30.7. Tukiaisen on pakko uskoa omiin valheisiinsa

Syntymäsynkkä

Tässäpä on meillä elävä ihmispiru, joka kertoilee satuja, joihin ei kukaan – EI SIIS KUKAAN - usko. Hänen harhansa vaan kovenevat mitä alemmas mennään.
Tällaista turahti iltamme ratoksi (7L 30.7.2015):

”HYMY: MIKSI VALEHTELETTE LÄHESTULKOON KAIKESSA KOSKIEN MINUA?

HYMY JULKAISEE ERI IHMISILTÄ HAASTATTELUJA MINUSTA JOTKA OVAT VALHEELLISIA

Minulla on täysi oikeus kertoa asioiden OIKEA laita ja vastine haastatteluihin, joissa erinäiset ihmiset valehtelevat minusta, minkä jaksavat.

Koska olen ollut niin kauan aikaa jo julkisuudessa, osaan nähdä asiat hyvin monesta eri näkökulmasta; en ainoastaan tuijota haastateltavaa, vaan katson kyseisen jutun kirjoittajan ja tietysti lehden.” Osa 1 (6).

33

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Syntymäsynkkä

      Jatkoa, osa 2 (6):

      ”Vuodenvaihteessa-2015 olin yksityisellä lomamatkalla Hawaijilla, jossa tapasin Oahun saarella Emmanuel Bonilla nimisen miehen, joka väitti olevansa 32-vuotias ja valehteli minulle syntyperänsä jne.

      No oli ihan miten vaan, tapasimme muutamia kertoja, emme todellakaan Facebookissa kuten Emmanuel väittää, enkä "lähetellyt hänelle vanhoja kuviani", vaan tapasimme hyvinkin kasvokkain ja luonnossa.

      Jätän Hymyn artikkelin loppukommentoimisen tähän, koska haluan ehdottamasti vastineen kyseiseen täysin valheelliseen pask.....juttuun kunnon lehteen, en pelkästään blogiin. Jos kirjoitan koko vastineeni nyt tähän blogiini, niin emme saa lehtijuttua, jonka oma äitini Marja Tukiainen haluaa myös ehdottomasti.” Osa 2 (6).

      • Syntymäsynkkä

        Osa 3 (6):

        ”Parit asiat, jotka olivat vakavia syytöksiä minua kohtaan, on pakko mainita nyt heti, sillä olen Tukholmassa, enkä tiedä tarkalleen vielä lehtien aikatauluja enkä omia aikataulujani.

        Emmanuel työskentelee ns. rattopoikana, eli hän on ns. gigolo ja hän sai käsityksen minusta kun tapasimme Hawaijilla ja hän tuli hotellihuoneeseeni, että olen hyvin rikas.

        Kerroin hänelle olevani tunnettu Suomessa (mutta en rikas, koska sitähän en ole), ja hän yhdisti tietysti heti julkisuuden rahaan.” Osa 3 (6).


      • Syntymäsynkkä

        Osa 4 (6):

        ”Tarjosin hänelle eräässä meksikolaisessa ravintolassa [Helsingissä] illallisen, jossa hän alkoi moukkamaisesti syöttämään suoraan yhteiseltä lautaseltamme ruokaa vieressä istuneelle naishenkilölle, jota en edes tunne.

        Sanoin siitä Emmanuelille ihan normaalisti, että sellainen käytös ei ole hyväksyttävää. Hän pyysi sitä anteeksi (joten "en alkanut riehumaan" kuten Hymyssä väitetään). Seurueessamme istui minulle entuudestaan tuttu mies, ja koko illanvietto oli sinällään ihan ok.” Osa 4 (6).


      • Syntymäsynkkä

        Osa 5 (6):

        ”Kaikki muut kohdat haluan antaa vastineena sitten printtiin, mutta loppukohta on TÖRKEÄ väite, koska se on täyttä valetta!

        Lähdimme illanviettoon yhdessä, eikä asuntooni jäänyt ketään (kukaan ei olisi voinut avata ovea hänelle.)

        Hän lähti eriaikaan kävelemään asunnolle kuin minä. Kun tulin ovelle, huomasin sen olevan raollaan. Sydämeni hyppäsi kurkkuun kun näin Emmanuelin istuvan leveästi, kuin maailmanomistaja, sohvalla.

        Kysyin häneltä, miten hän pääsi asuntoon sisälle.
        Hän vastasi: "The door was open."

        Olin ladannut aiemmin päivällä hänelle puheaikaa puhelimeensa riittävästi ja tiesin hänen lentonsa olevan vaihdettavissa, koska minä ne maksoin, ja siksi ajattelin, että hän pärjää kyllä (itseasiassa kyseessä 42 vuotias mies, joka on puoliksi italialainen ja puoliksi ties mitä.)

        Pyysin häntä ottamaan matkalaukkunsa ja poistumaan asunnostani välittömästi, sanoin että hän voi ottaa jonkun edullisen motellin vaikka.

        Hän syöksyi suoraan kimppuuni ja alkoi lyömään nyrkeillä minua kasvoihini, niin että silmäni menivät mustaksi ja nenäni vain pulppusi verta.

        Pelkäsin kuollakseni, että hän tappaa minut. Hän syö streoideja, jotka vaikuttavat aivoihin ja kehonrakentajatyyppi muutenkin ei nyt mikään hiirenkokoinen ole (miehellä on muutenkin enemmän voimaa kuin naisella, vaikka kyseessä olisi vain pienikokoisempikin mies) ja soitin hätäkeskukseen.

        Paikalle tulivat kaksi poliisia, joista toinen uskoi minua, että Emmanuel oli lyönyt minua, mutta hänen esimiehensä ei uskonut (ilmiselvästi nimeni, julkisuuskuvani jne. takia) ja häneen meni läpi se Emmanuelin väite, että olisin muka itse kaatunut kävelymatkallani niin, että sekä silmäni olivat mustana ja nenä pulppusi verta.

        Tottakai heidän oli pakko poistaa Emmanuel asunnosta, koska E. ei siellä asu.” Osa 5 (6).


      • Syntymäsynkkä

        Osa 6 (6):

        ”Olin lähes varma, että kyseinen mies vietiin putkaan.

        Hänestä ei kuulunut mitään, paitsi seuraavana päivänä hän otti Facebookissa minuun yhteyttä, että hän haluaa Suomesta heti pois (ei mitään anteeksipyyntöä että hän hakkasi minut) ja kirjoitin hänelle, että hänellä on vaihdettavat lennot jonka hän tiesi, eikä asia kuulu minulle enää yhtään sen enempää.

        Kyseessä on tavallaan "Kiss and Tell" tyyppinen juttu, mutta juttu vaan nyt on hyvin valheellinen ja päästä repäisty.

        Meillä oli tietyt tulevaisuuden suunnitelmat kyseisen miehen kanssa, mutta hyvin lyhyessä ajassa hänen ilkeä luonteensa tuli esille ja se oli niin paha, ettei hänen ulkonäöllään ollut enää mitään merkitystä (jossain vaiheessa pidin häntä komeana miehenä.)

        Pari ystävääni sanoivat ihan saman asian; koko ulkonäkö hävisi sen sileäntien kun häneen tutustui.

        Sellaista sitten......... Täällähän "reilukerho" haukkuu jokatapauksessa, mutta tiedän, että tällä blogillani on järjettömän paljon lukijoita, joten en välitä nyt haukuista ja kritiikistä, vaan haluan saada tässä totuuden esille! Enkä siis vain tässä, vaan laajemmin ja selkeämmin lehdessä.

        Ohessa oleva kuva on heilahtanut hieman kun mies, joka osti minulle synttärilahjaksi pari upeaa iltapukua, hänen kätensä hieman...... tärisivät hermostuneisuudesta (hän oli innoissaan, meillä oli upea päivä kaveriporukalla edellisenä päivänä ja iltana Tukholman keskustassa.) Löytyyhän tarkkojakin kuvia, mutta en ole saanut vielä ladattua kaikkia tietokoneelle. Johanna Tukiainen” Osa 6 (6).


      • Tunkkivalehtelee

        Tuksu siis suunnitellut tulevaisuutta miehen kanssa jonka tietää etukäteen rattopojaksi? No just!


      • Tärähtänyttä-koko-juttu

      • voileipäautomaatti
        Tunkkivalehtelee kirjoitti:

        Tuksu siis suunnitellut tulevaisuutta miehen kanssa jonka tietää etukäteen rattopojaksi? No just!

        Ja pitikö tämän olla aivan eri tasoa kuin aiemmat miehet? Heh.


      • Kadulla
        voileipäautomaatti kirjoitti:

        Ja pitikö tämän olla aivan eri tasoa kuin aiemmat miehet? Heh.

        KenManuel julkaisi 10.7.15 kuvan, josta hän oli sutannut pois Barbien: http://aijaa.com/e5lbZ4

        Kuvaa vastaava hetki; KenManuel ja Barbie Helsingissä kadulla:
        http://aijaa.com/CM4api (22.6.15)


      • Passi-piiloon

        Seiskan kommenttiosiossa Livekäyttäjä1866 kertoi:

        ”Kyllä se oli niin, että poliisit pakottivat sinut kertomaan minne laukut, passit jne. olit piilottanut: kellarin roskahuoneeseen! Joten poliisit pelastivat Kenin kynsistäsi ja jäteluolastasi.” (30.7.)


      • Ruotsin-vaivaksi
        Syntymäsynkkä kirjoitti:

        Osa 4 (6):

        ”Tarjosin hänelle eräässä meksikolaisessa ravintolassa [Helsingissä] illallisen, jossa hän alkoi moukkamaisesti syöttämään suoraan yhteiseltä lautaseltamme ruokaa vieressä istuneelle naishenkilölle, jota en edes tunne.

        Sanoin siitä Emmanuelille ihan normaalisti, että sellainen käytös ei ole hyväksyttävää. Hän pyysi sitä anteeksi (joten "en alkanut riehumaan" kuten Hymyssä väitetään). Seurueessamme istui minulle entuudestaan tuttu mies, ja koko illanvietto oli sinällään ihan ok.” Osa 4 (6).

        Jospa Johanna löysi nyt miehen itselleen ja muuttaisi Ruotsiin ja jättäisi julkisuuden?


      • Kungsholmen
        Ruotsin-vaivaksi kirjoitti:

        Jospa Johanna löysi nyt miehen itselleen ja muuttaisi Ruotsiin ja jättäisi julkisuuden?

        Eipäs rangaista ruotsalaisia lisätukiaisilla!


      • Pireus
        Kungsholmen kirjoitti:

        Eipäs rangaista ruotsalaisia lisätukiaisilla!

        Tukiaisia mieluummin Kreikkaan!


    • Hymy-korjasi-potin

      Tuksutin puhkuu pyhää vihaa Hymyä kohtaan

      ”Niinkuin näkyy, kirjoitan erilaisella tietokoneella kuin mihin olen tottunut.

      SIIS: KYSEINEN TUOTANTOYHTIÖ NETTOAA HYVÄT RAHAT JO PELKÄSTÄÄN SILLÄ, ETTÄ AINA TUO "TUKIAINEN" KORTTI VEDETÄÄN ESIIN, tavalla tai toisella.

      Hymyn puolelta toiminta on ollut rikollista jo kauan aikaa. He eivät saa ottaa haastatteluita vastaan lähes tuntemattomalta henkilöltä joka ei tee jutussa mitään muuta kuin VALEHTELE!

      Koskien Hymyä: en anna vastinetta pelkästään Seiskan blogissani tai täällä, vaan kunnon printtilehdessä

      Emmanuel Bonilla veti mua turpaan yli viisi kertaa kodissani, ja keksi poliiseille jutun, että olin muka veressä jo ennenkuin tulin asuntoon sisälle! Hän käytti sitä korttia hyväkseen pelkästään sen takia, että tiesi mun maineen ja negatiiviset jutut mediasta koskien mua.

      Hän puhuu täyttä puuta heinää Hymyn jutussa; sitäpaitsi EMME tutustuneet Facebookissa, vaan tutustuimme hänen kanssaan about puoli vuotta sitten lomaillessani Hawaijilla, jossa tapasimme useaan otteeseen!!!!!

      KUSIPÄÄ ÄIJÄ: ENSIN HAKKAA NAISEN JA SEN JÄLKEEN MYY VIELÄ PASKAJUTUN HYMYLLE JA KYSEINEN LEHTI JA SEN TOIMITTAJAT VIHAAVAT MUA JO ENNESTÄÄN; SEHÄN TIEDETÄÄN HEIDÄN TOIMINNASTAAN JA TYYLISTÄÄN KIRJOITTAA MINUSTA.” (Tunkin Fb 30.7.2015)

      • Hymy-korjasi-potin

        Tunkki jatkoi Facessa 30.7. illalla tähän tyyliin:

        "LYHYESTI: HYMYN TOIMINTA ON OLLUT JO VUOSIA RIKOLLISTA.

        KYSEINEN LEHTI ON TÄYNNÄ TOIMITTAJIA JOTKA OVAT VAPAAMUURAREITA JA saatanaNPALVOJIA.

        Emmanuelin juttuun ei riitä se, että kirjoitan blogivastineen.
        Haluan ehdottomasti vastineen printtilehteen, niin myös äitini Marja Tukiainen."


      • Turpavärkki

        Tukiaisen kuva, jonka perusteella hän on väittänyt Emmanuelin pahoinpidelleen häntä (kuva otettu 30.6.15?): http://aijaa.com/d7eDOC


      • Halvin-lentolippu

        Tunkin äiti, Marja Tukiainen, maksoi toukokuussa 2015 Emmanuelin lentolipun Havaijilta Suomeen. Lippu varattiin Tukholman ebookersilta. Hinta oli 16 655 kruunua, eli 1760 euroa. Kuva tositteesta: http://i.imgur.com/B9BdgOD.jpg


      • Joni-Soila
        Halvin-lentolippu kirjoitti:

        Tunkin äiti, Marja Tukiainen, maksoi toukokuussa 2015 Emmanuelin lentolipun Havaijilta Suomeen. Lippu varattiin Tukholman ebookersilta. Hinta oli 16 655 kruunua, eli 1760 euroa. Kuva tositteesta: http://i.imgur.com/B9BdgOD.jpg

        SeiskaLivestä eräs kertomus tapahtumien taustoista (20.7.2015):

        ”Johanna & Kemmanuel -- Totuus Johannan Kemmanuellista!

        Asia oli sovittu jo huhtikuun aikana puhelimitse Joni S:än [Joni Soilan, Seiskan vastaavan päätoimittajan] kanssa että Kirves tulee kustantamaan Kemman Suomeen ja joka olisi pidettävä salassa toki tietyn aikaa jota Johanna ei tietenkään malttanut tehdä.

        Ideana oli se että he rakastuisivat toisiinsa tulisesti, että myös aidosti ja näin olisin itsekin toivonut toki tapahtuvan! Lopullisena palkintona tästä olisi heille kummallekin ollut näin nykypuitteissa ottaen "Luxus-matka" Turkkiin ja jossa olisi sitten tehty syväluotaava haastattelu sekä heidän ensikohtaamisestaan ja rakastumisestaan ensisilmäyksellä.

        No kaikki tämä jäi kuitenkin heiltä tekemättä, Johannan oman tyhmyyden vuoksi ja sinne meni saman tien massiiviset kuvareportaasit tästäkin vuosi sadan rakkaustarinasta. Lypsykone tapettiin ennen aikojaan...

        Kaikki nämä olen omakohtaisesti kuullut! Seuraavassa blogissani totuuksia kuuluisasta Ruotsinpyhtään Absolutistasta ja tästä katkosta!"

        Lähde: http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/TUKSUN-JA-EMMANUELIN-VUOSISADAN-RAKKAUSTARINA/1077880


      • Vuosisadan-rakkaustarina
        Joni-Soila kirjoitti:

        SeiskaLivestä eräs kertomus tapahtumien taustoista (20.7.2015):

        ”Johanna & Kemmanuel -- Totuus Johannan Kemmanuellista!

        Asia oli sovittu jo huhtikuun aikana puhelimitse Joni S:än [Joni Soilan, Seiskan vastaavan päätoimittajan] kanssa että Kirves tulee kustantamaan Kemman Suomeen ja joka olisi pidettävä salassa toki tietyn aikaa jota Johanna ei tietenkään malttanut tehdä.

        Ideana oli se että he rakastuisivat toisiinsa tulisesti, että myös aidosti ja näin olisin itsekin toivonut toki tapahtuvan! Lopullisena palkintona tästä olisi heille kummallekin ollut näin nykypuitteissa ottaen "Luxus-matka" Turkkiin ja jossa olisi sitten tehty syväluotaava haastattelu sekä heidän ensikohtaamisestaan ja rakastumisestaan ensisilmäyksellä.

        No kaikki tämä jäi kuitenkin heiltä tekemättä, Johannan oman tyhmyyden vuoksi ja sinne meni saman tien massiiviset kuvareportaasit tästäkin vuosi sadan rakkaustarinasta. Lypsykone tapettiin ennen aikojaan...

        Kaikki nämä olen omakohtaisesti kuullut! Seuraavassa blogissani totuuksia kuuluisasta Ruotsinpyhtään Absolutistasta ja tästä katkosta!"

        Lähde: http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/TUKSUN-JA-EMMANUELIN-VUOSISADAN-RAKKAUSTARINA/1077880

        ”Johanna Tukiaisen uusi rakas Emmanuel” (haastattelu 29.6.2015 nyt myös Youtubessa): https://www.youtube.com/watch?v=6IVD0RU_Yrs


      • Jonille-kenkää
        Joni-Soila kirjoitti:

        SeiskaLivestä eräs kertomus tapahtumien taustoista (20.7.2015):

        ”Johanna & Kemmanuel -- Totuus Johannan Kemmanuellista!

        Asia oli sovittu jo huhtikuun aikana puhelimitse Joni S:än [Joni Soilan, Seiskan vastaavan päätoimittajan] kanssa että Kirves tulee kustantamaan Kemman Suomeen ja joka olisi pidettävä salassa toki tietyn aikaa jota Johanna ei tietenkään malttanut tehdä.

        Ideana oli se että he rakastuisivat toisiinsa tulisesti, että myös aidosti ja näin olisin itsekin toivonut toki tapahtuvan! Lopullisena palkintona tästä olisi heille kummallekin ollut näin nykypuitteissa ottaen "Luxus-matka" Turkkiin ja jossa olisi sitten tehty syväluotaava haastattelu sekä heidän ensikohtaamisestaan ja rakastumisestaan ensisilmäyksellä.

        No kaikki tämä jäi kuitenkin heiltä tekemättä, Johannan oman tyhmyyden vuoksi ja sinne meni saman tien massiiviset kuvareportaasit tästäkin vuosi sadan rakkaustarinasta. Lypsykone tapettiin ennen aikojaan...

        Kaikki nämä olen omakohtaisesti kuullut! Seuraavassa blogissani totuuksia kuuluisasta Ruotsinpyhtään Absolutistasta ja tästä katkosta!"

        Lähde: http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/TUKSUN-JA-EMMANUELIN-VUOSISADAN-RAKKAUSTARINA/1077880

        Tuo Soilan toilailu hieman ihmetyttää.


      • Ja-kauppa-käy
        Jonille-kenkää kirjoitti:

        Tuo Soilan toilailu hieman ihmetyttää.

        Valhe myy.


      • Koulut-jäivät-kesken
        Turpavärkki kirjoitti:

        Tukiaisen kuva, jonka perusteella hän on väittänyt Emmanuelin pahoinpidelleen häntä (kuva otettu 30.6.15?): http://aijaa.com/d7eDOC

        Tuksu ei ole ollut mikään järjen jättiläinen, kun ei se koulukaan ole oikein maistunut.


      • Hymyn-artikkeli
        Joni-Soila kirjoitti:

        SeiskaLivestä eräs kertomus tapahtumien taustoista (20.7.2015):

        ”Johanna & Kemmanuel -- Totuus Johannan Kemmanuellista!

        Asia oli sovittu jo huhtikuun aikana puhelimitse Joni S:än [Joni Soilan, Seiskan vastaavan päätoimittajan] kanssa että Kirves tulee kustantamaan Kemman Suomeen ja joka olisi pidettävä salassa toki tietyn aikaa jota Johanna ei tietenkään malttanut tehdä.

        Ideana oli se että he rakastuisivat toisiinsa tulisesti, että myös aidosti ja näin olisin itsekin toivonut toki tapahtuvan! Lopullisena palkintona tästä olisi heille kummallekin ollut näin nykypuitteissa ottaen "Luxus-matka" Turkkiin ja jossa olisi sitten tehty syväluotaava haastattelu sekä heidän ensikohtaamisestaan ja rakastumisestaan ensisilmäyksellä.

        No kaikki tämä jäi kuitenkin heiltä tekemättä, Johannan oman tyhmyyden vuoksi ja sinne meni saman tien massiiviset kuvareportaasit tästäkin vuosi sadan rakkaustarinasta. Lypsykone tapettiin ennen aikojaan...

        Kaikki nämä olen omakohtaisesti kuullut! Seuraavassa blogissani totuuksia kuuluisasta Ruotsinpyhtään Absolutistasta ja tästä katkosta!"

        Lähde: http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/TUKSUN-JA-EMMANUELIN-VUOSISADAN-RAKKAUSTARINA/1077880

        KenManuel elokuun 2015 Hymy-artikkelissa: http://aijaa.com/67AnFi


      • E-Pona

      • 15-vuoden-ryyppyputki

        Tukiaisella tuota päivittäistä ryyppäämistä on jatkunut jo 15 vuotta.


    • untelo

      Missä Tunkin Tuksholman sulhot, kun on aikaa keskustella koko yö velipojan kanssa ja sitä ennen läträtä vannassa edellinen yö.

      • Joel-parka

        Tukholmn sulhot ovat painuneet maan alle. Joel-veli joutuu siksi kuulemaan maijamijuttuja hela tiden:

        "Olen hyvin onnellinen siitä, että juttelimme koko yön ja vielä aamunkin rakkaan pikkuveljeni kanssa syvällisiä asioita ja sellaisia, jotka ovat meille molemmille tärkeitä ja koskettavia juttuja.

        Veljeni osaa ihan umpi täydellistä amerikan englantia ja ruotsia tietty ihan äidinkielenään ja hän unohteli suomensanoja, niin puhuimme välillä muilla kielillä keskenämme." (Tunkki 7L:ssä 5.8.)


    • arskanopander

      Tukiainen olet ollut julkisuudessa vain siitä asti kun poltit Kanervan seksiaddiktioista
      sitä ennen sinua ei tuntenut kukaan joten pysy todellisuudessa sstanan lehmä

      • Juvan-Puutarhuri

        Muinoin ulkoministeri Ilkka Kanerva ymmärsi puutarhanhoidon päälle ja kyseli Johannalta: ”Oletko pitänyt puutarhasi kunnossa?” (tekstari 20.2.2008 aamuyöllä).


      • Sukua
        Juvan-Puutarhuri kirjoitti:

        Muinoin ulkoministeri Ilkka Kanerva ymmärsi puutarhanhoidon päälle ja kyseli Johannalta: ”Oletko pitänyt puutarhasi kunnossa?” (tekstari 20.2.2008 aamuyöllä).

        Johannan Marja-äitikin on hyvä puutarhanhoidossa.


      • Pääpuutarhurit
        Sukua kirjoitti:

        Johannan Marja-äitikin on hyvä puutarhanhoidossa.

        Marjan ja Markun yo-kuva: http://aijaa.com/pF5O40


    • Havaijin-Emmanuel

      Havaijilainen Emmanuel Pona: ”Minua varoitettiin Tuksusta!”

      Johanna Tukiaisen miesystävänä esitelty Emmanuel Pona sai lentävän lähdön Tuksun luota, ja jäi jumiin Suomeen. Nyt hän kertoo Hymyssä karmaisevat kokemuksensa.”

      Artikkeli 23.8.15 kuva: http://www.hymy.fi/uutiset/minua-varoitettiin-tuksusta

    • Varkauden-kesämökit

      Johanna on sotkeutunut pahasti valheittensa verkkoon, eikä kukaan - ei kukaan - enää usko hänen juttujaan. Nyt hänen pitäisi vetäytyä julkisuudesta kokonaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe