Mitä pystyyn nostettu porsas voi naiselle tehdä?

Tämä_kysymys

molskahti mieleeni lukiessani jotakuta toista ketjua, jossa kerrotiin että taannoinen taivalkoskelainen rehtori olisi vikitellyt nuoren naisen mukaansa ulkomaanmatkalle.

Asiattomia vastauksia, kiitos!

17

383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ongelmaa_on
      • Tuollaista

        kun piru pääsee helvetissä grillaamaan...


    • Jos_ei_nettiaikaa

      olisi koskaan tullut, kukaan ei enää muistaisi tätä Taivalkoskella taannoin vaikutanutta rehtoria Tor-Erik Nybergiä. Hänen maallinen tomumajansa saisi löhöillä rauhassa Kaakkurivaarassa hautakiven "opetusneuvoa" alla. Mutta nyt kun nettiaika on tullut, voimme muistella häntä.

      • Niin_ja_ku-

        vassakin häon on aivan näköinen.


    • Otsikossa

      esitetty kysymys vaikuttaa vaativalta, koska siihen ei ole löytynyt vastausta.

      • Muistetaan

        No kyllähän se pitää paikkansa, kysykää vaikka siltä neitoselta itseltään...


      • jooooppa

        Ohjaappa likemmäs muistetaan.


      • Tämä_rehtorin
        jooooppa kirjoitti:

        Ohjaappa likemmäs muistetaan.

        seuralaisena ollut neitonen oli aikoinaan käynyt Reisjärven opistonkin. Sittemmin uskovaiset monesti muistivat mainita hänet pitkälle yhteiskunnassa päässeenä henkilönä, joka oli siis ollut opistossakin nuorena.

        Nythän aikaa on kulunut ja vittu jo vähän vanhentunut. Muistuttanee rämemajavaa tai auton alle jäänyttä siiliä... ja varmaan haisee sillille.


      • manselli

        Ei vieläkään tuu tuolla ohjauksella oikijaa kuvvaa mieleen, tuo loppukuvaus soppii niin moneen tavaraan. Yritäppä vielä valakasta.


      • Hajuasiantuntija
        Tämä_rehtorin kirjoitti:

        seuralaisena ollut neitonen oli aikoinaan käynyt Reisjärven opistonkin. Sittemmin uskovaiset monesti muistivat mainita hänet pitkälle yhteiskunnassa päässeenä henkilönä, joka oli siis ollut opistossakin nuorena.

        Nythän aikaa on kulunut ja vittu jo vähän vanhentunut. Muistuttanee rämemajavaa tai auton alle jäänyttä siiliä... ja varmaan haisee sillille.

        Vitunhan voisi silloin tällöin pestä niin ei lemahtaisi kovin eltaantuneesti kala-astialle. Eihän se pesu kovin kallista ole ja vettä ei mene paljon, jos pesaisee tuon tavaransa vaikkapa kerran vuodessa.


    • Tämäkin
    • Kysääsen

      Oliko Iso H-kana reksin mukana reissussa?

      • Rehtori_itse

        mainitsi lukion tunnilla Pariisin reissustaan, jolloin hänen seuralaisenaan oli neiti Tytti. Tietysti seurueeseen saattoi kuulua useampiakin henkilöitä.


    • UiUiRöhRöhAuuuuuhhh

      Kärsämäellä joku vihervasemmistolainen sukupuolineutraali äijä naitatti sialla ihteään tai sitten päinvastoin. Politikko tapaillut kyseistä rakasta sikaa pimeässä, tunnelmakynttilän valossa, läävässä, josta herra yllätettiin alasti nelinkontin. Pakoon juostessaan ja vaatteitaan keräillessä kompasteli paskakasoissa ennenkuin pääsi Transittiinsa turvaan ja pakoon.
      Nyt vihervasemmisto hakee parille oikeutta naipotella vaikka kirkon lattialla tasa-arvoavioliittolain perusteella ja turvallisuussyillä. On totta, että on vaarana, että tämä enemmän ihmistä muistuttava sika joutuu teuraaksi ja ossuuskauppaan kinkkusiivuiksi.
      Että kyllä sika pystyy varmaan naistakin röhkyttämään koskapa homosikakin pystyi vissiin, - kukapa tuota tietää ihan vissisti.

      • sikamaista

        Eikös se ollut lestadiolainen saarnamies Kärsämäellä sialle antamassa.


      • Ei_se_lestadio-
        sikamaista kirjoitti:

        Eikös se ollut lestadiolainen saarnamies Kärsämäellä sialle antamassa.

        lainen ollut. Se oli saarnaaja Ville Suutarin vävy., joka on jättänyt Jumalan valtakunnan jo 1970-luvulla ja on sittemmin kirjoittanut JUmalan valtakuntaa pilkkaavia kirjoja, joita kukaan ei välitä lukea. Sama tyyppi, joka Kärsämäellä heittelee ehtoollisleipiä pitkin kirkon lattiaa ja jatkuvasti riitelee kirkkoherran kanssa.


    • Jottei_totuus

      unohtuisi:

      Ymmärrän täysin koraanin sanoman. Muslimien luonteeseen kuuluu ylivertaisuuden harha. Kun tämä lisätään muslimien aggressiivisuuteen ja väkivaltaisuuteen taipuvaisuuteen, niin ymmärretään paremmin, mihin islam kannattajaansa johdattelee. Tämä oppi tulee puhtaasti koraanista sekä siitä, miten muslimiyhteisöjä johdetaan. Puheet rauhan uskonnosta perustuvat puhtaasti laskelmoituun tapaan tehdä muslimeihin ja islamiin liittyvistä asioista "antirasistisia". Tämä on helposti todettavissa suvakkien kommenteista. Ne nimittäin perustuvat sekulaarien ja modernien muslimien tapaan elää, johon ei kuulu väkivaltaisuus ja aggressiivisuus.

      Totuus islamista ei ole sitä mitä suvakkileiri sanoo, vaan totuus löytyy islamin maailman tapahtumista. Usein "rasisti" yritetään vaientaa myös käyttämällä hyväksi aihetta "vain pieni osa muslimeista on radikaaleja". Mutta "rasisti" vaientaa suvakin latomalla ruudulle faktan, että sadat miljoonat muslimit harjoittaa sitä islamia, mihin liittyy ei-sivistykselliset asiat, kuten julkiset teloitukset, kunniamurhat, eläinten kidutus, naisen alistaminen, ihmisoikeusrikokset, fyysinen väkivalta, aseellinen väkivalta jne. Jokainen koraania lukenut tietää, mitä tarkoittaa suuri jihad ja pieni jihad ja miten ne näkyy elävässä elämässä. Jokainen koraania lukenut tietää, miten koraani opettaa suhtautumaan ei-muslimeihin ja miten se opettaa käyttäytymään ei-muslimeja kohtaan. Jokainen koraania lukenut tietää myös, millaisia kidutusmenetelmiä ja raakuuksia koraani opettaa. Suvakilla on taipumus kieltää tällaisten asioiden olemassaolo. Varokaa siis suvakkeja, jotka aivopesevät ihmisiä uskomaan toisenlaiseen islamiin, rauhan uskontoon. Tämä on koraanista opittu tapa. Saa valehdella, jos siitä on Muhammedin seuraajalle hyötyä tai tilanne vaatii valehtelemista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe