Tasa-arvosta yleisesti

JokinKummajainen

Suomessa toimii Seta, joka ajaa seksuaalivähemmistöjen oikeuksia. Heille järjestetään Pride-tapahtumia, joissa he saavat ylpeästi olla sitä mitä ovat. Se on hyväksyttävää ja oikeastaan ihailtavaa, jos jokin vähemmistöryhmä tekee tällaista. Katsoisimme hyvällä myös, jos vaikkapa tummaihoiset tekisivät vastaavaa.

Miten reagoitaisi, jos perustettaisiin järjestö, johon saavat liittyä pelkästään heterot tai pelkästään valkoihoiset, jotka ovat ylpeitä siitä, mitä ovat? Olisiko se rasismia, ja jos olisi, niin miksi? Miksi Aito avioliitto -liike nähdään rasistisena, kun sen jäseniä yhdistää vain heidän henkilökohtainen käsityksensä siitä, että avioliitto on vain miehen ja naisen välinen liitto? Miksi tasa-arvo ei toimi tähän suuntaan?

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onhanniillä

      Olihan heteroilla se heteropride kulkue, johon osallistui lähinnä poikamiehiä ja vanhoja pariskuntia?
      Ja onhan nahkapäillä joitain omia kerhojaan ja tapahtumia mihin ei muunvärisiä oteta?

    • pohnis1

      Kuka sinua on estänyt liittymästä Prideen tai Setaan?

      • NytTasattiinArvo

        Oikeasti tasa-arvoinen avioliitto on nykymääritelmän mukaan sellainen, että pitää olla oikeus avioitua myös ryhmän kanssa. Vaikka Setan kanssa. Ja Setalla pitää olla oikeus avioitua useampien kanssa. Ja kun kaikki avioituvat kaikkien kanssa kaiken aikaa, niin sepä vasta tasa-arvoa onkin.


    • Lapsilla ja heteromiehillä EI ole oikeutta ajaa Suomen "oikeusjätjestelmässä" kannetta heihin kohdistetuissa LAINSÄÄDÄNNÖLLISISSÄ ihmisoikeusloukkaus-tapauksissa : TODISTEET ; Tarja Halosen ja Tuija Braxin allekirjoittama asetus 84/2009 ... "Yhdenvertaisuuslain nojalla EI kuitenkaan ole haasteoikeutta perhepoliitttisissa asioissa."; Suomen "perustuslaki" 118 § ..."kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset ...syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Vlatakunnanoikeudessa." ; EIT 24221/06 EOA pätöksen 876/2/05 "kaltainen" tapaus SEULOTTIIN pois käsittelystä, koska Suomelle oli noloa paljastua, että POLIISI EI SAA TUTKIA RIKOKSIA ! ( eoa päätös ; "poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa " ... "hallintomenettelyssä saatuja todisteita EI itsekriminointisuojan takia voida käyttää oikeudessa." Niimpä 8.9. 2005 Porin poliisille tekemäni rikosilmoitus lasten ja heteromiesten LAINSÄÄDÄNNÖLLISISTÄ ihmisoikeusloukkauksista yhä on "esitutkinnassa" ! Suomessa LASTEN ja heteromiesten ihmisoikedudet on poistettu PERUSTUSLAKIA myöten ( PL 118 § ). Suomi LAHJOI Kansainvälisen rikostuomioistuimen, jotta näitä ihmisoikeusrikoksia EI voitasi saattaa julki missään ! He 55/2007 esiteltiin kansanedustajille VÄÄRILLÄ ( valheelliset ) asikairjat ja 2008 Tuija Brax allekirjoitti "sopimuksen" Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa; Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-"oikeudenkäynnin" ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tule toimivallattomaksi Suomea koskevissa "yksittäistapauksissa". Minä olen PL 118 §:n mukainen IHMISOIKEUDETON heteromies, koska vaadin 2005 ( yritin vaatia ) Suomen virkamiehiä noudattamaan Suomen lakia myös lapsien ja heteromiesten osallla ! ( Yhdenvertaisuuslain pylälä tasa-arvoisesta kohtelusta siis "käsiteltiin" lopulta "ihmisoikeustuomioistuimessa" EOA kansliapäätöksessä 1350/4/08 kuvatuissa olosuhteissa .)...... jääviyksiä Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa EI voida käsitellä, vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö .... tämä päätös on JULKINEN ! ( tapahtumat taustalla ; lainsäädännölliset ihmisoikeusloukkaukset ) on salattu Suomen "oikeuslaitoksessa" vuoteen 2065 asti ! PL 118 § ESTÄÄ asian lisäprosessoinnin IKUISESTI ? ??? Tässä "yleistä" tietoa LASTEN ja heteromiesten "ihmisoikeuksista" Suomessa ; ja lisää kimmoleaks.fi !

    • tyrel

      Seta ja yleensä ne ihmiset jotka äänestivät homojen avioliittojen puolesta edustaa sitä tyhmää ihmispopulaatio massaa, jotka ovat helposti vietävissä. Tämän ovat huomanneet maailman suur diktaattorit, kuten Hitler kirjassaan "minun taisteluni":
      - Kun hallitset nuoret, hallitset tulevaisuuden-

      Ei ole mikään salaisuus, että juuri tieteellisfilosofinen ideologia Hegel, Marx ja myöhemmin Herbert Marcuse, Theodor Adorno, Erich Fromm, Max Horkheimer ja Jürgen Habermas ovat saaneet maailmassa eniten tuhoa aikaiseksi. Tuo ideologia perustuu "vihaan", eikä se pääty koskaan. Marx ja kansallissosialismi ammensivat oppinsa Hegelistä. Kun kuulee sanonnan : " Kun 100 milj. munaa rikottiin, missä omeletti" tarkoittaa niitä 100 milj. ihmisuhria, joita on tapettu Hegelin opin mukaan maailmansodissa ja vallankumouksissa, ei "uutta ihmistä" syntynytkään vaan suunnatona kärsimystä jne.
      Oletteko koskaan miettineet, miksi maailman hienoimmat yliopistot opettavat tätä "Hegelin" ideologiaa tasa-arvosta, suvaitsevaisuudesta, yhdenvertaisuudesta, veljeydestä ja vapaudesta ihmisille, jotka sitten tutkinnon päätyttyä lähtevät soveltamaan omiin yhteiskuntiin tuhoisin seurauksin. Voidaan sanoa, että yliopistomme tuottaa tehokkaita psykopaatteja, narsisteja, tunne vammaisia diktaattoreita. Heitä ovat: Pol Pot, Mao, Stalin, Hitler ja etelä amerikan sotilasjuntat ja pohjois-korea. Näitä kaikkia yhdistää tasa-arvo, suvaitsevaisuus ja yhdenvertaisuus. Ongelma näissä tapauksissa on aina ollut se, että enemmistö ei ole kannattanut tätä ideologiaa, niin he ovat pakottaneet asein ja lakipykälä viidakoin massat tuon ideologian alle.

      Samaa ideologiaa noudattaa suomessa Vihreät, Vasemmistoliitto ja sosialistinen SDP. Kun enemmistö ei ole oikein halukas jakamaan näitä arvoja, niin lainsäädännön avulla koko enemmistömassa "pakotetaan" siihen mm. rasismin ja seksuaalivähemmistön ja vähemmistöuskontojen kritisoinnin kieltämisellä.

      Surullistahan tässä on juuri se, että nämä voimat käyttävät häikäilemättömästi hyväkseen näitä vähemmistö ryhmiä, kuten he käyttivät työväestöä aikanaan, mutta kun työväestö alkoikin vauraustua ja voida hyvin, niin oli aika hyljätä ne. Nykyään tuo ideologia vihaa työväestöä aivan sairaalloisesti ja olettekin paljon kuulleet kuinka "juntteja, apinoita, taantumuksellisia, peräkammarin poikia jne" he ovat.

      Tässä tulee käymään erittäin huonosti, kun tuo ideologia kannustaa syntyvyyden säännöstelyyn perhe instituution romuttamisella, kannustamalla ihmisiä nautinnon ja hedoismiin. Näin on käynytkin länsikulttuurissa. Kun syntyvyys on romahtanut ja yleinen moraali veltostunut yhteiskunta on kypsä romahtamaan ja tilalle tulee valloittaja ja uudet meemipleksit "uskonto ja moraali".

      Tämän huomasi Hellenistisen kulttuurin historijoitsia Bolybius eea. 203. Hän havaitsi, että hellenistinen maailma oli dekadentoitunut ja sekularisaatio oli merkinnyt lapsiluvun romahtamista ja demokratia rappeutunut oklokratiaksi. "meillä ja euroopassa nyt sama". Tuo romahdutti Hellenistisen kulttuurin ja Rooma valloitti sen. Bolybius antoi ilmiölle nimen https://en.wikipedia.org/wiki/Anacyclosis

      Samaan päätyi Ibn Khaldun 1300 luvulla https://en.wikipedia.org/wiki/Ibn_Khaldun ja 1960 luvulla Arnold Toybee kokosi kaiken yhteen, jossa sekularismi ja dekadentoituminen johtaa romahdukseen. Sivilisaatiota ei murhata, vaan se tekee itsemurhan, oli hänen johtopäätöksenä.

      Se johtuu yleisestä veltostumiseta ja moraalin löyhtymisestä. Ja tämän voi jokainen todeta ihan yleisesti, että näin on. Ihmisiä ei kiinnosta nämä jutut ja koetaan yhteiskunnaliset asiat tylsinä. Sooo booring ja kaikenmaailman "pissiskset" kokee vakavat asiat, että se on jotekin niiiin last season juttuja.

      Väestö vanhenee ja syntyvyys ei kohtaa, eikä yhteiskunta uusinnu. On seurausta siitä mitä nuo ajattelijat varoittivat. Tilalle tulee toinen valloittaja ja meemipleksit "uskonto ja moraali". On sanonta, että se nauraa parhaiten joka viimeiseksi nauraa. Nyt nauravat ja halveksivat Homot ja Selkulaari, monimuotoisuus ja monikulttuuri uskovaiset, mutta se jää nähtäväksi, kuka sen viimeisen naurun päästää.

      • fghujk

        Sen viimeisen naurun päästää muslimit, jotka tekevät invaasiotaan maailmalla suvakkien tervetulotoivotusten saattelemana. Islam, kun on hieno rauhan uskonto, jota ei saa kritisoida, monikulttuurisuus on rikkaus, jota ei saa vastustaa, suvaitsevaisuus on ainut tae siitä, ettei ole rasisti, ja rasistihan ei missään nimessä saa olla, ja olet sitä, jos kritisoit asiaa, jota suvakkien mielestä pitäisi suvaita, siitä huolimatta, että kyseisestä asiasta on koitunut ongelmia muualla ja samat ilmiöt näkyvät täälläkin.


      • tyrel

        Eräät asiantuntijat ovat jo povanneet Ranskan, Sveitsin, Englannin, Ruotsin valuvan romahdukseen. Ei siis ole ihme, että Ranskassa Homoseksuaalit ovat tunnistaneet länsikulttuurin romahduksen ja marssivat kaduilla heteroiden kanssa vaatien avioliittoa palautettavan miehen ja naisen väliseksi.

        Kuten meistä moneen, kuten minuunkin on ajan saatossa istutettu tätä paskaa marxistien suunnalta luvaten taivaat ja maat kansalle, joka muistuttaa jotain paratiisin tapaista fucking onnellaa, on osoittautunut täydelliseksi pettymykseksi ja pienen eliitin vietäväksi heidän sairaiden ideologien toimesta. Historia on kuin kehä joka uusiutuu ja mitään sivilisaatiot eivät ole oppineet virheistään. Ehkä se takapajuinen Raamattu on helvetin oikeassa, että ihminen on syntyessään täysin idiotismiin ja mitä erilaisempien pahuuksiin taipuvainen Elukka. Se on jo meidän Geeneissä, katsoit asiaa teologiselta tai luonnontieteiden kautta, tulos on hämmästyttävän yhtenäinen.

        Eräs ystävä laittoi kerran viestiä ja totesi " Ei helvetti, voiko tämä totta" ja laittoi linkin videoon.

        Annetaan tämän Arabi naisen kertoa loput:
        http://www.tv7.fi/vod/player/?program=6419


      • mitäs-sitten

        Jos länsimainen kulttuuri on romahtaakseen, niin sitten se vain romahtaa, ja joku vahvempi ottaa sen paikan. Miksi virheistä pitäisi oppia jotain?


      • pohnis1

        Päätit sitten näinkin nopeasti kiihdyttää keskustelun Hitleriin, Marxiin ja muihin kumppaneihin. Taisi olla jo uusi ennätys.


      • tyrel
        pohnis1 kirjoitti:

        Päätit sitten näinkin nopeasti kiihdyttää keskustelun Hitleriin, Marxiin ja muihin kumppaneihin. Taisi olla jo uusi ennätys.

        Koska Faktaa et pääse pakoon. Hegel on Marxismin ja Hitlerin kansallissosialismin oppi-isä. Ja muut marxistit ovat luoneet eurooppalaisen version Frankfurtissa, Bristol, Boston, Harvard, Yalen yliopisto, University of Minnesota, University of California (Berkeley) ja kaksituhatta muuta korkeakoulua ja yliopistoa. Pohjoimaat mukaan lukien.

        Samoilla argumenteilla ja ideologialla Hitler toimi, kuten nykyään Vihreät, Vasemmistoliitto, SDP ja osa Liberaalaista, varsikin Arvoliberaalit Vihreistä ja Vasemmistosta. Kun Kapitalisti sitä ja Kapitalisti tätä, he omistavat kaiken, "tuotantovälineet" ja kaiken, riistävät ja sortavat, eikä suvaitsevaisuudesta tai tasa-arvosta tietoakaan. Samaa paskaa ja samasta paskasta ammentavat ideologiansa. Tuon siitä saa kun uskoo näitä Idealisteja ja aatteenpalolla eläviä luusereita. Jollet tottele meitä olet Rasisti, Sortaja, Mielenvikainen jne. Samat argumenti on nykyään, kuin stalinen venäjällä ja hitlerin saksassa.

        Ellet usko, niin hakkaa päätä tiiliseinään, mutta varo.. siitä tulee pääkipeäksi.

        https://www.youtube.com/watch?v=ytHmZl9rUNQ


      • tyrel

        Pohnis1 ja muut seksuaalivähemmistöt, pieni lisäys. Oletteko miettineet miksi kyseiset puoleet runnoivat lävitse Rasismin vastaiset lait? Sulatelkaa ja miettikää rauhassa. He pettivät jo teidät aika päiviä sitten. Heille te ette merkitse mitään.

        Hyvää kesän jatkoa! ehkä palaan syksyllä.


      • tyrel

    • ihmekulkieet

      "Suomessa toimii Seta, joka ajaa seksuaalivähemmistöjen oikeuksia. Heille järjestetään Pride-tapahtumia"

      Vielä 60- ja 70-luvuilla noita kulkueita olisi sanottu suoraan pornokulkueiksi. Että eipä niistä ajoista olla tultu pelkästään hyvään suuntaan.

    • Siksi, koska kukaan ei vastusta valkoisten ja heteroiden oikeuksia. Miksi tämä on epäselvä asia? Hienoa, jos jokainen pystyy olemaan ylpeä itsestään, jopa valkoinen, lihaa syövä heteromies! Sehän ei ole keneltäkään pois, vai mitä?

    • pavosenheska10

      Onko se vain homot, jotka ovat vähemmistö, onneksi SETA ajaa negrofiilien, eläimiinsekaantujien, pedofiilien, jne. Onneksi nyt saa JAMMU SETA sateenkaarilippuja !

    • TersmistötOikein

      Mitä tekemistä tällä on tasa-arvon kanssa?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe