Alkoholilla on aina uhri

Alkoholinuhrit

Alkoholilla on aina uhri. Keskustelua aiheesta.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ex-wife

      Minä. Minä olen alkoholistin ex-vaimo. Siinä vaiheessa kun miehellä alko olla humalassa todella pahoja harhoja aina keskellä yötä ja hän esim pissasi sänkyyn, päätin että nukun vaikka loppuelämäni yksin, kunhan saan elää ja nukkua yöni turvallisesti.
      Enkä toki ole ainoa uhri, pahin ahdistus lienee aina ollut alkoholistin äidillä.

    • 45646

      Alkoholi on nautintoaine ja päihde. Sitä voi ihan nauttia laillisesti. Ei siis mitään huumetta. Aloittaja voisi käyttää vähemmän huumeita, kun laittaa aloituksia niin menisi oikealle osastolle.

      • Bbllbln

        Alkoholi on maailman kovin ja haitallisin huume. Ei ole mielestäni oikein laittaa sitä erilleen heroiinista ja kokaiinista tai sitten pitää joka huumeelle olla eri osio.


      • Jujukas

      • WerOrkki

      • huumehiajoo

        Alkoholi on liuotin, jolla ei ole yhtäkään positiivista terveysvaikutusta.


    • aaaaaaaaaxdcew2

      naurettaavaa paskaan narkkien koneelta taas tulee. tottakai alkoholi aihauttaa eniten vahinkoa koska sitä käytetään eniten. laillinen päihde kun on. ihme vässytystä taas.

      • Swashiss

        "naurettaavaa paskaan narkkien koneelta taas tulee. tottakai alkoholi aihauttaa eniten vahinkoa koska sitä käytetään eniten. laillinen päihde kun on. ihme vässytystä taas."

        Ja alkohoiihuumeen aiheuttamat vahingot maksavat yhteiskunnalle niin paljon, että kansantalouskin on kärsimässä pelkästään kovan alkoholinhuumeen haittojen johdosta. Alkoholia käytetään todellakin eniten ja se on myös kovin huume mitä on.


      • rtjyg

        Ei se pelkästään siitä ole että sitä käytetään eniten. Se on muutenkin yksi kaikkein haitallisimmista siellä metamfetamiinin, kokaiinin ja heroiinin rinnalla.


      • aqwedaz
        Swashiss kirjoitti:

        "naurettaavaa paskaan narkkien koneelta taas tulee. tottakai alkoholi aihauttaa eniten vahinkoa koska sitä käytetään eniten. laillinen päihde kun on. ihme vässytystä taas."

        Ja alkohoiihuumeen aiheuttamat vahingot maksavat yhteiskunnalle niin paljon, että kansantalouskin on kärsimässä pelkästään kovan alkoholinhuumeen haittojen johdosta. Alkoholia käytetään todellakin eniten ja se on myös kovin huume mitä on.

        mikä sinuakin estään menemästä kadulle osoittamaan mieltä jos niin ne yhdyskunnan laskut häiritsee?


      • yujtyhrge

        Otetaan vertailukohdaksi amsterdam. Siellä turistien ansiosta käytetään kannabista paljon, ehkä enemmän kuin alkoholia? Kuitenkaan siitä ei ole erityisiä ongelmia. Alkoholi on laillista mutta turha sitä on selittää harmittomaksi päihteeksi.


      • Vlvkkb
        yujtyhrge kirjoitti:

        Otetaan vertailukohdaksi amsterdam. Siellä turistien ansiosta käytetään kannabista paljon, ehkä enemmän kuin alkoholia? Kuitenkaan siitä ei ole erityisiä ongelmia. Alkoholi on laillista mutta turha sitä on selittää harmittomaksi päihteeksi.

        Niin mitäpä ongelmaa pilviveikosta on. Korkeintaan nauraa. Jos tänne maailmaan ei naurua mahdu niin jo on kumma. Itse pitäisin semmoista kaupungin yöelämää todella turvallisena jossa kaikki on pilvessä. Varsinkin kun itse liikut siellä selvinpäin. Luulisi ettei raittiitakaan paljon häiritse. Vähemmän melua ja vähemmän järjestyshäiriöitä.


    • Hkvkkb

      Alkoholi on laillista kahdesta syystä. Ensinnäkään sen kieltäminen ei lopettanut sen käyttöä vaan sai aikaan lisää rikollisuutta. Kuulostaa tutulta eikö vain? Toisekseen alkoholin haitallisuus muihin huumeisiin verrattuna ei ole ollut ihmisille itsestäänselvyys. Nyt siihen on havahduttu. Täytyy muistaa että silloin kun oli alkoholinkieltolaki niin kannabis oli laillista. Sitä sai kasvattaa kuka halusi eikä siinä nähty mitään ongelmaa kymmeniin vuosiin ennen kuin USA:sta tuli tämä kieltolaki tännekin. Kannabiksen kieltämisen perimmäisenä päämääränä oli kieltää rock-musiikki.

      • ejerhihfibrfbewcfi

        No hoh hoijaa, onko kannabiksen kieltäminen lopettanut sen käyttöä edes persereiässä nimeltä suomi?

        Täällä törkeästi sorretaan joidenkin henkilöiden yksityisyyttä ja itsemääräämisoikeutta ihan vaan jos henkilö tykkää käyttää silloin tällöin kannabista.

        Nollatoleranssi on typerien idioottien idioottimainen keksintö, kun johonkin asiaan joku pelle keksii nollatoleranssin, niin tarkoittaako se tämän kiellon keksijälle, että sitä asiaa ei sitten ole olemassa, mikä on kiellettyä.

        Ja viimeksi Oregonin osavaltio laillista yksityisen käytön. 200gramman hallussapito ja 4 kasvin kasvatus sallittua.

        Väistämättä tämä tulee suomeenkin ennen pitkää. Jos se jotakin alkaa ahdistaa ja vituttaa, niin ihan oikein.

        Nimittäin voittekohan arvata, paljonko tämä kieltolaki on aiheuttanut ahdistusta sadoille tuhansille ihmisille, jotka eivät saa lääkitä itseään luonnollisesti, joiden yksityisyyttä härkitään laittomasti, ynnä muuta ihmisvastaista toimintaa, mitä täälläkin persevaltiossa harjoitetaan vieläkin.

        Kannabiksen kieltäminen on täysin epäinhimillistä ja rikos ihmisyyttä vastaan.

        http://whatslegaloregon.com/


      • actq3e

        no hohohohoho heroiini lailliseksi kanssa. jokainen saa yhtälailla mitä tahansa käyttää,,kannabis ei ole mikään poikkeus. kaikki huumeet lailliseksi tai ei mitään!!!ja se että joku aina on vaarallisempi kuin toinen niin sillä ei ole mitään merkitystä todellisuudessa niinkuin moni hippi tääällä perustelee kuinka kannabis on harmiton päihde verrattuna johonkin toiseen


      • Vlblb

        Noh, unikot on jo laillisia. Ei sitä hepokepoa tarvii laillistaa. Meillä on jo kipulääkkeet ja unikot. Opiaattien käyttäjät saavat siis hankittua ihan päteviä opiaatteja. Heroiinia ei juurikaan meillä edes käytetä.


    • 45362sa

      otin pitkästä aikaa alkoholia. ruumiin lämpönousi hulluna. kukaan järkevä ihminen ei käytä alkoholia tai mitään päihteitä. enkä ole muuten mitään muitakaan aineita käyttänyt . päihteet /huumeet on todella ongelmatapauksille. ihmisille jotka ei ole tietoisia itsestään. alkukantaisella tasolla pitää olla jos päihteitä käyttää. selvinpäin on hyvä olla. (enkä ole mikään päihteiden väärinkäyttäjä joten se ei ollut syy miksi en ole käyttänyt pitkään aikaan.) mutta tosin ihmiskunta on aika alkukantaisella tasolla jos katsoo maailmaa. ihmiset sotiin kenen jumala on se oikea ym. sopua ei synny mistään. no en halua arvotella tai tuomiota mutta sanon vaan. lopettaa huumeiden käyttö. ne lailliset piristeet myös esim kofeiini. ja kokekaa miten teidän aivotoiminta muuttuu parempaan.

    • srtejhrt

      Alkoholi on kyllä kova aine. Turvallisempaa olisi heittää vaikka pari bentsoa (rauhoittava lääke, esim. diapami) naamaan silloin tällöin. Johan sen huomaa krapulasta, sekä siitä agressiosta mikä sen nauttimisesta toisinaan seuraa. Lisäksi suomalaisista 10% on juoppoja. Tupakointi ei tähän ketjuun tietysti kuulu, mutta sanoisin että tupakkaa kokeilevista 90% jää siihen koukkuun.

    • piri

      Nämä alkoholistit ei oo vissiin tajunnu että on olemassa parempia päihteitä kuin alkoholi esim. PIRIPIRIPIRI

      • herererererer

        Piri on joillekin ihmisille erittäin vaarallinen aine joka laukaisee psykoosin jo pienellä käytöllä. Toiset taas voi käyttää sitä ongelmitta. En kauheasti mainostaisi tätä natsipulveria kenellekään. Mutta jos joku sen kanssa pärjää niin ottakoon minun puolesta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe