tummahipiäiset

sylettää

Talo jossa asun, on nyt kaksi vuotta asunut intialainen perhe (isä, äiti ja kaksi lasta). Tämä aika on ollut omalle asumiselleni yhtä helvettiä. Nämä ulkomaan elävät eivät ota huomioon naapureitaan. Kakarat pelaa palloa sisällä huoneistossa, kun äiti ei vie lapsiaan ulos, vaikka lähellä olisi hyviä lasten leikkipaikkoja. Parkkipaikalla hakkaavat autonsa ovilla viereisten autojen kyljet, eivät edes kerro, että näin on päässyt käymään. Vastenmielisen ruuan haju on tunkenut toisten asujien huoneisiin pysyvästi. Jatkuva ovien paukutus ja huonoöljyisten saranoiden narisutus ympäri vuorokauden ( ei mikään pieni ääni). Nämä ulkomaan elävät ovat jonkun sijoitusasunnon omistajan vuokralaisia, ei kyseessä vuokratalo. Onko tästä nyt sitten muutettava noiden meluajien vuoksi, ei näinkään voi jatkua.

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinullessopivaa

      Kun nyt noin vaikeaa on, niin muuta ihmeessä. Lieksa olisi sinulle varsin sopiva paikka, sieltä löytyy kosolti hengenheimolaisia. Varmaan olet kotonasi oikein suvaitsemattomien ihmisten joukossa. kai muistit äänestää persujen maahanmuuttovastaisia ehdokkaita ?

      • Habbohoo

        Kannattaisi vähän miettiä mitä oksentaa palstalle. Jokuhan voi tosiaan ottaa sinun id:n selville.


    • LässynLässynVässyköille

      Tosiasiassa, jos täältä lähtisi kanta-Suomalaisia mamuiksi muualle sikailemaan, niin varmasti tulisi satinkutia paikallisilta jne. maastakarkoitus, vois lähteä jopa henkikin.

      Tuossa oli eräs kysely ja ainakin osa mamuista pitää Suomalaisia hieman yksinkertaisina hönöinä, joita helppo kusettaa ja jos joku kantaväestöstä hermostuu johonkin mamujen sikailuihin, niin hänetkin saa helposti hiljaiseksi syyttämällä tätä rasistiksi. Huvittavinta ja nöyryyttävintä, että vihervasemmisto kantaväki vielä jeesaa tässä rasismi höpönpöppöössä mamuja.

    • rairairai

      Taloyhtiön hallitukselle ja isännöitsijälle kirjallinen valitus, jos äpärät huutaa ja meuhkaa yöllä ni poliisille ja lasulle ilmotus. poliisi jos tulee paikalle ni ne tekee aina ilmotuksen myös isännöitsijälle.

      • Testattu.toimii

        Juuri noin pitää tehdä. Myös "metelipäiväkirjaa" kannattaa pitaa useammankin asukkaan, koska silloin löytyy faktaa tositilanteessa. Tietääkö asunnon omistaja häiriköinnistä?


    • Juu, näin on. Ilmoitukset peliin jos et itse uskalla mennä sanomaan että HILJAAAA!
      Ja sinullesopivaa nimimerkillä varustettu mulkku, PIDÄ TURPASI KIINNI TAI SE TUKITAAN!!!! id tedossa ja helposti. Mutta ryssät meluavat myös kun peijoonit.
      Sanoin pihalla niile ryssille että terve! Nyt se tömistely ja mahorkan katku loppuu! Ja se loppui. Nyt hyvät unet. Toivotan onnea!

    • suvaitsevainen_vihreä

      Suomi kuuluu kaikille! Joka ei maahanmuuttajia suvaitse voi muuttaa pois!

      • pspspspspspsps

        Ensinnäkin, Suomi ei kuulu kaikille. Toiseksi, Suomessa eletään suomalaisten säännöillä eikä täällä tarvitse ottaa huomioon kaikkia mahdollisia uskontokuntia ja kansallisia tapoja. Jos suomalaisten säännöt ja tavat eivät kelpaa niin sitten mamu voi lähteä pois.


      • täälläkinsenäkyy
        pspspspspspsps kirjoitti:

        Ensinnäkin, Suomi ei kuulu kaikille. Toiseksi, Suomessa eletään suomalaisten säännöillä eikä täällä tarvitse ottaa huomioon kaikkia mahdollisia uskontokuntia ja kansallisia tapoja. Jos suomalaisten säännöt ja tavat eivät kelpaa niin sitten mamu voi lähteä pois.

        Suomalaisiin sääntöihin kuuluu kyllä se tasa-arvo, on ihan lakiin kirjoitettu. Se takaa kaikille ihmisille alkuperään kuulumatta samat oikeudet ja velvollisuudet.
        Immosen "taistelutoverit" on harvassa tässä maassa onneksi. Toki uusnatsismi elää eri puolilla Eurooppaa pienryhmissä, mutta niin kuin tiedetään rikkaruohojen kitkeminen on työlästä, aina jonnekin jää pikkasen.


      • yksoikea

        Olet aika huono oppilas, etkö ole tietoinen mamuille kuuluu vain edut ei vastuu. Tämän kaiken on opettanut nämä sosiaalitantat, sillä mamuille on opetettu vain yksi sana rasismi ja joudut heti heidän toimestaan häränsavuille ja mahdollisesti leivättömän pöydän ääreeen.
        Toivottavasti menet heiltä vaatimaan velvollisuuksia, niin silmäsi aukeavat.


      • Sekundasuomalainen
        täälläkinsenäkyy kirjoitti:

        Suomalaisiin sääntöihin kuuluu kyllä se tasa-arvo, on ihan lakiin kirjoitettu. Se takaa kaikille ihmisille alkuperään kuulumatta samat oikeudet ja velvollisuudet.
        Immosen "taistelutoverit" on harvassa tässä maassa onneksi. Toki uusnatsismi elää eri puolilla Eurooppaa pienryhmissä, mutta niin kuin tiedetään rikkaruohojen kitkeminen on työlästä, aina jonnekin jää pikkasen.

        Mamut eivät edes tiedä mitä tarkoittaa velvollisuus, oikeudet on tarkoin opettu sossutanttojen kursseilla, ja kyllä 'jumavit' ne tietää oikeutensa. Suomessa ei aikaisemmin ollut rasismia, mutta kun nämä 'afrikan sarvelaiset' tuli, niin Suomessakin on rasismia.


      • ettäsillai

        Ei prkle kuulu kaikille, tämä on taivaan tosi. Minun isäni vietti parhaat nuoruusvuotensa sodassa, ja puolusti Suomea. Ja sitten tulevat nämä 'mutakakut', jotka yrittävät tehdä Suomesta oman näköisensä. On omat 'lait', ryöstellään raiskataan, mutta mitä tekee 'sossutantat', ja 'per....seen nuolijat. Levittävät punaisen maton näille ' kamelin ulkoiluttajille'.


      • enolerasisti

        Totta turiset. Eihän aikoinaan ns 'venepakolaiset', eihän heihinkään kiinnitetty mitään huomiota, tänne he sopeutuivat hyvin äkkiä. Tekevät työtä, noudattavat Suomen lakeja ja sääntöjä ym. Mutta sitten ovat tämä 'roskasakki', joka pilaa muidenkin maineen.


    • KuulesKuules

      Katsohan viherpiipertäjä karttakirjaa, siellä on sivut täynnä eri valtioita ja rajaviivat. Maapallo on täynnä eri kansoja halusit tai et.

      Tasantarkkaan, jos täältä lähtis Suomi porukkaa muualle asumaan ja elämään sikaillen, ei sitä toisetkaan maat ja sen kaikki kansalaiset hyväksyisi ja jälki voisi olla paljon ikävämpää muukalaisille tällöin, kuin täällä meillä, hyvin vapaasti saavat Suomessa muualta tulleet elellä rauhassa.

      Mitä tulee tähän rasismi-vihapuheeseen, niin satun osaamaan joitakin vieraita kieliä ja mitä tuolla kahviloissa yms. liikun ja kuuntelen mamujen puheita välillä, niin kyllä niissä heidän jutuissaan aika-ajoin kovaa kyytiä saa meidän kantaväestö, ulkonäköömme yms. elintapoihimme liittyen, eli selvää rasismi puhetta Suomalaisista.

      • Turpa.kii.rasisti

        Haha, et sinä mitään kieliä osaa. Joku rasistipersu joka korkeintaan lukenut aku-ankkaa ja selvitti peruskoulun rimaa hipoen :D


      • Yrittäisit.edes
        Turpa.kii.rasisti kirjoitti:

        Haha, et sinä mitään kieliä osaa. Joku rasistipersu joka korkeintaan lukenut aku-ankkaa ja selvitti peruskoulun rimaa hipoen :D

        Joko nyt piti ottaa rasisti-kortti esille kun kyvyt keskusteluun loppuivat. Kun jotkut pellet narahtaa myymälävarkaudesta ja poliisi ottaa heidät hoiviinsa, niin rasisti-kortti otetaan heti esille.


    • KuulesKuules

      Kerro missä kohtaa viestissäni oli rasismia?

    • RasismiVihapuheHahHah

      Toi typerä rasismi kortti toimi hyvin, kun olin lomalla Turkissa ja Israelissa. Iskin paikallisia naisia minkä kerkesin kaverini kanssa ja vientiä riitti meillä yllinkyllin (Pohjoisen etnistä eksotiikkaa näemmä miehenä tarjosimme paikallisille tytöille ja tytöt tykkäsivät)

      Paikalliset äijät olivat vihaisia, kun veimme naiset heidän neniensä edestä ja tappelu tilanteet olivat välillä liiankin herkässä. Selvisimme suht hyvin mustankipeistä ukoista, kun väitimme, sanoimme heille, että ovat rasisteja, tätä hoimme heille kovaan ääneen.

      Jäivät hölmöinä paikalliset Casanovat katsomaan ja samalla poistuimme liukkaasti naiset kainalossa jatkoille, ennenkuin tilanne olisi kärjistynyt ns. saunan taakse ja turpaan, jonka olisimme ylivoiman edessä varmasti hävinneet. Hyvin toimi ja pelasti meidät tämä ns. rasismi vihapuhe hokema.

      • jfjgjggkl

        Ota kuule jotain lääkettä, jutut on jo ihan harhaisia.


      • jfgggreerrr
        jfjgjggkl kirjoitti:

        Ota kuule jotain lääkettä, jutut on jo ihan harhaisia.

        Ota lääkkeesi viherhörhö.


    • LoppukesänTuulahdus

      Taidat kuule sinä elää harhassa ja henkinen ikäsi vielä lastentarhassa. Miten jonkun matkakertomus saa sinut noin möksöttämään?

    • MVlehti

      Hyvä, että on olemassa MV-lehti netissä. Rehellistä ja totuudenmukaista, raikasta vastapainoa Iltapäivälehtien punavihreiden toimittajien journalismiin. Onneksi totuudet tulee lopulta julki jotainkautta ennemmin, tai myöhemmin.

    • Realistix2

      Musuilla on oma hittibiisi

      Eka sossussa, vika työkkärissä

    • hilmaneela

      Noh, minun taloyhtiössä asuu myös tämmönen tyyppi, joka ei kestä elämää ympärillään,,,naapurissa työtä tekevä afgaaniperhe, vuokrat maksettu, lapset koululaisia, ei tartte äidin viedä pihalle, suomalaiset tekevät läskisoosia ja kaalia, ja rappu haisee, sillon täytyy tuulettaa, ja on munki lapset pompottaneet palloa kotona, ei kukaan koskaan valittanu,,,,auton ovet on taas oma juttunsa, kannattaa selvittää, onko ne
      Intian ihmiset tehneet ne,,,HALOO
      Kysyinpä vielä naapureilta, ku tämä yks ihminen valittaa, muilla ei ollu mitään huomauttamista, mutta kaiketi häädön saivat,,,surullista rasismia

    • Murskinnurksin

      Suomalaisetkin osaa olla äänekkäitä. Soitetaan musiikkia ja juopotellaan ja riidellään. Saa naapuritkin pelätä kun lapset itkee. Vaimo kävelee lähikauppaan silmä mustana.
      Ei kannata aikaansa tuhlata kärvistelyyn, koska harvoin nuo häiriön aiheuttajat saa häädön. Kannattaa itse katsella se asunto muualta, ja tarkasti katsoa talo ja ympäristö johon asettuu.
      40 vuotta kiersin kerros-ja rivitaloissa. Oli kauheita naapureita ja meteli oli yleensä joka asunnossa. Sitten lopulta sain ylimmän kerroksen asunnon vanhusten asuttamasta talosta. En ole vuosiin enää häiriintynyt. Vanhukset naapureina ovat hyviä, ja kun pitää etäisyyttä niin saa elää rauhassa.

    • EnnakkoluuloinenOlen

      Naapurissa asuu Etelä Suomeen tänne Hyvinkäälle kotoutunut Savolainen ukkeli. En tiedä, onko saanut jo pysyvän turvapaikan, mutta hyvin tuntuu kotoutuneen. Hänen puheestaan en oikein saa mitään selvää, kun niin kummallista outoa kieltä, murretta puhuu. Kauheita ryyppäjäisiä kavereineen pitää, (Savolaisia kait nämäkin) meteli on rajua. Minua on lisäksi varoitettu, että Savolaiset ovat kuulemma kieroja. Hieman pelottaa, mutta kyllä kai tämä tästä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe