Kysyttävää

blackcat93

En tiedä kuuluko tämä asia tänne enkä oikein tiiä mihin aihealueeseen kuuluisi, mutta kesäkuun lopulla tililtäni on veloitettu/otettu rahaa DateWonNET Aalborg ja Breffer aarhus. Kummatkin 49,00 e vaikka en ole tilannut enkä ostannut mitään enkä tiedä Breffer on enkä samoin tiedä mikä DateWonNet Aalborg on. Enkä ole saanut mitään sähköposti viestiä että olisin tilannut heiltä tai muuta vastaavaa. Eli ihan tyhjänpäisesti ottaneet tililtäni rahaa yhteensä 98e . Ja sitä ihmettelen miten he ovat voineet ottaa rahaa/veloittaa pankkikortini kautta, nii en tiedä onko joku tietovuoto tapahtunut pankkini yhteydessä vai mitä että olisivat päässeet pankkikortti tiedoillani joita en ole antanut missään nimessä heille kertonut/antanut tai verkkopankkitunnuksiakaan, niin ottamaan rahaa. Varmaan pitää ottaa pankkiin yhteyttä. Mutta onko kyseiset DateWonNet Aalborg ja Breffer aarhus kenellekään tuttuja tai sanooko mitään kenellekään?

32

6053

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 9-6

      Nuo näyttävät olevan jotain treffipalveluita. Jos et itse ole noita käyttänyt niin onkohan joku kaverisi onnistunut lukemaan maksukorttisi tiedot ja käyttänyt niitä?

    • 6_5

      Oletko osallistunut mihinkään kilpailuihin tai syöttänyt korttitietojasi ylipäätään jonnekin verkkosivulle? On olemassa sivuja, jossa osallistutaan arvontaan, tai saat tilattua merkkikengät hintaan 1e (eli siis joku "hyvä tarjous") jne... tällä sivulla on sitten pienellä präntillä jossain, että samalla sitoudut tilaamaan jotain tuotetta/palvelua, jonka perusteella sinua laskutetaan.
      Yksi vaihtoehtohan on myös, että joku on huomaamattasi saanut lompakon käsiisi, kopioinut korttitiedot, ja niiden avulla tehnyt itselleen noiden sivujen maksulliset tilit.

      Sivut itsessään eivät ole tuttuja, mutta nämä seknaariot kyllä. Ihan ensimmäisenä puhelu joko pankin omaan palvelunumeroon korttisi sulkemiseksi, tai suomen valtakunnallinen sulkupalvelu 020 333. Kortti kiinni, ettei enempää vahinkoa synny. Huomaa, että pankki silti voi veloittaa sinua vielä uuden kortin tilaamisesta.

      Kun kortti on kiinni, niin pankki yleensä neuvoo olemaan yhteydessä ensin palveluntarjoajaan. Jos lähestyt näitä palveluita sähköpostilla pyytäessäsi heitä perumaan tilauksen, (koska et ole tietoisesti mitään vahvistanut) niin pidä viestit tallessa. Jos kieltäytyvät palauttamasta rahoja, ota kopiot s-posteista, toimita pankille ja tehkää korttireklamaatio. Pankilla on käsittääkseni velvollisuus (pienen kohtuuden nimissä) yrittää saada rahoja takaisin, mutta nämä sitten kestävät.

      • 15072016irti

        Minäkin sain ihmeellisen 53 euron laskun pankiltani, jossa laskussa oli yksi 3 €, yksi 1 € ja yksi 49 € ostos ns. DNK Aalborg shiporama.com firmalta, ja noista tiedän tehneeni yhden euron puhelintilauksen, mutta todella huonosti siinä kerrottiin, että samalla tulisin sitoutuneeksi johonkin jäsenyyteen, en edes tiedä mikä firma oli kyseessä, se liittyi jotenkin noihin Gigantin nimikkeellä mainostettuihin Samsung Älypuhelimiin. Mutta nyt kun haluaisin erota ko. jäsenyyksistä, en edes tiedä, mihin ja kenelle se eroilmoitus pitäisi tehdä. Tuo shiporama osoite palautti eroilmoitukseni ja valitukseni. Todella outoa menettelyä. Toivottavasti saan laskutuksen ja jäsenyyden poikki heti.


      • Petkutettu
        15072016irti kirjoitti:

        Minäkin sain ihmeellisen 53 euron laskun pankiltani, jossa laskussa oli yksi 3 €, yksi 1 € ja yksi 49 € ostos ns. DNK Aalborg shiporama.com firmalta, ja noista tiedän tehneeni yhden euron puhelintilauksen, mutta todella huonosti siinä kerrottiin, että samalla tulisin sitoutuneeksi johonkin jäsenyyteen, en edes tiedä mikä firma oli kyseessä, se liittyi jotenkin noihin Gigantin nimikkeellä mainostettuihin Samsung Älypuhelimiin. Mutta nyt kun haluaisin erota ko. jäsenyyksistä, en edes tiedä, mihin ja kenelle se eroilmoitus pitäisi tehdä. Tuo shiporama osoite palautti eroilmoitukseni ja valitukseni. Todella outoa menettelyä. Toivottavasti saan laskutuksen ja jäsenyyden poikki heti.

        Ainoa keino päästä noista jatkuvista laskutuksista on jäädyttää tili. Minulla sieltä meni muitakin maksuja kuin tuo Shiporaman maksu ja yksi linkki johti kiinalaisen lääketehtaan sivuille. Kun jäädyttää tilin, lakkaavat maksut tulemasta, eivätkä ne varmasti rupea maksujaan muuta kautta peräämään, kun eivät kerran ole laillisellla asialla.


    • jeespoksss

      joo noi on jotain treffipalveluita tai sellaisia saat tämän tuotteen vain yhdellä eurolla juttuja! jäsenyys pitää irtisanoa sieltä niin eivät enää veloita itsestään... kaunis muuten olet :)

    • sissi104

      minulla on samoin siis 49,00 euroa otettu tililtäni en tiedä mikä firma on yhteydessä tähän

    • AnnJoh

      Hei, mulle käynyt samalla lailla. Ihmettelen sillä tilini meni veloituksen takia miinukselle. Ei pitäisi olla edes mahdollista.

    • AliM

      hei mul käynyt sama asia enkä oikean tiiä mut miksi mitä mun pitaisi tehdä?

    • mjähhöh100

      Pankki vastaa, jos on jaellut rahojasi summittaisesti. Pankilla on velvoite näyttää toteen, että olet itse säheltänyt.

      • 10_4

        :'DD

        Kysyppä asiaa uudemman kerran pankiltasi tai vaikka finanssivalvonnasta. Suosittelen peryhtämään myös sen oman pankin korttiehtoihin.

        Mikäli nämä ihmiset ovat omin päin korttitietojaan luovuttaneet eteenpäin, ja huolimattomasti lukeneet palveluiden ehdot nettiostoksillaan, niin asiakkaalla on vastuu tapahtuneesta.
        Pankin vastuu alkaa siitä, kun asiakas ilmoittaa korttinsa kadonneeksi, ja kortti on suljettu.

        "Pankilla on velvoite näyttää toteen, että olet itse säheltänyt."

        Eiköhän se sillä näy toteen, että tiliotteessa veloitus näkyy nimelä korttimaksu. Eli maksu veloitettu korttitietojen perusteella (asiakkaan luovuttamana).


    • Olli-1958

      Kyllä on. Minulla sama juttu, neljä kuukautta jo. Huomasin vasta sen.

    • kurakenkä

      Eläköön käteisen käyttö raha-asioissa.Vuodenvaihteessa Nordea lakkauttaa käteisen käytön Lahdessa.

    • Joutilas1w

      Saako tuolta datewonelta pimperoo?

    • Huijattuna

      Hei
      Kyseinen firma on veloittanut tililtäni 4kertaa 49 euroa. Pankki ei ota vastuuta vaikka olen tarkoituksella nostanut tilin tyhjäksi. Eli tiliäni on silti veloitettu ja on mennyt miinukselle. Aionkin nyt tehdä asiasta rikosilmoituksen.

    • PaziPa

      No pankkisi nyt ei varmasti ole vuotanut korttisi tietoja minnekkään. olet ne itse jossakin yhteydessä nettiin antanut tilatessasi sieltä jotakin, mitä se sitten olikaan. toinen, epätodennäköisempi vaihtoehto on se, että joku roistoke olisi ns. etälukenut korttisi sirun taskustasi tms typerää. pankkiin vain, kortti kiinni ja uusi tilaukseen. vain näin pääset laskutuksesta eroon.

    • rahat.takaisin

      Minulla kävi samoin 49 e lähti tililtä tein rikosilmoituksen, mut poliisi ei tee mitään koska summa on liian pieni. Yhteiskanteen summan pitäisi ylittää 5000 e jotta poliisi aloittaisi tutkinnan. Muuten kukaan ei saa rahojaan takaisin.

    • Minulta myös huijattu samalla tavalla. Teitkö rikosilmoituksen ? Minne

    • Ahneudenloppulähenee

      Ilmoittaudun Shiporaman höynäyttämäksi, vielä veloitukset ovat onneksi olleet 1 tai 49€

    • killadikolladi

      Rikosilmoitus poliisille vain.Kyllä huijareita maailmalla löydy.

    • Verokarhu

      Joo meille kävi myös samoin, mutta sillä erolla, että mieheni kuvitteli osallistuvani Forburgerpostin arvontaan eurolla. Siinä vaiheessa hän maksoi tietysti sen euron eli tiedot tilinumerosta. Tämä kyseinen firma kuitenkin siirsi hänet Shiporaman asiakkaaksi. Molemmilla sama postiosoite ja nettisivun alkuperä lähes mahdoton jäljittää. Teimme siitä rikosilmoituksen, mutta ei täyttanyt jotain pykäliä. Onhan se hyvä, että miljoonien petkuttajat (liian vaikeata poliisiaivoille) ei ole tärkeä rikosasia, mutta nakkivarkaat, nehän ovat meidän yhteiskuntamme suurin uhka. Me kaikki maksamme poliisien liksan, muistakaa se hyvät kansalaiset.

    • VittuEttäOlinTyhmä

      LOPPUU kun suljette kaikki kortit ja tilaatte uudet.

      • VittuEttäOlinTyhmä

        ÄLKÄÄKÄ ENÄÄ TILATKO MISTÄÄN MITÄÄN, kun laillisiltakin firmoilta loppuu ostaminen. Sillonin kyllä jollain alkaa asiat kiinnostaa.

        Niin ja näköjään kun asetetaan ala-rajoja arvolle, että mitä tutkitaan. Ni sillonhan se on "laillinen" huijaus...

        Kaikenlaiset huijaukset on NYT arkipäivää!!! Vaikka koittanu olla todella tarkkana olen tullut siltikin huijatuksi, kaksi erillistä kertaa.


    • Käteinen

      KYLLÄ KUULUU !!!
      Itselle kävi sama 39e kaksi kertaa. Kyllä kyseinen HUIJAUS toimii edelleenkin. Kävin pankissa 02.01.2017. Sanoivat että pitää ensin tehdä rikosilmoitus sekä sen jälkeen reklamaatio pankin konttoriin tilaamalla aika. Jonka jälkeen on mahdollista saada tilitä hävinneet rahat takaisin.
      Tänään kuoletin koko tilini !!! Niin ei ole tietojani ainakaan ( tilinumeroa, pankkikortin numeroa ja vaihtakaa gmailin salasana. Ja välttäkää SONY merkkisiä älypuhelimia. Koska niissä tarvittava PAKOLLINEN Xperi-palvelu, joka on suorassa yhteydessä huijaavaan kyseessä olevaan SHIPORMA.COM AALBORG tunnuksella toimivaan yritykseen joka näkyy laskun saajana!!!

      Tämä ei ole mikään VITSI

    • ressi1

      Itse tilasin applen kännykän eurolla. Laskutusyhtiönä shiporama. Euro oli veloitettu visalta niin kuin pitikin. Muutamaa päivää myöhemmin 49 euroa. Tuosta eurosta sain sähköpostiin kuitin, tuosta isommasta en mitään. Saatuani visalaskun kirjoitin op:n pääkonttorille. Huutelin oikeusturvani ja pankin vastuun perään, olihan visaltani nostettu rahaa ilman ostotapahtumaa. Pankki hoiti homman hyvin, tuo 49 euroa katosi visalaskultani. Eli ottakaa yhteyttä pankin pääkonttorille kun tuollaista taapahtuu.

    • yövalvoja

      Hei! Oletteko saaneet nuo eurolla tilaamanne puhelimet ym. tavarat?

    • moraalitonta

      Huomattiin nyt, että miehen tililtä veloitettu jo huhtikuusta lähtien joka kuukausi 49 €. Ei muista mihinkään korttitietojaan antaneensa. 10.4. mennyt 1 € ja heti perään 13.4. 49 €, jonka jälkeen samoihin aikoihin joka kuukausi.

      Voin pahoin, kun mietinkin koko asiaa. Maailmassa on nykyään niin paljon ihmisiä, joilla ei ole minkäänlaista moraalia, ja heillä on täysin vapaat kädet käyttää rehellisiä ihmisiä hyväkseen netin kautta ihan miten haluavat. Ja me, jotka jo veromme ja kaikki laskumme kipeästi töissä käymällä maksamme, maksamme heidän luksuselämänsä jossain paratiisisaarella sikari suupielessä, martini kädessä. Yököttävää!

    • AntonJanzh

      Alan muodostaa addressia josta voitaisiin alkaa muododstaa jotain joukkue sivustoa tai klaania / porukkaa , yhteisöö jolla voisi olla jatkossa keinot fyysiseen voiman käyttöön erilaisia kohteita kohtaan . Isommalla porukalla on helpompi hommata aseita ja aseilla se asia selviää hienosti .. puhumalla EI !!!

    • Naiivi

      Minäkin jouduin huijausken uhrikis. SPOTTLESSWEB.COM AALBORG olivat nimeltää. Saman tien soitin pankkiin, kortti jäädytettii ja uus tilattii. Mulle neuvoivat et tee rikosilmotus nii ehkä saan jotai korvausta. Vaikka ne ehti viiä semi vähä (195€ 3kk sisää) ja en usko et saan paljoo mitää korvausta, nii on se silti hyvä tehä. Hyväl tuuril yksi huijaus firma vähemmän.

    • PaziPa

      Kaverilleni niin, että kun hän tilasi tavaraa netistä, tuli hän samalla liittyneeksi nettikasinon jäseneksi. Jäsenyys maksu oli muistaakseni 15 Eur /kk . Pankki tuli kuitenkin väliin, eikä veloitukset menneet läpi.
      Myöhemmässä tarkastelussa sivustolta kyllä löytyi sekin kohta, josta sen ,haluan kasinon jäseneksi, täpän sai kyllä pois. Oli vaan tehty niin ovelasti, ettei kaiffari sitä ollut ollenkaan edes tajunnut.

    • Esaias

      [email protected] on hyvä osoite josta voi aloittaa asian hoitamisen yrittämisen .menestystä .itse olen alkanut asiaa hoitamaan saa nähdä kuinka käy

    • Höynäytetty2

      Vastaus: READERMONTHLY.COM. lta tulee 39 E. n laskun kuukaudessa. Mikä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe