Välillä suomeen lomailemaan

luvattukanssa

Ja sitten takaisin luvattuun maahan HEP että heilahti.

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KTSEiKirj

      Heppikö sulla heilahti Tel Avivin praideissa.
      ;O)

      • Ensimmäisenä_

        Ensimmäisenä sinulla tämä mielessä :)


      • Minulla_ei_lainkaan

        enkä kerro sitäkään mikä ensimmäisenä mielessä "HEP" sanasta ;)


      • Heil_Hitler88
        Ensimmäisenä_ kirjoitti:

        Ensimmäisenä sinulla tämä mielessä :)

        Kyllä se on teillä jutkuilla se kyrpä ekana mielessä, te kun olette homoja kaikki. Ei minulla mitään homoja vastaan sinänsä ole, mutta juutalaisia vastaan kylläkin.


    • kukasSenMaaOnSulle

      luvannut,
      jumalako,
      ettei vain fasistiset zionistit,
      terroristit,
      terrorilla luotu ja ylläpidetty valtio,
      hukkuu terroriinsa...

      • Sen_maan

        lupasi YK.


      • Jumala_toimeenpanevana
        Sen_maan kirjoitti:

        lupasi YK.

        vai toisin päin.


      • jumalakoPani

        zionistit terroristeiksi,
        heittelemään pommeja,
        teurastamaan kyliä,
        murhaamaan ihmisiä...


      • Heil_Hitler
        jumalakoPani kirjoitti:

        zionistit terroristeiksi,
        heittelemään pommeja,
        teurastamaan kyliä,
        murhaamaan ihmisiä...

        Juutalaiset ovat Paholaisen palvoja kansa, fariseusten jälkeläisiä. Kukas se sanoikaan että sionistit ovat isästä perkeleestä?


    • Suomalainenn

      Israelia ei ole luvattu kuin Jaakobin biologisille lapsille, mutta tunkua sinne tuntuu olevan muillakin.

      Niin Israel-ystävällisiä helluntaiuskontoiset eivät sentään ole, että sallisivat maan sen oikeille omistajille, vaan varastavat ainoan luvatun maan jopa juutalaisilta.

      Itse pidän Suomea ja Pohjolaa kotimaanani. En enää haluaisi Israeliin, ellei olisi pakko.

      • eiOlePakko

        ...


      • Maailma.muuttuu.eskoseni
        eiOlePakko kirjoitti:

        ...

        Antisemitismin seurauksena saattaa tulla päivä, että on...


      • Suomalaiselle
        Maailma.muuttuu.eskoseni kirjoitti:

        Antisemitismin seurauksena saattaa tulla päivä, että on...

        "Israelia ei ole luvattu kuin Jaakobin biologisille lapsille, mutta tunkua sinne tuntuu olevan muillakin."

        Israelin luvattu maa Jumalan antamana Juudalle ja Israelille ja heihin liittyneille ihmisille, kuten Ruutille. Onko tunkua, ainakin Afrikasta monille ja ihmissalakuljettajat tekee bisnestä. Tuleeko rikollista toimintaa tukea vai pyrkiä estämään ja ovatko maastamuuttajat todella vainotuja pakolaisia vai muusta syystä liikkeellä? Kuka ottaa vastuun köyhien maahan muuttajien tekemistä rikoksista esimerkiksi Suomessa, ja millä tavalla tämä vastuu on ihan konkreettista eikä vain sanahelinää ja itsensä korottavaa valhetta ja propagandaa?

        "Niin Israel-ystävällisiä helluntaiuskontoiset eivät sentään ole, että sallisivat maan sen oikeille omistajille, vaan varastavat ainoan luvatun maan jopa juutalaisilta."

        Mistä olet tällaista kuullut, varmuudella vain aivoissasi tällaista väärää todistusta. Toki Jeesukseen uskovana tuon tämän esiin, ja helluntailaiset voivat osaltaan itse vastata tahtoessaan, ja toki lukuisa joukko, ainakin maailmanlaajuisesti, ja suurta tukensa Israelille moninaisesti, ja rukous tärkeintä.

        "Itse pidän Suomea ja Pohjolaa kotimaanani. En enää haluaisi Israeliin, ellei olisi pakko."

        Jeesuksen Uuden Jerusalemin hyvä olla kotimaa jokaiselle ihmiselle, ja toki maan kansakuntien kansalaisuus yleensä annetaan täällä ihan syntymälahjana, ja kaksoiskansalaisuuksia myös täällä, ja voidaan niitäkin alkaa poistamaan tapauskohtaisesti.

        Jumala pelastaa ihmisiä Israelista ja samoin kaikista kansoista, ja Isä tahtoo Totuuden Hengessä rukoilevia ristinsä kantavia Jeesuksessa, eikä mitään ihmisten edessä olevaan jumalisuuden ulkomuotoa kuten nähdään ihmisten uskonnoissa moninaisesti eri kulttuureissa ja kansakunnissa, ja yleensä ihmisillä on tähän taipumus luonnostaan, ja Jeesuksessa ristinkantaminen on itsensä kieltämistä eikä siihen ole ihmiselle luontaista taipumusta lainkaan, aivan päinvastoin, kuten myös Jeesus Poikana rukoili Isää "ota pois tämä kärsimysmalja minulta, mutta älköön minun vaan Sinun tahtosi tapahtukoon".


    • Esikuvallisia_ihmiselle

      Israelin profeetat ja Jeesus Uhrilampaana ja Jeesuksen apostolit sen saman kärsimysmaljan juojina, minkä myös Jeesus joi, ja Paavali hyvin todisti maailman olevan hänelle ristiinnaulittu ja hänen maailmalle eli kuolleena olemista ihmisen oman tahtomisen suhteen. Tietysti tärkeää ihmisen olla rehellinen siinä mitä on, eikä ulkokultaisuus auta ketään varmuudella vaan aivan päinvastoin ulkokultaisuutta tulee kavahtaa oli sitten millä elämänalueella tahansa, mutta Jumalan palvelemisessa on tietysti jokaisen ihmisen tärkein elämän ydin, kuten Jeesus sen kasteensa jälkeen toimi Israelissa ja ristinsä kantoi, ja apostolinsa samoin olivat kaikesta luopuneet ja seurasivat Jeesusta, toki eivät kaikki, sillä ensin 70 lähti pois, ja 12 jäi, ja yksi kahdestatoista oli vastustajan tahtoo mieltynyt, ja näiden jälkeen Paavali pakanakansojen apostolina, ja entisenä Jeesuksen vainoajana, kirjoitti kirjeitä, jotka tallennettu Raamatun uuden liiton pyhiin kirjoituksiin, ja opetti että aina ihmisellä on vajavaista sekä tiedossa että profetoimisessa, ja tietysti koski myös itseään, sillä oli ihminen eikä Immanuel, kuten Jeesus oli myös Messais eli Herra ja Kuningas ja Jumalan Poika, amen, halleluja!

      • Heil_Hitler

        Jeesus oli väärä profeetta, Anti-kristus. Jeesus ei täyttänyt mitään niistä profetioista jotka todellisen Messiaan oli määrä täyttää. Jeesus oli harhaanjohtaja, eli te aivottomat kristityt palvotte siis paholaista, mikä selittääkin teidän sairaalloisen homovihanne ja murhanhimonne. Te kristityt olette Helvetin lapsia ja joudutte kadotukseen fariseusten ja sionistien kanssa.

        Eli ainakin tässä asiassa Juutalaiset ovat oikeassa, vaikka muuten inhoan heidän egotismiaan, fanaattisuuttaan ja turmelevaa vaikutusta Jumalan todelliseen valittuun kansaan -valkoiseen, arjalaiseen Anglo-Saxoniseen rotuun.

        Multiculturalism = White genocide.


    • Maan_napa_Jerusalem

      Ja todella tärkeää on tämäkin ymmärtää, ja kaksi säkkipukuista Jeesuksen todistaa siellä lähitulevaisuudessa täyttää tehtävänsä niiden 3,5 vuoden aikana, kun alkaa tämä ajanjakso, ja lähellä.

    • Jumalan_rakkaudesta

      ´Sentähden, kun meillä on näin suuri pilvi todistajia ympärillämme, pankaamme mekin pois kaikki, mikä meitä painaa, ja synti, joka niin helposti meidät kietoo, ja juoskaamme kestävinä edessämme olevassa kilvoituksessa, silmät luotuina uskon alkajaan ja täyttäjään, Jeesukseen, joka hänelle tarjona olevan ilon sijasta kärsi ristin, häpeästä välittämättä, ja istui Jumalan valtaistuimen oikealle puolelle.

      Ajatelkaa Jeesusta, joka syntisiltä on saanut kärsiä sellaista vastustusta itseänsä kohtaan, ettette väsyisi ja menettäisi toivoanne. Ette vielä ole verille asti tehneet vastarintaa, taistellessanne syntiä vastaan, ja te olette unhottaneet kehoituksen, joka puhuu teille niinkuin lapsille: "Poikani, Älä pidä halpana Herran kuritusta, äläkä menetä toivoasi, kun hän sinua nuhtelee; sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa".

      Kuritukseksenne te kärsitte; Jumala kohtelee teitä niinkuin lapsia. Sillä mikä on se lapsi, jota isä ei kurita? Mutta jos te olette ilman kuritusta, josta kaikki ovat osallisiksi tulleet, silloinhan te olette äpäriä ettekä lapsia. Ja vielä: meillä oli ruumiilliset isämme kurittajina, ja heitä me kavahdimme; emmekö paljoa ennemmin olisi alamaiset henkien Isälle, että eläisimme?

      Sillä nuo kurittivat meitä vain muutamia päiviä varten, oman ymmärryksensä mukaan, mutta tämä kurittaa meitä tosi parhaaksemme, että me pääsisimme osallisiksi hänen pyhyydestään.

      Mikään kuritus ei tosin sillä kertaa näytä olevan iloksi, vaan murheeksi, mutta jälkeenpäin se antaa vanhurskauden rauhanhedelmän niille, jotka sen kautta ovat harjoitetut.

      Sentähden: "Ojentakaa hervonneet kätenne ja rauenneet polvenne"; ja: "tehkää polut suoriksi jaloillenne", ettei ontuvan jalka nyrjähtäisi, vaan ennemmin parantuisi. Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä Herraa; ja pitäkää huoli siitä, ettei kukaan jää osattomaksi Jumalan armosta, ...´

      (Hebr. 12:1-15)

      Amen!

    • Paavalin_mieltymys

      mihin?

    • Toki_Paavalikin

      rukoili vapatumista vaivoistaan, ja sai Isän Jumalan vastauksen Jeesuksesa ja Totuuden Hengessä. Paavali myös ymmärsi miksi Jumala Isänä toimi kuten toimi, jos vain lupauksen lapsensa sen ymmärtäisi ja tahtoisi pyhittyä ja näin tuottaa hyvää hedelmää eikä vain etsiä omaansa maan päällä.

      • Toki_monet_ihmiset

        Paavalia myös Hengessä kehottivat olemaan menemättä Israeliin enää, mutta mitä Jeesus tahtoi elämässään, on tärkeintä aina, eikä Paavali etsinyt omaansa enää vaikka Jumalan profeetta oli kätensä sitonut vyöllä ja profetoinut Paavalille.


    • Jokaisen_ihmisen

      Jumalassa on hyvä pitää ruumiistaan hyvää huolta eikä tahallaan altistua mihinkään vahingolliseen vaan vaalia ruumistaan ja samoin tietysti kaikkien lähimmäisten paraasta myös ajatella ja rukoilla ja toimia siten että menestyisivät myös he ihmisinä Jumalassa, kuten on hyvä ja Jumalan tahto on aina parasta jokaiselle ihmiselle, mutta ihmisen luonto on syntinen ja kapinoiva ja ymmärtämätön ja tietämättömyys vaivaa sillä sydämessään ahneus yleensä Pyhän Hengen armolahjan sijaan, ja vaikka olisi uudestisyntynt, niin sielullisuus etsii omaansa monessakin asiassa kuten nuoret leijonat samoin toimivat maan päällä, ja samoin karjaeläimet ja ihmiset myöskin, mutta ovatko arvomme Jumalasta ja Raamatun ja Jeesuksen opetuksen mukaisia vaan tämän ajan maailmallisten viihdykkeiden ja Jumalasta erossa olevien tämän maailman viisaiden eli ihan yhteiskunnan eri ihmisten ajatuksia, mutta ei ristinkantamista Jeesuksessa kuten Paavalilla ja siihen liittyi itsensä kieltäminen ja kaikesta luopuminen, tätä kannattaa jokaisen viisaana ihmisenä Jumalassa rehellisesti tutkia eikä vain esittää uskonnollista julkisivua kuten fariseuksilla ja ylipapeilla, heidän syyttäessä Jeesusta ja apostolejaan moninaisesti. Tämä kaikki on täyttä juutalaisuutta ja Israelissa tapahtunutta ja Raamatussa esitettynä, ja nykyään voi olla samantapaista myös, toki tulee kaikki aina koetella eikä olla hyväuskoinen höynäytettävä ihminen lainkaan.

    • Kevennystä_tähän
    • Tuulah

      on se vain hienoa, että juutalaiset tulevat maahamme lomailemaan ja bisnestä hoitamaan. onhan suomalaisista 60-70 % juutalaista alkuperää. jotka niitä suomessa vastustavat, eivät ole juutalaista alkuperää, vaan silmitönnä haukkuvat heidän tuloaan tänne. siinähän voi käydä niin, että antavat apua myös, jos venäläinen hyökkää suomeen. Kiitos Jeesus kun siunaat suomea . aamen.

      • KTSEiKirj

        Tuus Soffiina kattoon tätä yhtä laitalahkolaista täällä. On ainakin tehnyt vuostolkulla ahkeraa työtä Venäjä-suhteiden pilaamiseksi täällä.
        Ja nyt suunnittelee juutalaisia miinanpolkijoiksi.


    • Heil_Hitler88

      Painu vain jutku sinne löyhkäävään Isra-helliin ja pysy siellä, sontiainen. Sinulla ei ole tänne mitään asiaa. Te ette muuten ole mikään valittu kansa vaan parasiitteja. Hitler oli oikeassa, ja sekös teitä jutkuja vituttaa, buahaha!
      https://m.youtube.com/watch?v=NkaZujSr6DM

      • Hitlerisi

        on kuollut, mutta Tooraa luetaan edelleen. Kumpi voitti?


      • uusiaHitlereitä

        sikijää aina,
        juutalaisia on vihattu läpi historian,
        minkähän takia...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe