Hankinko miehen vai naisen?

bibibi

Oon bi ja miettinyt pitkään, mitä oikein etsin. Olen perheestä, jossa en ole saanut riittävästi läheisyyttä, minkä vuoksi hellyyden kaipuuni on pohjaton. Tekisi enemmän mieli halailla naista, koska nainen on pehmeämpi ja yleensä parempi kaikenlaisessa silittelyssä, paijailussa ja lohduttamisessa. Haluisin vain käpertyä jonkun naisen syliin. Miehen löytäminen olisi kuitenkin helpompaa, eikä tarvitsisi selitellä kaikille kumppaniaan. Mies olisi suhteen voimakkaampi osapuoli, joka huolehtisi musta, mikä on tietysti plussaa. Se vaan, että miehen keho on kovempi ja tuntuu vähän epämiellyttävältä halailla. Pidän seksistä miehen kanssa, mutta en nauti juuri läheisyydestä. Olen ihastunut useisiin miehiin ja naisiin, mutta rakastunut vain kahdesti ja kummallakin kerralla naiseen. En tiedä, syttyykö mussa koskaan voimakkaita tunteita miehiä kohtaan. Haluisin perinteisen parisuhteen, lapsia jne., mutta toisaalta naiset on vaan niin ihania. Saan toki hellyyttä kavereilta, mutta se tuntuu riittämättömältä, enkä lopulta kehtaa pyytää kaveria halailemaan mua joksikin puoleksi tunniksi. Kumppania taas saisi hiplailla vapaasti. Ongelmia tuottaa myös se, että jos alkaisin etsiä naista, mun pitäis tulla kaapista ulos ja sen ulostulon jälkeen ois outo alkaa seurustella miesten kanssa (jollei naista siis jostain syystä löytyisi). Helpointa olisi kai vaan pysyä virallisesti heterona, unohtaa tunteet naisia kohtaan ja etsiä mies. Mietityttää kuitenkin se, kuinka paljosta jäisin paitsi, jos kertoisin kaikille olevani hetero, enkä saisi koskaan naista. Osaako joku auttaa?

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NNainenn

      No eihän sinun tarvitse kenellekään kuuluttaa olevasi johonkin suuntautunut. Otat mitä elämä tarjoaa, tiedät kyllä mitä haluat. Ei sinun tarvitse jämähtää miehiin tai naisiin vain siksi että olet aikaisemmin seurustellut jommankumman kanssa.
      Itse ajattelen muuten melko samalla tavalla kuin sinä. Mutta en ole ajatellut että tykkään naisista jonkun erityisen jutun takia tai miehistä jonkin tietyn asian vuoksi. Ihastun ihmisiin ihmisinä. Jostain syystä enimmäkseen naisiin :D

    • raksraksra

      Luulen, että useimmat naisetkin hermostuvat puolituntisiin halailusessioihin, minä ainakin kokisin ahdistavana moisen. Ehdotan että terapian keinoin, jotenkin, itse hoidat itsesi tasapainoiseen kuntoon ihmissuhteita varten. Muuten ns. yleisen elämänkokemuksen pohjalta suosittelen miestä. Miehet muuttuvat yleensä pehmeiksi nallukoiksi keski-ikäistymisen ja/tai isyyden myötä, ja osa miehistä on fyysisesti hellyydestä pitävää sorttia. Lastenteon suhteen mies on helpompi vaihtoehto. Jos isäsuhteesi on ollut vaikea, olet kokenut miehenmallin olevan etäinen tai arvaamaton tms., ehkä jopa väkivaltainen, niin on välttämätöntä päästä eteenpäin näistä virheellisistä stereotypioista. Itseäni auttoi eniten poikavauvan synnyttäminen, sen jälkeen vasta olen alkanut pitää miehistä noin geneerisesti.

      • yksinainennnnnn

        Eikä hermostu. Mä en ainakaan hermostuis, rakastan halailua ja läheisyyttä, mutta seksistä en sitten niin välitäkään


      • bibibi

        Ymmärrän hyvin terapianäkökulman, ja tiedän myös, etten ole psyykkisesti kovin tasapainoinen. Epätasapaino ei kuitenkaan haittaa itseäni pätkän vertaa. Olen jo hyväksynyt sen, että elämä on tällaista ja tuntuu tältä. Ulkopuolisen silmissä mulla menee loistavasti, kun on arvostettu opiskelupaikka, tärkeä ja suhteellisen vakava harrastus ja ystäviä. Sisäisesti toki olen vähän rikki, mutta elämässäni on niin paljon hyviä hetkiä, ettei se haittaa. Uskon, että maailmasta löytyy ihmisiä, joille kelpaan rikkinäisenäkin. Olen myös valmis näkemään vaivaa suhteen ja toisen ihmisen eteen. En siis ole vain ottamassa rakkautta toiselta vaan myös antamassa.


    • yksinainennnnnn

      Saako kysyä minkä ikäinen sä aloittaja olet?

      • bibibi

        19 v.


    • ziiisssus

      Enpä osaa auttaa. Sanon vaan että hanki mikä itsestäsi parhaiten tuntuu..

    • lesboy

      Kyllä sä olet lespo ja tarvitset tera-piaa ja kikkeliä.

    • Tuuliviirioon

      Ehkä kaipaat ja pelkäät läheisyyttä yhtäaikaa. Tahdot lähelle, mutta et kykene antamaan ja vastaanottamaan syvemmällä tasolla toista ihmistä elämääsi. Menisin itse terapiaan tuossa vaiheessa. Itse kärsin epävakaasta persoon.häiriöstä, joka sekin vaikeuttaa haluamaani ihmissuhteeseen hakeutumista.

    • legolandiaan
    • OletNuorikin

      Tämä on vain minun näkökulmani ja mielipiteeni. Minulle tuli mieleen, että hyväksytkö itse suuntautumistasi ? Tulee tunne ettet ole sinut sen asian suhteen ? Ehkä näin ei ole ja tuntemukseni on väärä. Jos mietitään hetero ihastumista. Joku nainen on ihastunut sekä perttiin, että Pauliin. Hän miettii ankarasti, kumman haluaa. Kummassakin on omat hyvät puolensa. sinä mietit miehen ja naisen väliltä. Kummassakin tapauksessa ajattelisin, että antaa ajan kertoa. uskoisin, että kun se rakkaus tulee kohdallesi tiedät sen välittämättä siitä, onko hän mies tai nainen. Ja jos hän on juuri sellainen, jonka kanssa haluat perustaa perheen, teette niin. En osaa muuta vastata. Uskoisin, että aika näyttää. Annat itsellesi aikaa. Jos asia on mielestäsi liian ongelmallinen tai käy raskaaksi voit käydä keskustelemassa ammatti ihmiselle. Kyllä se identiteettisi sieltä pikku hiljaa vapautuu ja saat tilaa hengittää ja olla oma aito itsesi valintoinesi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe