluksessa!

      • Ideoitakaivattaisiin

        Tuo vanha kenttä olisi mahtava paikka hyödyntää tilaisuutta,ei vain ole ottanut
        ideoita ja uskalikkoja mukaansa,on ollut esillä aiemminkin.


      • pröötprööt

        Toi cruising onkin hyvä idea.Sitä Eura-Huittinen cruisingiakaan viitti enää kukaan seurata kun juopot roikkuu autoista ja huutelee ihmisille.


    • Puumahuumako

      Älkää kitiskö vaan lähtekää mukaan ideoimaan. Epäilen kyllä kyvykkyyttänne tuoda esille mitään. Perinteisiä valmiiseen pöytään tulijoita ja siitäkin napistaan.

      • Huumapuumaa

        Kuule puuma jos olet etevä niin älä siinä kitise vaan keksi itse jotain!


      • Narkkiolet

        Onko luetun ymmärtämisessä jotakin vialla sinulla Huumapuumaa?


      • Kyänäio

        Kuumana käyvät puumat on ihan parasta hottia


    • fenu13

      rakentakaa aita kylän ympärille,ettei kukaan pääse sinne,eikä sieltä pois!!

    • ehrot

      Onko tiatoo .voiko täydellä palkalla toimia opettajan ammatissa .jos ei ole vaadittavaa koulutusta.nii kaiseon kunnan asia.

    • Avarakatseisempi

      Heittäkää ideoita kehiin arvostelun sijaan. Tsekatkaa myös lähiseudun tarjontaa.

    • monttutonttunhaamu

      Joskus 90-luvulla vanhalla urheilukentällä pidettiin pari kertaa Foliokesä nimistä tapahtumaa. Taisi olla niin, että toisen vuoden jälkeen ympäristön asukkaat hermostui ja peli vihellettiin poikki! Oletus on, että ainakin hoveilta päin valituksia sateli.
      Musiikin tyylilaji oli ilmeisesti uhkaava ja kylillä alettiin kohista saatananpalvojista ja ties mistä. Se oli liikaa..
      Tosiasiassa volyymisuosituksia taidettiin hiukan ylittää ja musiikki ei tauonnutkaan heti, kun kello löi sovitun aikarajan. Ja kielto tuli festivaalien järjestämiselle!

      Mikäköhän olisi ollut tuomio jos kovaäänisistä olisi kajahdellut - ruusuja hopeamaljassa- ehkä se olisi sallittu..?
      Nyt maljassa oli kuitenkin verta.. sekin omasta ranteesta vuotanutta!

      Sitten tuli hiljaisuus ja surku. Muistaakseni tapahtumaa jäätiin kovastikkin kaipaamaan ja asiaa mietittiin. Sitten luovutettiin.
      Ilmeisesti konsepti oli hyvä tapahtuman nimeä myöten! Ja näin sitten menetettiin yksi alku paikallisen rockfestarien kehittymiselle.

      Tästä jäi kaikkiaan sellainen jälkimaku ja luulo, ettei Huittisten vanhalla urheilukentällä saa, eikä enää voi ollenkaan järjestää konsertteja.

      Ei voi kiistää, etteikö aina joku häiriinny ihan oikeasti kovalla soitetusta musiikista, mutta ilmeisesti sen aikainen kielto olikin lähes yhden miehen kannan otto, jostain vehnähovilta päin? Sekä sen aikaisen häntä mielistelevän mummokatraan nyökyttelevä yhdenmielisyys.

      Se on nyt kuitenkin mennyttä aikaa ja jos jollakin on sellainen mielikuva, ettei ns "pavarilla" voi mitään järjestää, niin karistakaamme sellainen virhekäsitys meistä pois!

      Hyvää foliokesää kaikille!!

      • korvat

        Kyllä muistan se oli kauheaa renkutusta ämyrit täysillä nupit kaakkoon meininki Ja jos joku vielä haikailee jotain tuollaista niin lupia ei ainakaan tulla myöntämään se on selvä.Myös saparot ovat erittäin häiritsevä tapahtuma jos jotain halutaan järjestää niin hengenlinen musiikki sopii hyvin huittislaiseen katukuvaan


      • monttutonttunhaamu
        korvat kirjoitti:

        Kyllä muistan se oli kauheaa renkutusta ämyrit täysillä nupit kaakkoon meininki Ja jos joku vielä haikailee jotain tuollaista niin lupia ei ainakaan tulla myöntämään se on selvä.Myös saparot ovat erittäin häiritsevä tapahtuma jos jotain halutaan järjestää niin hengenlinen musiikki sopii hyvin huittislaiseen katukuvaan

        Kyseisen tapahtuman oli tarkoituskin olla sellainen kuin oli. Ei voi kiistää etteikö ollut häiritsevä. Yhtälailla, kuin saparojenkin musiikki ja yhtälailla, kuin erilaisten hengellisten tapahtumien aiheuttama äänentoisto. Ääni on ääntä ja häiritsee jos se on ei toivottu elementti kuulijansa korvassa. Millaista ääntä kukakin toivoo kuulevansa.
        Vaikka se olisi hyvinkin miellyttävää, niin siihenkin saattaa kyllästyä ja se alkaa häiritsemään. Pitää saada hetki hiljaisuutta tai vaihtaa toiseen tyylilajiin.

        Samoina foliokesä aikoijen vuosina järjestettiin Lautturin pihassa gospel henkinen rock konsertti. Bändi soitti rekan kärryyn tehdyllä esiintymislavalla. Kyseisen illan bassot bongattiin kokemäenjoen viihtyisissä maisemissa vielä karhiniemen sillan kupeessa.
        Sanoma ei varmasti siellä tavoittanut enää kuulijaansa, mutta jos olisi ollut stressaava tyyppi, niin olisi jurppinut mokoma renkutus. Olisi saattanut arvostella tietämättään hengellistä musiikkia saatanallisksi räimeeksi!

        Samoin hengelliset telttajuhlat. Ne ketkä eivät halua häiriintyä sieltä ympäristöön kantauluvasta äänimaailmasta, ovat kutakuinkin pakotettuja kuulemaan sanomaa Jeesukseta Kristuksesta maailman vapahtajana, johon uskomalla sielu pelastuu iankaikkiselta kadotukselta.
        Illasta toiseen ko festivaalin ajan!
        Sinnehän on vapaa pääsy kaikilla, jotka tämän haluaa tulla kuulemaan. Sen puolesta ei tarvitse volyymeja pitää niin isolla, että naapurusto raikaa.

        Tämäntakia osa kiristelee hampaitaan jo tämänpuoleisessa eikö se riitä, että tuonpuoleisessta samaa on luvattu sitten enemmänkin..?

        Eli sallitaan tasapuolisesti kaikkien esitää kylän lavoilla mitä sitten esittävätkään yhdessä sovituin aikarajoin ja volyymein.
        Aina kuitenkin joku vetää herneet nenään.. Toiset kokkelia..


    • saparoo

      Saparoilla lauantaina Hedberg . . eikun kattoon shown tekijää

      • hyvänen-aika

        Huittisten kaupunki hoitaa taas kuntalaisten rahoilla ja EU-tuilla Seurahuoneelle oikein kunnon kekkerit, että saadaan Huoneen kaljamyyntiin uutta virtaa.


    • nytenmuista

      Mikäs festari se oli, kun lopuksi paloi telttakin?

    • bubbismörkö

      Mukamas satanistinuoret polttivat hellareiden kokousteltan! Yksi otti syytniskoilleen, kun mukana olleen tytön isä maksoi hänelle hyvän korvauksen tunnustamisesta. Näin päässivät muut pälkähästä..
      Asiallista kansalaistoiminta!

    • Tanokas-kappeli

      Eilen oli toritapahtuma, jossa Sallilan Sähkö tarjosi kahvia ilmaiseksi teltasta. Huomenna klo 02.15 torilla tapellaan.

    • kesäää

      Mahtavaa , beachiä Saparoilla.Kerrankin hyväkroppasta miestä shortseissa koko päivän.minä Jane..sinä Tarzan

    • MysteryTrain

      Foliokesä...? Lauttarock n. 35 vuotta sitten Ripovuorella ja Porin Red Clay Ramblers! Siinä oli jotakin!

    • Kuhinoilla

      Olin perjantaina Säkylässä. Aika hyvä tapahtuma siellä. Väkeä riitti ja Jonne Aaron veti hyvän keikan tuhansille.

    • LoveNation

      Ykkösluokan esiintyjät vetää ihmisiä tilaisuuksiin, varsinkin jos ne ovat ilmaisia. Keskustan kehittämishankkeeseen on varattu rahaa, mitä jos ostetaan 10000 eurolla yksi tähtiesiintyjä täyttämään keskusta kerran kesässä? Voisi olla keskelläkin viikkoa niin saisi halpuutetun esiintyjän. Saa lainata ideaa. Saparot sitten tietty vielä erikseen.

    • 52521

      jos saparot niin onko kellään tietoo koska toi perus hyvä karhu aukee sinne ennemmin kuin saparoille

    • kdeusan

      Mitenkäs olis jonkinlainen kaljakellunta-tapahtuma. Jokia ainakin riittää. Lähtö voisi olla vaikka jostain Vanhakoskelta, ja maali sitten Vanhalla Vpk:lla. Kelluntamatkaa siis noin reilu kilometri, pärjää puhallettavalla kumiveneellä. Maalista sitten lyhyt matka baariin yms rientoihin. Parhaat veneet ja asut tietysti palkittaisiin.

      Entä saisiko Huittisiin ns katurataa johonkin keskustaan. Esim Legends-luokan autot ja muut 1600-luokan ja V8Thunder-luokan autoja kisaamaan radalle. Rata voisi mennä lenkin Prantinkatu-Huittistenkatu-Hannulanpuistokatu-Ristorytinkatu-Lauttakylänkatu-Veteraaninkatu-Kievarinkatu. 2,5km pituinen rata. Tiukin kurvi tulisi oikeutetusti miljoonaristeykseen. Huolto/Varikko-alue olisi vanhalla urheilukentällä. K-kaupan pohjoispuolelle voisi tehdä basaarialueen kojuineen, koska tie olisi muutenkin suljettu. Linja-auto asema jäisi radan ulkopuolelle, säilyttäen toimintakykynsä myös kilpailun aikana, mitä nyt vähän kiertoteitä sinne pitäisi osin ajaa. Esim Helsingin bussit voisi ajaa Jokilevon kautta bussiasemalle.

      Tässä nyt siis pari ideaa, ihan ideatasolla. Käytännön jutuista en enempää tiedä, mutta joku voi tietää.

    • kesäkirmo

      http://www.kirmot.net/
      http://www.kemijarvenyot.fi/

      Saarijärvi ja Kemijärvi ovat pienempiä paikkakuntia kuin Huittinen mutta siellä osataan hankkia isoja sponsoreita kesätapahtuman järjestämiseen. Näin mahdollistetaan monipuolinen ohjelma, myös alaikäisille. Näillä lakeuksilla olisi tässä opittavaa.

    • Kyänäio

      Hianostokaupunkilaisten Karu oli ihan parasta! Sitä lisää ja miljöö oli huikee! Lähiruokaa! Camoon juntit, täytyyhän teidän tajuta hyvän päälle.

    • Saparoitta

      Käväistiin lauantaina ensimmäistä ja tasan tarkkaan viimeistä kertaa Huittisten saparoilla. Maksettiin kolmekymppiä per naama siitä, että saatiin kuunnella koko ilta Huittislaisten molotusta! Ihmeteltiin, että mitä helkattia te Huittislaiset siellä saparoilla oikein teette? Kekkereihin saapuu esiintyyn huippuluokan standup-koomikko, jota nähtävästi alle puolet saparo-kansasta oli kiinnostuneita kuuntelemaan. Lauantain standup-shown aikana kohtalaisen suuri osa teltta-kansasta halusi vaihtaa kuulumisia porukalla, huutaen sitten kilvan Hedbergin ja Björklundin juttujen ja musiikin päälle koko shown ajan. Festareiden äänentoistolaitteiden tehokin oli suht onneton, eikä kantanut kuin ehkä just siihen lavan eteen. Valitettavasti saparo-yleisöön oli eksynyt melkoisesti niitä, jotka oli tulleet lauantaina katsomaan ja kuuntelemaan Hedbergia. Tätä yleisöä, jotka eivät päässeet siihen kolmen metrin kuuluvuus-alueelle lavan reunasta, sapetti melkoisesti kun siltä hälyltä eivät kuulleet sowsta kun ajoittain jonkun sanan. Huittislaisille näyttää riittävän pelkästään se, että pystytetään teltta keskelle kylää ja otetaan muutaman kympin pääsymaksu siitä, että pääsette telttaan kaljalle. Pitäkää telttanne! Me viedään jatkossa rahamme festareille, joissa väki käy kuuntelemassa hyvää musiikkia ja muuta ohjelmaa!

    • Startupko

      Vie vittus taivaaseen, kirjoitat että alle puolet oli kiinnostuneita Hedbergin showsta ja hieman edempänä toteat että oli melkoisesti niitä jotka olivat tulleet kuuntelemaan ko herraa. Niin kuka kiinnosti ja ketä ja kuinka paljon?
      Esiintyjäkaarti oli tänä vuonna heikko, ei Hedberg ole mikään showmies, eikä tällaista viihdetä kaivata festareille, klubitason mies. Festareilla pitää olla musiikkia eikä mitään jonninjoutavaa lätinää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe