Olen aivan ihastunut rapu mieheen...

Jossapassi

Minulla on hyvänä ystävänä rapumies ja olemme tulleet todella läheisiksi viimeisen puolen vuoden aikana. Välillämme on aina ollut vähän kemiaa ja flirttailemme paljon, mutta ikinä ei ainakaan minun puoleltani ole ollut oikeita tunteita kunnes juhannuksena päädyimme suutelemaan.
Rapu teki aloitteen, mutta minä olin heti mukana. Pelästyimme suudelman jälkeen hiukan kummatkin että hetkinen mitäs tässä nyt tapahtuu, mutta päädyimme jatkamaan pussailua ja nukuimme tiukassa lusikassa koko yön.
Seuraavana aamuna halailimme ja pussailimme, mutta kun lähdimme illalla baariin mies olikin kaikkien tyttöjen kimpussa baarissa ja todella kova yritys päällä.
Sanoin kuitenkin jossain vaiheessa miehelle lähteväni takaisin mökille nukkumaan ja mies lähti samantien mukaani. Jatkoimme halailu ja pussailu linjalla koko seuraavan yön.
Seuraava viikko oli todella kiusallinen emmekä pitäneet kauheasti yhteyttä. Seuraavan viikonloppuna lähdimme kuitenkin kavereiden kanssa ulos, mutta jäimme jo hetken päästä kahdestaan ja kun puhuimme, mies kertoi ettei enää tapaile yhtä tyttöä joka oli ollut pari viikkoa kuvioissa. Kysyin tulisiko mies luokseni yöksi mutta mies kutsui minut hänen luokseen.
Matkalla pitelimme käsistä ja katselimme toisiamme syvälle silmiin. Kun pääsimme hänen luokseen juttelimme aamuun saakka. Lopulta menimme sänkyyn vihdoin jossa pussailimme ja jotain käsipeliä oli ennen kuin aloimme nukkumaan. Taas tiukasti lusikassa, mutta aamulla ja päivällä olimme taas normaaleita kavereita vain, kunnes lähdin ja mies suuteli minua.
Tämän jälkeen välimme eivät enää olleet kiusalliset, kuten edeltäneellä viikolla ja suunnittelimme kaveriporukkamme kanssa mökkiviikonloppua.
Sama kaava jatkui nyt viikonloppuna, mutta nyt mies suuteli minua (humalassa) myös julkisilla paikoilla ja koko ajan lenteli pusuja.
Sitten mies kysyi "mitä tää nyt oikein on?" sanoin että olen kiinnostunut hänestä mutta en osaa sanoa mitä haluan (olen eronnut vasta ja en haluaisi pilata ystävyyttämme). Mies sanoi että puhun eksästäni koko ajan ja kun sanoin että onhan hänelläkin naisia ja että en voi ottaa häntä tosissaan näiden naisten takia niin hän sanoi että oikeasti ole ketään vähänkään vakavaa ja että on yhden naisen mies. Hän sanoi että on kiinnostunut myös minusta, mutta että pelkää että minä olen enemmän kiinnostunut joka on huono juttu koska ei halua loukata minua. Sovimme että katsomme mihin tilanne menee itsekseen, mutta nyt tajuan että minähän olen aivan toivottoman ihastunut tähän kaveriini... Tarkoitin sitä kun sanoin että minulla ei ole kiire alkaa olemaan mitään vakavaa, mutta minua harmittaa että en kertonut tunteistani enempää vaan vähättelin niitä koska pelkäsin että hän ei ole kiinnostunut minusta.
Voiko hän sanoa noin koska uskoo ja tietää minun vielä välittävän eksästäni ja vielä pari viikkoa sitten vannoin että palaamme vielä yhteen kun aika on parempi. En tiedä mitä minun pitäisi tehdä ja kannattaako tehdä mitään, vain tarkoittiko hän että ei ole oikeasti kiinnostunut minusta tarpeeksi? Miltä kuulostaa ravut? Kannattaako minun oikaista sanojani vai antaa tilanteen edetä itsekseen? Minulla on fiilis että rapu mies myös hölläilee tunteitaan koska ei ole myöskään minusta varma ja että ehkä teot voisivat toimia paremmin kuin sanat.

2

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaakatypy

      Kannattaa sanoa suoraan ja avoimesti, mitä tunnet ja ajattelet...mutta Rapumiehen kanssa saat olla myös varuillasi ja suojele sydäntäsi. Älä päästä liian nopeaa liian lähelle. Tiedän mistä puhun, kokemusta rapumiehestä muutama vuosi. Paljon Sydänsurua, joskin myös Onnen hetkiä...tunteita laidasta laitaan. Välillä Hän on niin lähellä, sitten taas kaukana. Perääntymisen mestari :/
      Rapumiehellä voi kestää hirmu pitkään pohdinta, oletko se sinä vai joku toinen Hänen Sydämen valittu...eikä välttämättä tiedä sitä sittenkään. Ei osaa/halua päästää irti, antaa toivoa, tulee lähelle kunnes taas katoaa hiljaisuuteen ...miettimään. Tykkää kyllä, mutta ei rakastu helpolla. Jos taas rakastuu, niin on kokonaisvaltaisesti Sinun :)
      Loukkaantuu pienistä, hankala käsiteltävä.
      Häntä täytyy oppia ymmärtämään ja melko paljon täytyy myös joustaa ja lukea rivien välistä...Vahva ja tunteellinen, mutta myös realistinen nainen pärjää Ravun kanssa...
      En tiedä, onko tämä sun Rapuystävä tälläinen :), mutta neuvona voisin silti sanoa, että tietty varovaisuus on paikallaan ja asioista puhuminen heti eikä viikkojen / kuukausien päästä.
      Tietyllä tapaa Ravun kanssa on pysyttävä lujana ja pidettävä omista mielipiteistään kiinni.
      Leluksi ei kannata alkaa, rapu ottaa kyllä kakusta kermat ja karkit päältä ja jättää lopun kakun syömättä, JOS Hänen antaa tehdä niin.
      Mutta Sulla saattaa olla Onni myötä rapumiehen kanssa ja jos olet Hänelle se Oikea niin tulet sen tuntemaan ja näkemään kaikella tavalla :)
      Onnea matkaan!

      • torre11

        Hyvä analyysi. Rapumiehenä voin sanoa, että minut on helppo saada ja myös helppo menettää. Teen harkintani ja ratkaisuni. Pitkä pinna, mutta joskus kaikki menee.

        Mutta rakkautta tulee silloinkin, kun toiselta ei heru....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe