Ryypiskely vie ahistuksen ja neuroottisuuden pois

huppelissimus

Join eilen kuusi isoa kaljaa ja vedin sipsejä koko iltapäivän ja illan(ja seurasin immoslaisten vastamielenosoitusta), ja kas kummaa, kun hiukan päänsärkyisenä tänä aamuna mietin jaksanko lähteä ruokakauppaan, huomasin ihmeekseni etten jännitä yhtään ulosmenoa naapureiden ohi enkä kaupan kassalle menoa. Huomasin jutustelevani kaupan kassalla normaalia enemmän, eikä stressistä ja normaalista ahdistuksesta ollut tietoakaan.

Siis, kun ottaa kunnon kännit välillä, ja sitten "mokailee" vähän, niin tämä ärsyttävä pikkumainen "tarkkailija" häippäsee omasta takaraivosta kuin pieru saharaan. Moni näillä sivuilla kärsii monesta ahistuksesta ja pelosta ja stressistä juuri tämän takia turhaan, ja syö vielä turhempaan jotain mömmöjä tai rauhoittavia näihin pelkotiloihin.

Eli, vaikka kaikki tiedotusvälineet toitottaa että juominen sairastuttaa, niin paskanmarjat sairastuttaa, tarkoitan siis vaikka kerran tai joka toinen viikko kantsii nollata pää. Kokeilkaa vaikka. Ihan selvästi, jokin pinnan kiristyminen laukeaa selvästi päässä kun vetää pään täyteen. Muilla samanlaisia havaintoja?

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vodkadude

      Yhden illan kännäämisen jälkeen on seuraavana päivänä kieltämättä rento olo.Pidempään jos ryyppää niin sitten krapulassa ahdistaa.
      Sitä en kyllä ymmärrä miten kuudesta oluesta voi tulla humalaan!?

      • hjklklhkj

        "Sitä en kyllä ymmärrä miten kuudesta oluesta voi tulla humalaan!?"

        Takuulla tulee jos on fiksu ja juo harvoin kuten aloittaja.


    • tuopinpohja

      Joo, sitten kun se lipsahtaa siihen vähintään viitenä iltana viikossa ainakin tuon määrän kiskomiseen sipsien kera, huomaat muutamien asioiden muuttuneen vuoden, puolentoista jälkeen. Joudut ostamaan entistä tilavampia housuja ainakin, entiset ei enää mahdu päälle, myös mahdollisesti käyttämästäsi vyöstä loppuu reiät.
      Liikunnasta ei ole tietoakaan, oluen ryystäminen vie voiton siinä vertailussa että lähtiskö lenkille vai sohvalle olutta kiskomaan ja kattoon töllöä koko ajan suu mussuttaen. Siitä seuranneesta yleisestä toimintakyvyn ja kunnon laskusta sekä alkoholiin syntyvästä riippuvuudesta et sitten enää ihan vähällä selviäkkään, se voi viedä 15 vuottakin ja kauemminkin jos yleensä sinne asti selviät.
      Jos esim. innostut talvella lähteen lähialueesi hoidetuille hiihtoladuille perinteisen hiihtotavan lenkille, huomaat myös miten ylämäen tullen yli 60v mummot painaltaa ohittes oikealta ja vasemmalta suksien suihke vaan kuuluen. Jos yrität samaa tahtia perään, tipahdat sillä sohvaperunakunnollas siihen mäkeen ja päädyt sitäkautta parin, kolmen viikon päästä paikallislehden raatoilmoitus osastolle, niiden muiden metusaleemi-ikäisten sekaan sinne sitten.
      Sukulaises jättävät häveliäästi mainitsemasta noissa ilmoituksissa tuosta sipsi olut naukkailutavastasi sohvalla löhöen, koittavat jotain kauniimpaa kirjoitella muistokirjoituksees. Se mitä tuo tuo, on pientä verrattuna siihen mitä se vie.

      • kuolenonnellisena

        Totta turiset oi turisijoiden kuningas noista sipseistä mutta siihen se sitten jääkin, jo kristinuskon alkuaikoina lääkäri Luukas määräsi apostoli Paavalille vatsa- ja muihinkin vaivoihin lääkkeeksi punaviiniä, joten rönsyilevä ja liioitteleva todistelusi pöhöttyneestä sohvaperuna meikämannesta on pääosin puppua ja potaskaa. Monet nykytutkimuksetkin puoltavat mallasjuomien ja viinien ja pikkupaukkujenkin terveellisyyttä kun vaan osaa pitää niiden ottamisen hallinnassa. Tämä kommenttisi siis kuvastaa vain tätä yleistä suomalaista viini- ja sahti ja snapsikulttuurin demonisointimeininkiä, jolla ei ole näin laajemmin eurooppalaisesti katsottuna totuuspohjaa. Tiukkapipo absolutistit kuolee aikaisemmin varsinkin jos absoluuttinen raittius on muiden pakottamaa ja sanelemaa, ja suomalaisen tapakasvattajan anekdootti osuu edelliseen:

        "Kostea yhteisöllisyys on parempi kuin kuiva yksinäisyys".


      • 4933

        Paha vaan että alkoholi on kokonaisuutena verrattavissa heroiiniin.


      • JaPaskanMarjat
        4933 kirjoitti:

        Paha vaan että alkoholi on kokonaisuutena verrattavissa heroiiniin.

        Ja paskan marjat.


    • huikattaa

      Viina on vanhin mielialalääke. Join 25litraa kiljua mennä viikolla ja voin vakuuttaa että sen jälkeen pöljätti mennä ulos, ensinmäisenä tien yli loikki vaaleapunainen jänis, ja kauhu skenariot jatkuivat pitkin päivää. Eipä muutako hyviä ryyppy hetkiä.

      • EiMikäänIhme

        Onko pakko juoda noin paljon ja tuollaista paskaa, ei mikään ihme että kauhuskenaariot hyökkii päälle.


    • Perskännit

      Kuusi isoa kaljaa? Amatööri. Kuules se elämä alkaa sitten kun menee pullo kirkasta päivässä. Ja ei täydy krapulasta huolestua kun viinaa saa aina Suomessa. Ja ostarilta löytyy hyvää ryyppyseuraa, ei täydy yksinään dokata.

      • HienoIlmaUlkona

        Kyllä mä vedin pullon viskiä äsken, tosin siihen meni koko päivä enkä muista enää keille soittelin loppuillasta, päivälla nousuhumalassa oli kaikista hauskinta.


    • tuopinpohja

      Kirjoitin niistä, joilla se karkaa käsistä. Ainakin tähän asti näin on ollut, tietyllä osalla käyttäjistä se homma riistäytyy hallinnasta. Se 10 - 20 prosenttia käyttäjistä. Se menee siihen, että ryystetään lopussa niitä useamman päivän putkia, välissä kenties taukoillaan jonkin aikaa, pidetään kulisseja yllä ja sitten taas tenutetaan.
      Tuo alkoholipirulainen aiheuttaa niitä sisäelinvaurioita ja kaikkea muutakin siinä ohessa, yhdistettynä roskaruokaan yhteisvaikutus on tuhoisa. Kumpikin erikseen käytettynäkin aiheuttaa kehoon myrkytystiloja, molemmat tekee tuhojaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe