Adressi eläkkeensaajan asumistuen puolesta

allekirjoitus

käykäähän allekirjoittamassa
http://www.adressit.com/elakkeensaajan_asumistukea_ei_saa_leikata_yleisenasumistuen_tasol

47

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tositärkeää

      Kävin kirjoittamassa.

    • suomalainen5

      Allekirjoitin.

      • kynällä

        Kerätäänkö nimiä adressiin muuallakin kuin netissä,kaikilla eläkeläisillä ei ole"netti vempaimia"eikä osaa niitä käyttää,tiedän monia.


    • pluto131

      Jos ei tuo adressi auta niin lähden pakoloiseksi Haaparantaan. Siellä pärjää suomenkielellä. Ruotsia en suostu puhumaan.

    • nmnmn

      Kerro tästä muillekin, kiitos.

      • kukatietää

        Onko toi adressi toimiva kun luin yhdestä kommentista,että nimet täytyy kerätä virallisella kansalaisaloite sivulla tai virallisella lomakkella.Kuka tietäisi asiasta ja aloittaisi tuon virallisen kansalaisaloitteen.Nimiä on kerättävä muutenkin kuin netissä,monella eläkeläisellä ei ole tietokonetta tms....varmimmin nimiä saadaan heiltä ketä asia koskee.Kansalaisaloite vaatii tietääkseni 50000 nimeä.


    • siniee

      Allekirjoitin!

    • kaikille-tiedoksi

      Kertokaa kaikille että allekirjoittavat. Entä miten toimia jos ei ole nettiä? Ei kaikilla vanhuksilla ole tietokoneita.

    • eemeliiii

      allekirjuutettu

    • oonminävähätyhmä

      Ja muista vahvistaa se sähköpostissa. Minä melkein kämmäsin. Onneksi kävin katsoon s-postini, käyn siis tosi harvoin kun ei sinne tule kuin mainoksia.

    • eerikäinene

      Jompi kumpi, valittava, ruoka vai lääkkeet. Molempiin ei leikausten jälkeen enää rahaa. Vaikuttakaa!

      • nöyp

        Ei se nyt ihan noin ole. Jos ei rahat riitä ruokaan ja lääkkeisiin niin sitten pitää karsia niitä muita menoja. Ja jos sekään ei riitä, niin sitten sossun luukulle vain, sieltä saat ne lääkkeet ilmaiseksi ja 485e/kk käteen


      • itkettää

        Meinaatko että yli 90v. mummot ja papat lähtee sossun luukulle,tämä koskee myös vanhuksia.Eikä se sossun kassa pohjaton ole,varmasti rahat loppuu jos kaikki eläkkeensaajan asumistukea saavat sinne ajetaan.Tätä tukeahan ei myönnetä nytkään kun kaikkein pienituloisimmille eläkeläisille.


      • ei-auta-sossu
        nöyp kirjoitti:

        Ei se nyt ihan noin ole. Jos ei rahat riitä ruokaan ja lääkkeisiin niin sitten pitää karsia niitä muita menoja. Ja jos sekään ei riitä, niin sitten sossun luukulle vain, sieltä saat ne lääkkeet ilmaiseksi ja 485e/kk käteen

        Ei ne sossussakaan ota huomioon kaikkia asumiskuluja, eli ei jää käteen tuota 480 € kuukaudessa.


      • 430934094309
        ei-auta-sossu kirjoitti:

        Ei ne sossussakaan ota huomioon kaikkia asumiskuluja, eli ei jää käteen tuota 480 € kuukaudessa.

        mihin se mummeli tarvii 50e/kk autohallipaikkaa tai miksi mummelin pitää asua yksin kolmiossa jonka vuokra on 800e/kk?

        miksei mummelille riitä kaupungin vuokra yksiö lähiössä kuten työttömillekin?


      • jaapajaapajaa
        430934094309 kirjoitti:

        mihin se mummeli tarvii 50e/kk autohallipaikkaa tai miksi mummelin pitää asua yksin kolmiossa jonka vuokra on 800e/kk?

        miksei mummelille riitä kaupungin vuokra yksiö lähiössä kuten työttömillekin?

        Tuskinpa kovin moni mummeli missään kolmiossa asuu tai käyttää autohallipaikkaa.

        Miksei mummelille riitä kaupungin vuokrayksiö? Olisikohan vaikka siksi että niitä YKSIÖITÄ EI RIITÄ KAIKILLE. Nykytilanteessakin ollut nihkeää saada asuntoa, entäs sitten kun yksiötä tulvii hakemaan läjäpäin porukkaa.

        Jotkut yksinkertaiset ihmiset veisaavat virttä että kunnalla tai kaupungilla on muka joku velvollisuus toimittaa asunto sitä tarvitseville. Jännä juttu kun siinäkin kunnassa missä minä asun kunta ei koskaan edes ilmoittele asunnonhakijoille että nyt olisi asunto vapautunut. Olen siitä juttua kuullut että ihmiset hermostuvat hakujonossa kun näkevät jossain tyhjillään olevan asunnon. Ja ottavat sitten yhteyttä kuntaan, josta tulee naukunaa ettei ole mitään asuntoa, johon hakija että kyllä on kun minä näin.

        Kyseiset asunnot eivät välttämättä ole tosin yksiöitä...

        Jos kunnalle on paskanhailea saako asunnonhakija asuntoa vai ei, niin se on ihan turha räpättää että miksi pitää asua siinä ja siinä asunnossa - jonka on sattunut saamaan vuosia sitten ja jossa on koti laitettuna.


      • vainpieniosa
        nöyp kirjoitti:

        Ei se nyt ihan noin ole. Jos ei rahat riitä ruokaan ja lääkkeisiin niin sitten pitää karsia niitä muita menoja. Ja jos sekään ei riitä, niin sitten sossun luukulle vain, sieltä saat ne lääkkeet ilmaiseksi ja 485e/kk käteen

        Vielä suurempi osa eläkeläisistä on niitä, joilla bruttotulot ylittävät juuri ja juuri sen kynnyksen, missä saisi edes jotakin tukea. Nettoeläke sensijaan ei sitten kunnolla riitäkään asumiseen ja elämiseen. Siis ihan perustarpeisiin tervelläkään ihmisellä.
        Nyt kohistaan vain pienen osan tarpeista, jotka kaikkine tukineen saavatkin nettona enemmän kuin muut.


    • llllllllllllllp

      En allekirjoita. En halua tätä maata 8 vuoden päästä tilaan jossa Kreikka on ja eläke 400 € ja työttömät 0€
      Yrittäkää nyt ymmärtää jotain edes.

    • juseniuse

      Minäpä allekirjoitin, ja ihan syystä. Ei me kreikka olla, mutta kuolleita ja kuopattuja jos lääkkeitä vaan, mutta ruoka puuttuu!

    • Itsekin00

      Samalla pitäisi kyllä miettiä miksi asumistuet ovat nostaneet vuokria samassa suhteessa ja ehkä enemmänkin kuin tukia on tarkistettu. Asumistuista on tullut vuokranantajien lypsyautomaatti, jota julkishallinto ruokkii. Sipilän porukka saisi puuttua myös asian tähän puoleen - pientä säätöä vuokratulon kannattavuuteen!

    • kitkattikit

      Se on niinpäin että ensin nousee ne vuokrat, ja nouseehan ne kokoajan......

    • tämäkohtuutonta

      Kirjoitettu on. Montako työpaikkaa tulee lisää, jos eläkeläinen ajetaan mäelle?

    • JoudutaanEiPäästä

      Hyvä että eläkeläisten asumistuki poistuu sillä siellä on työttömiä jotka ovat pakosta joutuneet työkyvyttömyyseläkkeelle. Näin saavat nyt hiukan kohennusta asumistukeensa. Työkyvyttömyyseläkkeelle joudutaan, ei päästä.

      • Apu-va

        Mitä ihmettä sinä selität? Olin työtön, nyt olen työkyvyttömyyseläkkeellä ja jos joudun yleisen asumistuen varaan joudun muuttamaan asunnostani pois.


      • helenaturku

        Nimenomaan olen itsekin työkyvyttömyyseläkkeellä, koetas ymmärtää. Ja jos asumistukea leikataan tuo 100e ja yli niin ulos joutuu asunnostaan, ei tietoa minne menisi, kauas palveluista ei voi...


    • marsipaanitar

      Minäkin kävin allekirjoittamassa, vaikken ole eläkkeensaaja, mutta muuten olen köyhä.

    • kirsikka55

      Eläkkeensaajien keskusliittoon voi toki lähettää ihan tavallisen kirjeen tilanteesta, jos ei ole nettiä.

      Tämä leikkauspäätös juuri pientuloisille, verrattavissa työttömiin, tehtiin ehkä oletuksella, etteivät ne sairaat, tai vanhat, tai yksinäiset naiset jaksa pitää puoliaan!
      Siitä yli mistä aita on matalin?

    • sairaseläkkeellä54

      kirjoitettu. Tällainen vääryys ei saa tapahtua!

    • ymmärrys

      Levittäkää adressia kaikki ei välttämättä tiedä.lehtiin ,facebook tuttavat sukulaiset omaiset auttakaa sairaita omaisijanne jotka eivät vielät tiedä tästä.

    • 4y4yq4yq4w

      Törkeyden huippu on kyllä tämä, että köyhiltä ja sairailta eläkeläisiltä leikataan! Koskeen nimenomaan niitä joilla on hyvin pieni eläke, sillä vain heitähän se eläkkeensaajan asumistuki koskeekin! Ei rikkaat eläkeläiset sitä vain saakaan joten asia ei koske heitä. Vit*u miten sairasta tosiaan hallitukselta tämä leikkaus! Kyllä ihmiset kohisee jostain koulutuksen leikkaamisesta, mutta pidän tätä PALJON pahempana asiana koska se on suoraan pienen ihmisen lompakosta pois ja koskee konkreettisesti sairaita jne. Koulutuksesta leikkaaminen ei tapa ketään nälkään eikä ole keneltäkään rahallisesti pois, mutta tämä ko. leikkaus kurjistaa monen sairaan ihmisen ja pientä eläkettä saavan elämää kohtuuttomasti! Ihme, ettei tästä puhuta mediassa mitään! Helvet*i kaikista sairaimman joutuvat kantamaan isoimman vastuun! Miksi muiltakin ei sitten VAIN OTETA eikä kysellä lupia mitä!? Sunnuntai korvaukset pois! Sairaslomista ei palkkaa! Johtajat mukaan talkoisiin myös! Eikö se olisi reilua, että KAIKKI osallistuvat. Siltikään yleensä sivistysvaltio ei ota kaikista heikoimmilta, nyt tilanne on siis aivan päälaellaan!

      • tanan.tunarit

        Sadan eron pudotuskin vaikuttaa paljon eläkeläisen elämisen laatuun. Rikkaan miljonäärin elämänlaatu ei taas kärsi tippaakaan jos miljoona vaikka otetaan. Sikamaista kun vielä otetaan sekin huomioon, että eläkeläiset joutuvat matkustelemaan taksilla sairaalaankin ja kelataksit omavastuutakin vain korotetaan. Lisäksi monella on vielä kalliit lääkkeet kaiken sen päälle vielä. Kaikki menot vaan nousee ja tulos laskee eläkeläisellä. Mennään vaikka tekemään joukkoitsemurha eduskuntatalon rappusille.

        Muutama sata eläkeläisiltä otettua miljoonaa ei valtion kassassa ole kuin pikku raha mutta eläkeläiselle elinehto. Onneksi tulee paljon irakilaisia joihin uppoaa miljardi. Siihen ne eläkeläisten rahat sitten tarvitaankin.


    • sirpa77

      Sairasta on! Ja siitä KOETETAAN todellakin mennä yli, mistä aita on matalin.
      On LASKELMOINTU etteivät ne yksinäiset eläkeläiset jaksa pitää puoliaan!
      Nähkää nyt tämä vihdoinkin.
      Omaiset, tuttavat, sukulaiset, nostakaa tämä asia vahvemmin esille.
      Kukaan ei puhu asiasta, yhtään mielenosoitusta ei VIELÄ ole näkynyt.
      MIHIN NÄMÄ IHMISET MENEVÄT JOS KOTI VIEDÄÄN ALTA!

    • thehwehe

      Kiinnosta niitä. Nimittäin se, että saa niitä heidän asioitaan mahdollisimman huonoon suuntaan ajettua. Sehän se kokoomuksen ja nykyään myös persujen idea on. Siksi ihmetyttääkin miksi silti niin moni äänestää heitä. Ennenhän kokoomusta äänesti vain oikeasti rikkaat. Nykyään jopa työttömät äänestää heitä ja luulee, että asiat menisi parempaan suuntaan. Hah, turha luulla!

    • 565656

      Allekirjoitin. Missä kaikki IHMISET ovat? Jos on sairas ja yksin, joutaa kuollakkin? Onko hallituksen "linja" iskostettu näin hyvin kansalaisiin? Vai ajatteleeko moni vain,että: "Onneksi tuo ei koske minua".
      Väärin, se koskee kaikkia, sillä fyysinen ja psyykkinen sairastuminen tulee lisääntymään, sosiaalikulut lisääntyvät, hoidon tarve lisääntyy.... Että mikä SÄÄSTÖ?

    • kirsikkasalo

      Kirjoitin, itsekin hyvin pieni eläke, kun jouduin jo 52 vuotiaana, nyt uhkana vielä asunnonkin menetys, ei tunne hallitus sääliä ei!

    • ELÄK

      Eläkkeen saajilta ei voida leikata eläkkeen saajan asumistukea. Eläkkeet ovat muutenkin todella pieniä ja veroa menee myöskin pienestä eläkkeestä jo ihan tarpeeksi.

      • Tiedoksiantaja

        Asumistuesta leikataan 60 miljoonaa. Tänään hallitus esittää 93 MILJOONAN LISÄBUDJETTIA MAAHANMUUTON KUSTANNUKSIIN.


    • bcbxcvxxz

      todellisuudeaa asumistuen vähennys koskee niitä joilla on hyvä eläke ja liian suuri asunto. Köyhimmät hyötyvät asiasta

      • voisua

        Jos on hyvä eläke, niin silloin ei saa edes asumistukea. Missähän todellisuudessa säkin oikein elät. Ettäkö köyhimmät hyötyy? Lopeta huumeiden käyttö!


      • uyuioiop
        voisua kirjoitti:

        Jos on hyvä eläke, niin silloin ei saa edes asumistukea. Missähän todellisuudessa säkin oikein elät. Ettäkö köyhimmät hyötyy? Lopeta huumeiden käyttö!

        jokainen voi fodeta muutoksen yleisen asumistuen laskurilla .Ei lkoske edelleenkään köyhiä ja ja kohtuullisella vuokralla asuvia


      • minävaankysyn
        uyuioiop kirjoitti:

        jokainen voi fodeta muutoksen yleisen asumistuen laskurilla .Ei lkoske edelleenkään köyhiä ja ja kohtuullisella vuokralla asuvia

        Kuinka "kohtuullinen" vuokra pitää olla ettei tosi köyhä kärsi as.tuen vähentämisestä?


      • dffdfdfs

        noin 500e/kk


      • Työkyvytön

        Jos on hyvä eläke ei saa eläkkeensaajan asumistukea, tukea saa pieni tuloiset eläkeläiset.


    • Akka1948

      Ei mitään adresseja, olen eläkeläinen mutta en saa asumistukea. Yleisen asumistuen mukaan saisin montakymmentä €:rosa.

      • Akka1948

        Eläkkeeni on nettona n.800€ lienen suurituloinen kun en saa eläkeläisen asumistukea. Yleisen asumistuen laskurin mukaan saisin n.70€. Tunkea ne adressin pimeään paikkaan


      • mitäkummaanyttaas

        Itse saan eläkettä yhteensä noin 750 e ja saan 385 e eläkkeensaajan as.tukea. Miten muka et sinäkin voisi saada?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe