Legacy tattoo tatuoinninpoisto

asklgjd

Moi!

Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä liikkeestä ja siellä nimenomaan tuosta tatuoinninpoistosta? Paljon positiivista olen kyseisestä liikkeestä kuullut ja etenkin tuosta laserpoistosta ja aika halvalta kuulostaakin, mutta se hinta tässä nimenomaan mietityttääkin, että saako noin halvalla sitten hyvää laatua. Jossain vaiheessa oli kuulemma jopa kiellettyä käyttää laseria jos ei ollut lääkäri tmv. muistaakseni?
Minulla on 16x10cm kokoinen tatuointi, jonka nyt haluaisin poistaa ja mietin, mikä olisi paras paikka sen poistamiseen. Niin ja ei, tatuointi ei ole kännissä tehty tribaali, tatuointiliikkeessä sen teetätin, mutta lopputulos ei ollutkaan ihan sitä mitä olisin odottanut, enkä sen ikäisenä oikein edes tajunnut kattoa että mites ruma se tatska nyt sitten olikaan. Jos jollain sattuu olemaan kuvia ennen ja jälkeen niin niitäkin mielellään näkisin, kun tähän mennessä en kovin montaa ole löytänyt. Etenkin kiinnostaisi nähdä kuvia värikkäistä ja tummista tatuoinneista sillä itselläni on tummanpunainen/musta tatuointi ja mietin että kuinkas hankala tuota on poistattaa.

5

882

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 21445356

      Tatuointilikkeeissä ei tosiaan Tukes:n ja Stuke:n puututtua asiaan saa järjestää tatuoinninpoistoa, jollei ole asiaan perehtynyt ja koulustusta omaava.
      Mutta Lagacyssä asiaa tekee tietääkseni asiaan koulutuksen saanut ja lääkärin valvonnan alainen henkilö.

      Hinta on sopiva tehdystä työstä. Lääkäriasemat vain tahtovat pitää hinnan korkeana, koska näkevät siinä makaavan runsaankin markkinan.

      Googlella selviää myös muitakin paikkoja, joissa poistoa järjestetään. Ei siis tarvitse tyytyä maksamaan sitä noin kolmen sadan hintaa lääkäriasemille.

    • IsoPee

      Mä luulen ettei legacyssa ole sellaista reilu miljoonan maksavaa kunnon laseria mikä lääkäriasemilla on sen takia myös hintakin on niissä erilainen sekä laitteen teho.

    • asklgjd

      Kiitos vastauksista! Vähän alan kallistumaan legacyn puoleen hintansa puolesta mutta vielä vähän kaipailisin kokemuksia siitä miten monta kertaa tuolla pitää ravata että se ylipäätänsä vaalenee. Oletankin, että lääkärissä on vähän tehokkaammat nuo laserit, mutta esim. terveystalon hoidoistakin kuullut paljon negatiivista ettei ole tatuointi mennyt mihinkään vaikka tullut ravattua kymmeniä kertoja, että ei näistä nyt tiedä yhtään.

    • guocxgöuöos

      Kannattaisko kysyä sieltä liikkeestä, kuka tekee, millä tekee ja mitä tapahtuu kun tekee?

    • girlinterrupted

      Tatuoinnin poistosta en tiedä, mutta Legacy muuten ainakin on huippumesta! Erittäin ammattitaitoinen ja laadukas. Kävin ottamassa peitetatuoinnin, koska Inky Queenin Wilma teki kyllä niin paskan tatskan muutama vuosi sitten. Kolme vuotta säästin rahaa ja otin Legacyssa coverin ja nyt olen tyytyväinen. Tai tietty se rajas mahdollisuuksia, et sai piiloon sen entisen. Tatskaaja sanoi ekaks ku näki sen pilatun tatskan, ettei kannata duunailla ite noita himassa... Sit loppujenlopuks kerroin missä sen olin ottanut ja sieltä tuli huokaus, et joo Wilmalla käydään ottamassa ja sit jollain oikeella ammattilaisella korjailemassa. Ensin mietin kans laseria, mutta se ei taida ihan kokonaan lähteä sillä. Ja olihan se myös taloudellinen kysymys. Jos olis ollu tarpeeks fyrkkaa niin olisin kyllä varmaan poistattanut laserilla. Kannattaa käydä kattomassa Eiran sairaalan sivuilla myös tota laserilla poistattamista. On kyllä kallista :( mutta hyvää jälkeä tulee. Kannattaa googletella muitakin vaihtoehtoja. Mutta Legacyn tyyppeihin kyllä luottaisin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe