yksin baariin?

parikymppinennainen

Olen yksinäinen ja ujo nainen, mutten koe olevani hissukka kotihiiri.. Minulla ei juuri ole kavereita. Haluisin revitellä, käydä baareissa, keikoilla, tanssia ja ehkä tutustua muihin. Onko nuoren naisen huomiotaherättävää lähteä yksin baariin? Minulla on siihen iso kynnys, koska pelkään olevani jotenkin nolo kun yksin liikkuessani jännitän paljon. Tietty alkoholi lievittää vähän sitä.

23

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hgyt

      Miehet luulee, että oot munan perässä...

    • Ainahan se olis mukavampi kaverin kans mennä.
      Itelläni sama juttu, että yksin joutuu meneen jos menee. Tykkään kumminkin käydä keikoilla sillon tällön. Voitais lähtee vaikka ihan kaveri pohjalla keikoille, jos seuraa kaipaisit. Saatan ajaa periaatteessa minnepäin suomee tahansa, jos jotain mielekästä on jossain.

    • Nti_Nieminen

      Minulla hieman sama. Olen itsekin yksinäinen ja vähän sosiaalisesti estynyt nainen, mutta eihän edes minun kaltaiseni osaa aina neljän sisällä olla. Joskus haluaisi ulkoilla, mutta yksin se tuntuu... en tiedä. Nololta. Tuntuu, että jokainen katsoo ja nauraa, että eikö sillä ole kavereita tms., kaikki ovat kuitenkin jo liikenteessä omissa kaveriporukoissaan. Ystäviä tai kavereita minulla ei oikeastaan enää ole, sairastumiseni karkoitti heistä useimmat, vaikkei se tarttuvaa olekaan. Kai ne pelkäävät outoa ja vierasta asiaa tai sitten ajattelevat, että luuserin sosiaalinen stigma tarttuu, vaikken minä omasta mielestäni sen kummempi ole kuin ennenkään.

      Keikoilla ei tunnu niin pahasti tuolta ja niillä käyn aika luontevastikin yksinäni. Koetan yleensä selvittää soittoajan mahd.tarkkaan, menen baariin vähän ennen sitä, ajattelen kai, että ehkä se korostaa että olen tullut bändiä varten ja tekee yksin siellä olemisen jotenkin luontevammaksi, "selitettävämmäksi". Sitten yleensä lähden pian keikan jälkeen, tulee tyhmä olo istua tai seisoskella yksinään, tulee taas se oli että kaikki katsovat ja että olen jotenkin "nolo". Musiikin vielä soidessa ja ehkä tuoppi kädessä on ihan ok.

      • Hyvin_menee___Menköön

        Mitä sitä analysoimaan sen enempää sen kuin menee ja tulee miten haluaa. Kukaan ei kyttää yhtään mitään. Itse olen 46-vuotias mies ja käyn usein yksin eri paikoissa. Kukaan ei kyttää eikä kysele mitään. Suomessa ollaan sairaan ujoja juttelemaan kenenkään kanssa. Itse avaan heti suuni ja alan jutella. Naiset ovat monesti hieman varautuneita. Kuvittelevat heti että yrittää iskeä. Avautukaa vähän älkääkä olko niin nipoja. Seuraa löytyy jos sitä haluaa saada.


      • No minkälainen sairaus sinulla sitten on?
        Minulla olisi edelleen kaverin paikka auki mm. keikoilla käymiseen.
        Naisseuraa haen.


      • nti_Nieminen

        Henkistä lajia: en ole fyysisesti epämuodostunut tai muuten ulospäin näkyvästi "friikki", mielessä sitä vammaa sitten piisaakin.

        Sen verran estynyt ja araksikin käynyt olen, että vähän ajatus vieraan kohtaamisesta hirvittääkin. Mutta ehkä kykenisin.

        Onko sinulla millainen musiikkimaku?


      • nti_Nieminen kirjoitti:

        Henkistä lajia: en ole fyysisesti epämuodostunut tai muuten ulospäin näkyvästi "friikki", mielessä sitä vammaa sitten piisaakin.

        Sen verran estynyt ja araksikin käynyt olen, että vähän ajatus vieraan kohtaamisesta hirvittääkin. Mutta ehkä kykenisin.

        Onko sinulla millainen musiikkimaku?

        Voitko kirjoittaa suoraan tuonne minun meiliin...Ei sen tarvitse johtaa mihinkään, mutta ei ainakaan minulla ole koskaan niin kiire, ettenkö voisi viestejä naputella oikeen mielelläänkin:)
        Kuuntelen monenmoista musaa, mut paremmin oon rokimmilla keikoilla käynyt..
        Ensikuulle oon menossa esim. stratovariuksen keikalle..myöhemmin amorphis, children of bodom, diablo....


    • Kilttis

      Kävin joskus paljon keikoilla yksin mutta tänä vuonna vähemmän kun ei ole oikein ollut mieltä lähte minnekkään. Kävin ac dc tä katsomassa yksin.

    • mies----

      Ei yksin oikein voi mennä baariin. Ja en muutenkaan haluaisi vain hetken helpotusta, vaikka olisikin itseluottamusta siihen että kävis flaksi.

    • QAWER

      Suomessa on paljon vapaita miehiä jotka käy yksin keikoilla. Veikkaampa että sulla olisi paljonkin vientiä jos rokkikeikoille seuraa haluat.

    • lonewolf1311

      Missäpäin asustelet? Ja millaisesta musiikista pidät?

    • sidos

      Rokkikeikalle miehen hakuun. Tuota en tullutkaan ajatelleeksi. Eikös niitä miehiä kiinnosta se musa, huomaako ne siellä naisia? Pitääkö värjätä hiukset mustaksi, ottaa pari tatskaa ja laittaa lävistys huuleen? Niin ja siellä pitää rokatakin.

    • joku.mies

      Lähdenkö tänään? Uskallan kyllä, mutta jaksaisko? Yksin himassa ei aina jaksaisi olla. Ehkä yksin baarissa olisi sitten viihdyttävämpää? Ikää on lähemmäs 30 kuin 20. Ei kai siinä muuta häviä kuin rahaa?

    • Hiuslisäke

      Minä voisin lähteä sinun kanssasi,Uudenmaan alueelltuuletuskaveriksi olen 50-v heteronainen

    • Marika____1

      Minäkin kaipaisin lisää kavereita joiden kanssa käydä ulkona. Kavereita kyllä on, mutta ei heillä aina ole aikaa.

      Toki baariin voi mennä yksin, ja varmasti löytyy ainakin jonkunlaista seuraa, mutta ei välttämättä juuri sitä mitä haluaa. Baariin on tavallisempaa mennä kavereiden kanssa pitämään hauskaa, yksin ollessa sitä on jännittyneempi ja joku voi luulla että on vaan seksin perässä ja joku saattaa ihmetellä miksi on yksin.

    • 202

      Itselläkin sama ongelma. Minulla on kyllä jonkin verran kavereita, mutta ei tarpeeksi. Tänään kävin yhden kaverin kanssa kahvilla illalla, mutta palasin kotiin aikaisin. Kaverini halusi viettää iltaa vielä miehensä kanssa, minkä kyllä ymmärrän. Itse kaipaan nimen omaan sinkkukavereita, joiden kanssa mennä baariin ja katsella miehiä. Itse olen elämäni aikana mennyt ehkä pari kertaa yksin baariin ja olo oli epämiellytävä molemmilla kerroilla. Jonkin verran sain seuraa, mutta vain (epäkiinnostavilta)miehiltä ja nämä miehet tosiaan kuvittelivat, että etsin seksiseuraa. Naiset tosiaan ovat omissa porukoissaan baarissa. Mistä päin te muut asian kanssa pohdiskelevat olette?

    • Nou6541

      En ikinä koskaan uskaltaisi yksin baariin tämän ählämimiesten maanvaltauksen takia! Hyi hel*etti, pelkkiä elukoita ovat.

    • fjdtghyuyuuyy

      En naisena ja asiasta huonoja kokemuksia omaavana vähän vanhempana naisena suosittele yksin baarissa käymistä naisille. Toki jos asut vaikkapa New Yorkissa tai edes Helsingissä, saat nykyaikanakin olla siten rauhassa sosiaalinen ja jutella ihmisten kanssa, kuten yksityisyyden piiriin kuuluukin - vaikkakaan samaa yksityisyyttä ihmisillä ei ole enää siten kuten oli aikana ennen mielestäni pirun keksintöä Facebook, mutta jos asut esimerkiksi pienessä tai keskisuuressa
      suomalaiskaupungissa, en suosittele. Hyvinkin suuri osa nykypölhöistä nimittäin laittaa kaikki näkemänsä asiat nykyisin internetiin pätkääkään piittaamatta siitä, että mikä on lainsäädännössä yksityisyyden suojan määritelmä. Lisäksi jos asut pienessä tai keskisuuressa kaupungissa, niin vaikka et edes kävisi baareissa usein, yleensä samoissa baareissa käy sama porukka päivästä ja viikosta toiseen, joten "uusi naama" saattaa kiinnostaa joitakin sellaisia turhankin paljon. Esimerkiksi kyläräkälöissä.


      Jos nainen menee yksin baariin, niin ainakin kannattaa varmistua, että ei tylsyyteensä juo liikaa: korkeintaan kaksi tai kolme mietoa alkoholijuomaa koko illan aikana - ja saattaa olla tylsää ja pitää varautua siihen että on todella tylsää, koska naiset harvemmin juttelee sosiaalisesti tuntemattomille yksinäisille naisille baareissa normaalia small- talkia oma-aloitteisesti Suomessa ja vastaavasti taas monet miehet on liian iholle käypiä yksinäisten naisten suhteen. Itse ainakin olen törmännyt silloin kun olen baariin mennyt sellaiseen asioissa eroa, että jos olen naisseurassa baarissa, miehet käyttäytyvät aivan eritavalla, kuin että jos olen yksin liikenteessä. Monet urpot nimittäin luulevat, että yksinäiset naiset automaattisesti kaipaavat miehistä baariin menemällä lähinnä seksiseuraa jutteluseuran sijaan ja yksin baarissa oleva nainen voi helposti huomata, että ei pääse eroon härskejä juttuja jauhavista miehistä ollenkaan samalla tavalla, kuin että jos olisi lähtenyt baariin tyttöporukalla ystävien naisten kanssa.

    • Täältä kyllä saa sitä keikka seuraa edelleen..Neitseet ja kokemattomat etusijalla.
      yksi neitsyt kissa minulle lemmikiks..Nam.
      Lähetään ottaa kuppia joku viikonloppu.. Hyviä keikkoja tulossa!

      • sanonpahavaaa

        Ei naiset vastaa tämmösiin viesteihin tai ilmotuksiin,varsinki jos ettii neitsyttä / kokematonta


      • puntittasan

        Neitsytkissaa etsivä: olet tietysti itsekin neitsyt??


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe