Nyt ei ymmärrys riitä

Sotaleski

On jotakin kamalaa katsella hartolan ns.näyteikkunoita kammottavine kaloineen,kudottuine raatoineen ja sukkia sekä visakoivuisia ite-teoksia.
Eikö mitään parempaa enää keksitä?
Koko kylänraitti on muuttunut pelottavaksi mopojen ja huumepöllyssä ajavien kuskien rallimaastoksi jopa hautausmaalla pörrätään mopoilla sekä tuhotaan ihmisten pihoja.Kakarat riekkuvat yökaudet pihalla.Joka paikasta kuuluu älytön huuto ja möykkä yhdessä luukutetaan trampoliinia,toisessa hakataan temppulautaa asfalttiin,toisaalla pelataan mölkkyä ja riehutaan.Kysynkin missä on tämän päivän ihmisiltä
kadonnut taito ymmärtää hilaisuutta?

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rutyul

      Sitä kutsutaan laajasti Suomessa kesäksi.

    • Angrybird55

      Luojalle kiitos se on pian ohi ja naapuriterroristit siirtyvät siästiloihin riekkumaan mokomat paskat pahalta haisevat älykääpiöt.

    • södenööri

      Samaa mieltä aloittajan kanssa kalaverkoista. Kenen keksintö tuo taidepläjäys oli? Itse olisin koristellut tyhjien liikehuoneistojen näyteikkunat woodoo-nukeilla.

    • Sotaleski

      Ja minä olisin laittanut punaista samettia ja valot ja tuolin ja niissä aina jonkun naisen tunniksi istumaan sillä totuushan on se että Hartolassa on huoria enemmän kuin laki sallii.

      • YhyyYhyy

        Tuo järjestely tulisi kunnalle kohtuuttoman kalliiksi. Joutuisimme ulkoistamaan homman, koska paikkakunnalta ei löydy tarpeeksi tasokkaan näköisiä friiduja silmiemme iloksi. Ja entäs ne "pukit"? Ei horoja ilman pukkeja.


    • tätiläinen

      Ootte te kyllä säälittäviä kun menette haukkumaan hartolalaisten LASTEN TAIDETEOSTA, sitä kalaparvea ! Lapset antaneet täyden panoksensa ja te haukutte. Kasvakaa aikuisiksi, vaikka teistä ei siihen ole! Vitun juntit.

      • kävelijäääää

        Lasten lisäksi kaloja ovat myös askarrelleet aikuiset. Ihan kivan näköisiä ovat. Mieluummin katselen kalaverkkoja kuin tyhjillään ammottavia liiketiloja. Hyvä idea, kenen lieneekään.


      • Realistimies55

        Tyhjät liiketilat kertovat realistisesti kunnan aleenustilasta se on totta mikään huuhaa ei sitä pelasta,Sinä itse taidat olla juntti ja sokea kun et uskalla tosiasiaa tunnustaa.


      • kävelijäääää

        Juntti olen, myönnettäköön, mutta miksi paljastaa karu todellisuus kun on mahdollisuuksia peittää se. Jokainen tietää, että kalaverkkojen takana on epäonnisia yrityksiä ja miksi? Siksi, että hartolalaiset käyvät tekemässä ostoksensa muualla. Moni yritys on joutunut lopettamaan sen vuoksi, etteivät hartolalaiset osaa puhaltaa yhteen hiileen ja auttaa toisiaan. Miettikää vähän niin asiaa selkenee.


    • Perusslungapoutsalo

      Kiitos Realistimies.Kirjoituksesi asiaa kuntamme kuolee.Se on tosi.

    • Uskalikko63

      Jos aikuisilla ei ole muuta työtä kuin askarrella kaloja niin herää kysymys eikö todellakaan?

      • junttihellu

        Kalojen askartelu liittyy työttömien aktivointiin. Kun pitkäaikaistyötön saa nähdä konkreettiseseti kätensä jäljen, se luo häneen onnistumisen tunnetta: "Minäkin pystyn tekemään jotakin"!

        Älkää siis väheksykö asioita, joita pidätte ns. turhana näpertelynä. Kaikella on tarkoituksensa.


      • EEROSMAN

        tYÖTTÖMYYS ON HARHAA TYÖTÄ ON MUTTA TYÖNTEKO EI MAISTU.KAIKKI HALUAVAT OLLA JOHTAJIA JOHTAJIEN PALKOILLA VAIKKA AMMATTIOSAAMINEN TÄYSI NOLLA AINOA MITÄ TYÖTTÖMÄT OSAAVAT ON KAHVALEIVÄN NAUTTIMEN JA LOISIMINEN TYÖTÄTEKEVIEN SIIVELLÄ JA TÄMÄ ON TOSI.


    • EEROSMAN

      SIIS KAHVALEIVÄN NAUTTIMINEN JA LOISIMINEN..TÄTÄ EI KUKAAN VOI HYVÄKSYÄ.KOKO TYÖTTÖMYYSKORVAUSJÄRJESTELMÄ ON SAIRAS JOS EI TYÖ MAITA NIIN OLE ILMAN TUKIA.KOULUTA ITSESI AMMATTIIN JA JOS EI TÖITÄ LÖYDY KOULUTTAUDU LISÄÄ SILLÄ TEKEMÄTÖNTÄ TYÖTÄ ON SUOMEN MAA PULLOLLAAN JOS VAIN HIUKAN SITÄ OMAA RIMAA HILAA ALEMMAS.SIIS KORVAUKSET POIS JA TÖIHIN.

      • uysdfögsggg

        Mitä on kahvaleipä? Hartolalaista murretta?


    • EEROSMAN

      Kahvaleipä yhtäkuin keskikaljaa.Kaljassa löytyy kaikki B-ryhmn vitamiinit ja mielialalääkkeillä höystettynä maallinen murhe kaikkoaa.

    • fhfglfö

      Mukavaa kun kaupassa on taas tilaa kulkea eli käytävillä väljää. :)

      • Biggabiggatsupatsupajuuh

        Ainahan meillä kaupassa väljää.Pian riisutaan parasollit kesä on ohitse tappelut siirtyvät seinien sisälle.Kunhan markkinoista selvitään voimme huokaista helpotuksesta loppuu kakaroitten rääkyminen pihalla sekä känniääliöitten örvellys ja huomio ei vain Hartolassa vaan kaikkialla ravintoloiden terassit sulkeutuvat.Miten ihanaa kuunnella sateen laulua ja hiljaisuutta se jos mikä on musiikkia korville.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe