O:lassa sinusta " tiedetään" kaikki!

Sinua-seurataan

Pikkukylissä kuten Ola kaikki tietävät tai ainakin ovat tietävinään sinusta " kaiken" Työ- ja kouluhistoriasi, päihteiden käytön, perhesuhteesi, seksikumppaniesi määrän ja heidän nimet, töppäyksesi, rikos-/rikehistoriasi, sairautesi ... jne. Sinusta " tiedetään" kaikki!

Eikä sekään riitä että sinusta "tiedetään" menneisyytesi osalta kaikki - myös kaikki nykyiset asiasi ovat kaikki tietävien ihmisten tiedossa .... Kun käyt apteekissa, niin joku näkee sinut siellä ja hetken kuluttua saat kuulla olevasi kuolemansairas, vaikka olet käynyt apteekissa vain ostamassa käsikauppatavaraa, jos palautat kauppaan tölkkejä, niin olet ratkennut juomaan, jos kävelet kylällä keskellä arkipäivää olet joutunut työttömäksi vaikka sinulla on vapaapäivä ... Onko tuttua?

Näitä " tietäjiä" tällaisessa Junttilassa riittää aina ja totuus heistä on se että he eivät todellisuudessa tiedä mistään mitään.

41

403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IbeOnHomppeliPoppeli

      Joko Ibe saa ajaa autolla?..

      • IbeOnHomppeliPoppeli

        Ihan siks kysyn ku ite en osaa ja tarttisin kuskia kyttikselle. Ibe ois täs kivan lähellä ja ku mua muutenki kiinnostaa miehet. ;) Mua kuulustellaa törkeistä kunnianloukkauksista ja laittomista uhkauksista yms. pikku jutuista.. Ihme natseja!!! Taidanki mennä letittää tän mun söpön kilometrin pitusen parran,jos saisin vaikka käännytettyä ibenki homoks. Meitä ei ole koskaan liikaa. ;) ;)


    • Julessaa

      Voi voi. Ota nyt rauhallisesti äläkä murehdi. Älä anna mielikuvituksesi laukata liikaa. Se on se epävarmuus itsestä joka tuollaiseen johtaa. Kun harvemmin noita kukaan päin näköä tulee lausumaan niin jos et tiedä että sinusta juorutaan - hällä väliä.

    • kova.kunti.oon

      Mie taas oon ylpeä siitä että miusta tiietään paljon, se tuo sitä katu-uskottavuutta, eikä räkänokat pompi silmille.

    • Kylmyätiietää

      Seki tiietää et Hennahankkeet on persuuksist.

    • artjärvenorvokki

      Mun mielestä on hyvä kun minusta tiedetään ja puhutaan. On ihmisillä muutakin tekemistä kuin voivotella säätä. Annan palaa ja vedän täysillä ja kateellisia riittää. Olen myös Oskun kaveri.

      • Jukkaeitykkää

        Tai jos vain kuvittelet että kateellisia riittää? Joillekin se kipeämpi paikka on kun heitä ei edes huomata...Aika on ajanut ohitse.


      • artjärvenorvokki

        Matkan varrella olen oppinut erottamaan kuka on aito tai kuka on paskapää. Aina ei kannata noteerata kaikkia kateellisten puheita. Ihan hyvä kun tietää itse kuka on.


      • Ankkavankka

        No jos näin on niin mitä sitten täällä möykkäät kun kaikki on kunnossa? Pätemisen tarve?


      • artjärvenorvokki

        Olet oikeassa. Minun pitää hakeutua enemmän sivistyneistön pariin ja jättää nämä moukkamaiset jutut täällä keskustelupalstalla.


    • määvaantäältä

      Voi voi, tietäisitpä miten vähän ihmiset oikeasti ovat kiinnostuneet toisistaan.
      Ehkä sinulla on jotain salattavaa, pimeä puoli, jonka pelkäät paljastuvan.
      Muutenhan sillä ei ole mitään väliä, mitä joku arvelee sinun olevan tai tekevän.

    • näin_se_on_nähtävä

      Kateus täytyy ansaita, jossakin sinun pitää olla todella onnistunut, että muilla on jokin syy kadehtia sinua. Ole siis onnellinen kun sinulla on jotain mitä kadehtia.

    • lau.laa.ri

      Ja miksi luulet että se "sivistyneistö" kaltaistasi henkilöä sen paremmin kohtelisi. Kuka jatkuvasta vinkujasta on kiinnostunut...

    • jaamäävaiko

      Onneksi on pituri joka tietää mitä kylillä tapahtuu.

    • harriharmistunut

      On tämä ihme porukkaa. Vein eilen vanhat lenkkarit kerros talon jäte astiaan ja tänään yksi mummu jo sanoi että joku oli heittänyt lenkkarit roskiin. Ne oli vielä muovi kassin sisällä joten on siinä taas ollut onkimista ja ihmettelemistä. Vittu mutta jollain on pienet huvit.

    • jaeaemaa

      jaeaeaeaemaeta ei jallitetaeaeae

    • UTurhapuuro

      Olen iloinen kuin minusta puhutaan. Usein ihan paskaa mutta mitäs siitä. Tärkeintä että puhutaa. Hieno olla suosittu Orimattilassa.

    • outojaovat

      Entis aikaan tiedettiin kaikkien kaikista asioista kun oltiin enemmän keskenään tekemisissä. Nykyisin harva tuntee toisensa vaikka asutaan samassa kerrostalossa.

      • viagra

        Perkele nykyään siellä kuvitellaan mitä kukin on tehnyt, tai jättänyt tekemättä. Juorutaan ja halutaan pahaa mieltä kaikille. Marenkin porukan saisi vaihtaa, et ihmiset saisi käydä rauhassa kaupassa ilman ääliömäisten käteenvetäjien kommentteja.


    • Juoruilevat

      Heh ! Kuulostaa aivan kun kertoisit Lappeenrannan kaupungin elämästä, ilmapiiristä. Siellä myös runsaasti henkilöitä jotka luulevat tietävänsä naapurista kaiken, joutilaat työttömät mummot ja papparaiset sepittelevät valheellisia juoruja joissa ei totuuden häivää.

    • nirinarinari

      Mä olen ainakin saanut aina käydä kaupassa ihan rauhassa, ei kukaan huutele mitään Marengista eikä muualtakaan. Ihan hyväntahtoista porukkaa. Kivahan se on, että vanhemmatkin ihmiset pitävät itsensä pirteänä lähtemällä kahville tapaamaan tuttuja.
      Ketä oikeasti muka kiinnostaa näiden ruikuttajien pieni ja mitätön elämä, toiveajattelua.

      • etköymmärrä

        No kuule ne puhuu senverran hiljaa ettet kuule. Leveeperseiseiset ja kapeeperseiset ja sen välilt kaikki saa osansa. Minkä verran on kärryis ostoksia. Käytkö yksin vai puolisos kanssa, kaikki siellä on tiedossa! ! !


    • tervetuloaVaan

      Onneksi Orimattilaan on muuttanut väkeä muualta, jotka tuovat uutta viksuutta ja eivät ole koko ajan urkkimassa naapureitaan ja kyyläämässä mitä kukaki tekee vai tekeekö mitää.

      • SameOldSong

        Sitten on myös luonnollinen poistuma. Sitten jotkut urpot kyllästyvät ja muuttavat muualle, että saavat siellä uudessa asuinpaikassa uusia juoruamisen aiheita, uusista ihmisistä.


    • vainoharhaako

      Minuakin tarkkaillaan koko ajan.Tiedän heidän katsovan minua jatkuvasti, pistorasioiden kautta. Olen lattanut alumiinifoliota ikkunoihin, se estää hyvin kuuntelulaitteiden toiminnan estämällä radioaaltojen kulkua.

    • oottaajjee

      Orimattila liitetään Mäntsälään muutaman vuoden kuluessa. Sitten loppuu valitus koska koko Orimattilan "keskusta" näivettyy pois. Jotain kaupungin toimipisteitä jää, päiväkoti ja koulu mutta siinä ne ovat. Terveyskeskukseen kuljetetaan bussilla. Mutta jotain hyvää siinäkin, ainakin luvataan että bussit kulkee. Pornaisiinhan ei bussilla enää viikonloppuisin pääkaupungista pääsekään.

    • eitietoaeitietoa

      Eihän Orimattilaan mihinkään Mäntsälään liitetä, ei ollut kyl vastaus toho kysymyksee, mut nyt se tulee: Ne on kaiken tietävinään, vaikkeivat tiedäkkään! ! Varsinkin Marenkin äijäsakki on tietävinää, kaikist kaiken. Vanhempi konstaapeli tiedottaa minkä ehtii, paskapuheit ihmisistä. Vetäis omat Luuraankoos esille KAAPISTA.

    • vainiinjassoo

      Pärjää hyvin, kun ei tee liikaa tuttavuutta paikallisten juoruakkojen ja ukkojen kanssa.

    • panettaja

      vuan ei tiietä miusta kaikkea. Nuapurin ukkokaan ei tiiä, että kävin taas helppaamassa hään muijaansa.

    • suusiivoksi

      Orimattilassa on paljon vajaaälysiä, jotka kirjoittelevat tänne suomi24 keskusteluun mitä sylki suuhun tuo. Tiettävästi joku joutuu vielä vastaamaan kirjoituksistaan, kun poliisi tutkii jo ip-osoitteita. Olisiko syytä siivota suupieliään.

      • vajaatatouhua

        Pitää paikkansa että ainakin 3 viesti ketjua on aiheuttanut poliisille tutkinta pyynnön. Ne voivat johtaa rikos ilmoitukseen ja silloin lähdetään käräjille henkilö kohtaisesta loukkauksesta. On se ihme kun ei osata keskustella asiaa vaan tuodaan omaa pahaa olojaan julki loukkaamalla toisia. Ihan on vajaata touhua. Hävetkää.


      • asialinja

        Näin lapsellista keskustelu touhua ei poliisin mukaan ole muissa Päijät hämeen kunnissa. Orimattilassa on vuosi kaudet loukattu toisia ja nyt siihen puututaan.


      • heinämaanmuija

        Helvatun hyvä juttu. Ihan kuin täällä kirjoittelisi päästään vialla olevat. Miksi Orimattila on niin tonttula? Joku historioitsija totesi aikanaan, että täällä ollaan tietämättään sukua toisilleen. Siinäpä se sitten onkin.


      • näinmeilläosataan

        Siinä se taso on todettu. Eivät edes itse tiedä olevansa rutsattuja. Ei kukaan terve järkinen täällä palstoilla oksenna pahaa oloaan ja vittuile muille kuin joku jolla ei kaikki ole kotona. Harmi kun eräät pilaavat hyviä ja asiallisia keskusteluja. Asioista voidaan aina olla montaa mieltä ja se on hyvä ettei tule hitlerimäistä fanaatikko juttuja kuin meinasi käydä Hennan kanssa.


    • Ympärivuotinen

      Pitkälti pitää paikkansa nämä jutut. Hankittiin kesäpaikka läheltä Olaa ja tietysti aloimme suorittamaan ostoksia paikkakunnan liikkeissä. Tuntui huvittavalta, kun kaupassa vanhemmat ihmiset tuijottivat häpeämättömästi, leuat roikkuen ja pahimmat kurkistivat vielä hyllyjen takaa uudestaan. Tarkennuksena asiaan: olemme täysin normaali, suomalainen, hyvin toimeentuleva pariskunta. Emme siis erotu paikallisesta väestöstä pukeutumisen, ulkomuodon jne. perusteella. Olimme uusia kasvoja paikkakunnalla ja sehän riitti häpeämättömään uteliaisuuteen. Olemme nyt urheasti käyneet ostoksilla 3 vuoden ajan ja tuijottelu on pikkuhiljaa loppunut. Mikä parasta, muutaman kerran on tullut jo varovainen nyökkäyskin tervehdykseksi. Jännityksellä odotan, minkälainen analyysi meistäkin on "parlamentin" toimesta tehty.

      • tasannäinon

        Viel kymmenen vuotta ja kelpaatte kyläläisille


    • olenvanhatuntematon

      Minua ei kukaan tunnista
      Pidän peruukkia pääsä kadulla ja tekopartaa
      Kaikki luulevat eri ihmiseksi
      Olen ollut pedofiliasta vankilassa kahdesti
      Vaihdoin nimeäkin
      Näin voin elää normaalisti Orimattilassa
      Kaikki luulevat että luonani käy omia lapsia
      Mutta ehei käy -pyydän lapsia luokseni koska haluan niitä eivätkä orimattilalaiset sitä tajua
      Kasvatan myös kannabista ja myyn sitä jotta en käy soskussa
      elän täyttä kaksoiselämää ja ei nämä tajua

      • äläviivyttele

        Nyt ota nopeasti lääkkeesi. se on se punanen kolmio lääke.


    • Turhaaantunut

      Helvetin liian pienet piirit.

      • tervetuloakylään

        Ei kannata vetää mitään johtopäätöksiä tämän palstan mukaan. Suurin osa olalaisista on ihan mukavaa väkeä. Pikkukaupunkihan tämä on, mutta ei mitenkään sen huonompi eikä parempi kuin muutkaan vastaavat.
        Pienessä kylässä tietenkin tunnetaan toisemme, mutta onhan se mukavaakin, kun on aina kaupassa joku, jonka kanssa vaihtaa sananen vaikka ilmoista.


    • Mattilanori

      Ihmisten pitäisi osata pitää huoli omista asioistaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe